Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:46:41
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Zsboravila gaće već dva, tri puta kad sam bila u apoteci... Eee, šta ti je trudnoća, pa i gaće zaboraviš... Ustaje mi K, odoh da ih hranim i da peglam malo, pa kuckam večeras. Ime, već sam te podržala, maksimalno odmaraj, nbiće vremena za sve, ali sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:46:52
|
|
|
|
Animsaj9
|
Marinčice ja od 27 nd kad sam bila na ekspertnom poslednjem i kad su mi rekli da je ... Vise ni ne pitam, da ti kažem ni ne setim se, samo kad mi kaze na pregledu da je ok ja tako sva srećna iskočim iz ordinacije. Ovi nasi NS lekari poznati su po tome kako "pogadjaju" tako ako se rodi znaćete šta je u pitanju . Najbitnije je da bude sve ok. Zato nista nismo kupovali ni roze ni plavo... Sve mi je belo, zuto, zeleno i kolica siva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 17:09:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece drage ! Ja uspavala i malu i sebe... , ona jos spavki.. Ceka me jedna komoda da je obrisem i prebacim E-nine stvari, i one njene male za drugu beku...dakle tek sledi pranje i peglanje onih pelena.. Toliko od mene, idem popiti nes...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 17:15:14
|
|
|
|
madre
|
uh, drugari, bas ste se raspisale ne znam vise ni sta sam procitala, ionako mi se mnooogo spava! mico, da ti pozelim dobrodoslicu, to su divne vesti mene, danas nesto zezaju ledja, izgleda da sam previse stajala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 17:17:14
|
|
|
|
isidora88
|
Kad ste pocele da pakujete torbu za porodiliste? Ja sve nesto razmisljam da pocnem uskoro. Moram sto pre spavacice kupiti, nemam nijednu, za prvi porodjaj sam uzela od babe, ali nje vise nema, a spavacice su njene cerke uzele iako sam rekla da ih ne diraju. Ne znam ni koliko da kupim, prosli put sam imala 4 i sve sam u porodilistu isprljala, cak sam jednu i prala u porodlistu jer nisam imala vise. Valjda sad necu toliko krvariti, mada ajd i krvarenje samo da epiziotomiju izbegnem. Bebac mi je nesto miran dana, vec sam u tripu, gurka se on s vremena na vreme ali ne sutka me, nekad imam utisak da gurne nogicu isood mojih rebara pa me strah da je ne slomi luda sam Sutra mm stize, i nadam se fa se necemo narednih meseci razdvajati, ne mogu vise sama. Izludeh.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 17:23:24
|
|
|
|
popkica bebic
|
Vece, mamike! Ja grickam kikiriki i bas mi prija. Jole, hvala ti na pitanju, dobro sam. Ovih dana me malo muci dijareja, nadam se da je od Fe preparata. Mamamaj, ostanite jos malo sa nama. Bas ces nam nedostajati! Koliko pakovanja tih gaca kupujete? Ja sam sa Vasom imala 3 pakovanja od po 5 pari i super su mi bile.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 17:23:29
|
|
|
|
alex88
|
Vau Mico pa neka je skolska i uspesna trudnoca,jedna zenica iz moje grupe takodje nosi trojke,i evo je u 7 mesecu .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 17:25:48
|
|
|
|
superm
|
Jole za curu! Marinchice, jupi za dečaka! Ne znam sta sa vam kažem, i jedni i drugi su velike maze, barem su ovi moji i dečaci i princeza prave mačkice! Ljubim vas, uživajte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 17:57:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
Popkice Fe uglavnom steze stolicu... Ja kupila jedno pakovanje tih gaća ako bude trebalo jos muz ce da trči u radnju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 18:30:00
|
|
|
|
marinchica
|
Hvala Superm! Danas jedna zenica dosla za prijemu porodiliste,zena je doterala onaj mali putni kofer na tockice i ranac! Druga, neka sportska u tresi, patikama i jednom jedinom rancu. Kazu u Frontu samo u kesi, torbe ne mogu. A koliko cega...svakom treba razlicito. Ja cu 4 pakovanja mrezatih ulozaka da presujem u dva pakovanja, a te mrezaste gace isto da prepakujem. I aj cao. Najbolje mi je ko se dosetio onog spreja za suvo pranje kose....ekstra fora. popkice ja sam oduvala smoki party pack ogromni uz film sinoc, sokirala sam samu sebe Isto mi se jeo kikiriki...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 19:27:34
|
|
|
|
alex88
|
Marince za decaka,Jole za devojcicu upravo citam narodna verovanja i smejem se,meni je pola decak,pola devojcica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 19:30:46
|
|
|
|
micaubica
|
Hvala vam drage moje.. ja sam jos u soku.. bas se nismo nadali.. sledeceg utorka idem za Bg,pa cemo videti sta profesorka kaze... mozda postoji sansa da predlozi embrioredukciju??
