Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:00:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ UM, samo da te pozdravim, nikako se nismo čule, ali u toku sam sa dešavanjima, manje-više. Nadam se da ste sada super, veliki zagrljaj za vas. Pozdrav i za Jess, Maraj, Adulence i ostale moje bivše trudničice, nadam se skorom pridruženju ovde u temi, imamo još 17 dana do termina... Mamaj draga jos malo bas se priblizilo, ljubimo vas!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:19:07
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama valerie bce sve ok, samo radite sta je rekao dermatolog mi juce uzeli avene kremu kada zavrsi terapiju samo nju sme da koristi, za sada smo na sebamed kozmetici, pa se ja mislim da uzmem mustelu isto pa ne znam, dermatolog se namrstila kad sam pomenula seba med.... mozda za moju nije, ne znam kakav je inace, rekla sam da imam taj sapun, izmedju ostalog. a mustela 3000 dinara komad, radost I veselje. isli pravo do srbotrade apoteke, red se razvukao, rekoh - danas nema sanse da cekam, ubijena sam u pojam. jess, cudni neki gosti, bas na masovnu slavu dolaze da vide dete... a za antibiotike, sta znam, nisam smela sama, jedan dr kaze jedan ab, sad dermatology drugi, valjda ce valjati... isto nikakva uplata, cekam jos trudnicko avgust, pa na dalje, samo leglo od opstine... cockic, istuci jaknu onim za udaranje muva ili necim slicnim, bice ko nova, mozda jos nasuskanija :) bar mi to tako radimo sa perjanim mamamaj, cekamo te
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:24:04
|
|
|
|
branki*
|
Ako nesto mrzim,to je glupava istekla sesija,bem my misa Evo me! Jess,i mi smo ostavili u kuhinji mesto za sudomasinu i nije da mi je sad nesto i potrebna koliko me nervira ta rupa ,grrrr pisala sam i u temi i kukala,koji sam je i ostavljala uopste,ima da nabijem ona vrata i da drzim tu serpe! Um,avene je odlicna kolekcija za ekcematicnu koza,moj B je periodicno koristi vec trecu godinu!da ne idem u off. Eco,palacinke,uvek bih mogla,mmmm!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:24:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Valerie, u srbotrade je uvek takva gužva ali brzo ide. Kad god da odeš isto ti je. Ja samo kod njih kupujem Avene, najpovoljniji su.
< Poruku je uredio Ana RR -- 19.12.2015 15:25:32 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:48:01
|
|
|
|
suzi kju
|
A ja u kuhinji uopšte nisam ostavila mesto za sudo mašinu jer mi je kuhinja mala dosta, ali moze da se iskombinuje, s tim da mora majstor da dođe i odradi to, kaze posle praznika. Ni meni nije preko potrebna, nego eto, mm mi nije kupio ništa što sam mu decu rodila , hteo je zlato, ja to ne nosim pa onda rešismo to. Mamaj zar već? Ajooj kako leti vreme ccc... Jess ja baš ne volim takve goste, pogotovo na praznik. Mada mogli su i danas za danas da se najave, dešavalo mi se to x puta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Branki nama je dijagnoza dermatitis, pa se susreo sa stafilokom i eto veselja, juce na kontroli dobili avene kremu, verujem da je dobra cm je 3000, zato ne bih ni zalila da joj uzmem i Mustelu ako vec ima osetljivu kozu, ako imamo temu pisi tamo kako si zadovoljna, ja sa tel, ne mogu da trazim... Valerie ne znam sta da ti kazem, meni u bolnici i dermatolog i pedijatri rekose moze sebamed, imam celu kolekciju, mada ako treba da menjam , menjacu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:53:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Valerie, u srbotrade je uvek takva gužva ali brzo ide. Kad god da odeš isto ti je. Ja samo kod njih kupujem Avene, najpovoljniji su. ana kakve su im cene za Avene?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:54:07
|
|
|
|
branki*
|
