Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 14:08:53
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Mico mnogo mi je drago i dobro nam došla na druženje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 14:34:06
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenske, kako ste Marincice videh da ti trnu ruke, meni je tako bilo sa Milom, narocito pred kraj, nisam osecala prste i bukvalno nista "pipkavo" nisam mogla da uradim, kao sto je cupanje obrva itd...Secam se da sam golim prstima okretala riblje stapice u rerni a da nisam osecala bol. I grceve u nogama nocu. Samo magnezijum direkt, proci ce nakon porodjaja. MicoUbico divne vesti, dobrodosla Mislim da te se secam sa crtica. Voci, Alex, Mamaj, Emice...ljubac za sve Bila sam prekjuce na rr deku i super se provela, osim sto sam bila preeeeumorna kad sam dosla. Ovih dana me sve zivo boli. Ko ono nadrogirano pile sam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 14:37:34
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mico, dobrodosla! Cestitke!!! Neka ti Bog podari zdravu i laku trudnocu i divnu decicu, trojcice! Pa, da, setila sam se, i meni nocu trnu ruke i to od sake do ramena, pogotovu leva ruka. Ponekad se jedva otarasim utrnulosti, a eto ja redovno konzumiram Mg direct.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 14:42:39
|
|
|
|
Jole84
|
Mislim da je to jedino sto moze da se konzumira kod trnjenja i grceva. Pa ako pomogne pomogne Kako si Popkice?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 14:58:24
|
|
|
|
superm
|
Jole, kako si? Nisam u toku, kog pola je tvoja beba?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 14:59:52
|
|
|
|
marinchica
|
Hvala Jole Drage ja sad dodjoh iz Viegradske, 3 sata cekala tamo, dodjem na red, doktor izadje i ode u salu hitan poziv zbog porodjaja. Jos 45 minuta cekicaj. Ledja ne osecam. Dosao, gleda on gleda, ahmmm, dooobro, glavica je na dole, paaaaaa, reci cu s ogradom ovo jer je jos malo sve aliiii, definitvno cemo znati na ekspertskom, mada koliko ja evo vidim....( a ja izgorela ziva!!!!)...hmmmm-MUSKO JE . Ne znam kako se jasno ne vidi sve ipak sam 19 nedelja, ali ajde sacekacu jo do 22. nedelje tj 05.01 i ekspertski pa cu biti defiitivno sigurna. Mico, alal ti cufte, sta da ti kazem, svaka ast!!! Skoro nisam cula za trojke. Wow! Sonyasha cestitam od srca i ovde Boli me stomak odoh da odremam. Ljubim vas sve!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:02:07
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: micaubica drage moje,zelim vam lake i uspesne trudnoce... evo da se i ja upisem ovde..... uspesna vantelesna iz prve, imala jednu vanmatericnu 2013. danas smo bili na uz da cujemo srce... i videli smo tri GM sa po jednim plodom,sva tri imaju srcanu radnju.. ja sam jos u soku... jer su pre nedelju dana videli samo jedan GM. Woowwww divna vest Mico cestitam ti i zelim ti lepu i skolsku trudnocu. Mama tri bebe, svaka cast
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:06:16
|
|
|
|
Jole84
|
Superm opet devojcurak, bas sam hepi Kako ste vi, jel uzivkate? Marincice bravo za deckonju super si predosetila sa onim plavim zidovima hihih
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:06:32
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobar dan svima Sony, supeeeeer, da je živ i zdrav momčina Madre i Jole, kako ste, baš volim kad pišete, devojke Anim, evo od jutros strujanje i grč u levoj preponi... Da ne boli, bilo bi mi smešno, samo se nešto žalim. Alex, jutros razmišljam, ne opterećuj se, i ja nisam ove god otišla na slavu, palo je par zlobnih komentara od njegove rodbine, ali do tamo ima 300km,a ja bila u 8mes,nisam smela da rizikujem. Biće godina i prilika, daće Bog.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:07:12
|
|
|
|
isidora88
|
Mico dobrodosla, bravo za srculenca
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:13:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mico, kapa dole, neka ste živi i zdravi svo četvoro Sva su deca Božiji blagoslov Ime moje, dobrodošla u klub nas trudnica sa Voći, Popkice, Borice, Bibilib, Bubice, Isidora, Lisa (uvede li taj net, Lisa ) i sve ostale, zagrljaj za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:22:18
|
|
|
|
Jole84
|
Mamaj joj kako bih ja pisala non stop da mogu da stignem divim vam se nekad kako sve postizete, mislim da mi je organizacija losa, uvek mi fali vremena. Bogami moja curica blazena medju muskima, da pocnem ja da biram zeta
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:22:52
|
|
|
|
vocicana
|
Jaoooo koliko novih lepih trudnica! Mico trojkeeeee!!!! Bravo za sve! Sony, znala sam ja da ce to biti Buda I po! Svaka cast! Bas ste me obradovale mnogo!!!! Di javljas se, svaka I tebi cast, divan je Uros, divno je ime, lepo staro! Joke znaci imacemo devojaka za kibicovanje, supeeer, bas ces biti bogata mama! A za moje Marinche, sta reci, ne znam da li nekada procitas nase postove iz crtica I bazalne temperature, ali lude, lude, pa decaci! Ako, neka su samo zivi I zdravi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:23:01
