|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
5.1.2016 13:50:22   
Sanjica26 RR
Ja se vratila iz skole. Mm bio sa decom da prave sneska.Stavila sam deci supicu, pa na ucenje dok oni spavaju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 201
5.1.2016 14:35:38   
emicaa
I ja se vratila sa osla,ručala i prilegla dok se T igra u sobi.Baš mi je loše a ni sveki nije kući da dodje da ne budem sama sa njom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 202
5.1.2016 14:37:24   
Mariya
Dan mame!
Ja radim. Mm je izveo devojčice na sankanje, valjda ću i ja moći sutra sa njima,da još jedan dan potraje sneg i posle da ne pada više ove godine.
Von,znam kako je,i biće kao što kažeš,već sutra će se prema tebi odnositi kao da nisi ni odsustvovala mesecima.
A za višak kg...ja imam sad manje nego nakon prve trudnoće, ali više nego što bih volela. Da skinem 2kg i zategnem stomak bila bi kao starauser posted image mislim stara jauser posted image

Direktna veza do poruke: 203
5.1.2016 14:55:17   
IvanaSK RR
Emice, sta ti je? Mučnina?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 204
5.1.2016 15:06:41   
sneza24
Jao imam i ja višak jedno 10 kg ali nikako da se nakanim da ih skinem a moraću jer ću biti kuma na proleće/leto, još neznam tačno.
Ja došla s posla, ručala i sad odmaram. Deca se igraju. Na poslu bilo malo toplije nego juče.
Razmišljam da li sad da napravim tortu ili kolač za Božić. Mada mi već 10 dana jedemo torte i kolače. Možda i odustanem od pravljenja.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 205
5.1.2016 15:16:29   
Zemunka85
Nemojte o kg molim vaaaaaaaaaaaaaas, molim vaaas!
Meni L spava, msm da ce to uspavljivanje biti najveci problem ovih mesec dana.
Odoh ja da ucim ....

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 206
5.1.2016 15:23:38   
krin 40
sa viskom nisam imala nikad problem,ali svima bih preporucila UN Dijetu.Kuma moja oba puta skidala po 15-20 kg...Laka je,nije skupa i relativno zdrava

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 207
5.1.2016 15:24:54   
adulence
Dan zene!ja sam de vratila na kilazu pre trudnoce sa reljom,ali bez obzira imam visak od jedno 6 kg,eto SAMO toliko!Iva sinoc spavala kod moje mame,dosla malopre zaspala Relja spava,rucak u rerni privodim kraju imam supicu od juce...pravim plan za sutra kako cu do pijace itd,moracu brata da angazujem za bejbisitovanje...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 208
5.1.2016 15:35:44   
suzi kju
I ja sam vratila kilazu koju san imala pre trudnoće s tim da sam i tada imala SAMO 6-7kg viška user posted image

A u nabavku šaljem muza, napravila sam spisak malopre, on to obavi skoro pa kao ja, baš sam narcis, šalim se, kupi on sve lepo što napišem. Samo ću danas imati puuno posla.

A vidim pišete o izvođenju dece vani, ja bih moje rado prošetala al hladno je i ne znam kako, nmg sama, iznosila sam ih na terasu juče, i baš im je prijalo vidim. Zdravlje, dogodine ćemo na skijanje hihi...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 209
5.1.2016 15:47:08   
adulence
Mi pravimo plan da odemo na zlatibor malo,tamo i februaru,pa videcemo....bar Ivka sa postenim snegom da se izigra...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 210
5.1.2016 15:49:33   
Zemunka85
Ado i mi cemo na Zlatibor u Februaru, pa se sankamo zajedno user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 211
5.1.2016 15:50:49   
serpica
Mame da castim izaso nam prvi zubic user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 212
5.1.2016 16:01:05   
IvanaSK RR
Čestitamo na zubicu user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 213
5.1.2016 16:18:01   
emicaa

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Emice, sta ti je? Mučnina?

ma nemam pojma,i mučnina,vrtoglavica,nizak pritisak.Strah me da se ne onesvjestim kad sam negdje sama sa njom.
Šerpi bravo za prvi zubić user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 214
5.1.2016 16:29:31   
IvanaSK RR
Sve ti isto kao meni :(
Meni je tek zadnjih nedelju, dve malo lakse, ali opet nije to to.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 215
5.1.2016 16:35:37   
branki*
Serpi,bravo za zubicuser posted image kako vreme leti,kao da si se juce porodila...
I ja mm dala spisak i poslala ga u kupovinu.deca spavaju..ja sredjivala odecu njihovu i svoju,boka pocel da otvara orman i samo izbacuje napolje!ja slazem,ona vadi!
Zemunka,sanjice,samo ucite!

