|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
14.12.2015 16:46:41   
MAMAMAJ
Zsboravila gaće već dva, tri puta user posted image kad sam bila u apoteci... Eee, šta ti je trudnoća, pa i gaće zaboraviš... user posted image Ustaje mi K, odoh da ih hranim i da peglam malo, pa kuckam večeras.
Ime, već sam te podržala, maksimalno odmaraj, nbiće vremena za sve, ali sve.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 751
14.12.2015 16:46:52   
Animsaj9
Marinčice ja od 27 nd kad sam bila na ekspertnom poslednjem i kad su mi rekli da je user posted image ... Vise ni ne pitam, da ti kažem ni ne setim se, samo kad mi kaze na pregledu da je ok ja tako sva srećna iskočim iz ordinacije. Ovi nasi NS lekari poznati su po tome kako "pogadjaju" user posted image tako ako se rodi user posted image znaćete šta je u pitanju . Najbitnije je da bude sve ok.
Zato nista nismo kupovali ni roze ni plavo... Sve mi je belo, zuto, zeleno i kolica siva

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 752
14.12.2015 17:09:24   
Mala Elena
Vece drage ! Ja uspavala i malu i sebe...user posted image , ona jos spavki..
Ceka me jedna komoda da je obrisem i prebacim E-nine stvari, i one njene male za drugu beku...dakle tek sledi pranje i peglanje onih pelena..
Toliko od mene, idem popiti nes...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 753
14.12.2015 17:15:14   
madre
uh, drugari, bas ste se raspisaleuser posted image ne znam vise ni sta sam procitala, ionako mi se mnooogo spava!
mico, da ti pozelim dobrodoslicu, to su divne vestiuser posted image
mene, danas nesto zezaju ledja, izgleda da sam previse stajala...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 754
14.12.2015 17:17:14   
isidora88
Kad ste pocele da pakujete torbu za porodiliste? Ja sve nesto razmisljam da pocnem uskoro. Moram sto pre spavacice kupiti, nemam nijednu, za prvi porodjaj sam uzela od babe, ali nje vise nema, a spavacice su njene cerke uzeleuser posted image iako sam rekla da ih ne diraju.
Ne znam ni koliko da kupim, prosli put sam imala 4 i sve sam u porodilistu isprljala, cak sam jednu i prala u porodlistu jer nisam imala vise. Valjda sad necu toliko krvariti, mada ajd i krvarenje samo da epiziotomiju izbegnem.user posted image
Bebac mi je nesto miran dana, vec sam u tripu, gurka se on s vremena na vreme ali ne sutka me, nekad imam utisak da gurne nogicu isood mojih rebara pa me strah da je ne slomiuser posted image luda sam user posted image
Sutra mm stize, i nadam se fa se necemo narednih meseci razdvajati, ne mogu vise sama. Izludeh.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 755
14.12.2015 17:23:24   
popkica bebic
Vece, mamike! Ja grickam kikiriki i bas mi prija. Jole, hvala ti na pitanju, dobro sam. Ovih dana me malo muci dijareja, nadam se da je od Fe preparata.
Mamamaj, ostanite jos malo sa nama. Bas ces nam nedostajati! Koliko pakovanja tih gaca kupujete? Ja sam sa Vasom imala 3 pakovanja od po 5 pari i super su mi bile.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 756
14.12.2015 17:23:29   
alex88
Vau Mico pa neka je skolska i uspesna trudnoca,jedna zenica iz moje grupe takodje nosi trojke,i evo je u 7 mesecuuser posted image .

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 757
14.12.2015 17:25:48   
superm
Jole user posted image za curu!user posted image
Marinchice, jupi za dečaka!
Ne znam sta sa vam kažem, i jedni i drugi su velike maze, barem su ovi moji i dečaci i princeza prave mačkice!
Ljubim vas, uživajteuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 758
14.12.2015 17:57:18   
Animsaj9
Popkice Fe uglavnom steze stolicu...
Ja kupila jedno pakovanje tih gaća ako bude trebalo jos muz ce da trči u radnju user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 759
14.12.2015 18:30:00   
marinchica
Hvala Superm!user posted image
Danas jedna zenica dosla za prijemu porodiliste,zena je doterala onaj mali putni kofer na tockice i ranac! Druga, neka sportska u tresi, patikama i jednom jedinom rancu. Kazu u Frontu samo u kesi, torbe ne mogu. A koliko cega...svakom treba razlicito. Ja cu 4 pakovanja mrezatih ulozaka da presujem u dva pakovanja, a te mrezaste gace isto da prepakujem. I aj cao.
Najbolje mi je ko se dosetio onog spreja za suvo pranje kose....ekstra fora.
popkice ja sam oduvala smoki party pack ogromni uz film sinoc, sokirala sam samu sebe user posted image Isto mi se jeo kikiriki...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 760
14.12.2015 19:27:34   
alex88
Marince user posted image za decaka,Jole user posted image za devojcicu
upravo citam narodna verovanja i smejem se,meni je pola decak,pola devojcica user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 761
14.12.2015 19:30:46   
micaubica
Hvala vam drage moje.. ja sam jos u soku.. bas se nismo nadali.. sledeceg utorka idem za Bg,pa cemo videti sta profesorka kaze... mozda postoji sansa da predlozi embrioredukciju??

