|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
5.1.2016 21:30:55   
lesica
Drage, da vam mahnem samo!

Ovijeh dana, ko živ ko mrtav! Ja početak upale pluća - čitajte još primam longacef dva puta dnevno, plus sve ostalo. Damjan upala uha, antibiotik plus sve ostalo. Lenka prebegla kod mojih user posted image MM na smenu izigrava mamu i medicinsku sestru. I takvi uđosmo u Novu user posted image
Sad je već bolje!

Zemunka, stoga za tebe tj lepoticu milu poseban grliša od tete sapatnice!

Ljubim!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 226
5.1.2016 21:38:46   
branki*
Ahaha,bebilule,ja se smejem za susamuser posted image
Les,bas ste i vi nagrabusili stvarnouser posted image
Ja uspavljujem boku.sutra casovi od 7,ajooj,ver i oni hoce da sto pre zavrse ii njima je badnji dan.mogli smo da ne idemo,ali necu da gubi,tako da sta da mu radim,nek spava popodne.ja potopila pasulj,izvadila ribu da se odledi...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 227
5.1.2016 21:55:32   
bebilule
Posla na.onaj svoj trening kad vratio se babo Atif iz kupovine. Dobila sam pelene broj 2 koje mu ne mogu navuci vise ni na pisu (kaze sta fali, pise do 6 kg), uloske umjesto normal, night i to oni debeli, brasno integralno umjesto obicnog. Al je zato susam potrefio!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 228
5.1.2016 22:14:20   
IvanaSK RR
Au, luleeee, pa on je skroz izgresio user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 229
5.1.2016 22:53:32   
Mariya
Veče mame!
Ajoj lule,sve pogrešno, ali bitno je da je susam kupiouser posted image
Ja sam već bolje,grlo me prošlo,još malo nos curi.Helena i dalje slini ali nema više T i nakon nedelju dana nejela (juče je pojela 3 kašike kašice) smazala je jednu celu palačinku sa eurokremom za večeru user posted image I to sama!!
Jedva čekam da se srušim u krevet!!
Laku noć!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 230
5.1.2016 23:10:48   
branki*
Mame,odoh u zemlju snova,laku noc,kuckamo se sutrauser posted image

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 231
5.1.2016 23:20:56   
Sanjica26 RR
Zemunka, ja sam ti neki dr Mr.user posted image Znas taj klip. Zavrsila sam ja Teoloski fakultet. Ali na nasem faksu nije bilo metodickih ispita da bih ja predavala u skoli. Medjutim, ja radim.Ali te predmete moram da ispolazem. I eto muke zive. Ceo zivot ucis, ucis.
Nas dvoje smo odgledali film. Bas nam je prijao. Odoh u slatke snove kao Branki.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 232
5.1.2016 23:58:29   
bebilule
Vidim djecica se polako oporavljaju. Pa ono vrijeme i nije bilo normalno, na sve strane virusi i bakterije.
Ja se istrenirala bas fino, popila kamilicu i odoh na spavanje.
BTW, otkrih jos nesto, onaj oslic sto je mm kupio je ustvari skusa (!!!)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 233
6.1.2016 7:04:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: bebilule

Posla na.onaj svoj trening kad vratio se babo Atif iz kupovine. Dobila sam pelene broj 2 koje mu ne mogu navuci vise ni na pisu (kaze sta fali, pise do 6 kg), uloske umjesto normal, night i to oni debeli, brasno integralno umjesto obicnog. Al je zato susam potrefio!!!

user posted image user posted image Niste još savladali pozive telefonom??
Moj po potrebi uključuje i kameru (zove na gtalk ili preko messingera). Skoro mu kažem kupi mi librese uloške. Ode on u prodavnicu, kaže ima samo always (a znam da ima i drugih)ee ima i carfree piše 5u1 (user posted image ) i na kraju uključi kameru (a slika katastrofa samo se nazire) pitam ja šta je to ispod zeleno??? Ijaooo vidi imaju i librese!!!

