Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 10:56:10
|
|
|
|
branki*
|
Ja istucala snicle za karadjordjev cevap i umesila cesnicu,sad ne radim nista,boka sisa i da se uspava,a posle cu kafu da stavim ,onu jutros kao da nisam ni popila.mm bio do crkve,sneg neki pada I tako...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 11:14:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hristos se rodi drage moje. Sad smo se vratili iz crkve Evo da se pohvalim mojim prvim intervjuom. Idite na blic zena.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 11:32:19
|
|
|
|
Mariya
|
Hristos se rodi! Ja radim. Ovde pada sneg,ima ga već 7-8 cm. Taman za sankanje. Još malo da napada pa da bude i za pravljenje sneška Jao,von,svekrva u gostima. Koji smajli da stavim, ili
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 11:40:10
|
|
|
|
bebilule
|
Hristos se rodi! U zdravlju u ljubavi da provedete Bozic sa svojima, i svaki dan po Bozicu. Nama bio polaznik, najela se pecenja, sad bih spavala, ali Milos nece . Sram ga bilo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 11:45:11
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice hoce li to biti u sledecem broju blic zene?da obavezno kupim,jer ja nekad kupim,nekad ne,kako kad.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 11:52:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki to je samo portal zena. Nema stampano izdanje. Zamolila me je nasa PoisonEve da nesto kazem iz ugla veroucitelja kako se slavi Bozic u mojoj porodici. Okaceno je na sajtu. Samo ja ne mogu da postavim
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 7.1.2016 11:57:59 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 11:55:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Hristos se rodi drage moje. Sad smo se vratili iz crkve Evo da se pohvalim mojim prvim intervjuom. Idite na blic zena. Jutros sam čitala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 12:12:37
|
|
|
|
dddaca
|
Hristos se rodi drage mame! Mi vec lomili cesnicu, ovo nam je prvi zajednicki Bozic :) Beba se naruckala i sad spava. Sanjice bas bih volela da procitam, ali ne mogu da pronadjem. Napisi bar kako glasi naslov teksta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 12:23:32
|
|
|
|
dddaca
|
bas lepo receno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 12:35:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Procitano! Divno Moje dete obožava Veronauku, bas smo malo pre pricali o tome.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 13:11:32
|
|
|
|
emicaa
|
Sanja nisam znala ni da si vjeroučiteljica a ni da si ovako lijepa
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 13:14:52
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo Sanjice! Jako si lijepo ovo rekla! Drage mamike ,srecan vam Bozic!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 13:15:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice hvala za ovo lepa Moji svi polegali. A ja cu da malko ucim. Valja se na Bozic .
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 13:27:29
|
|
|
|
Maraj
|
Hristos se rodi! Nije nas bilo par dana. Tata tj mm nije radio ovih dana pa smo se vise porodično druzili. Bas lepo pocne januar svake godine. Ljubav , porodicna atmosfera ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 13:28:49
|
|
|
|
Zemunka85
|
Hristos se rodi. Puno zdravlja svima . Sanjice, divna si. Tako nezna i mila. Divan tekst. Na ovaj dan pre 4 god sam ja ugledala moje dve crtice, koje evo trce po kuci . Mama mi je to jutro rekla, kada smo se cule "Uzmi uci, valja" eeeeeee da je znala .. NO, danas hocu :D. Lepo provedite dan, grlim vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 13:42:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zemunka aj sad da Ucis. Odoh i ja.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 14:10:52
|
|
|
|
emicaa
|
Samo vi učite a šta ja da radim,smorih se od sjedenja čitav dan,kod sveki ima i rodica od mm,došla na tri sedmice i šta god treba sveki njoj da uradi kao ja ne smijem trudna a ona ne može zbog ruke
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 14:16:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice uzivaj kad te vec stede.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 14:21:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Mir Božji, Hristos se rodi!!! Sanjice divan tekst Mm i deca zaspali a ja sedim u dnevnoj i gledam po milioniti put Zikinu dinastiju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 14:21:45
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,procitah,bas si lepo pricala,uzivala sam
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 15:25:54
|
|
|
|
emicaa
|
Joj mame što me glava zaboli,Pobjegla sam kući malo leći ali ne prestaje.Oči će mi ispasti. Moja Teodora kao da je drugo dijete kad smo same,stalno se mazi samnom,igra se sama a kad odemo kod svekijevaca izludi me totalno.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 15:27:00
|
|
|
|
bebilule
|
Sanjice pa cestitam! Ja pravim pogacu, i sad cu se naklepati vruceg tijesta i opet jagnjetine. Veceras sat vremena na orbitreku . Ovdje je sjajan obicaj sto se za Bozic uzima cijelo jagnje sa raznja, par dana nista drugo ne kuhas! Sta li jess uradi sa onom guskom?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 15:53:59
|
|
|
|
Rosita
|
Hristos se rodi ! Svima puno zdravlja i radosti! Sanjice, lep tekst
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 17:44:35
|
|
|
|
bebilule
|
O Boze, procitah neki clanak na Kuriru i rasplaka me. O onoj porodici koja je izgubila dvoje djece u pozaru. Jos se vidi da je neka sirotinja. I slika djecaka, brata im, koji se rodio dan nakon tragedije. Dobio neku igracku, prigrlio je, ja srece njegove. Koliko djece provede ove praznike gladno...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?