Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 21:21:54
|
|
|
|
branki*
|
Valeri,a da joj stavis rukavice?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 21:29:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Valerie stavljamm joj rukavice, mi rukavice vec 20 dana ne skidamo, vec nosimo cak i kada se kupamo. Javni sta ti je rekao dermatolog sutra!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 22:06:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Uvek sam se smejala bebama sa rukavicama,reko sto ih muce zbog modnog detalja...a kad postoji razlog nosenja,onda je ok. Ja sam dobila bar 5 pari..nikad neiskoriscene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 22:12:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma naravno. Slazem se devojke. Nek ide zivot. I mm uvek tako kaze. Sto je najludje ona ima terapiju. Juce je bila interniste. Sve je u redu. Dodao joj je jos jedan lek, ali dr opste prakse nije htela da joj napise recept. Ne volim ovu praznicnu euforiju. Guzva u gradu. Volela bih da je prespavam. Sad sam se vratila iz grada. Procunjala. Biblioteka radi, pa sam isla da uzmem T knjigu. Trazila mi je Pinokia iskakalice. Super uradjeno. Cak ima i muzike. Vidim na popustu je 1.300 ako hocete nekom da kupite. Inace je 3.000 Ni ja nisam nikad stavljala.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.12.2015 22:14:37 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 23:53:31
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Dijo drago mi je što ste bolje i što ste najzad našli dobru dr. I što sikite! Meni je nebulozno da ukinu detetu sisanje,pa zar je ad bolje nego tvoje mleko?!? Ako sumnjaju na nešto onda tebe na dijetu. Lu opet spava kod babe.molila nas je da je pustimo A sutra ide sama na rođendan,baš me interesuje kakva će biti. Radim za vikend,mrzim to. Danas smo počele da ukrašavamo kuću ali zbog mog posla ćemo nastaviti tek u ponedeljak. Verovatno ćemo onda i okititi jelku. Jedva čekam,interesuje me Helenina reakcija Ja sam rukavice koristila za H u porodilistu imala ja strašno dugačke nokte kad se rodila i izgrebala je lice. A ja sam sa H prošla baš kao što je Ana pisala,ja je nosam, ona se dernja, kad sam bila ma ivici da puknem ja je spustim u krevetac,ona se smiri i zaspi i otad tako i spava. Bude pored mene 3-4 minuta i onda pokaže na krevetac,ja je ubacim,dam joj ćebe koje ona miriše dok se ne uspava.tako i preko dana, ostavim je u sobi i izađem a ona zaspi sama. Da li mi se čini ili Wiv nema već nekoliko dana?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 6:36:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro mame, moze li Moj beban i ja smo se vec mazili i sikili. U pola 9 idem ponovo kod njega. Marya gde vise da idem na dijetu jedem bolnicku hranu ovo je toliko mizerno eto samo da covek ne umre od gladi. Pre neki dan sam muzu slikala dorucak nije mogao da veruje. Caj i mleko dodje samo na dnu solje , 2 guta. Ja im uvek trazim punu solju. Kaze teta ma dacu ja tebi al kad bi svi ovako trazili.... reko necu vam traziti hleb, virsle, maslac i marmeladu od 2 grama jer vam je sve na broju. Ali brate prokuvanu vodurinu sa mrvom caja hocu. Bar da se zagrejem ako nista drugo ovo je bas zalosno. Sanjice svi smo mi po nekada u finansijskom problemu ali bice ti lakse da odes i da vidis mamu a i njoj ce sigurno znaciti. Valerie slazem se sa zenama, prvo joj stavi rukavice da zastitis lice koliko god mozes a drugo sto pre je odvedi negde da se pregleda.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 6:44:34
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,Di hocu ja kaficu,bas mi je drago da je Uros dobro,meni se Relja malopre probudio sikio i nastavio da spava,a ja ne mogu,naspavala se...ahahah..luda zena...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 6:49:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence ni ja ne mogu ponovo zaspati a zena do mene hrce sve u 16
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 6:59:38
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike i moja sisala i nastavila da spava ja pijem kafu pa da spremam dorucak.. Di nisam ispratila jos uvek je bebac odvojen od tebe? Sta kazu dr? kad izlazite? I koliki je bio mali,znam da si se plasila da ne bude krupan..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:07:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Serpi bio je na inten. pa je juce presao na poluint. Tu budu samo bebice a mame su na odjelu babinjare. U pola 6, pola 9, pola 12, pola 3, pola 6 i pola 9 idemo na pola sata kod bebica. Rodjen je sa 3780 i 54 dug. Nije lose sutra ponavljaju sve nalaze i ako budu dobri u ponedeljak idemo kuci. Zamolila sam dr ako nesto ne bude dobro i treba terapija koja se daje na usta da nas pusti kuci da mu ja dajem. Bas mi nedostaju deca. Drago mi je sto sam uspela navuci dosta mleka iako smo bili razdvojeni
