Rosita
|
De ste mamice. Ja evo, klasika, od sporeta do kompra, malo rr, malo za posao, dok D spava... posla uvek, citanja uvek i tako. Lose sam spavala, pisala sam u temperaturi, D sinoc dobio... Dala mu lek na 38 i otisao da spava, jutros je imao do 37.5, sad nema, videcemo. Pop... sam jer je pre 5 dana zavrsio ab i krenuo u vrtic.... i bio tri dana u istom. Nos ga stisnuo. Jutros sam u osam zvala instruktora da opet otkazem voznju. Tu sam oko 30 . casa a poligon jos nisam videla. Treba nam dan za poligon makar u pocetku, a ja vozim sve popodne. I eto, za vikend mi se ne da. Je l sme operil opet, prestala sam pre 5 dana? Pise najvise 5 dana u kuntinuitetu, toliko smo koristili, proslo od tad 5 dana, je l sme opet? Cockic, ti si prava apotekarka, puna iskustva sa raznim preparatima, enciklopedija . Doduse, na zalost, ali dobro, procice i to. Idem da operem i kosu, vala ne mogu je fenirati, nemam strpljenja... pusticu je onako. Pa kad dodje mm da se dogovaramo oko cuvanja D i nerada . On sutra ne radi, a ja spremam vec dve nedelje neko izlaganje za ovu sedmicu... D sam rekla da dobro jede i sto pre ozdravi jer necemo moci na Deku. On se, dusa moja, trudi