Inače ti carfree su bili dnevni. Živela kamera!!!

Ja sam nikakva. Luka se u 6 probudio jer sinoć nije hteo da jede lepo. Ana OOOOOOPET vaške. Odlepiću. Moram da nađem nešto što ih tera, da ne idu više na nju. Nemam više ni kičmu ni oči!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 234
6.1.2016 7:37:55   
bebilule
Jutro mame! Ko slavi neka je srecan badnji dan. Ja cu danas laganini po kuci nesto sredjivati. Sa pripremom hrane.sam zavrsila, sutra ujutru cu cesnicu i pogacu. Ovdje se pravi neka jesnostavna cesnica na bozic ujutru tako da nemam puno posla.

Trco, odustajem od pomoci za nabavku! Jel ona ide u vrtic ili skolu...ne znam kolika.su ti djeca. Mozda tamo fasuje vaske. Znam da je mm sestra za svoju curicu uzimala.nesto jako dobro ali nemam.pojma.kako se zove. Stavi se na kosu prije pranja i sve pocrkaju, a onda se jednom ponovi radi gnjida. Jest onako pofino skupo, oko 20 evra mislim ali je i dobro.

< Poruku je uredio bebilule -- 6.1.2016 7:38:41 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 235
6.1.2016 7:41:57   
serpica
Dobro jutro user posted image
Trco ne znam koliko je tacno,cula sam da ako namazes kosu petrolejem vaske beze...malo smrdi ali ako pomaze,vredi pokusati.
Moji spavaju,ja pijem kafu i spremam dorucak,posle pripreme za Badnje vece...sneg se topi i bas mi krivo,deca uzivala ovih par dana.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 236
6.1.2016 7:43:25   
Trcosava
Bebi, pisala sam mislim u vaškama jednom. Ana ide u školu ove godine. Prošle godine je bila u vrtiću i uspela je da ih izbegne, sad u školi ne. Kupila sam onaj neki paranit, ali izzgleda da su postale imune na njega. Ni po jada što kosu moram da trebim, nego sve na pranje!!!

Šenuću.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 237
6.1.2016 7:56:57   
emicaa
Jutrooo,samo da se javim prije nego što pobjegnemo u igraonicu a i posle ne znam kad ću stići,moram praviti sarmu i večeru za večeras.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 238
6.1.2016 8:12:22   
bebilule
Emice, jesi li bolje danas?
Trco, mozda da probate kako joj stoji kratka kosica user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 239
6.1.2016 9:21:22   
mama krava
Trco ovde kod nas ima da se kupe gumice za kosu sa mirisom kamfora i kao od toga beže vaške. ALi naravno prvo moraš da očistiš od gnjida. Nama pomaže onaj najjeftiniji naš iz apoteke. Bem li ga kako se zove.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 240
6.1.2016 9:32:28   
Sanjica26 RR
Mi smo se proslo leto napatili sa vaskama. Jedva smo ih ocistili. Preporuke osisajte je na kratko. Ma ni u ludilu nisam htela da je sisam. I ja Sam cula za te gumice.. Nije je hvala Bogu vise dobila. Stalno joj vezujemo. Ali mislim da to nema veze.
Dobro jutro. Pasulj se krcka. Sofi budna. Bas smo lose spavali. Ona se nesto budila. Sanjala je nesto. Posle probila pelena. Presvlacenje. T jos uvek spava.
Izvadila sam i meso za sutra. Sve cu da zgotovim kad dodje mm iz nabavke.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.1.2016 9:44:02 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 241
6.1.2016 10:15:59   
jess021
Dobro jutro! Mi smo se bas naspavaleuser posted image L je spaval do 5, sikila i nastavila do 8h. Ja cu sad malo da spremam stan, a mm ce praviti riblju corbu kad dodje. A za sutra mi je kupio gusku, obozavam ga. Svake godine ode na pijacu za Badnji dan pa me lepo iznenadi.
Sta cu sa guskomuser posted image
Bebilule, cuti. Bitno da se Atif vratio.user posted image
Lesice, nadam se da ste sad bolje, bas vas je dobro prodrmalo.
Danas crna kafa, picu ovu jednu solju ceo dan. Ne volem je nikako.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 242
6.1.2016 10:54:32   
Trcosava
Milkice pogledaću ali mislim da nema. Navodno beže od lavande? Sutra su otvorena vrata u školi pa ću ići i taman ću pitati učiteljicu da li može da se sazove sastanak jer mi je pun biiiiip neodgovornih roditelja. Evo, čim počnem da pišem o vaskama, sve me svrbi. Ne samo glava.