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 762
14.12.2015 19:34:06   
MakiJ
dobro vece, ja prehladjena sve me boli ali bitno da je sinu bolje.

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 763
14.12.2015 19:42:21   
emicaa
Isidora ja sam prošli put spakovala čim sam ušla u deveti da mi se nadje a i što nisam mogla više čekati user posted image
Prije par dana sam tražeći trudničke hlače našla neke Dorine bodiće kad je tek rodjena,pa ne mogu da vjerujem da bebe budu tako malene user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 764
14.12.2015 19:56:42   
Anck Su Nmaun
Torbu spakovala kad sam usla u deveti. Ja sam imala tri spavacice i meni su bile dovoljne sta znam.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 765
14.12.2015 20:35:34   
borica
Mico dobrodosla, i user posted image za tri bebiceuser posted image .
Marince, user posted image zauser posted image , Jole user posted image za user posted image .
Meni je torba bila spakovana cim sam usla u deveti, ponela sam svoju spavacicu, ali sam nosila njihove i menjala ih cesto,. Planiram tako i sada. Sto se tice ulozaka, ponela sam tri pakovanja merezastih, pa mi muz doneo, pa mi opet doneo, i tako.... Bas sam krvarila, a mrezaste gace nisam nosila, vec obicne.
Sve vas user posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 766
14.12.2015 20:59:51   
vocicana
Za porodiliste videcu tek, ima jos dosta do toga, samo polako. Ali stvarno ima million stvari na koje se mora misliti.
Emice, mm mi je pre neko vece pokazao stvarcice koje mu je majka cuvala jos od njegovog rodjenja, Boze, kako su majusne stvari, da se covek iznenadi potpuno ...🐭

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 767
14.12.2015 21:48:37   
alex88
Nista sladje od tih majusnih stvarcica,user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 768
14.12.2015 21:53:18   
marinchica
Al me boli dole, svetski! Ledja su me popustila, ali nekako cudno unutra boli dole, bas kao grlic da je. valjda je gledao da je sve ok, svi su oni uvek u zurbi...Nekako ustine me pa prestane, pa opet,jedino kad ne mrdam, ne desava se nista. Vec dva i po sata sam u istom polozaju...
Htedoh ja da dignem dzevu sto cekam 3 sata s visokorizicnom trudnocom, ali moras da cutis, treba ti lekar. Mnogo bre, nema smisla...
Borice, Alexuser posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 14.12.2015 21:57:27 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 769
14.12.2015 22:42:50   
Animsaj9
Marinčice mene u početku nije bolelo nista dole kod grlica iako je bebe bila skroz dole, i pojas sam nosila, al sam osetila neku nelagodu u predelu pubične kosti - materica se širila, ligamenti....

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 770
14.12.2015 23:24:50   
MAMAMAJ
Drage, imam kontrakcijice, neki pritisak (glavicom user posted image ) i tako, nadam se da sam se samo preforsirala danas, malo sam se nešto i nervirala. Idem da se tušnem i da spavam, odmah. Nadam se da ćemo izgurati još...
Laku noć...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 771
14.12.2015 23:29:00   
Animsaj9
Mam odmori.... Zelim ti lepe snove i da te ne muče kukovi i kontrakcije. Ako imas sumeci Mg, mozda da popijes malo da te opusti

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 772
14.12.2015 23:55:22   
alex88
Mamaj prati pa ako ne prestanu odi do bolniceuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 773
15.12.2015 7:36:04   
vocicana
Dobro jutro debelice...
Odoh na posao, jao bas mi se gadi vise ustajanja, ali jos dve I po nedelje I gotovo.
Sve vas user posted image , danas moram I po haljinicu, imam proslavi za novu godinu za koji dan, nemam sta da obucem. Javljam se kasnije.
Nadam se Mamaj da si oreterqla noc kako treba, sada sam procitala da ti nije bas bilo...javi se

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 774
15.12.2015 8:16:10   
popkica bebic
Dobro jutro, mile moje bucike! Kako ste od jutros? Ja sam u skoli, malo sam se usfrkisala, sat vremena od ustajanja nisam osecala bebu, a sada osecam razvlacenje i meskoljenje. Mamamaj, majko zmaju, javi se da znamo kako si! Marincice, duso, u ovoj trudnoci to nisam imala, ali sa V svaki dan me je kod grlica cupkalo nesto, bolelo i pulsiralo. I to bi trajalo po 2 sata u kontinuitetu. Mislim da je to od sirenja, sve moje drugarice su imale isti bol i sve je bilo ok. I to ugl.u prvoj trudnoci.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here