|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
6.1.2016 13:06:59   
Ana RR
Jess user posted image zato prskaj sa limuntusom i deterdžentom user posted image

Nije visoka temperatura, do 37,6 je išla ali mene ta niska temperatura ubija. Svaka koska i svaki mišić me boli.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 251
6.1.2016 13:07:24   
suzi kju
Hahaha Jess ismejah se za gusku, čitam i kontam stvarno si se obradovala kad na kraju "a šta ću s guskom" user posted image

Trso i mm pali kameru kad ode u kupovinu, zivela kamera i internet.

Btw srećan Badnji dan ko slavi.
Ja sam sinoć spremila prebranac, isprzila ribu, više volim kad je ja spremim nego da je kupimo gotovu,przenu, napravila tortu za Bozić, za danas medeno src, skuvala krompir za salatu . Čekam muza da dođe s posla i da donese voće suvo i sveze i šta još fali ppa da postavim sto. Obozavam da dekorišem. Obozavam Badnji dan i Bozić.

Moje bebane zaspale obe, to je nezapamćeno, uvek jedna spava a druga budna, čuva joj stražu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 252
6.1.2016 13:08:30   
eca89

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mmmm, krompiruša user posted image sa domaćim korama i seckanim krompirom (nikako rendanim) user posted image njami njami.

Ana, Branki ta jeuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 253
6.1.2016 13:23:09   
Sanjica26 RR
Nama taj sprej nije pomogao. Tako da smo morali sami da joj cistimo do iznemoglosti.
Ja krecem sa pravljenjem torte za sutra.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 254
6.1.2016 13:23:25   
jess021
Ana, nisam jos napravila to sa limuntusom.
Joj ta je najgora, samo lomi.
Eco, daj malo krompiruse.
Nisam jos nista jela, cekam mm da dodje, nemam ni hleba. Taman malo da smrsam.
Branki, vidis da sam neiskusnauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 255
6.1.2016 13:46:37   
Zemunka85
Les user posted image . Kako li izgleda upala pluca u nasim godinama user posted image ? Uzas ...
Moja drugarica je imala pre par godina, zavrsila u bolnici na cerkin prvi rodjendan, koliko sam plakala sto mi je bilo zao, a samo par meseci posle nama jos gori scenario - i L i ja u bolnici za njen prvi rodj. Uzas..nikada ne znas sta te ceka,
Ana, i ja kuburim sa tim niskim temperaturama. L je ladno istrosila bateriju na toplomeru, pa mukica imala preko 39 pet dana. Tako da ne znam kolika je, ali lomi me. Uopste nzm sta da radim a strah me da joj ne prenesem nesto, jos 3 dana je na Hemomicinu. A sta posle?

Na sutrasnji dan, na Bozic 2012 sam ja ugledala svoje dve crtice. Jaoj kada se setim user posted image . Kasnilo mi je 10ak dana i kao i svaki put pre toga u ovakvoj situaciji "Ma nisam", i 6og uvece sanjam nekog psa lesija (nzm sto to) i ja kako radim test i budim se i rekoh - e sad cu da uradim. Pozitivno. Slognuh se. Budim mm, kao za streljanje "Hajde hajde ustaj, trudna sam" :D. Joooj kad se setim user posted image , meni zaista trudnoca tada nije padala na pamet, ali nikada nikada nikada se nisam ni mrvicu pokajala ma ni pomislila na tu stranu i od prve sekunde znam da je to nesto najlepse sto mi se desilo U PRAVOM trenutku. Ali nikada necu zab moju mamu, zovem je to jutro, kaze ona "Uzmi da ucis malo. Valja na ovaj dan ... kazu da sta radis ovaj dan, pocice ti za rukom tokom godine" tako nesto, a mene hladan znoj olbiva, mislim se eeeeeee zeno user posted image ...
I da - to je moja jedina greska u zivotu. Sto ne zavrih ovo pre trudnoce ...

Napolju fino vreme. Mama dosla kod mene cuva L, a ja dosla kod mame - ucim. Krecem nazad.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 256
6.1.2016 13:54:48   
Rosita
Dan mame! Evo mene na mini predahu. D nisam dala u vrtic, stvarno mi je bezveze, danas je Badnji dan, bilo bi mi lakse da spremam da je on u vrticu, ali hocu da ucestvuje u svemu. Od suvog i kostunjavog voca na stolu brusnicu mi dvu iizede, drugo nista kaze ne voli user posted image . Pasulj u rerni, posle ce riba, napravili smo coko mafine, ukrasili ih lepo, odgledali Duska dugouska, on spava, ja kafu, kuhinja i haosu i tako user posted image .
Zemunka, to je Bozji dar bio user posted image . Ma kakva greska, fakultet se da zavrsiti, a imati dete nije uvek kad hoces, tako da je to sve super! Imas . hvala Bogu, pomoc i podrsku, zavrsices.

Les, da brzo ozdravis! Ana i ti! Mm juce isto stegli sinusi. Ja jutros drmnuh panadol, glava rastura kao i uvek kad je promena vremena.

Htela sam predvece da sankam D ali nista nece ostati od snega user posted image . Ranije nisam mogla.

