|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
28.12.2015 16:00:30   
borica
Evo i mene. Bili kod moje majke, L danas nakon dve nedelje iso u vrtic, dolazio im Deda Mraz, slikali se , imali predstavu i zurku, naravno bez paketicauser posted image . Tako je bilo i prosle godine. Hahha, kaze meni L, mama nije davao paketice, on nije pravi Deda Mraz, cim je dosao u patikamauser posted image . Mamaj, znaci jos se druzimo u ovoj temi. Ja cu da zapisem tvoj broj iz pp, pa mozes da mi javis kad krene.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1626
28.12.2015 16:19:23   
Lisa Simpson
Popki završavaj to i na bolovanje, treba malo da se pribereš pred bebicu. Inače kad stigne imaš da se raspadneš. A šta je sa pripremama?

Meni jetrva juče podonosila neke stvari, tako da se polako sabiram, šta ću kupovati a šta neću, inače user posted image

a gde nam je Isi nešto i ona fali iz naše klape?

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1627
28.12.2015 16:20:03   
IvanaSK RR
Ni kod nas deda Mraz u vrtiću nije davao paketice, ali svako od roditelja donese po neku igracku, slatkis, ko koliko i sta moze i to vaspitacice spreme kao veliki zajednicki poklon koji im on donese.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1628
28.12.2015 16:42:56   
borica
Nama to nije dozvoljeno, jedino smo skupljali po 50 dinara, i oni im naruce gricke i sokice.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1629
28.12.2015 16:50:20   
vocicana
Jao dusice male u vrticima, kako oni sve skontaju, nije pravi deda mraz kada je dosao u patikama, nema poklona ...user posted image , kako su nam decica pametna!
Da, nema Isidore, sta li se I sa njom desava?
Nemoj Popkice moja slatka da se sekiras toliko, pa naravno da ce sve biti u redu. Ja o svemu razmisljam, ali daleko od toga da se bas rastavljam sa zivcima. Inace tu raznih stvari tek ima da se desi, ali racunam da kada se postane mama I ono sto znas I ono sto ne znas u momentu moras I cinis. Nemam pojma, tako bar svi govore. Veoma sam srecna da otvorim ovo poglavlje zivota, jedva cekam da se upoznamo

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1630
28.12.2015 17:13:02   
vocicana
Oooo devojke bravo za osvojene nagrade u Ferrero Rocher nagradnoj igriuser posted image , divne stvari sam videla I procitala

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1631
28.12.2015 17:30:53   
alex88
Evo i mene,bila da kupujem slatkise za paketice user posted image ,i vec sam mrtva...odoh da citam sta ste pisale

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1632
28.12.2015 18:21:04   
vocicana
E tako sam se isplakala citajuci temu nema te a htela sam ti reci ...suze kaplju, mrzim sto sam ovoliko osetljiva!
Uh....dobro je ponekad isterati iz sebe muku, ali suze me potpuno poraze, potpuno me iscrpe, da ni za sta nisam posle svega.
Izv trudnicice za mracenje teme, nadam se da ne zamerate.
Od srece idem dalje u nabavku zq bebu...necu da placem, zelim da se smejem I tako cu I da uradim

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1633
28.12.2015 18:25:40   
BubaBubica
Opet sam se prejela, ovog puta domaću pizzu user posted image pola sata sedim i čekam reakciju, srce je još uvek poslušno. Sad teram sebe da malo izgladnjujem pa tek onda jedem, a ne kad mi se prohte, izgleda da će ići ovako. Ne znaš da li je bolje imati nizak pritisak ili visok, no ne valja ni jedno ni drugo. user posted image Moramo da vodimo računa o sebi, nema nam druge. Sutra idem da vadim krv, držite mi palčeve da se ne onesvestim tamo, ja ne znam šta je samnom u ovoj trudnoći, ne prepoznajem sebe. user posted image Prekosutra idem da vidim moju mrvicu da li lepo raste ilo zabušava user posted image user posted image Nisam svesna da u meni opet živi malo čedovište, simptomi me pucaju ali i dalje nemam osećaj da sam trudna user posted image Mislim da će mi doći iz peta u glavu kad budem videla na UZ, ako ne, onda kad počne da mrda, onda definitivno.

Borice kod nas smo mi davali novac za paketiće, do sad su pravili i predstavu za roditelje, sada toga nema, naprave neku žurkicu, imali su i neko malu novogodišnju prestavu, slikali se sa deda Mrazom i kraaaj. Oni su još u sredu završili polugodište.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1634
28.12.2015 18:42:38   
IvanaSK RR
Ja sam danas vadila krv i nisam se onesvestila :)
Drzim palceve da bude što manje neprijatno!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1635
28.12.2015 18:43:10   
isidora88
Evo me zenskeuser posted image
Zaglavih danas kod doktora 3 ipo sata, odlepila sam, a samo mi je trebao izvestaj za komisiju, moja dr na bolovanju pa sam.cekala dok se svi ne izredjaju. A dr sva smotana, dok je skontala sta treba da mi napise, pa mi nije napisala termin porodjaja, pa dopisivala hemijskom, pa cekala da mi sestra overi to, poludela sam, valjda necu imati problema sutra na komisijiuser posted image
Dosla kuci, napravila pitu na brzinu, tu nam majatori krece spavacu sobu, da i sa tim vise zavrsimo.
Inace povisen mi pritisak, dobila sam metildopu 2x250mg. Ne znam jel mi pritisak skocio od cekanja ili mi je inace povisen.
Popki begaj na bolovanje i uzivaj malouser posted image
Mamaj jos si tu, neces ti skoro user posted image
Ljubim vas

