|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
17.12.2015 16:06:44   
madre
adulence, je l te foto knjige pravis sama ili nosis kod fotografa? ne znam tacno na sta mislis, a zvuci dobro?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 901
17.12.2015 16:07:13   
vonavoj
Sanjice,ne vredi,same smo..mi svuda vodimo decu..ali ovo je kafic i u 20h..a na dve slave ih u subotu vodim.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 902
17.12.2015 16:19:38   
adulence
Madre pravim online,pa neke cike tamo to urade i posalju,platim pouzecem...imas gogobook i CEWE fotoknjige...moje iskustvo gogobook jeftiniji sa cewe se lakse prave knjige,mnogo lakse.. ja cekam veliko dete da je baba dovede iz vrtica,pa mm sa posla i tako..

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 903
17.12.2015 16:25:05   
emicaa
ado to sam i ja mislila mm napraviti za novu godinu,prosle godine sam mu poklonila solju sa njegovom i dorinom slikom pa cu sad ili to ili rukavice.
a trebam nam urdit i album sa mora.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 904
17.12.2015 16:32:09   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sanjice,ne vredi,same smo..mi svuda vodimo decu..ali ovo je kafic i u 20h..a na dve slave ih u subotu vodim.

Sto bi mm rekao : "To nam je krst". Vala i jeste.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 905
17.12.2015 16:36:19   
vonavoj
Dobro kaze tm!
Adulence,ja sam prezadovoljna izradom preko cewe..radila sam premium slike za 8din..do letovanja imam uradjene..ja to volim da imam u albumu,u kompu ima jako puno. Htela sam foto knjigu sa letovanja samo i sa krstenja..ali sve nesto nemam para.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 906
17.12.2015 16:42:42   
dijana1*
Gde ste mamice.
Mi smo izasli iz inkubatora u krevetic ali bebac ima prolivastu stolicu i smrdi mu kaka pa su ukinuli moje mleko da vide da nije nesto od mene. Ali ja sam sigurna da jeste posto i mene nekako cudno muci stomak. Stalno imam osecaj da mi se ide u vc i da bi bilo mekano ali kada odem nista. Donece mi Srdjan probiotik pa da vidimo da li ce pomoci.
U ponedeljak-utorak ce biti gotovi svi nalazi pa cemo znati tacno sta se desava. Ako je infekcija koja je i koja terapija. Ili ako je sve ok onda idemo kuci.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 907
17.12.2015 16:48:30   
Sanjica26 RR
Dijana superiska. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 908
17.12.2015 17:05:14   
Zemunka85
Ja sam pravila prekjuce. Kao i von prezadovoljna sam uslugom, ne radim prvi put. S tim sto sam sad uzela neku bas kvalitetnu i veliku. Poenta price je da ti ej sutra poslednji rok ako hoces da ti stigne za NG. Ova koju sam ja radila, rok isporuke je 16 radnih dana, ali sam pisala molbu da bude do NG i bice ali hvatam poslednji voz. Sada ima fora i sa klipom, pisala sam vec. Super je ...

IZVORNA PORUKA: emicaa

ado to sam i ja mislila mm napraviti za novu godinu,prosle godine sam mu poklonila solju sa njegovom i dorinom slikom pa cu sad ili to ili rukavice.
a trebam nam urdit i album sa mora.

Dijana, superrr user posted image samo napred ....

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 17.12.2015 17:06:05 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 909
17.12.2015 17:38:30   
emicaa
Zemunka ma meni to ovde nije problem,bude gotovo za tri-dana tako da će sigurno stići,nego je meni mrsko skupljat slike user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 910
17.12.2015 17:42:38   
Zemunka85
Sorry, uopste nisam gledala...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 911
17.12.2015 17:45:44   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Sorry, uopste nisam gledala...

ma ništa user posted image
Joj sarma mi je zamirisala cijeli stan ali još nije gotova da jedem user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 912
17.12.2015 18:23:03   
Trcosava
J sad dođoh do računara. tj opet sam imala nešto d prvedem i sad da zdimim jednu, pa sa decom u sobu.

