|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
9.1.2016 16:47:22   
marinchica
E Alex...kaze moj muz-"eto sve si kupila sad bi trebalo da si mirna"
A ja ni zagrebala sta mi sve treba. user posted image
Kupila sam u Aksi tetra na akciji su za 62 dinara....porubljene ne eenglane.
Ne zam ni sta da uzimam...najverovatnije cu jos sterilizator, grejac za flasice, flasice, mozda termometar za vodu, pumpicu za izmuzavanje. I onda cu da stanem jer ne znam sta su mi spremile kuma, mama i drugarica. Mm je zapeo da on napravi komodu za presvlacenje....ajde dobro. Nadam se da ce stici dok se porodimuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 576
9.1.2016 16:57:34   
IvanaSK RR
Da li si sigurna da ti treba sterilizator i grejac za flasice?
Meni je to nekako bas bilo bacanje para, umesto sterilizatora jednom dnevno sam prokuvavala sta treba. Umesto grejaca sam uzela termos u plastikarnici za par stotina dinara.
Naravno, svi smo različiti.
Za pumpicu, kunem se u Aventovu :)
Termometar za vodu smo uzeli, on je merio i sobnu temperaturu, mozda smo ga dva puta koristili.
E da, dobra stvar je onaj kupko, mi smo imali kadicu za kupanje onu anatomsku i obicnu, medjutim sa te anatomske mi je beba klizala. Tako da sad uzimam kupko koji kosta oko 300 din i obicnu kadicu, milina.

< Poruku je uredio IvanaSK -- 9.1.2016 17:01:09 >

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 577
9.1.2016 17:03:07   
BubaBubica
Hajmo na odgovarajuću temu, imam i ja svašta da napišem.

Mamamaj draga user posted image jedva čekam da pročitam tvoju porođajnu priču user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 578
9.1.2016 17:10:26   
marinchica
Da meni se taj kupko bas dopao, sto se bar toga tice mirna sam sad.
Onaj grejac mi je vise varijanta ako idemo negde da ima.
aj Bubi reci na koju temu si mislila, slabo se ja setkam iz ove teme...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 579
9.1.2016 17:10:52   
IvanaSK RR
Pa da, stvarno smo omasile temu, cccc
Cekam voci da kaze da li ce večeras da zavodi muza user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 580
9.1.2016 17:19:32   
IvanaSK RR
Verovatno je mislila na temu gde se pise o stvarima koje se kupuju za bebu
Uzmes manji termos, u njega vodu i u torbu. Naravno, ja to zbog finansija pricam. Tebi mozda vise odgovara grejac.

Direktna veza do poruke: 581
9.1.2016 17:19:42   
marinchica
Bogami...nema je. user posted image

Direktna veza do poruke: 582
9.1.2016 17:27:58   
IvanaSK RR
Marincice, evo bubi nas preselila tamo, svaka joj cast hahaha
E da, i meni lose bude u klimatizovanim prostorijama, skoro kad smo bili u Tempu, nisam izdrzala nego sela na neki klupu tamo i cekala mm da zavrsi.
Moguce da padne pritisak.

Direktna veza do poruke: 583
9.1.2016 19:13:30   
vocicana
Evo meeeeee, nisam jos zavrsila igru zavodjenja, noc je dugaaaaa
Isla paxarila za moje dete danas stvarcice, overila postovima u adekvatno temi, a sada ostatak veceri planiranje ostatka dana user posted image . Dobrodosla nova stara trudnicice! Ma naravno da te primamo, nego dok se prihvatamo po CEO dan neka frka trka panika!
Jadno moje dete, sa ovim mojim grudima, ali gledacu da se pripremim kako valja, imam sestricu pumpicu za mlekce, a kako ce biti Boga mi ne znam.
Mamamaj ti si lutka nasa I javi se ovde uvek, bas nedostajes mnogo user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 584
9.1.2016 19:34:40   
IvanaSK RR
Sta ti je sa grudima voci? Nisam u toku

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 585
9.1.2016 19:39:13   
marijana22
Hvala na dobrodoslici

Problem sa tickerom je verovatno sto sam kao datum porodjaja stavila datum sa UZ, a ne po poslednjem ciklusu (po M je 18.08, a po UZ 16.08). U svakom slucaju racunam da sam " na redu" posle bubice.
Prosle nedelje sam imala bolove i slabo krvarenje pa moram da mirujem i utrogestan 3x dnevno. Smorila sam se. Valjda necu morati do kraja trudnoce da lezim.
Vidim da ste danas bile vredne i spremale se za dolazak bebe. Uzivajte

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 586
9.1.2016 19:42:29   
IvanaSK RR
Marijana, ti si onda dve nedelje pre mene, meni poslednja mens bila 29.08 :)
Uf, sto je grozno kad moraas da lezis

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 587
9.1.2016 19:44:58   
alex88
Marijana nadam se da neces,pricuvaj se sad na pocetku,posle ces videti sta ti kaze dr.
Ivana jeste grozno,ali kad mora navikne se covek,nadam se da cu se brzo vratiti u formu posle porodjaja

