Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 21:50:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame, sednem posle toliko vremena za komp i mala me oblece hoce pesmice rrrrrrrrrr! Pala sam sa nogu, pekla palacinke, prala sudove itd.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 22:14:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Dijoooo, izdržiiii, još malo pa idete kućii... Mame sa telefona sam pa nmg da nađem aktuelnu temu, nalazim neke iz 2008.godine. Pitanje je koje AD mleko uzeti?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 22:15:56
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: eca89 sad sam tek jadna samo se bojim na nesto se stati i okliznuti se! Možeš se bojati,staće,okliznuce se,pašće,udarice glavu,nos,lice,udarace se o ćoškove, stolove i stolice,pašće sa stepenica,ali to je neminovno, moraš da prihvatis.ne možeš je sačuvati.A kako će se drugačije i naučiti ako ne pasne L otišla da spava kod babe,ne mogu da verujem kakva je tišina i mir u kući!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 22:21:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala Di, ljubimmmm. Pišite mi u temi mameee...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 22:21:40
|
|
|
|
Valerie
|
dijo, super za izlazak iz inkubatora, to vec znaci da mu je bolje! ne znam samo kako kod beba utvrdjuju proliv. moja od pocetka ima bas tecnu stolicu 6-7 puta dnevno, a to je kao normalno . u svim bojama od zute do najtamnije zelene... o mirisu ne moram da pricam. izvinite na opisu.... dolazi mi sutra patronazna da vidi bebin obraz, valjda nece da se skandalizuje, bas sam nervozna. I procurilo mi nesto ispod sudopere, nemam snage da proveravam sta je, crevo od masine, ventil, ko zna, samo da nas ne potopi...
< Poruku je uredio Valerie -- 17.12.2015 22:25:38 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 22:27:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Valerie oni kazu da zna cesce biti vodenasta. Ovo sto sam ja videla meni je ok ali zato mu je dupe katastrofa. Nego oni njih presvlace na 3 sata bez obzira kada se ukaki i onda to njega jadnika pece. A Kosta je ima skroz skroz kasastu kaku do pre nekih mesec ipo dana. Pa eno ga zdravi prav.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 22:36:25
|
|
|
|
Valerie
|
srecan prvo rodjis Kosti :) pa zato te I pitam, ojed moze od stajanja, a izgleda ako je uobicajen .... da te opet ne vozaju bezveze, uhhhh kad kazu veruj doktorima, a oni svasta izmisle.... da bude super I da bezite kuci! a sestre isto znaju da budu neosetljive... neka si rekla!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 22:44:53
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Valerie, pa cime mazete obraz? ma vise ni sa cim, sem oktaniseptom ili jodom, videcu sta je bolje. nek vide prvo da li je ekcem, iritacija ili sta je vec... iskreno, posle onog sto se Um desilo sa Norom, uopste mi nije svejedno ni sa koznom promenom... toliko vec traje I tako je grozno da mora vec jednom da se resi sta je I koji je pravi "lek"...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 23:11:35
|
|
|
|
Rosita
|
Samo da podrzim Dijanu i Uninu mamu. Drzite se zene , sve ce biti dobro!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 23:24:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Dijana bas si se nasekirala,bitno da je bebac sada u redu.Ime mu je prelepo Jos malo izdrzite i idite kuci da uzivate sa velikim batama.A dobro je sto se bunis kada se neka nadobudna sestra pravi pametna,imas ti svoja prava i ona je tu da tebi pomogne,to joj je posao a ne da zanoveta. Um super da ste i vi kuci,bas bezveze da tako mala bude u bolnici ali sve je to iza vas.
