|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
9.1.2016 20:19:35   
vocicana
Mislim da da, ali jos nije usvojen predlog, zato sto im preti bela kuga, pa osmisljavaju kako da to preduprede. A mislim da bi to islo kao dodatak na platu. Isprati to lepo obavezno, znam mnoge koje bi I trece ako to prodje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 601
9.1.2016 20:21:25   
IvanaSK RR
Ma, to su samo price pred izbore. Uostalom, ko garantuje da sledeca vlast nece ukinuti taj zakon?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 602
9.1.2016 20:26:32   
vocicana
I to sto kazes, ali treba uzeti ako postoji takva mogucnost , sve od njih, svaku stvar ispratiti, sve. U pravu si Ivancice.
Nego mm ce biti mnogo umoran, a ja sutra saljem izvestaj na sexy temu, stvarno sto je red, red je user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 603
9.1.2016 20:28:49   
IvanaSK RR
Ja, nazalost, uopšte nemam poverenja u vlast, tako da mi je sve to neka sarena laza prica.
Voci, skidaj se user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 604
9.1.2016 20:33:14   
vocicana
Krecem u pripreme za opustanje, pa se javljamuser posted image . Velikiuser posted image za moje user posted image , hajde hajde, mogle biste malo....khm, khm

Direktna veza do poruke: 605
10.1.2016 9:27:07   
vocicana
Od tri spavanja nema! Ovo je strasno, oka sklopila nisam, sva treperim koliko mi fali san.
Uh majko moja, a zasto mora da se ne spava u trudnoci, zasto!?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 606
10.1.2016 10:26:21   
IvanaSK RR
Bas mi je zao.. Ljubim te

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 607
10.1.2016 10:32:50   
popkica bebic
Dobro jutro!
Voci, draga, ako ti je za utehu, ni ja ne spavam adekvatno i dovoljno. Bilo je faza, od 8.m. kada nisam spavala od ponoci do 5h, a u 6h ustajala za posao. Nisam bila ni za sta i ni za koga. Sve mi je smetalo, a telo i glava su mi bili pod nekakvom tenzijom. Drhtala sam k'o prut od neispavanosti. Sad ustajem i po 5-7 puta da piskim i naravno i to je prekid sna. Kao telo se priprema za nespavanje kad dodje beba. E, ali samo telo majke... A otac? Njemu se moze da spava i da ucestvuje samo u vikanju i komandovanju, a sve vazno obavlja majka.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 608
10.1.2016 10:57:19   
mega
Mene evo vec 2.dan boli glava,vreme uzas,nije za setnju,a mislim da me boli zbog ove nagle promene vremena,popila sam juce samo 1 Paracetamol,al me nije pustila.Sva sam nikakva.Inace po noci spavam,ali kad se premestam s jedne na drugu stranu,osetim da me zaboli glava.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 609
10.1.2016 11:41:05   
alex88
Pridruzujem se klubu loseg spavanja,dobro je pa odspavam makar ujutru i to mi znaci.Popkice koja si nedelja?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 610
10.1.2016 11:46:38   
Jole84
Jutro zenske..mada je vec dan al ja sam jos poooospana user posted image
O da Voci, spremas se na nespavanje user posted image I vrlo brzo se naviknes, dovoljno ti je dva sata indijanskog sna i ko nova si. Ja sad kad spojim tri sata, puna mi kapa, bas budem "odmorna" user posted image
Madre lepo se provedi danas! Sibni neku slicicu user posted image
Mega probaj da cevcis sto vise limunade, cula sam da neko stavi i limun u kafu, da pomaze oko glavobolje.
Lisa izgubila si iz vida da sam i ja blizu, jer se nisam prijavila na spisak user posted image nezgodno mi s telefona, a sve kao ima vremena al neeeema user posted image
Marincice opustosila si Aksu user posted image i ja se slazem sa Ivanom sto se tice grejaca i sterilizatora. Ostavi slobodno nesto i da ti kupi neko user posted image Grejac je po meni apsolutno nepotreban, ali je termos sa dve flajke zakon. Stavis toplu vodu, poneses ad mleko i napravis za minut gde god da si. Ja sam ga koristila i nocu, pre spavanja spremim toplu vodu, a ne nocu da grejem dok bebi urla. To ti naravno treba ako ne siskate. Sterilizator takodje, ako siskate onda nemas flasica za sterilisanje u toj meri, pa najbolje da vidis kako ce da vam ide. Ja sam ga kupila, tj dobila naknadno, kad smo videli da ne ide siskanje, pa sam imala gomilu flasica i cuclica. Sterilisala sam do godinu dana. A sada ne bih toliko user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 611
10.1.2016 11:47:47   
marinchica
Ja toliko nisam spavala, da sam se zadnje dve noci onesvescivala. Odoh na 300-350 gr bureka, i leden jogurt, kriziram. Dodzem posleuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 612
10.1.2016 12:10:47   
IvanaSK RR
Ja sam dojila dok je bilo mleka, oko dva meseca, ali skoro svo vreme je dobijao dohranu posle sisanja i nije mi bio problem da jednom dnevno iskuvam flasice. I nisam do godinu dana iskuvavala, moje mišljenje je da decu ne treba držati pod staklenim zvonom.
Pricajte vi sta hocete, al meni tri sata sna nije dovoljno :)
I da, i ja sam ternos koristila nocu, jos bi mi samo falilo onako sanjivoj da grejem, prokuvavam vodu. Ja sam i preko dana smotana.

