|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
8.1.2016 12:35:00   
jess021
Viki, jesam vec dva puta. Pluca cista, usi, grlo sve ok, inhalacije, ciscenje nosica i sl, ali sad bas kaslje, pa bi da je neko preslusa. Nasa dr radi prepodne, pa cemo verovatno privatno. Sad sam bas pitala sestru za skolu, ona kaze da krecu 18.
Maraj, mi cemo tek 03.02. primiti opet Pentaxim.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 326
8.1.2016 12:51:22   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ivana skole ne rade za decu, ali za nastavnike rade.user posted image

Ovo mi je uvek bilo zanimljivo..ide se u skolu ali na kratko,da li sedite 8h dnevno..hehehe..kao mi na poslu. Koliko dana raspusta ima,nije toliko dana godisnjeg odmora,zar ne? Nama su samo praznici neradni i jos 20 dana godisnjeg,ja 10.. A letnji raspust pocne 12.7 i do 15.8. Niko nema nikakve obaveze..koliko je to dana?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 327
8.1.2016 13:49:13   
Sanjica26 RR
Idi Jess nek je poslusa. Slobodno mozes da joj dajes caj od belog sleza. Sofiji sam pocela da dajem of drugog meseca kad je imala muke.
A to sto si pisala da je zbog grejne sezone. Ima istine. Teodora posto se rodila zimi se bas mucila sa slinama.Ali nikad nije bila ozbiljnija bolesna kao Sofi. Stavljali mokre krpe name radiator. Nista to nije pomoglo dok se nije zsvrsila grejna sezona.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 328
8.1.2016 15:00:05   
Maraj
Jess a oni isparivaci za radijator? Nisam ispratila da l si pisala , jer stavljas njih? Ja ih skoro na svaki radijator stavila. Cesce otvaram prozore a i ves susim u stanu pa mi i on vlage malo pravi

Direktna veza do poruke: 329
8.1.2016 16:27:24   
sneza24
Dan mame!
Ja došla s posla, ručala pa sa L kod doktora, ima upalu grla. To sam i očekivala jer je D od ponedeljka bolestan.
Kod nas bi polugodište trebalo da počne 15.01. ali možda će tek krenuti 18. Rekla mi je vaspitačica da će oni krenuti kad i škola počne a to će nam tek javiti.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 330
8.1.2016 16:29:59   
jess021
Maraj, imam na svakom radijatoru po dva. Ja sam pisala o onom ovlazivacu vazduha, to je neki aparat, sl. kao jonizator.
Imas li terasu za ves ili sl? Nije bas dobro da ga susis u stanu, bar ne preko dana.
Bila nam doktorica, L ima pocetak bronhitisa. I to je virusno, dala nam inhalacije Berodualom i Tobrex kapi za nos.
Uf, samo sto pre da prodje.
Sanjice, rekla nam je da uzmemo caj od belog sleza, 50ml dnevno.

< Poruku je uredio jess021 -- 8.1.2016 16:31:00 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 331
8.1.2016 17:07:29   
Mariya
Uf,jess,dobro pa je dr poslušala, da brzo prođeuser posted image

Nego nisam videla da si pisala,šta si uradila sa guskom?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 332
8.1.2016 17:22:20   
emicaa
Mislim da nas sve zanima šta se dogodilo sa guskom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 333
8.1.2016 17:40:30   
Sanjica26 RR
Jess o mukica mala. Tacno znam te muke. Bice sve dobro.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 334
8.1.2016 17:52:56   
IvanaSK RR
I ja bih da saznam sudbinu guske user posted image

Direktna veza do poruke: 335
8.1.2016 18:03:07   
jess021
Da znate da me guska razocarala. Lepo smo je ispekli, ali joj je meso joj je bas tamno i nekako zilavo. Supa je bila odlicna, ali pecena i nije nesto.
Pile u rerni je zakonuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 336
8.1.2016 18:06:21   
IvanaSK RR
Sledece godine nacrtaj pile, da se ne zezne :)

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 337
8.1.2016 20:39:59   
adulence
Dobro vece i od mene,uspavljujem Relju ,Iva se oblaci za krevet...
Jess bas mi zao,brzo da prodje..
I mi drugi pentaxim primamo 1.februara,tada nam je i kontrola.
IZVORNA PORUKA: Maraj

Dobro jutro i od nas tj vec je dan user posted image
Lazar mi jutros primio drugu dozu pentaxima. Evo ga sad spava

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 338
8.1.2016 20:47:28   
Anoniman
Dobro vece mamice, srecan vam Bozic!
Mi se kupali, sada jos malo spavkanje, Una gleda crtani, ja jedem oblanduuser posted image onu starinsku sa puno orahauser posted image

Jess da brzo ozdravite!