Mm danas kući, radi naravno. Ja još nisam jela, a pijem drugu kafu. Moraću i do prodavnice, da uzmem za sutra nešto. Ana sutra isto u školu, pa ću napraviti pogaču za kad dođe kući. Da lomimouser posted image

Šerpi, pre ću da je odvedem kod frizera da joj malo kosu prelije onom kiselinom za trajnuuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 243
6.1.2016 11:02:58   
eca89
Dobro jutro mamike evo i nas moji spavaju, ja sa mamom spremam dorucak, pravimo krompiruse, pa izvolteuser posted image !
A, je nocas bila katastrofa, muz hrce doslo mi je da ga izbacim na terasu u snijeguser posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 6.1.2016 11:04:10 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 244
6.1.2016 11:07:07   
IvanaSK RR
Dobar dan, devojke. Sto se tice vaski, pogledajte jedino u apotekama preparat koji se prska da vaske ne idu na kosu, mada ima dece kojima ni to ne pomaže. Kad se pojave, onda sampone u apoteci... I kod Uciteljica, vaspitacica da porazgovarate :)
Nemojte šišati devojčice na kratko... U secanju ce mi ostati devojčica od sest godina, majka je dovela da je ošišam na kratko, jer se pojavile vaske u vrticu... Ona je, jadna, toliko plakala, nije kukala i drala se, ali toliko tuzno plakala da je i meni doslo da zaplacem...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 245
6.1.2016 12:13:45   
branki*
Ja obozavam krompirusu,onu sa pravljenim korama sto se razvlace,njam njam!
Bili na casovima,pa u idei,odlepih,svi se guraju,kupci,prodavci,sortiraju robe,malo malo te te neko gurne ili se sudaris sa nekim ili ne mozes da se mimoidjes,mauser posted image pasulj skuvalazostala riba i neka posna salata i eto.i moram stan da pocistim u rusvaju je komplet!

branki

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 246
6.1.2016 12:16:59   
Ana RR
Mmmm, krompiruša user posted image sa domaćim korama i seckanim krompirom (nikako rendanim) user posted image njami njami.

Ja sam opet bolesna, od sinoć imam temperaturu, boli me grlo, slinim... da li je ovo moguće??

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.1.2016 12:17:36 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 247
6.1.2016 12:19:13   
vocicana
Trco probaj Supitox sprej za kosu, nestaju I gnjidice I vaske, fuj, kako kazes, verujem da ni kicmu ni ruke vise nemas. Za ovo znam da je odlican preparat, pa posle mozes I te gumice sa kamforom. Ovo je majka Jana za vaske.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 248
6.1.2016 12:41:30   
jess021
Ana, pa koliko imas temp?
Mame, znate ono kad mislite da ce beba spavati i naprskate kupatilo sa nekim sredstvom za ciscenje i beba se probudi?
Kontam da cu ostati bez plocica i sanitarijauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 249
6.1.2016 12:55:32   
branki*
Jess,ja to odlicno znam,samo sto ja ,znajuci kako boka spava,nisam se usudjivala uopste da naprskam kupatilo,ukoliko mm nije tu da moze da utrci kod njeuser posted image

branki

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here