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:12:45
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, samo da vam ! Dijo, bravo za mališu i brzo da idete kuć!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:15:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro mame ranoranioci!!! Dijo supeeeer!!!! Ček, a šta bi sa kakom? Na kraju jel od tvog mleka ili kako? Šta su ti za to rekli? Wee drago mi je da idete u ponedeljak kućiii Nas je Luka probudio u 6.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:24:52
|
|
|
|
adulence
|
I mene relja u 6 on gospofin sikio i nastavio da spava,a ja kao ludak u mrklom mraku blejim nema sanse da zaspim...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:28:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Eeee da bi barem zaspao, nego on čovek se igra i peva u krevetu. Uvalim mu cuclu, on se dere. Mislim da ga muči dvojka što nije izbila. Samo trlja desni. Sinoć je isto tako u snu par puta vrisnuo, plakao. Aaaaaa pala mi dekoracija sa zida noćas. Danas moram opet lepo da zalepim
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 19.12.2015 7:29:23 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:28:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Serpi bio je na inten. pa je juce presao na poluint. Tu budu samo bebice a mame su na odjelu babinjare. U pola 6, pola 9, pola 12, pola 3, pola 6 i pola 9 idemo na pola sata kod bebica. Rodjen je sa 3780 i 54 dug. Nije lose sutra ponavljaju sve nalaze i ako budu dobri u ponedeljak idemo kuci. Zamolila sam dr ako nesto ne bude dobro i treba terapija koja se daje na usta da nas pusti kuci da mu ja dajem. Bas mi nedostaju deca. Drago mi je sto sam uspela navuci dosta mleka iako smo bili razdvojeni bice sve ok...ja polako idem vreme je
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:29:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Mi u 5 ustali da bi se spremili za bebe a ja kao vampir ne mogu da zaspim ponovo. Trco to su na intenzivnoj ukinuli moje mleko , na poluintenzivnoj je dr rekla da nisu normalni i da nema nista zdravije od majcinog mleka i da bebu treba da dojim. Pogotovo sto nemam proliv. Ja pijem probiotik i nemam vise krcenja u stomaku. A u ponedeljak stize nalaz njegove stolice pa cemo videti sta se desava. Ma ovde je luda kuca, niko nikoga ne slusa. Ali ovu doktorku znam od ranije i zena je divna i zna da radi svoj posao. Njoj bas verujem i znam da je sada u sigurnim rukama.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:32:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Super Dijo!!! Ma begate vi u ponedeljak kući. Ijaoo ženo sa čeeeetri muškarca ćeš biti u kući
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:33:26
|
|
|
|
adulence
|
Jao a ja danas moram u potragu za kostimom za maskenbal...mislim ne znam ni u sta bih je maskirala iskreno ide mi na nerve samo frozen na sve strane,a pritom Iva ni ne zna sta je frozen...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:34:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Auuuu sta me ceka
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:36:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence meni je slatko pcelica Maja.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:39:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Auuuu sta me ceka Meni trenutno samo jedna stvar pada na pamer - planina veša za peglanje Ado, slažem se sa Dijom, može pčelica mala, ili klovn. Ili je napraviš u cvet nemoj samo slonče (još mi je ona grozna slika u glavi deteta sa katastrofalnim kostimom slona hahahaha)
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:47:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Hahahaha Trco a sinoc sam videla novogodisnju sliku na fejsu. Goooooomila vesa i na vrhu zvezdica
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:48:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Ahahahahahahahaha joj neće valjda hahahahahahah
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 7:49:39
|
|
|
|
adulence
|
Da,da i meni je pcelica super videcu sta ima pa cemo nesto smislito vec,hahahahah slonce... Dijo videh i ja juce to...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 19.12.2015 8:14:01
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Pijem kafu, nadam se da ce biti miram bar 15 minuta jer ne pamtim kad mi.se oboliko spavalo. Super je spavao nocas ali ja nisam mogla nastaviti nakon hranjenja. Dijana, super za bebaca. A sto si tice muskaraca kuci, moj ti je savjet da iskoristis josbova dva dana za spavanje . Moja drugarica ima.cetiri muskarca u kuci, od toga jednu bebaru. Ovi veliki vec imaju u svojom sobama korpe za svoj ves, stolove za.peglanje i pegle. Kad skupe ves predaju njoj na pranje i vode dalje racuna o njemu .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?