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 339
8.1.2016 21:01:42   
sneza24
Jao jess mukica mala, mogu misliti kako vam je. Brz oporavak vam želim.
Ovo kod L mi se ne sviđa. Nije samo upala grla bojim se da ne dobije laringitis opet, a sve mi se čini da hoće. Inhalirala sam je fiziološkim, nemože da škodi.
Noćas me probudili bolovi u stomaku, jedva sam ustala iz kreveta koliko me je bolelo. A onda sam bila u wc neko vreme, imala grčeve i sve ostalo (da ne detaljišem), smrzla sam se. Od 3 nisam ništa spavala a u 4:50 sam ustala za posao. Sad sam već spremna za spavanje. Laku noć.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
8.1.2016 21:46:38   
vonavoj
Jess.bas ste nagrabusili.
Mi bili kod kumova da se zaraze boginjicama..dok je zima..mada su se mozda i zarazile,jer su kumici u ponedeljak izbile a videli smo se u subotu..sad vec ima kraste.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 341
9.1.2016 8:39:19   
bebilule
Jutro svima. Mi sinoc M posteno iscimali. Isli smo na neku veceru sa namjerom da budemo do jedno 9. On zaspao i mi ostanemo do 1. I onako u snu mu obucem skafander, stavim u nosiljku. Kuci ga opet skinem i u krevetac. Uopste se nije budio, sve smo to obavili u snu. Bio je divan. Jutros vjerovatno ne zna sta ga je snaslo, u jednom krevetu zaspao, u drugom se probudio user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 342
9.1.2016 8:42:42   
emicaa
Dobro jutro,T je jutros probudila u 7 i toliko se smijala nama dvome što spavamo da je i nas probudila user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 343
9.1.2016 8:48:16   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.Meni dusa spava, a ova mala me je probudila. T jos spava. Danas sam sama sa njima dvema, a moram da idem na sto strana. Bice veselo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 344
9.1.2016 9:02:59   
vocicana
Lule I Teodora carice! Bas sam se slatko nasmejala na ova dva zadnja posta. Hahahahaaaa, spavao je I ne zna sta ga je snaslo, gde je zaspao gde se probudio, a T koja ne spava probudila mamu I tatuuser posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 345
9.1.2016 9:30:09   
Anoniman
jutrooooo i od mene , moja decica jos spavaju, ja malo da virnem na RR...
bebi, emice nasmejaste me postenouser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 346
9.1.2016 10:04:25   
jess021
Dobro jutro, L pajki da tatom. Noc je prosla malo bolje, nismo ustajali. Tek smo jutros cistili nosic, pa inhalacije.
Ne znam d ali treba da je budim nocu da je inhaliram, rekla je na 6-8h inhalacije. Treba i urin da joj uzmemo, kontam da ce to biti akcija.
Da, Srecna slava svima koji danas slave. Moja sestra slavi, ali necemo ici zbog L.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
9.1.2016 10:10:49   
Sanjica26 RR
Jess nema potrebe da je budis. Mi smo ovako po savetu nase dr i nase Torbice ako pada inhaliranje u 2 ujutru najnormalnije je inhaliramo. Ako se probudi nista strasno, Ali ja je direktno ne budim. Sofi je to I uspavljivalo. E, sad moras da znas na koliko tacno treba da je inhaliras. Ili 6 ili 8 sati.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 348
9.1.2016 10:15:16   
Jole84
Jutro mamike...
Mila spava, ne mogu da je probudim od jutros tropam, komirana je, uhvatila je faza da se uspavljuje u pola1, 1 i ne odstupa vec dva meseca! Preumorna sam. Pokusala sam sve, i da je budim ujutru i da je ne budim....ma kao sat. Dok joj glava ne padne hoce da se igra.
Stavila sam proso da se kuva, izvadila jagode iz zamrzivaca, pa cu da joj zbrckam neki jogurt i med. Mozda se i ja ogrebem user posted image
Jess bas mi zao user posted image I mi smo zadnjih meseci zakasali s tim, i sigurna sam da je zbog grejne sezone. Ja stavim na radijator obicnu ciniju sa vodom i bosiljkom i jedan mokar peskir. Juce sam kupila Fitobalm pa je mazem, moze za bebe od pevog dana, javljam utiske. Sto se inhalacije tice, kad je berodual u pitanju, ja M budim nocu, mada ti najbolje vidis po njenom disanju da li da je pustis da odspava ili ne...

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 349
9.1.2016 10:19:22   
Sanjica26 RR
Fitobalm je nama super.user posted image Svima ga preporucujem.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here