< Poruku je uredio alex88 -- 9.1.2016 19:49:57 >

Direktna veza do poruke: 588
9.1.2016 19:56:00   
vocicana
Pa nisu bas neke, sve se bojim da necemo uspeti u dojenju. Da ne idem u off, citala sam dosta o pripremi dojki za taj proces, ali sve imam strah od toga da necemo uspeti, ali boricu se ja, izdrzacu sve sto treba samo da sikimo.
Isi, postavila slicice u temu opremanja. Nadam se da ce ti se svideti izbor koji sam napravila.
Divne ste devojke, ovako pozitivnu atmosferu obozavam na forumu, volim kada ste pozitiva!!!
Madre user posted image dobar provod zelim!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 589
9.1.2016 20:01:54   
popkica bebic
Kucam satima poruku i izbacuje me.
Hvala na recima utehe svim trudnicama i mamicama. Nadam se da ce vas i moja glava, kao i srce poslusati.
UM, ako nas citas, molim te nemoj da mislis da nisam za druzenje na fbku, ali saljem ti pp, a ne stize ti.
Dobrodosla nova trudnice! user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 590
9.1.2016 20:02:27   
marijana22
Ivana nisi me dobro razumela.

Ja sam jedno 2 i po meseca posle tebe. Meni je poslednja M. bila u novembru, a termin mi je 18. 08, ali kad sam bila na prvom UZ rekose da je termin 16.08 pa je tu doslo do zabune.....

Sto bi ovo bilo dobro http://niskevesti.rs/index.php/drustvo/item/7772-za-trece-dete-plata-20-000-dinara

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 591
9.1.2016 20:04:21   
popkica bebic
Ja jos treba da kupim mrezasti ves i pelene za beku.
Odoh bas da vidim te vase sexy teme. user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 592
9.1.2016 20:06:03   
vocicana
E pa Popkice ja nisam pojma imala da si toliko nadrljala na prvim porodjaju, ali eto, iskusnije mame ti kazu da ce verovatno ici brze I drugacije sada sa drugom bebicom. Nisam znala zasto si tako uplasena, sada mi je jasno I veruj mi da te razumem. U prilici cu vam pisati sta je meni bila mnogo velika kocnica I napad paranoje sto se tice trudnoce I porodjaja, msm osnova za to nema, ali to je bilo zakopano u meni I toliko sam se bojala, sada vise ne, imam zlatnu doktorku, ne bi je dala ni za sta na svetu.
Valjda ce me ove moje koleginice pogledati malo kada odem tamo, a sigurna sam da hoce.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 593
9.1.2016 20:07:18   
marinchica
Voci moja kuma je dojila po godinu i po dana svoje devojcice...odakle joj toliko mleko ne znam. Grudi su joj sa 2 porasle na 2 i po. Mislila je da nema sanse, ali i pored ragada i mastitisa je uspela da se navikne da doji eto toliko dugo...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 594
9.1.2016 20:07:51   
vocicana
Marijance ja za ovo dugo znam, cak, do punoletstva ide staz I plata svakoj majci koja rodi trecu bebu. Znam da ce biti zapravo na skupstinskoj proceduri, a super bi bilo, kako ne bi!

Direktna veza do poruke: 595
9.1.2016 20:10:51   
marijana22

IZVORNA PORUKA: vocicana

Marijance ja za ovo dugo znam, cak, do punoletstva ide staz I plata svakoj majci koja rodi trecu bebu. Znam da ce biti zapravo na skupstinskoj proceduri, a super bi bilo, kako ne bi!

nigde ne pise da li vo vazi i za zaposlene majke?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 596
9.1.2016 20:14:17   
IvanaSK RR
Hahaha, popkiceeee, kako me nasmejaaaa, napisa mrezasti ves i pelene za bebu, ja odmah pomisli na seksi ves, pa za malo da se upiskim od smeha.
Ovde sam samo ja za taj ves, ove ostale se odmah skidaju hahaha
Voci, ni ja nemam neke grudi, zašto bre mislis da to ima veze sa mlekom? Od mog muza sestra skoro da uopšte nema grudi, i evo doji tri meseca opusteno.
Marijana, izvini, nisam razumela za termin.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 597
9.1.2016 20:17:53   
marinchica
Ja sam ispohovala meso....plus salata....i naravno meru nisam imala nikakvu, moram da idem da stojim na prozoru malo, crci cuuser posted image

Direktna veza do poruke: 598
9.1.2016 20:17:53   
alex88
Aj vi devojke u krevet kod muzeva user posted image
nemam ni ja neke grudi al videcemo,kako bude,svakako bi volela bude mleka i da se snadjemo u dojenju

Direktna veza do poruke: 599
9.1.2016 20:18:27   
emicaa
Popkice ti si jaka,izdržaćeš sve,takve su mame.Meni je porod isto bio težak,dva puta sam pala u nesvjest kad je sve bilo gotovo,bila sam ubjedjena da neću preživit ali opet mi je to do sad najljepši dan.Jesi li uzela br. Telefona od neke od nas da nam javiš kad krene?
Ja opet ležim,čitam vas ali neda mi se pisati,pojela sam danas kebab pa kud puklo da puklo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here