|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
19.12.2015 21:45:47   
emicaa
Eco zar vi ne možete tražit od stanodavca da vam ubaci mašinu a poveća kiriju.Ovde tako ide samo što ova naša stalno nešto izmišlja jer bi onda moeali cijelu kuhnju mijenjati,ova je baš stara.
I Teodora zaspala,ja nešto pogledam i idem i ja na spavanje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1051
19.12.2015 21:50:55   
eca89
Emice nema gdje, kuhinja nije mala, ali je ona ugradbena po mjeri, a ja ne bih dala neki element, jer mi sve trebauser posted image .

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1052
19.12.2015 22:13:40   
branki*
Vece,mame!moji polegali,a i meni se oke sklapaju...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1053
20.12.2015 6:34:34   
dijana1*
Dobro jutro mameuser posted image
Mi smo se lepo izmazili i sikiliuser posted image danas mu vade sve nalaze pa ako budu dobri sutra idemo kuci.
Sinoc sam se komirala, zaspala sam za sekundu. Juce sam ceo dan jednoj mami pumpala siseuser posted image jadnica stavljala bebu na sisu i beba joj stimulisala dojku za mleko ali nije vukla jer su vec bile poluzacepljene i plus beba ima sor. Jaoooo kad su joj sise buknule, gotovo da dobije mastitis. Ceo dan je ona masirala a ja pumpicom izvlacila. Sanse nema koliko se to sve zacepilo. I na kraju nam je Srdjan doneo glavicu kupusa. Zezam se evo reko spremno za kuvanjeuser posted image
Pisala sam pre 2-3 dana kako Uros ima ojed i da sam donela Niveinu kremu. Sestre su bas bile skepticne kao imamo mi nase , nase je bolje itd reko samo vi njemu mazite ovu. Drugi dan mi kazu znate on vise nema ojed i malopre mi kaze da je posudila za drugu decu. Reko samo mazite da ih prodje. Zamisli priznale su da je nesto bolje od njihovoguser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.12.2015 6:42:24 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1054
20.12.2015 6:52:09   
serpica
Dobro jutrouser posted image Di bas lepo....uskoro cete kuci.
Moji spavaju,pijem kafu i nadam se da ce odspavati bar jos sat vremena. Danas rr nislijke piju kafu i preuzimaju slike sa rr deke.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1055
20.12.2015 7:26:52   
eca89
Dobro jutro majkice, samo da se javim, ne znam dokle cu još ovako moći, haos gla mi puca.
Bravo, Di baš super što je bolje, biće sve ok i idete kući,

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1056
20.12.2015 7:55:28   
emicaa
Dobro jutro,Eco moći ćeš i duže nego što misliš user posted image što nekad vikendom ujutru tm ne ustane sa njom da ti odspavaš.
T je super spavala,ustale smo u pola 8,srećapa je počela,inače ne znam šta bih kad stigne beba.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1057
20.12.2015 8:15:21   
adulence
Dobro jutro i od nas,mi ustali malopre,evo R siki,I gleda crtani,pa cu da spremam dorucak pa redom...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1058
20.12.2015 8:19:58   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,Eco moći ćeš i duže nego što misliš user posted image što nekad vikendom ujutru tm ne ustane sa njom da ti odspavaš.
T je super spavala,ustale smo u pola 8,srećapa je počela,inače ne znam šta bih kad stigne beba.

Ovo se u mojoj kući za 6 godina još nije desilo.

Jutro od mene. Ja još malo da popijem kaficu, pa da zavijam sarme. To ćemo mati makar dva dana da jedemo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1059
20.12.2015 8:31:21   
emicaa
Moj je ustajao i u 5 ako treba jer mu nisam dala da ustaje u toku sedmice zbog posla.Usraje i sad ali on spava do 7 a i ona se tako budi pa meni dobro došlo user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1060
20.12.2015 8:44:43   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ustao je Emice, ali ona plače i cvolji i samo mene zove i ja je ne mogu slušati i onda ustanem, a jadan kaže nosao je i sve joj je dao samo da cuti, ali kakvi, ma haos ja sam i vjera i zakon i SVE!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1061
20.12.2015 8:57:59   
suzi kju
Dobro jutro mame i od mene.
Mi ustali oko 7h, ručkale i ponovo zaspale, ja popila belu kafu, sad da ispečem kajzerice pa da namazemo kajmak njamiiiiii, sinoć umesila testo, to je super testo, umesi se i ostavi da prenoći u frižideru. Onda moze da se iskoristi za kiflice, kao podloga za picu.