Jao,jeste,ni meni nije jasno to odlazenje u goste tako na praznik,mislim ok ako smo bliski ono bas,bas,pa lepo ih pitas ili im kazes. Vreme je samo za krevet,cebe,daljinski i sendvic
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:54:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Suzi, draga, da. Eto me još malo ovde, ako Bog da. Mada, i ovako imam dva razlogA da budem član ove teme, ali kad sam počela tamo u trudnicama... Sad čitam ovo što kažeš za mašinu, da niste ostavili mesto, tako ni mi nismo, ali majstor ostavio priključak za nju, ili kako se već zove. Tako da će jednog dana morati deo kuh elementa da se izbaci. Jedva čekam. Mada, ja hoću prvo sušilicu, čim otplatimo šporet, prelazim na nju.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 19.12.2015 15:57:25 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:57:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma zene kako vam nije potrebna sudomasina. Mi je imamo i mnogo sam srecna zbog toga. Svaki dan napunimo masinu i uvece je ukljucimo. Mi smo ceo dan slobodni. Jutros na slyzbu jer je praznik. Isli smo sa mm. Ja sam bila malo kod koleginice dok su deca spavala sa mm Sad cekam da mi dodje bivsa koleginica. Putuje u Laos.I tako.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.12.2015 16:02:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 15:58:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Mada Mamaj kad bokje razmislim, i vreme ti je , tj ne treba da me cudi da ti se blizi porođaj, moje će curice tri meseca prekosutra A imam i j a priključak za sudo, onaj odvod za vodu, ostavljen je planski, tako da ćemo samo radni sto da skratimo, ali se ipak menja dosta toga, moraćemo da menjaml radnu ploču, kupimo ugradnu sudoperu, al neka, još to da odradimo i posle smo mirni, najzad se sredismo (dok meni ne padne na pamet opet neka prepravka)
< Poruku je uredio suzi kju -- 19.12.2015 15:59:17 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 16:01:32
|
|
|
|
branki*
|
Kozmetika za bebepisala tu,um,znam,citala sam da je bila i infekcija,bzv,dobro da vise nema bakterije,sad da se samo neguje i drzi pod kontrolom!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 16:14:26
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Joj, velike devojke, Suzi A reci ti meni, kako izlaziš ti na kraj sa sušenjem veša, imaš sušilicu? Ja non stop imamgomile veša za pranje, i hvata me strašna panika od pranja bebinih stvarčica. To pitam sve vas mame. Jesam samo ja luda, pa me buljuk prljavih stvari izluđuje ili vas ima još koje perete i sušite veš po kući na silu, jer nemate sušilicu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 16:19:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mamaj ja imam zicu, pa na njoj susim. I nesto u kupatilo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 16:30:40
|
|
|
|
Anoniman
|
mamaj ja imam susilicu u njoj susim, nase , unine stvari, peskire, bebece pelene, bodice odelca ne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 17:09:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Velike Mamaj nego šta medene moje!!! A ja sušim nešto u kupatilu nešto na TA peći tako da nemam većih problema oko sušenja, ali non stop sušim veš, perem naše u boji pa belo, pa njihovo u boji i belo, pa posteljine, pa prekrivači, i tako svakog dana perem po nešto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 17:35:15
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Ana RR Valerie, u srbotrade je uvek takva gužva ali brzo ide. Kad god da odeš isto ti je. Ja samo kod njih kupujem Avene, najpovoljniji su. ana kakve su im cene za Avene? Svakog dana daju 10% popusta a svakog drugog utorka još dodatnih 17%. Tako je barem uvek bilo, vidi na njihovom sajtu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 18:00:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Sad sam gledala, po prvi put da Avene nije na promociji. Hm, nadam se da nisu ukinuli. Mada je moja krema i dalje jeftinija nego na drugim mestima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 18:09:16
