Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 18:04:56
|
|
|
|
Torbica
|
Drage drugarice,Hristos se rodi! Sve najbolje svima! Sanjice,predivan tekst A ne samo da si lepa nego si i dobra,a to je retka kombinacija. Odoh i ja da ucim,ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 21:05:52
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame! Ja uspavljujem boku...polako prolaze praznici,nama jis sv stefan slava,pa se posle sve vraca u svakodnevnicu..sutra casovi od osam,navila sat..nadam se da nije klizavo.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 21:34:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene su stisle bas obaveze. Od ponedeljka krece ludilo. Sto Sam odmarala, odmarala sam. Bas mi je zao sto prolaze praznici.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 21:37:25
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice zar nije raspust. Mojoj kumi je prekosutra slava a ja opet neću biti tu,kako mi fali vještica jedna čupava
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 21:48:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad se malo poremetilo. Jos she nije zavrsilo polugodiste. Traje kratko. Tek februara ce biti duzi raspust. Luda Luca.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 22:04:06
|
|
|
|
Zemunka85
|
Dobro vece zenskaci. L u krevetu gleda MR BEEN cartoon . Danas nije spavala popodne, tako da joj je vec vreme ihahaj ... Sutra u 6 ustajanje kontrola kod DR. Mi smo danas lepo proveli dan, kao i predhodnih godina - uvek odemo kod bake i deke mm (zive iznad) imaju 86 i 93god. Ja sam u jednom trenutku sisla da ucim (valja se) pa sada kada zaspi, nastavljam :D. Branki, jos koliko ste u BGu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 7.1.2016 22:17:20
|
|
|
|
branki*
|
Zemunka,ceo januar,pa cemo kuci.gledacemo da dodjemo opet u junu . Odoh da spavam,laku noc drugarrke😘
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 7:31:49
|
|
|
|
adulence
|
Hej hej zene dobro vam jutro...Sretan Bozic!mene nije bilo par dana sama sam sa njima kuci pa dok sam urafila sve sto sam trebala,ali dobro bar nam je mm juce bio slobodan,pa smo isli zajedno kod mojih,babe i dede,da praunuci tamo provedu Bozic kao sto sam i ja svojih 26 do sada...bilo nam je divno...klinci mi spavaju,ja ispratila mm na ppsao i doruckujem...jos ove nedelje uzivam sa decicom,od ponwdeljka Iva u vrtic,a ja na spremanje ispita!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 7:37:00
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike kako ste? kako decica?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 7:58:40
|
|
|
|
branki*
|
Jutro i od mene! Muz odvede bozu na casove,ja reko da malo odspavam uz boku,kad eto i ona se probudi...pijem kafu..
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 8:31:34
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,nešto sam slomljena a spavale smo do 8.T je oet nešto ružno sanjala,mislim da joj Andrej u snu otima igračke jer stalno govori daj mi,moje.Baš mi je žao mrvica moja,ko da joj nije dosta ovako
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 9:34:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Taman sto sam krenula over dve na vrata. Sad doruckujem. A ja cekam mm da se vrati sa sluzbe. Moram da trknem do skole.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 9:44:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, ko je Andrej? Sanjice, škole rade? Što sam ja u tripu da su svi spojili praznike?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 9:57:16
|
|
|
|
emicaa
|
Od zaove sin,maltretira mi princeze,i svoju sestru a i Doru
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 10:17:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma Trco mora da se dolazi kao da sredjujemo dokumentaciju.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 11:25:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da skole ne rade. Moj sin je slobodan od 30.12.-11.01. pa se polugodiste završava 01.02. i tad ima dve nedelje slobodno. Skole u Vojvodini su na raspustu od 19.12-11.01. i njima se zavrsilo polugodiste (tako mi rekose)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 11:29:20
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ivana, i ja sam tako cula na vestima. A zasto je to tako? Te razlike?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 11:29:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana skole ne rade za decu, ali za nastavnike rade.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 11:36:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kao u Vojvodini ima vise ljudi koji slave katolicki Bozic. I to mi je receno, nemoj da me drzis za rec. Ma, znam da skole rade za nastavnike, nazalost, drugi dan Bozica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 12:13:09
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja i danas radim. Pozeleneću bre više, ove nedelje sam bila slobodna samo u sredu. Juče me muž zove da mi kaže da požurim kući kako bih mogla da se sankam sa devojčicama dok ima snega. Devojčice su bile kod babe,mi smo otišli pešice po njih i onda se sankali sa njima do kuće.L obožava da se sanka,ali Hje to prvi put, sad prvi put vidi sneg i kako uživa,neverovatno, to stvorenjče od 15 meseci Jeste tako,u vojvodini je više ljudi koji slave katolički božić i zbog toga je raspust u vojvodini prilagođen tom prazniku. Ovde su deca na raspustu od 23.12. Mm počinje 18.1.da radi.Ali i on ima neka dežurstva i mora da ide bar jednom nedeljno u školu. Te sastanak, te ovo te ono...stalno nešto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 12:22:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znaci, omasila sam u datumu, ipak je 23.12-18.01. Nisam bas bila sigurna (trudnice slabije pamte )
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 12:22:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame..meni deca baš puno nedostaju...a oni nemaju vremena da mi se jave..našli drugarice,pa se sada sa njima i babom i dedom sankaju,a ja ovde spremam spisak šta ću spremati za slavu,biće to bogami podugačak spisak šta sam sve planirala ne znam da li ću baš sve stići da napravim. Što se tiče raspusta,moja deca su se raspustila 23.12. tj. prvi dan raspusta im bio 24. a kreću 15.1 u petak...sad još niko sa sigurnošću ne zna da li će i krenuti u petak ili će krenuti u ponedeljak 18.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 12:25:49
|
|
|
|
jess021
|
Dobar dan! L je prehladjena bas bas. Dva puta smo nocas ustajali da joj cistimo nosic. Kaslje onako zrelo, ali vodicu je opet danas da je dr preslusa. Deca u NS su na raspustu do 18.01.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 12:29:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Jess..da L što pre ozdravi,jeste li je već vodili kod dr. ili je danas prvi put? Ako vi u NS polazite 18. onda to valjda važi za sve škole na teritoriji Vojvodine,videću još ću se raspitati.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 8.1.2016 12:30:22
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od nas tj vec je dan Lazar mi jutros primio drugu dozu pentaxima. Evo ga sad spava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?