Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 16:00:30
|
|
|
|
borica
|
Evo i mene. Bili kod moje majke, L danas nakon dve nedelje iso u vrtic, dolazio im Deda Mraz, slikali se , imali predstavu i zurku, naravno bez paketica . Tako je bilo i prosle godine. Hahha, kaze meni L, mama nije davao paketice, on nije pravi Deda Mraz, cim je dosao u patikama . Mamaj, znaci jos se druzimo u ovoj temi. Ja cu da zapisem tvoj broj iz pp, pa mozes da mi javis kad krene.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 16:19:23
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Popki završavaj to i na bolovanje, treba malo da se pribereš pred bebicu. Inače kad stigne imaš da se raspadneš. A šta je sa pripremama? Meni jetrva juče podonosila neke stvari, tako da se polako sabiram, šta ću kupovati a šta neću, inače a gde nam je Isi nešto i ona fali iz naše klape?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 16:20:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni kod nas deda Mraz u vrtiću nije davao paketice, ali svako od roditelja donese po neku igracku, slatkis, ko koliko i sta moze i to vaspitacice spreme kao veliki zajednicki poklon koji im on donese.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 16:42:56
|
|
|
|
borica
|
Nama to nije dozvoljeno, jedino smo skupljali po 50 dinara, i oni im naruce gricke i sokice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 16:50:20
|
|
|
|
vocicana
|
Jao dusice male u vrticima, kako oni sve skontaju, nije pravi deda mraz kada je dosao u patikama, nema poklona ... , kako su nam decica pametna! Da, nema Isidore, sta li se I sa njom desava? Nemoj Popkice moja slatka da se sekiras toliko, pa naravno da ce sve biti u redu. Ja o svemu razmisljam, ali daleko od toga da se bas rastavljam sa zivcima. Inace tu raznih stvari tek ima da se desi, ali racunam da kada se postane mama I ono sto znas I ono sto ne znas u momentu moras I cinis. Nemam pojma, tako bar svi govore. Veoma sam srecna da otvorim ovo poglavlje zivota, jedva cekam da se upoznamo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 17:13:02
|
|
|
|
vocicana
|
Oooo devojke bravo za osvojene nagrade u Ferrero Rocher nagradnoj igri , divne stvari sam videla I procitala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 17:30:53
|
|
|
|
alex88
|
Evo i mene,bila da kupujem slatkise za paketice ,i vec sam mrtva...odoh da citam sta ste pisale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 18:21:04
|
|
|
|
vocicana
|
E tako sam se isplakala citajuci temu nema te a htela sam ti reci ...suze kaplju, mrzim sto sam ovoliko osetljiva! Uh....dobro je ponekad isterati iz sebe muku, ali suze me potpuno poraze, potpuno me iscrpe, da ni za sta nisam posle svega. Izv trudnicice za mracenje teme, nadam se da ne zamerate. Od srece idem dalje u nabavku zq bebu...necu da placem, zelim da se smejem I tako cu I da uradim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 18:25:40
|
|
|
|
BubaBubica
|
Opet sam se prejela, ovog puta domaću pizzu pola sata sedim i čekam reakciju, srce je još uvek poslušno. Sad teram sebe da malo izgladnjujem pa tek onda jedem, a ne kad mi se prohte, izgleda da će ići ovako. Ne znaš da li je bolje imati nizak pritisak ili visok, no ne valja ni jedno ni drugo. Moramo da vodimo računa o sebi, nema nam druge. Sutra idem da vadim krv, držite mi palčeve da se ne onesvestim tamo, ja ne znam šta je samnom u ovoj trudnoći, ne prepoznajem sebe. Prekosutra idem da vidim moju mrvicu da li lepo raste ilo zabušava Nisam svesna da u meni opet živi malo čedovište, simptomi me pucaju ali i dalje nemam osećaj da sam trudna Mislim da će mi doći iz peta u glavu kad budem videla na UZ, ako ne, onda kad počne da mrda, onda definitivno. Borice kod nas smo mi davali novac za paketiće, do sad su pravili i predstavu za roditelje, sada toga nema, naprave neku žurkicu, imali su i neko malu novogodišnju prestavu, slikali se sa deda Mrazom i kraaaj. Oni su još u sredu završili polugodište.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 18:42:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam danas vadila krv i nisam se onesvestila :) Drzim palceve da bude što manje neprijatno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 18:43:10
|
|
|
|
isidora88
|
Evo me zenske Zaglavih danas kod doktora 3 ipo sata, odlepila sam, a samo mi je trebao izvestaj za komisiju, moja dr na bolovanju pa sam.cekala dok se svi ne izredjaju. A dr sva smotana, dok je skontala sta treba da mi napise, pa mi nije napisala termin porodjaja, pa dopisivala hemijskom, pa cekala da mi sestra overi to, poludela sam, valjda necu imati problema sutra na komisiji Dosla kuci, napravila pitu na brzinu, tu nam majatori krece spavacu sobu, da i sa tim vise zavrsimo. Inace povisen mi pritisak, dobila sam metildopu 2x250mg. Ne znam jel mi pritisak skocio od cekanja ili mi je inace povisen. Popki begaj na bolovanje i uzivaj malo Mamaj jos si tu, neces ti skoro Ljubim vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 19:39:57