Sad gledam tickere, nikako da popamtim koliko su van stara dečica. Zapamtiću ja, ima vremena user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1062
20.12.2015 9:05:18   
Trcosava
Suzi, nemo' si stipsa, daj taj recept!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1063
20.12.2015 9:19:42   
cockic
Dobro jutro i od nasuser posted image
sad da popijemo dodatak kafe posto mi fali jos da bi funkcionisala.pa deci da dam da doruckuju pekiju ab,da se istusiram i da sredim sebe i decu muz se vec sredio pa da idemo na rucak kod svekiuser posted image
Pekiju je ovaj pancef odmah delovao grlo ga ne boli,nema t,poceo je je da kaslje vec onako zrelije,pa za dan dva da ubacim nesto za iskasljavanje i moram mu spakovati barem one kesice fluimucila za put da ima u neseseru.od apoteke za put treba nesto za stomak ,paracetamol,aerius i ab.ali posto on vec pije ab samo ce poneti da mu da dve doze.sem ako dr u utorak kaze da ne treba da nastavlja.u utorak mu je 5ti dan kako ga pije.neko daje 5 neko daje celu bocicu tj.7 dana.pitacu je sta je bolje.vaspitacica kaze da joj nije problem da mu da te dve doze tamo.daje se samo jednom dnevno.
ja mu vec za stomak dajem duobiotik od kad je poceo da pije ab.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1064
20.12.2015 9:43:47   
suzi kju
Neesam ja stipsa, nije neki poseban recept, brašno, kvasac, jaje, so i testo se zamesi sa toplim mlekom, i čim se zamesi odmah u kesu, veze se kesa pa u frižider da prenoći, ujutru kad se razmesi pusti se bar pola sata do 45 min da nadođe i peče se. I bude baš mekano, lepo, ukisno, njamii.
Još ja umesim dosta pa eto sad pečem kajzerice, danas ću od ostatka kiflice s' kremom i tako.
Jedini kad se mesi treba da bude malko tvrđe.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1065
20.12.2015 9:47:08   
Trcosava
Ok kapram ja da svi ti sastojci idu, nećeš blato da stavlješ. Daj bre mere user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1066
20.12.2015 9:49:26   
suzi kju
Haha nemam pojma, ja stavim jedno jaje, i jednu celu kesicu suvog kasca, brašno i mleko otprilike.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1067
20.12.2015 10:22:18   
Sanjica26 RR
Dobro jutro zenice. Spakovala sam decicu i sad cekamo mm da se vrati sa sluzbe. I idemo kod mojih.
Sinoc smo nas tri ostale same. Prethodno ih je mm okupao. Probam ja da Sofiji izbacim cuclu. Izgubila ju je negde ispid krevetca i rekoh je prava je prilika da se odvikne. Nije ni trazila. I onda krece plakanje. Pricala sam, pevala. Ma, jok. Zacenila se.user posted image Morala sam da popustim. Posle nece kod mene da je smirim. Uzela cuclu i kaze bezi. Posle sam i ja plakala i T sa mnom. Bas je bio pravi hor placljivih devojcica. Ona preko dana nema cuclu, ali nocu kad se uspavs ne moze bez nje. Ludilo. Posle je dosla da se mazi kod mene.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1068
20.12.2015 10:36:35   
emicaa
Eco i T je plakala zamnom u tom periodu ali sam nabijala slušalice i puštala muziku da još bar sat odspavam ali nisam ustajala.
Ja pečem buhtlice,joj što mi je loše u pm a dan će biti divan.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1069
20.12.2015 12:29:25   
jess021

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ok kapram ja da svi ti sastojci idu, nećeš blato da stavlješ. Daj bre mere user posted image

user posted image To sam i ja pomisilia kad sam citala.
Moja L se izgleda sprema da za docek bude budna celu noc. Zaspala je u 5h i evo jos spava, a mi malope ustali.
Opet je zamenila dan za noc ali skrozzzzzz.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1070
20.12.2015 12:34:34   
adulence
Dobar dan zene,supa mi skuvana pire i spanac su u pripremi,samo cu da skoknem do maksija po malo cevapa i njih u rernu i to je to...relja mi spavao pd 9 do 12 sad siki,pa idemo svo troje napolje do prodavnice,malo da se poigramo pa ce oboje na spavanjac...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1071
20.12.2015 12:36:42   
Ana RR
Trco, nadji na netu recept za ludo testo, to je to. Odlicno je i moze se koristiti za svasta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1072
20.12.2015 12:58:40   
Valerie
sanjice, neka decica ocigledno ne mogu bez dude dugo... mi smo je izbacili sa 3 godine i oko 2 meseca. ranije nije bilo sanse, za spavanje... i sad je bilo bas tesko i kad je prosla ta teska nedelja kuknjave, ustajanja, nalivanja vodom, nekako se promenila porasla, postala neposlusnija, sve kontrira... malo mi zao sto smo joj uzeli dudu haha. mada mozda i nema veze, nemam pojma, ova faza bi svakako dosla... tezak je karakter

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1073
20.12.2015 13:18:24   
Torbica
Cao mamike, kod mene miiiiirno, samo jedno dete! user posted image Juce sam isla u Suboticu na Slavu i baka je trazila da joj ostavim decake. Ostace do RR Dekice, inace bi ostali i duze. Cera i ja uzivamo, mm otisao nekim poslom, sad cemo kod prijatelja na Slavski rucak. Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1074
20.12.2015 13:46:20   
Rosita
De ste mamice. Ja evo, klasika, od sporeta do kompra, malo rr, malo za posao, dok D spava... posla uvek, citanja uvek i tako. Lose sam spavala, pisala sam u temperaturi, D sinoc dobio... Dala mu lek na 38 i otisao da spava, jutros je imao do 37.5, sad nema, videcemo. Pop... sam jer je pre 5 dana zavrsio ab i krenuo u vrtic.... i bio tri dana u istom. Nos ga stisnuo. Jutros sam u osam zvala instruktora da opet otkazem voznju. Tu sam oko 30 . casa a poligon jos nisam videla. Treba nam dan za poligon makar u pocetku, a ja vozim sve popodne. I eto, za vikend mi se ne da.

Je l sme operil opet, prestala sam pre 5 dana? Pise najvise 5 dana u kuntinuitetu, toliko smo koristili, proslo od tad 5 dana, je l sme opet?

Cockic, ti si prava apotekarka, puna iskustva sa raznim preparatima, enciklopedija user posted image . Doduse, na zalost, ali dobro, procice i to.

Idem da operem i kosu, vala ne mogu je fenirati, nemam strpljenja... pusticu je onako.

Pa kad dodje mm da se dogovaramo oko cuvanja D i nerada user posted image . On sutra ne radi, a ja spremam vec dve nedelje neko izlaganje za ovu sedmicu... D sam rekla da dobro jede i sto pre ozdravi jer necemo moci na Deku. On se, dusa moja, trudi user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here