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1636
28.12.2015 19:39:57   
emicaa
Evo i mene,na kraju sam morala u hitnu jer moj dr danas ne radi.U suštini sve je ok osim što sam malko malokrvna,pritisak mi je kod njih bio dobar.Dobila sam dvije infuzije a u srijedu idem na uz ali i dalje nemam snage ustati na noge.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1637
28.12.2015 19:46:41   
vocicana
Odmaraj koliko ti D dozvolila, pij sto vise tecnosti, cuvaj se. Meni je malo pala krvna slika, ali u sustini sam dobro. Mora da se izdrzi
Popkice, Emicee, Isidora user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1638
28.12.2015 20:01:24   
Jole84
Cao zenskice..prvo da se javnem, pa cu da citam sta ste pisale, danas mi je lep dan, 13 godina kako sam zajedno sa dragim user posted image Ovaj dan vise volim nego godisnjicu braka user posted image tako da...sta cete da cugnete da cas_tim user posted image user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 28.12.2015 20:02:01 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1639
28.12.2015 20:07:06   
vocicana
Vinoooo, crno kvalitetno, da nazdravimo vasoj ljubavi!
Zelim vam od srca jos mnogo divnih godisnjica ispunjenim zdravim danima, strasnim nocimauser posted image , punim razumevanja I postovanja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1640
28.12.2015 20:09:29   
Jole84
Hvala Voci punooo user posted image da vam se vrati! Moze Sangrija? Da se ne zapijemo mnogo user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1641
28.12.2015 20:10:04   
IvanaSK RR
Čestitke, Jole! Sve najlepše vam zelim!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1642
28.12.2015 20:11:35   
vocicana
Moze, taman malo "hleda" I moze neka fina muzika, pa da se smejemo I uvek ovako se lepo druzimo!
Na danasnji dan pre dve godine mm I ja smo prvi put popili kafu I razgovarala vise od dva sata, poljubac je usledio malo kasnije, u januaru, tada cu vam I reci, kada obelezavamo dve pune godine ljubavi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1643
28.12.2015 20:16:41   
alex88
Cestitam Jole,uzivajte jos dugo,dugo u ljubavi i decici naravno.Ja cu jednu kiselu kolu,sto bi rekla deca,nisam za vince,muka mi je i bez njega user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1644
28.12.2015 21:05:27   
vocicana
Ivana pod hitno ticker da stavis! Ali pod hitno!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1645
28.12.2015 21:08:43   
MAMAMAJ
Jole, srećna godišnjica, da u zdravlju i veselju slavite dugo godina sa vašim bebicama user posted image
Ja sam tu, pekla palačinke, nema kontrakcija, nema ničega, sve ok, bebac malo skače, malo pava, uviđam da je to sada već kao da je izašao, ima interval spavanja, budnosti, i uveče obavezno svojim desetak min štucanja. user posted image
Voći, srećna godišnjica prve kafice...
Da ih popijete još milijardu u slozi, zdravlju i ljubavi.
Isi, ti danas imaš majstore, ja juče, i za sada mislim da je to to kod mene dok mi beba ne poraste, nema više gungule kroz kuću.
Danas sestra i ja sređivale, brisale, nema više prljanja.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1646
28.12.2015 21:13:47   
BubaBubica
Jole čestitam godišnjicu, user posted image i meni je draža godišnjica ona kad smo počeli našu vezu nego bilo koja druga. user posted image

IvanaSK grozna sam, znam user posted image U prošlim trudnoćama sam vadila krv svaki mesec bez problema, sad što me uhvatila frka da će biti loši rezultati, ne znam, valjda dok ne probijem led... user posted image

Negooo, koliko sam bila srećna što nema krvarenja u ovoj trudnoći, evo ga braon na gaćicama. user posted image Posle je išlo još sekreta ali bio je providan, a mm i ja smo se noćas malo igrali posle malo dužeg vremena pa mislim da je pukao možda neki krvni sud jer nemam nikakve bolove a i to je bilo kap dve braon. Nisam uspaničena, verujem da nije ništa opasno.

Bio mi je brat rođeni malopre, igrali smo segu, kao nekada user posted image baš smo se ludo zabavljali, deca i mm navijali user posted image Kaže sutra dolazi ponovo na partiju igranja.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1647
28.12.2015 21:15:22   
vocicana
Hvala srecna mamamaj! Da Bog da tako bilo kakve su nam tvoje I nase zelje.
Mm je trenutno I upravo zaspao na ugaonoj, svako vece ista prica, posle ce da se zali user posted image , ali ja idem na sredjivanje u kupatilo, pa kada ja budem zalegla, ohooooo bice spavanje bez pomeranja do sutra ujutru, zajedno sa crvom jastukom, slatko sam se naspavala otkako imam ovog punjenog ljubavnika.user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1648
28.12.2015 21:23:15   
Jole84
Mamaj, Bubi, Alex, Ivana hvala puno drage moje user posted image
Voci taj jastuk je spas user posted image koristi ti ne samo sad dok se okreces ko kornjaca, nego i posle za bebija, kad se dojite, kad krene da posedava, puzi itd.. Ja i sad M ogradim nekad njim kad nemirno spavka nocu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1649
28.12.2015 21:29:58   
vocicana
Super stvar, znam da nije prostor za bilo kakvo reklamiranje, ali je izmisljen! Svakako mama koja ima nedoumice oko toga da li treba ili ne da ga kupi, da ga kupi!!! To je san snova, a ja sa mojim ledjima I kukom koji ne prestaje, jedino spas vidim u tom takvom spavanju, jer ne znam kako bi ustala iz kreveta ujutru, bas jutros je bilo tvrdo, jedva sam prohodala od bolovauser posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 28.12.2015 21:30:57 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here