Dijo, navijam da je sve ok i da begate kući user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 913
17.12.2015 18:53:22   
branki*
Dijo,odlicna vest,ide na boljeuser posted image grlim vas😘
Meni bio brat,boka sisa pa da virnem ovde.bas sam umorna.nesto me oci svrbe puno,nadam se da nije neki konjuktivitis,moram da uzmem onaj hloramfenikol sutra.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 914
17.12.2015 18:59:15   
emicaa
Trćo šta prevodiš,msm nešto privatno ili poslovno.
Di ja tek sad vidjeh da nije više u inkubatoru,super user posted image sad ćete vi brzo kući da momka čuvaju velike bate user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 915
17.12.2015 19:35:26   
dijana1*
Da presli smo u krevetic user posted image
Ali sa prelaskom u krevetic i novu sobu dobili smo i novu mladu sestricu. Uf nisam mogla izdrzati napicila sam je samo tako.
Urosu se od mog mleka uzasno osulo dupe. Ukinuli su moje mleko. Pitam sestru mogu li da donesem niveinu kremu protiv ojeda jer mi se ona najbolje pokazala. Kaze zena slobodno donesi bitno da je samo nova. I toj novoj sestrici to prenesem a ona drcno nemojte nista donositi imamo mi sve i to je majko najmanje bitno sada za vas. Izbrojim u sebi do 3 i pitamje imas li ti dece. Kaze nemam. E onda nemamo sta da pricamo . Ja ih imam troje. Pa znate ja sam proizvod ovog odjela . Ama reko nema sta sa tobom da pricam. I tako svasta joj kazem ali na finjaka. I reko malopre mi zena rekla da mogu doneti avama smeta. To je moja beba, meni je bitna, ti plikovi ga bole i ima da ga mazes. Uffff bas sam se iznervirala. I tu je mala klinka ucutala.
Do pon-utorka smo sigurno u bolnici. Tada stizu nalazi i samo da budu dobri pa da bezimo kuci.
Ali da vam vise ne mracim.
Kosta mi danas slavi rodjendan, zvala sam ga da mu cestitam a on sav srecan peva iveo iveo tetan odendan tako nestouser posted image
on i bata su umakali prste u tortu i lizali. Rekla sam muzu da im nista ne brani. Neka uzivaju kad ja vec nisam tu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 916
17.12.2015 19:41:05   
vocicana
Di, srecan rodjendanac malom, bas si bogata mama! Ne opterecuj se tim arogantnim komentarom sveznalickim, bas sam se iznervirala kada sam procitala da te niko cuo nije kada si rekla da si imala bakteriju u trudnoci, da obrate paznju, da ne pricas zidovima nego jbt osoblju na porodilistu. Jao bila sam u stanju da sam tamo bila da napravim mleveno meso od njih. Bice malisan nestasko, osecamuser posted image , za koji dan I ides svojoj kuci. Drzi se a mi te ljubimo!

< Poruku je uredio vocicana -- 17.12.2015 19:47:00 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 917
17.12.2015 19:50:38   
mati
Jao bre Dijo, izguracete vi to, pa kuci na mazenje. A mogu misliti kako ti je sada... user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 918
17.12.2015 20:27:43   
dijana1*
Voci mogla bih knjigu napisati. Ma to niko nikoga ne slusa. Nego i ja vise prsla pa sam odlucila sve da napusavam. Samo nesto kenjaju a svi grese. Kada bi pisala sve detalje nebiste mi verovali.
E a to da ce biti nestasko ubedjena sam da hoce. Kada izadjemo slilacu vam zvrk na vrh glave sto ima. Izgledaju kao mali radari, ma presmesan jeuser posted image kaze sestra da bas dobro place i da se pripremim kada dodjem kuci, reko taman da se ukljuci u ovaj mini hor kod kuce sto vec imam hahaha...
Mati gde si ti, kako tvoji klinci?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 919
17.12.2015 20:54:13   
adulence
Da da i ja sam sa cewe bas zadovoljna,sad sam i Ivi za rodjendan pravila,pored poklona,mislim mozda to njoj sada ne znaci,ali sigurna sam da ce joj jednog dana biti drago,do saada imam 5 njenih knjiga...zemunka koju si uzela,jel onu 30x30 onu kao xl?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 920
17.12.2015 20:54:37   
eca89
Dijo bravo za vas, sve cete izdrzati.
Konacno je zaspala, sad je definitivno prohodala, prehoda skoro cijeli stan, sad sam tek jadna samo se bojim na nesto se stati i okliznuti se!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 921
17.12.2015 20:57:26   
Sanjica26 RR
Moje smizle spavaju. Jedva su zaspale. Tipujem da ce Sofiji da bude sve gore i goreuser posted image Teodora se rastuzila zbog vatrometa, jer dok je izasla iz kreveta nije vise bilo. Onda je krenula Sofija da place i onda su dosle kod mene da se maze.user posted image
Sad odoh uz kupinovo vino da ucim.user posted image
Dijana bice to mini horic. user posted image
Mene obradovala koleginica da je trudna. Radila je vantelesnu u Makedoniji.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 922
17.12.2015 21:00:08   
vonavoj
Dijana,ako si joj rekla...
Divan porodjaj i onda baksuz ostajes tako dugo u bolnici.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 923
17.12.2015 21:14:23   
jess021
Dijana, izdrzi jos malo i sve ce biti u redu.
L pava, mm pravi sarmu, a ja pijem pivo, ziveleuser posted image
Sto se tice Lenkinog ritma, uvece je uvek u 20h kupanje, flasica i spavanje, ali noc nam zavisi od toga koliko je spavala preko dana. Iskreno meni je problem sto je ja i dojim i dohranjujem pa vise nemam pojma na koliko jede, nekad na 3 nekad na 4 sata. A kad joj se spava nema sanse da ne zaspi tad. A nocu kad se probudi ja se trudim d aje ne razbudjujem, u sobi na svetli neka mala lampa i ja je nosim do besvesti i sssskam, ali nekad ne vredi, ne presvacim je nocu em ako se ukaki.
Idem u temu koliko obroka da pitam.
Valerie, pa cime mazete obraz?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 924
17.12.2015 21:23:00   
Trcosava
Joj Dijo svaka čast. Izdži još malko, pa si posle mirna i znaš da je sve ok.

Na kraju sam još jedan tekst prevodila. Emice, recimo da je poslovno user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here