Ljubim vas

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 257
6.1.2016 14:19:56   
emicaa
I ja pravim kratku pauu da vam se javim da sam još na nogama,nisam nijednom povratila od jutros user posted image
Od zaove mala danas u igraonici imala dva puta proliv,nadam se da nije neki virus jer su ona i Dora stalno zajedno bile.
Jess ti je kupio gusku neka ti nabavi i ražanj i usput ispeče user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 258
6.1.2016 14:21:19   
branki*
Zemunka,slazem se sa rosiuser posted image
Moji spavaju,ja iskoristila da se istusiram i operem kosu natenane,puno kupatilo pareuser posted image
Pasuljce je ispalo prva liga!
Anci,da ozdravis brzo😘

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 259
6.1.2016 15:25:00   
bebilule
Ej mame, sta ima! Meni se pokvarila kamera na.novom telefonu. Ustvari, juce isceprkah da je tako.svima sa ovim modelom. Uzmem Sony.bas zbog kamere, a oni izbace nekidan update softvera koji nam je svima zeznuo slike. Sad izgledaju kao da su bojicom slikane. Da li ce uapjeti popraviti stvar jos se ne zna. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 260
6.1.2016 15:40:56   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: eca89

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mmmm, krompiruša user posted image sa domaćim korama i seckanim krompirom (nikako rendanim) user posted image njami njami.

Ana, Branki ta jeuser posted image

Nisam ja džabe bosanka po tati user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 261
6.1.2016 19:50:34   
branki*
A,ja po mamiuser posted image

Elem,zene sta radite?nama bio moj brat,jeli svi zajedno,zezali se malo tu,okupah decu,mm vezba sa bozom,a ja sad uspavljujem boku.

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 262
6.1.2016 20:45:16   
eca89
Mamike, srecno vam Badnje vece, ja se sad najedoh pasulja mmmmmmmm, bas je dobar bio.
Uspavljujem A.nafam se da cu nocas malo spavati
Ovaj snijeg jos uvijek pada, a mi ujutro idemo kod mm nemam pojma kako cemo planina i sve brda i krivineuser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 263
6.1.2016 21:04:43   
branki*
Eco,i ja sam se nakrkalauser posted image
Kod nas nema snega,mislim ima ono sto je pao pre neki dan i to je to,danas je vec malo toplije bilo,valjda ce se i ovo otopiti.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 264
6.1.2016 21:21:41   
emicaa
Ja sam čistokrvna bosanka ali u piti sa krompirom krompir mora biti izrendan user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 265
6.1.2016 21:30:55   
Sanjica26 RR
I mi smo vecerali pasulj. Uopste ga ne volim. Nesto mi se raspekmezila Sofi. Tesko je kakila. Muce je petice.
Sutra rano na sluzbu, pa posle sve po redu mrsno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 266
6.1.2016 21:34:20   
jess021
Srecno vam Badnje vece!
Ja sam samo rucala corbu, nista mi se ne jede. Ispekla sam cesnicu, onu vojvodjansku slatku, kakva ce biti nemam pojma. Ujutro cu onu moju, kao pogacu.
E da vam prijavim da sam danas, ispred zgrade, pala kao kruska, sva sam kolena oderala, klinci mi nisu ravniuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 267
6.1.2016 21:58:19   
Mariya
Srećno vam badnje veče mame!
Ja uspavala H pa ću sad malo do L da se družimo pre njenog spavanja.
Sutra i prekosutra radimuser posted image i nervozna sam kao pas. Kod nas susnežica, biće interesantno ujutro za vožnju user posted image
Laku vam noć!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 268
6.1.2016 22:02:24   
branki*
Ih,bre,mariya,pa kud bas na bozic da radis,aj bzvuser posted image
Laka ti noc.
Mene nervira punjac od tableta,glupa kabla ima neki prekid i puni samo pod odredjenim uglom,saka mi se ukoci vise drzeci i naravno kad se ja dokopam uvece mira i tisine,baterija je skroz praznauser posted image

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 269
7.1.2016 8:18:52   
jess021
Mir Boziji Hristos se rodi!
Srecan vam Bozic, da nam deca budu ziva, zdrava i nasmejana, a i mi sa njima!
L nas je podigla u 6h. Ja zamesila cesnicu, eno je u rerni a mm i L opet zaspali. U onoj vojvodjanskoj ja sam nasla dinaruser posted image
L je jo uvek prehladjena da ne znam vise sta da radim, ujutro joj se sve sliva niz grlo, nosic zapusen, kaslje onako zrelo, vidim kad bljucne da ima slinacauser posted image Vec joj je preko glave sprica, usisvaca, inhalatora, a i meni.
Guska je jos u frizderuuser posted image
Sad da popijem kafu, pa cu pristaviti supu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 270
7.1.2016 8:48:09   
branki*
Jutro,mame!
Srecan bozic,mir boziji,hristos se rodi!
Ja sad ustajem,da stavim kafu,pa cu ruckom davse ozabavim.

branki

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 271
7.1.2016 9:22:59   
vonavoj
Hristos se rodi!!
Mi smo kod svekijevaca, tako da ne spremam nista. Danas dovodimo svekrvu kod nas,da cuva Joku naredne 2 nedelje. Videcemo kako ce biti.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 272
7.1.2016 9:29:38   
daca77
Vaistinu se rodiuser posted image
Veliki user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 273
7.1.2016 9:30:27   
vikiveki
Dobro jutro mame...mir Božiji Hristos se rodi...ja i mm pijemo kafu a česnica nadolazi,posle doručka idemo kod svekija.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 274
7.1.2016 9:37:23   
emicaa
I mi ćemo posle kod svekijevaca,svaki Boižć provodimo zajedno kod njih.
T je loše spavala,ili se budila svaki čas ili je sanjala koješta pa plakala u snu.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here