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i mene,na kraju sam morala u hitnu jer moj dr danas ne radi.U suštini sve je ok osim što sam malko malokrvna,pritisak mi je kod njih bio dobar.Dobila sam dvije infuzije a u srijedu idem na uz ali i dalje nemam snage ustati na noge.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 19:46:41
|
|
|
|
vocicana
|
Odmaraj koliko ti D dozvolila, pij sto vise tecnosti, cuvaj se. Meni je malo pala krvna slika, ali u sustini sam dobro. Mora da se izdrzi Popkice, Emicee, Isidora
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 20:01:24
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenskice..prvo da se javnem, pa cu da citam sta ste pisale, danas mi je lep dan, 13 godina kako sam zajedno sa dragim Ovaj dan vise volim nego godisnjicu braka tako da...sta cete da cugnete da cas_tim
< Poruku je uredio Jole84 -- 28.12.2015 20:02:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 20:07:06
|
|
|
|
vocicana
|
Vinoooo, crno kvalitetno, da nazdravimo vasoj ljubavi! Zelim vam od srca jos mnogo divnih godisnjica ispunjenim zdravim danima, strasnim nocima , punim razumevanja I postovanja!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 20:09:29
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Voci punooo da vam se vrati! Moze Sangrija? Da se ne zapijemo mnogo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 20:10:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitke, Jole! Sve najlepše vam zelim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 20:11:35
|
|
|
|
vocicana
|
Moze, taman malo "hleda" I moze neka fina muzika, pa da se smejemo I uvek ovako se lepo druzimo! Na danasnji dan pre dve godine mm I ja smo prvi put popili kafu I razgovarala vise od dva sata, poljubac je usledio malo kasnije, u januaru, tada cu vam I reci, kada obelezavamo dve pune godine ljubavi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 20:16:41
|
|
|
|
alex88
|
Cestitam Jole,uzivajte jos dugo,dugo u ljubavi i decici naravno.Ja cu jednu kiselu kolu,sto bi rekla deca,nisam za vince,muka mi je i bez njega
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 21:05:27
|
|
|
|
vocicana
|
Ivana pod hitno ticker da stavis! Ali pod hitno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 21:08:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jole, srećna godišnjica, da u zdravlju i veselju slavite dugo godina sa vašim bebicama Ja sam tu, pekla palačinke, nema kontrakcija, nema ničega, sve ok, bebac malo skače, malo pava, uviđam da je to sada već kao da je izašao, ima interval spavanja, budnosti, i uveče obavezno svojim desetak min štucanja. Voći, srećna godišnjica prve kafice... Da ih popijete još milijardu u slozi, zdravlju i ljubavi. Isi, ti danas imaš majstore, ja juče, i za sada mislim da je to to kod mene dok mi beba ne poraste, nema više gungule kroz kuću. Danas sestra i ja sređivale, brisale, nema više prljanja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 21:13:47
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jole čestitam godišnjicu, i meni je draža godišnjica ona kad smo počeli našu vezu nego bilo koja druga. IvanaSK grozna sam, znam U prošlim trudnoćama sam vadila krv svaki mesec bez problema, sad što me uhvatila frka da će biti loši rezultati, ne znam, valjda dok ne probijem led... Negooo, koliko sam bila srećna što nema krvarenja u ovoj trudnoći, evo ga braon na gaćicama. Posle je išlo još sekreta ali bio je providan, a mm i ja smo se noćas malo igrali posle malo dužeg vremena pa mislim da je pukao možda neki krvni sud jer nemam nikakve bolove a i to je bilo kap dve braon. Nisam uspaničena, verujem da nije ništa opasno. Bio mi je brat rođeni malopre, igrali smo segu, kao nekada baš smo se ludo zabavljali, deca i mm navijali Kaže sutra dolazi ponovo na partiju igranja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 21:15:22
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala srecna mamamaj! Da Bog da tako bilo kakve su nam tvoje I nase zelje. Mm je trenutno I upravo zaspao na ugaonoj, svako vece ista prica, posle ce da se zali , ali ja idem na sredjivanje u kupatilo, pa kada ja budem zalegla, ohooooo bice spavanje bez pomeranja do sutra ujutru, zajedno sa crvom jastukom, slatko sam se naspavala otkako imam ovog punjenog ljubavnika.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 21:23:15
|
|
|
|
Jole84
|
Mamaj, Bubi, Alex, Ivana hvala puno drage moje Voci taj jastuk je spas koristi ti ne samo sad dok se okreces ko kornjaca, nego i posle za bebija, kad se dojite, kad krene da posedava, puzi itd.. Ja i sad M ogradim nekad njim kad nemirno spavka nocu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 21:29:58
|
|
|
|
vocicana
|
Super stvar, znam da nije prostor za bilo kakvo reklamiranje, ali je izmisljen! Svakako mama koja ima nedoumice oko toga da li treba ili ne da ga kupi, da ga kupi!!! To je san snova, a ja sa mojim ledjima I kukom koji ne prestaje, jedino spas vidim u tom takvom spavanju, jer ne znam kako bi ustala iz kreveta ujutru, bas jutros je bilo tvrdo, jedva sam prohodala od bolova
< Poruku je uredio vocicana -- 28.12.2015 21:30:57 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?