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Pa, tako ću i ja nekako, valjda ću izaći na kraj. Mada ovo dvoje prljaju za medalju, oboje, a ja to moram odmah da presvlačim, ne mogu da gledam. Za sad isto na žici za veš kod radijatora, pomalo i svaki dan, nema kraja. Dve korpe za prljavi veš su mi stalno pune. I sad dok kupim treću, onu manju, za bebino... Izguraćemo valjda nekako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 18:25:01
|
|
|
|
jess021
|
Ne znam sta da vam kazem za goste, sta da radim, bilo pa proslo. Mm i ja kitili jelku, kupio veliku jelku, a male ukrase i sad se iznervirao jer sma ja to bar 10 puta ponovila Branki, ja sam slici videla tvoju kuhinju i vrlo vrlo su nam slicne, bas cu slikati pa ces videti.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 18:57:12
|
|
|
|
suzi kju
|
E okitila sam i j a jelku Trebamo bekama napraviti paketiće, mm kaze male su one, šta znaju, a ja bas imam zelju da im napravim paketiće i kad šetamo negde u nekon tržnom centru da ih slikam sa deda mrazom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 19:14:29
|
|
|
|
Valerie
|
meni su gomile za pranje I peglanje triput vece od jelke hahaha anci, stigla sam ja do vrata od apoteke, ali je unutra bila jos gomila ljudi, a mene hvata nesvestica od stajanja u guzvi pa sam odustala. a jedna mustela je 600-700 din jeftinija nego u Liliju. uzela sam na kraju kupku po srednjoj ceni u Aloji kod Gradske, sta da radim... UM, svaki dr ima svoje omiljene kolekcije... ako joj prija seba med, ne menjaj... dermatitis, dakle... mi jos ne znamo sta je jer se pod upalom ne vidi jasno. bris nismo radili meni svaki moj veci mladez izgleda kao da ne valja, ne mogu da docekam dermatoskopiju, u ponedeljak. a bas sam se nadala da ce mi dermatolog reci da je ok I da ne treba nista... uh, ja sam zelela susilicu bas bas! pretoplo je u stanu I brzo se susi, ali bih da perem I susim mnogo brze... bice jednog dana. masina za sudove mi je mnogo vazna, onu usku od 45cm ukljucim dvaput dnevno... IZVORNA PORUKA: Unina mama Branki nama je dijagnoza dermatitis, pa se susreo sa stafilokom i eto veselja, juce na kontroli dobili avene kremu, verujem da je dobra cm je 3000, zato ne bih ni zalila da joj uzmem i Mustelu ako vec ima oset_ljivu kozu, ako imamo temu pisi tamo kako si zadovoljna, ja sa tel, ne mogu da trazim... Valerie ne znam sta da ti kazem, meni u bolnici i dermatolog i pedijatri rekose moze sebamed, imam celu kolekciju, mada ako treba da menjam , menjacu...
< Poruku je uredio Valerie -- 19.12.2015 19:18:49 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 19:15:21
|
|
|
|
adulence
|
Hej,hej zene samo malo da vam mahnem,nasli smo kostim bice pcelica maja,sama birala ,a ja sam zadovoljna...ziveli kinezi i h&m...mnogo je alatka jedva cekam maskenbal...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 21:02:10
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene mamike, A.je u krevetu. Ni ja nemam masinu za sudje, a neophodna mi je. Nemamo mjesta u stanu, a i podstanari smo tako da mi je mm obecao, da cemo kupiti masinu, kad budemo imali svoj stan, a ko zna da li ikad
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 21:28:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi imamo mašinu za suđe ali je u suterenu zato što kuhinju nismo želeli da renoviramo (oduvek je bio plan da ćemo se seliti), tako da me često mrzi da nosim suđe dole (doduše, nosi ih mm ali mi bude žao da tegli svako veče ). Mada ja ne volim prljavo suđe pa odmah sve perem, ne spuštam u sudoperu da stoji.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?