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 19:34:06
|
|
|
|
MakiJ
|
dobro vece, ja prehladjena sve me boli ali bitno da je sinu bolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 19:42:21
|
|
|
|
emicaa
|
Isidora ja sam prošli put spakovala čim sam ušla u deveti da mi se nadje a i što nisam mogla više čekati Prije par dana sam tražeći trudničke hlače našla neke Dorine bodiće kad je tek rodjena,pa ne mogu da vjerujem da bebe budu tako malene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 19:56:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Torbu spakovala kad sam usla u deveti. Ja sam imala tri spavacice i meni su bile dovoljne sta znam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 20:35:34
|
|
|
|
borica
|
Mico dobrodosla, i za tri bebice . Marince, za , Jole za . Meni je torba bila spakovana cim sam usla u deveti, ponela sam svoju spavacicu, ali sam nosila njihove i menjala ih cesto,. Planiram tako i sada. Sto se tice ulozaka, ponela sam tri pakovanja merezastih, pa mi muz doneo, pa mi opet doneo, i tako.... Bas sam krvarila, a mrezaste gace nisam nosila, vec obicne. Sve vas .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 20:59:51
|
|
|
|
vocicana
|
Za porodiliste videcu tek, ima jos dosta do toga, samo polako. Ali stvarno ima million stvari na koje se mora misliti. Emice, mm mi je pre neko vece pokazao stvarcice koje mu je majka cuvala jos od njegovog rodjenja, Boze, kako su majusne stvari, da se covek iznenadi potpuno ...🐭
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 21:48:37
|
|
|
|
alex88
|
Nista sladje od tih majusnih stvarcica,
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 21:53:18
|
|
|
|
marinchica
|
Al me boli dole, svetski! Ledja su me popustila, ali nekako cudno unutra boli dole, bas kao grlic da je. valjda je gledao da je sve ok, svi su oni uvek u zurbi...Nekako ustine me pa prestane, pa opet,jedino kad ne mrdam, ne desava se nista. Vec dva i po sata sam u istom polozaju... Htedoh ja da dignem dzevu sto cekam 3 sata s visokorizicnom trudnocom, ali moras da cutis, treba ti lekar. Mnogo bre, nema smisla... Borice, Alex
< Poruku je uredio marinchica -- 14.12.2015 21:57:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 22:42:50
|
|
|
|
Animsaj9
|
Marinčice mene u početku nije bolelo nista dole kod grlica iako je bebe bila skroz dole, i pojas sam nosila, al sam osetila neku nelagodu u predelu pubične kosti - materica se širila, ligamenti....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 23:24:50
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage, imam kontrakcijice, neki pritisak (glavicom ) i tako, nadam se da sam se samo preforsirala danas, malo sam se nešto i nervirala. Idem da se tušnem i da spavam, odmah. Nadam se da ćemo izgurati još... Laku noć...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 23:29:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mam odmori.... Zelim ti lepe snove i da te ne muče kukovi i kontrakcije. Ako imas sumeci Mg, mozda da popijes malo da te opusti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 23:55:22
|
|
|
|
alex88
|
Mamaj prati pa ako ne prestanu odi do bolnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 15.12.2015 7:36:04
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro debelice... Odoh na posao, jao bas mi se gadi vise ustajanja, ali jos dve I po nedelje I gotovo. Sve vas , danas moram I po haljinicu, imam proslavi za novu godinu za koji dan, nemam sta da obucem. Javljam se kasnije. Nadam se Mamaj da si oreterqla noc kako treba, sada sam procitala da ti nije bas bilo...javi se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 15.12.2015 8:16:10
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro, mile moje bucike! Kako ste od jutros? Ja sam u skoli, malo sam se usfrkisala, sat vremena od ustajanja nisam osecala bebu, a sada osecam razvlacenje i meskoljenje. Mamamaj, majko zmaju, javi se da znamo kako si! Marincice, duso, u ovoj trudnoci to nisam imala, ali sa V svaki dan me je kod grlica cupkalo nesto, bolelo i pulsiralo. I to bi trajalo po 2 sata u kontinuitetu. Mislim da je to od sirenja, sve moje drugarice su imale isti bol i sve je bilo ok. I to ugl.u prvoj trudnoci.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?