< Poruku je uredio IvanaSK -- 10.1.2016 12:12:35 >

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 613
10.1.2016 12:27:12   
vocicana
Ooo ljubim vas sve. Bas sam porazena cinjenicom da sam toliko odmorna?! Samo u tri kao da me moje dete budi, oci otvorene kao sarme, do jutra sam se mucila, pokusavala, ali corak! Ma ni sanak....
Ali Popkice, kazu da jeste pripremaju za nespavanje koje dolazi, ali mislim da cu funkcionisati malo bolje bez tereta ispred sebe.
Lisa user posted image ja sam kupovinu zavrsila, ostavljam ostale sitnice bakama dekama, tetkama user posted image , bas sam grogi.
Mega, kada sa pola nacedjenog limuna, zakon za glavu, gledajte koja temperatura napolju, van pameti! Ja sam odvalila pola nacedjenog limuna u casu kisele vode I prilicno me je pridigao.
Pocas_tila sam se torbom, crne boje za svaki dan I svaku priliku, a I jednim lepim parfemom, da se jos malo prosvercujem, koliko je moguce.
Uh....

Direktna veza do poruke: 614
10.1.2016 12:29:32   
Jole84
Ivana u pravu si da ne treba mnogo dugo da se sterilise. Ok na pocetku, prvih par meseci, pa onda sve redje. Ja sam od onih ludih steril-majki, i M mi je sada jako osetljiva user posted image to ne znaci da sam se opametila, sto je najgore od svega user posted image
Mislila sam na tri sata vezanog sna, a ne ukupnog user posted image
Kako si ti?

Direktna veza do poruke: 615
10.1.2016 12:36:30   
IvanaSK RR
Ma, svaka ti cast, kako god, tri sata sna je nista :)
Smatram da sto vise vodimo racuna, cistimo, peremo, sterilisemo... Deca su sve osetljivija, a pre ili kasnije treba da dodju u sredinu koja nije toliko cista( vrtic, skola, park, tudja kuca) i onda ce, naravno odmah krenuti slinavi nosevi i ostalo.
Mi imamo kuče, tako da svejedno nije nam sterilno.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 616
10.1.2016 12:36:52   
vocicana
Ne treba im sterilisati bas preterano, ali I ja sam manijak, videcemo koliko cu uspevati da na sve obratim paznju.
Kako bi sada spavala. . .rekla minje prijateljicu da je meseceva mena..puni se mlad mesec, ja I inace ne spavam kada je pun.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 617
10.1.2016 12:43:05   
BubaBubica
Mogu i ja da se prijavim kao neispavana, mada osećam se odmorno, samo oči kao da nisu moje, ko pufne. Celu noć sam se vrtela, imam osećaj da sam svo vreme bila budna i na nekih pola sata spavala. Svako okretanje u krevetu sam bila budna. Onda pre ustajanja sam imala neke lude snove, prvo sam sanjala da dojim bebu, bila je čupava sa crnom gustom kosicom, ali nisam provalila da li je dečak ili devojčica, bila je neutralna user posted image posle sa msanjala gluposti, da sam se prijavila za posao u javnoj kući i odbila sve mušterije jer će se mm naljutiti user posted image user posted image Pa sam išla kući sa starijom ćerkom a mlađu zaboravila negde i niko nije znao gde je.... user posted image Užas!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 618
10.1.2016 12:46:05   
vocicana
Koja si ti carica! Javna kuca user posted image user posted image , obozavam te Bubo, znas sta!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 619
10.1.2016 12:47:03   
alex88
Nasmeja me sa javnom kucom user posted image user posted image i u snu verna svom muzu user posted image
A sto se tice snova o polu bebe,ja sam pre par meseci sanjala da se rodila Milenauser posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 620
10.1.2016 12:56:46   
popkica bebic
Jaoj, izvini Bubice, ali me slatko me nasmeja svojim snom. :D
Alex, po UZ sam 36+3, a po ciklusu danas punih 37. Nadam se da cu do kraja januara jer Dragce ide na odmor posle.
Voci, tacno je da se telo sprema za bebu, ali mogli bi i ocevi da osete malo nesanice, a ne samo mi, sve mi! user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 621
10.1.2016 12:56:49   
IvanaSK RR
Odbila sve mušterije, hahahahahahaha

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 622
10.1.2016 13:00:29   
alex88
Kad kreces na ctg i po upute?nadam se da hoces dok ne ode na odmor,a mozes s njim da se dogovoris da ako on ne bude tu da te porodi Stodic,oni bas saradjuju i izlaze jedan drugom u susret,i on je bas ok dr.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 623
10.1.2016 13:02:50   
Jole84
Bre Bubice bas si blesava, pa mogla si bar malo da se omrsis user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 624
10.1.2016 13:03:05   
BubaBubica
Sad je i meni smešno user posted image vidite kakve ja imam muke noćima kukuuu meni samnom a uopšte nemam ideje odakle to meni u glavi. Od sada ću vam pričati svaki san, pa da se nasmejemo malo user posted image

Popkice, mogu i muževi da oset_e ne spavanje ,samo ih treba svaki put probuditi kad se i mi probudimo i eto rešenja user posted image kao slučajno ga šutneš ili nečim jako lupiš user posted image

EDIT: Nisam mislila da muža nečim lupiš jako nego da napraviš buku sa nečime jao user posted image

< Poruku je uredio BubaBubica -- 10.1.2016 13:11:49 >

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here