< Poruku je uredio veselica -- 17.12.2015 23:26:24 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 0:00:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Veče mame,ja opet u gužvi,spremam dekoracije na sve strane tj. svima , a sebi još nisam deca me već danima napadaju da kitimo jelku,a ja nikako da stignem...sutra sam obećala da počinjemo sa kićenjem.Danas sam tj, predveče bila 2 i po sata na roditeljskom...d... me zabolelo od sedenja a stomak mi radio na prazno,pošto kada sam došla kući sa posla nisam stigla da jedem
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 7:01:09
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike moje, evo i mene znači buđenje na 10min., na 15min, 20 i sve tako u krug kao da me kamion pregazio i za njim jos bus ! Došlo mi je da pobjegnem od kuće kao da imam 15god. ! Nego odo se baciti na pranje veša i pospremanje, jer je sutra sv. Nikola, sve vas !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 7:27:21
|
|
|
|
branki*
|
Jutro mame! Eco,nasmeja me za ovo bezanje od kuce Mi ustali raaano,bar ja,odvela bozu na casove i vratila se,kasnije cemo on i ja u parkic ,dosadno mu je samo u kuci i na casovima.stavila za drugu kafu. Da,sv nikola,moji kumovi slave,a ja ni drugi putvne idem,nisam bila ni prosle godine,bili smo opet u beogradu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 7:33:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. T nam se pred zoru uvalila u krevet. Plakala je. Nesto je sanjala. Sofi se probudila rano, pa sam je prevarila inhalacijom. Posto mi sad nema spavanja sirim ves i krecem sa ucenjem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 7:51:19
|
|
|
|
tekilica
|
Koliko je vama jutro ispunjeno :) Ja samo ustanem, spremim dete, dodjem na posao i pijem kaficu. Suprug vodi Nedusku u vrtic, tako da sam mirna :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 7:57:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je jutro jedino free time , sem sto se rano probudim i spremam ih za vrtic do 14h a onda zurka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 8:03:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro mamite. Ja da se javim dok mogu da kucam sa mog računara, posle ga neću videti do ohoho. Kreće taj novi program i svaku stranku ponaosob da nadgrade program. I tako. Ana danas ima i neki ispit iz karatea, neko bi trebao da ide i da je gleda, a ko će pojma nemam. Vreme je taman kad Luka jede i spava, a ako ovaj moj bude zakopan u posao... Ne znam. Žao mi je, jadna nit je ko gleda nit' išta Eco, gde begaš?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 8:53:17
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro mame, di super za izlazak iz inkubatora to su mali borci. valerie ne bih da te plasim ali proveri to za bebu, koga zmija ujede i gustera se plasi, cim budem do kompa postavicu sliku da vidite kakva je moja jadna bebica bila mi danas na kontrolu kod dermatologa.... smisljam im poklone za ng, uni cu trotinet, slatkise i jos nesto, za noru ne znam sta cu, kontam muzicku vrtesku , neku igracku za kolica i to je to, a resila sam i sebe da castim nekom jaknom ako nadjem...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 9:04:47
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro mame,evo ja cekam malisu da se probudi,pa da ga htanim i da malo radimo vezbice,ma nisam vam rekla,dodjem ja do telefona direktno na odeljenju fizijatrije,trazim nacelnicu koja vodi R i ispricam joj da su nam zakazali za 2.februar ,ona se zena krsti i rekla da dodjemo u ponedeljak...bravo za dr...eto da nisam nasla broj cekali bi do februara...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 9:14:13
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro mamike. T i ja smo ostale danas kuci. Nesto je pocela da kaslje pa sam je ostavila. Imam u planu svadta nesto da radimo. I treba i kucu i jelku da okitimo. U nedelju idemo po paketicu od firme mm. UM . Drago mi je da je Nora dobro. Poljubi malu lepoticu. Dijo za izlazak iz inkubatora. Valeri nisam ispratila sra vam se dogadja sa obrazom?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 9:22:57
|
|
|
|
eca89
|
Kaze mm da mi je samo spavati 8h u komadu, cinilo bi mi se da sam umrla ! Sinoc je on uzeo, ma to je takav zvuk da se cuje u susjedno naselje,ja mislim. Ali, napredujemo samo 2x sam joj dala sisu i to pred zoru, vise ne znam sta da pokusam! Pa, stvarno mi je doslo, a po danu samo cvolji, a hoda onda onako cvoljava gledam samo gdje ce se polomiti i tako !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 9:26:18
|
|
|
|
adulence
|
Ja inace ne moram ujutru kafu da pijem,ali mislim da cu sad odmah da je skuvam,ja na oci ne vidim,zasto pojma nemam ali sva sam polomljena...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 10:01:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Malo dete doruckovalo, sad će na spavanjac, a ja da se bacim u kuhinju u pauzama da perem sudove. Dnevnu sam sredila. Trebalo bi i veš dati da se pere, ne znam samo gde da ga susim. A imam tonu da perem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 18.12.2015 10:57:02
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Celo moje društvo iz crtica i trudnica je ovde, mi još malo da porastemo pa ćemo se i mi pridružiti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?