|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
29.12.2015 8:42:04   
Animsaj9
Dobroooo jutroooo još smo u paketu, sinoć su me bas bukvalno sekle kontrakcije, od ledja ka napred, pa sam legla ranije, aj kao preće me, onda je počeo da me seče grlić al sam zaspala. Ljubim vas sve.
Danas idem posle podne na ctg, pa ćemo videti sta kaze

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1676
29.12.2015 8:46:21   
popkica bebic
Jutric, mamike! user posted image Nas dvoje ili dve smo u skoli, pospani smo i smaramo se... Jedva cekam cetvrtak da se naspavam. :) Kako ste mi vi?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1677
29.12.2015 9:01:19   
isidora88
Jutro, ja vadila krv, sad cekam komisiju. Valjda ce sve biti ok.
Juce sam bila kod dr, dobila sam metildopu, povisen mi pritisak...ne znam samo da li mi je slaba doza, 2x250mg, sinoc s popila i pritisak mi je i posle 2 sata bio iati kao i pre lekova.
Emice moras nesto uraditi sa tim pritiskom...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1678
29.12.2015 9:24:03   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Evo i ja idem kod lekara, samo da mi pogleda nalaze krvi i urina od juce.
Kad vas citam tako, u nekim trenutcima se skroz raznezim... Definitivno nema ništa lepše od novog zivota, koliko god nam teško pao neki period...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1679
29.12.2015 9:51:17   
BubaBubica
Dobro jutro i od mene user posted image

Preživela sam prvo vađenje krvi user posted image sad samo da preživim rezultate, mada nešto unutra mi govori da je sve u redu. Medicinski brat je nešto promrmljao da sam se uplašila, ali iskreno nisam imala strah nego mi srce lupalo jer sam išla biciklom a možda me i opet zeza pritisak, jer i sad osetim lupanje, videću sutra imam zakazan UZ, da li je to samo lupanje srca ili baš pritisak. Čoveče ove tri nedelje su nekako brzo prošle, a nije mi izgledalo tako. Sutra sam punih 8 nedelja, ko bi rekao user posted image Staviću vam sliku stomačića u temu, u prošlim trudnoćama ujutru ga nije bilo tek uveče se ispupio, tek posle trećeg meseca se nije ispumpao ujutro user posted image sad se ne smanjuje ni ujutro.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1680
29.12.2015 10:13:52   
emicaa
Ja sam danas punih 12 sedmica user posted image
I od jutros mi je malo muka i nekako sam sva drhtava na nogama.Htjela sam otići do aoteke da uzmem sirup za kašalj ali ne smijem sama,čekam da se mm vrati kući pa da ide samnom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1681
29.12.2015 10:27:30   
alex88
Dobro jutro user posted image .
Bile ste vredne jutros,skoro sve ste se bacile na vadjenje krvi,Bubi jedva cekamo slicicu,Emi ne idi sama nigde ako bas ne moras,sigurnije je.Popkice,Voci jos malo i odmoricete se.Anim srecno i javi nam da ne mislimo. Sve vas user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1682
29.12.2015 10:41:52   
Anck Su Nmaun
Pozdrav devojke
Kakvi debili mogu biti doktori to je strasno. Pogresno mi napisala doznake pa me zvali iz firme..pa trci u firmu na drugi kraj grada ..pa kod dr.d napravi nove na drugi kraj grada pa opet do firme....strasno! A kad hoces nesto da im kazes ..neeee oni su popili svu pamet sveta...boze sacuvaj da neko nesto zna vise od njih user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1683
29.12.2015 11:13:41   
MAMAMAJ
Dobro jutro, samo da se prijavim da sam još tu.
Upravo sam pristavila lonac s pasuljem s rebarcima, da se krčka, da bih se bazirala na spremanje za Novu.
Tj, danas ću samo pripremiti sve, a sutra i prekosutra spremati.
Mnogo volim to spremanje klope za praznike, jedino što ove godine ribu poručujem pečenu za Badnji dan.
Anim, čekam izveštaj sa ctg-a. Mada, zagazićemo mi obe u 2016.user posted image
Popki, Voći još malo na odmaranje...
Alex, Lisa, Emice, Isidora, Bubi, Ivana, Anck. user posted image user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 29.12.2015 11:14:48 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1684
29.12.2015 11:39:03   
Animsaj9
i meni se cini smesi nam se 2016user posted image , mada najveci poklon bi bio mm da je danas , posto mu je rodjendan user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1685
29.12.2015 11:41:34   
alex88
Anim zamoli bekana danasuser posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1686
29.12.2015 11:44:34   
IvanaSK RR
Anim, srecan ti muzu rodjendan, sve najlepše!
Lekari sto mogu da ti zakomplikuju zivot, to je neverovatno. Samo sto manje nerviranja.
Meni je gvozdje dobro, imam blagu anemiju i opet krv u urina :(. Moja dr sumnja na bubrege, ali internista nije hteo ultrazvuk da radi, kao nema potrebe.
Ako nista, makar me to ništa ne boli i ok sam. Dobro je i to sto su mi se mucnine mnogo smanjile.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1687
29.12.2015 11:58:04   
BubaBubica
Anim srećan rođendan mužu user posted image

Anck baš bezveze, mada zašto me to uopšte ne čudi user posted image važno da su oni najpametniji. user posted image

Jaoj mamamaj, pasulj, što mi praviš zazubice eh user posted image baš sam raspoložena za jelo user posted image

Emice, super za 12. nedelju user posted image valjda će sad i tegobe da jenjavaju pa da se osećaš bolje user posted image

Alex user posted image
Trudnice moje user posted image

Ne znam da li mi se čini ili se madre dugo nije javljala?