< Poruku je uredio branki RR -- 5.1.2016 16:36:12 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 216
5.1.2016 16:36:38   
vikiveki
E ja sam sada sama kuć sa mm...deca su nam juče otišla sa dedom u selo...sada uživaju u snegu i čistoj prirodi Zlatiborskog kraja...stariji sin ,kada je imao malo slobodnog vremena,set_io se da se javi da nam samo kaže da je tamo sneg njemu preko dupetauser posted image i da nema vremena da razgovara,a ja i mm se brinemo a oni uživaju...imaju jednu veliku padinu pored kuće koja je dušu dala za sankanje,sada mi žao što i ja nisam krenula, sada bi se i ja sankalauser posted image
Šerpice user posted image bravo za zubić

< Poruku je uredio vikiveki -- 5.1.2016 16:37:22 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 217
5.1.2016 17:00:03   
branki*
Vikiveki,sad vas dvoje uzivate kao momak i devojkauser posted image !
Mm u kupovini i ima spisak i evo vec dva puta stigao da me zove,da vidimo sa koliko tel poziva ce uspeti da obavi prostu kupovinuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 218
5.1.2016 17:36:34   
Sanjica26 RR
Ucila bih ja Branki da mi nije u glavi potpuni urnebes, tj.sekiracija. Imam samo posle podne da ucim, a to Jew kratko crème. Moze I uvece, ali vec sam umorna.
Ja cekam mm da dodje da ja sibnem do prodavnice po kore za tortu. Ne mogu da pecem. Moj ce sutra u nabavku.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 219
5.1.2016 19:17:20   
Jole84
Vece mamike...
Branki ista prica sa mm i kupovinom user posted image napisala mu spisak, a on sad zove i kaze da ga zaboravio user posted image jooooj da mi je njihova opustencija jedan dan....
Serpi bravo za prvi zubic, ljubi mi veeeliku devojcicu user posted image i naravno i ostale klince!
Zemunka vi se bas namucile oko doceka. Tako sam i ja sa M zaglavila oktobra u bolnici zbog upale pluca. Kako je ona sada? Samo nek je proslo....
Sanjice i tebi u zadnje vreme samo neka sikiracija. Ljubim te, bice sve dobro user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 220
5.1.2016 19:20:07   
bebilule
Joooj spisak. Svi m izgleda u nabavci. Ja trebala ici i kao da mi ucini uslugu. Zove i pita sta je to susam i u kom ce dijelu traziti, prehrani ili higijeni user posted image . Vjerovali vi ili ne!

< Poruku je uredio bebilule -- 5.1.2016 19:23:10 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 221
5.1.2016 21:21:04   
Zemunka85
Jole, ma kakav docek. Do pola 12 sam plakala, onda otisla kod brata na zur i vratila se u 23:59. Nista meni (do sada) nije bio problem, kada je ona zivahna u temperaturi, kao kada je i nema, a bude i 39,7. Ali ovo je zaista bio uzasno. Dete koje tone, nestaje ... bas slika upale pluca. Nezainteresovana, spava, loseg izgleda .. ma uzas. No, iza nas je neka se nikada ne vrati. Hvala ti puno na pitanju, sada je super user posted image , ma samo kad smo uspeli bez bolnice .. i to za NG ...

Sanjice, u istom smo sosu oko ucenja. Sve te razumem. Uzas . totalno rastrojstvo, a treba mega koncentracija :(. Za sta ti ucis?

Mi klopali palacinke, uh kada mi je trazila prvi put sama da jede od RR deke, paaaaa sa zadovoljstvom sam joj napravila. Sada cemo inhalacije, spavanjac, pa ucenjeeee ....

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 5.1.2016 21:26:47 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 222
5.1.2016 21:21:19   
jess021
Dobro vece!
Emice, jesi bolje?
L zaspala, ja pijem pivo, samo to ima gazirano u stanu, a ja sam bas zednauser posted image
Mm redovno ise u nabavku, kaze da ga ja samo usporavam, a ja samo saljem porukeuser posted image
Bebilule, sto mu nisi rekla u prehraniuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 223
5.1.2016 21:27:25   
bebilule
Moj mm se jos.nikad nije vratio iz nabavke. Ko u pjesmi Zabranjenog pusenja "pamtim to ko da je bilo danas kada je babo Atif otiso od nas... Kaze da mu je dosta zene i djece i da ga neka nostalgija vuce, i da ce se vratiti kad mu bude cejf" user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 224
5.1.2016 21:29:45   
emicaa
Jess onako,sad sam gladna a ne smijem više jesti da ne povratim opet.U sred večere sam idustala čim sam osjetila mučninu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here