Direktna veza do poruke: 1688
29.12.2015 12:02:25   
BubaBubica
Pisala je juče, nego ja ćorava user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1689
29.12.2015 12:34:58   
pngpme
Dobar dan svima! Ne stižem da se javim nikako, a sumnjam da će biti vremena i za praznike sad. Želim svima srećne praznike i da vas zdravlje dobro služi! Evo me kao baba, ali to je zaista suština. Vi krupne trudnice koje očekujete u januaru svoje bebice - srećnooooo! Šaljem svu pozitivnu energiju!
Ja čekam rezultate krvnih i drugih pretraga, dabl testa, briseva i tako... 12.sam nedelja ali beba je stalno po UZ starija nedelju dana, stomak je počeo da raste i bile ste u pravu! Iako se fizički ne osjećam mnogo bolje (osim što prolazi prehlada-to je dobro), skroz je drugačiji osjećaj kad spustiš ruku i osjetiš da to nije onaj stomak sa kojim si se družila čitav život. Nije on nešto sad veliki, ali nije ,,moj" i divno mi je!!!
Ljubim vas sve i uživajte u ovim prazničnim danima, pogotovo vi koje već imate djecu, vjerujem da je veselo! user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1690
29.12.2015 12:38:12   
BubaBubica
Heej pgnpme user posted image pa gde si ti nama user posted image srećni praznici i tebi, uživaj uživaj user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1691
29.12.2015 14:51:09   
BubaBubica
Danas su trudnice uspavane user posted image mislim da ću i ja malo da prilegnem sada, devojke su otišle kod svekrve, pa da odmorim, posle ću da pospremim kuću pa imam mušterije.

Uzela sam rezultate, RBC i HCT su maaalo ispod granice, ostalo je sve ok user posted image urin takođe user posted image dao mi je da radim i transaminaze, jetra mi je takođe u redu user posted image Ipak sam imala dobar predosećaj da je sve ok, kao i kad sam zatrudnela, ubeđivala sebe da nisam trudna a nešto mi je govorilo da jesam user posted image Sad imam još jedan predosećaj, a to je da je trudnoća blizanačka, videću da li je i za to u pravu ovaj moj unutrašnji glas user posted image

Direktna veza do poruke: 1692
29.12.2015 14:58:00   
IvanaSK RR
Bubice, zelim ti da jeste ;)
Ja sam skroz uspavana zadnjih dana, malo i odspavala sada :)

Direktna veza do poruke: 1693
29.12.2015 15:22:13   
emicaa
Bubice kad ideš na uz? Možda i imaš dobar osjećaj,to bi baš bilo super user posted image
Mi stigli do Bazela sa uzmem Teodori poklone za NG,jedva čekam da ih počne otvarati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 1694
29.12.2015 15:31:22   
BubaBubica
Emice sutra ujutru u 9 imam zakazan UZ user posted image konačno sam dočekala i taj dan user posted image Hvala vam devojke, iskreno ne bih imala ništa protiv, baš bih želela user posted image user posted image
A vreme i jeste takvo, samo za spavanje i ništa više.
Emice piši šta si uzela za poklon user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1695
29.12.2015 15:33:28   
emicaa
I ja ujutru u 9 imam termin user posted image a pisala sam tamo u temi user posted image

Direktna veza do poruke: 1696
29.12.2015 15:42:36   
popkica bebic
Drage moje debeljucke, jos jedan radni dan je prosao. Ako Bog da, jos sutra na posao. Srce mi je ispunjeno raznim emocijama, tuge i olaksanja u isto vreme.
Moj V ce se sutra prvi put fotografisati sa Deda Mrazom, jedva cekam da ga doteram. Emocije su mi u fazi eksplozije. Pretpraznicna euforija, cekanje bebe, odlazak u moje KV. Rastanak sa mm jer on mora da bude ovde dok se ne porodim, minimum 2 nedelje razdvojeni. Vec kriziram, ali Bog ce pomoci.
Bubice, drago mi je da je sve ok, Animsaj, SRECAN TM RODJENDAN, Emice, kako si danas? Grlisa

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1697
29.12.2015 15:50:38   
IvanaSK RR
Znaci, ujutru ce bebci biti na ultrazvuku. Zavidim vam, jedva i ja čekam polovinu januara.
U kom porodilistu ce se Mamamaj poradjati (verovatno je i rekla, al ja nigde nisam videla)?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1698
29.12.2015 15:58:03   
vocicana
Dobar dan vrednice, raspisale se.
Ja sam jutros bila na korak od nervnog sloma, tako da te Anck razumem u potpunosti! Otisla da se dogovorimo, ali dogovorimo I pitam oko bolovanja ne bi li sto duze odlozila otvaranje zakonsko bolovanja, ali sam naisla na nadrkan stav doktora, posto mi je tolerancija, tj njen prag jako nizak, ne brojim do 10 vec do 1,5, taaaako sam pukla, da je konacno falio da skocim I da ga zadavim. Nije tema, ali ovo je strasno, neeticno, netakticna, bolesno ponasanje doktora!!! Jeb...Sam sve po gomili, smirila se nisam do 12 h!
Sva drhtim od besa. To je ono najprepoznatljivije za mene u trudnoci, sto vise nema zezanja, vrlo agresivna postajem, narocito kada se neko nameraci na moje dete I mene.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1699
29.12.2015 15:59:22   
vocicana
Anim srecan rodjendan jacoj polovini, bravo, lepo provedite dan.
Volim kada cujem da su vam rezultati dobri, moj urin ima sada novi momenat, pa cemo videti za jedno nedelju dana sta ce mi reci. Umorna sam....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here