|
|
|
|
jess021
|
Mico, cestitam od srca Divnooo Svim trudnicama saljem zagrlja!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:24:06
|
|
|
|
vocicana
|
Misli sam ti procitala, hahhhaaahaaa, vidis da smo na istoj talasnoj duzini! Mamaj najveci za tebe I sve ostale naravno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:29:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Joj, Jole, daleko od toga da sve stižem, ali vremenom se pomiriš s tim da ne stižeš sve. A volim ovaj forum, i volim ovu temu i što je pisala Šerpica, žao mi je što sam još samo sada njen član... Nego, idem u temu muško ime za bebu, pa podelim nešto s vama i čujem mišljenja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 15:36:16
|
|
|
|
Jole84
|
Voci da znas, bas sam bogata mama ova prva je vrcla, jedno malo bikce koje zatrepce i svi skocimo, nisam sigurna kolko bi svekrve bile zadovoljne njom a druga je, ako sudimo po stomaku, susta suprotnost, mirna i neproblematicna pa vi vidite kakvu snajku ocete Mamaj u pravu si, izgleda mi treba vreeemena da svarim da ne moze uvek sve da bude red i perfekcija. Nekad mi zao sto briskam parket koji se umaze nakon 5min, umesto da se igram s njom. Tracim vreme, a ipak ne mogu da ne briskam! Prokleta devica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:07:53
|
|
|
|
vocicana
|
Vazno je da izbor postoji. Ja nisam zahteva osoba a jako sam tolerantna, videcemo kakav ce dasa ispasti nas sin, pa da se dogovaramo , inace, stvarno, najvaznije je da su zivi I zdravi, svakoga ceka sudbina sa kojom treba da se druzi I prihvati sve uspone I padove, samo uz nasu ogromnu podrsku. A sto se tice briskanja parketa I ostalih gluposti tipa prasina I zavese I glancanje kupatila do iscrpljenosti (plaketu zlatnu treba da mi dodeli Jasvell proizvodjac Asepsola), takve su to glupostiiiii! Najvredniji momenti su bas ti, igramo se mama, pokazi mi, nacrtaj, smej se sa mnom, ja to pamtim, to su prave vrednosti. Ali jednom budala uvek budala!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:23:28
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobrodosle devojke , terajte mene i Mamamaj odavde dosta smo pisale, i zalile se na nase skljocave kukove Marinčice , jos jedan RR dečak, lepoooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:29:36
|
|
|
|
vocicana
|
E pa nemojte da zurite bas toliko! Koga posle da gnjavim sa pitanjima I podpitanjima Samo jos nesto da vam kazem, uzela sam Beluga jastuk, zvanicno crv! Zajahala sam ga nocas I spavala sam kao pored nekog plisanog mede, uh sto je prakticna stvar, supeeer! Nema ledja da su me zabolela, jutros prvi put posle toliko vremena I pored vezbi svakodnevno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:35:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bogami, Anim, samo je Lota ispred nas, auuuuu... Idem još malo da peglam, i još nisam kupila one mrežaste gaće i to će biti to. Dobro, i voda i keks. Ma, ja ne idem dok mi sestra ne dođe. Rođendan moje bake je 22.12.eto može tada Ja ko da ugovaram frizera...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:36:41
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: micaubica drage moje,zelim vam lake i uspesne trudnoce... evo da se i ja upisem ovde..... uspesna vantelesna iz prve, imala jednu vanmatericnu 2013. danas smo bili na uz da cujemo srce... i videli smo tri GM sa po jednim plodom,sva tri imaju srcanu radnju.. ja sam jos u soku... jer su pre nedelju dana videli samo jedan GM. Bravo Mico ,svaka cast i dobro nam dosla
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:38:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jole zagrljaj tvojim devojcicama. Pozdravlja te jos jedna devica koja je isto dosadna sa ciscenjem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:39:31
|
|
|
|
marinchica
|
Heh Animsaj, dok ja to ne vidim da "strci" na 4d, ne priznajem Bilo mi nekako budj sto nije curica. Da jeste, bilo bi mi opet budj. Ocito zelim oba... Nema veze, samo nek je sve ok, sto je moja keva kupila roze peskir na bele tufne....Nista, dacu mm Ja sam predosecala. I sanjala sam ga. Ja Voci imam kao potkovicu jastuk, mama mi sasila...super mi za stomak ali mi se vrat ukoci...kilavi radovan sam. Ja za ciscenje ne fermam zivu silu. Jedva ostah trudna, kad mogui koliko mogu ocisticu i skuvacu ali koliko mogu. Ak se ne svidja, nek plati zenu da cisti i kuva. Ova trudnoca je rizicna moja, sve drugo na svetu nek ceka, ali sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 14.12.2015 16:40:48
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci to je super stvar , gledala sam ga celu evo trudnoću hocu_necu uzeti, a super je kasnije i za dete. E kad sam izdrzala do sad bez njega... Ja zagrlim obican jastuk i jedan izmedju kolena Mam uzimaj gaće, pa da bezimo čim dodje sestra , a vi devojke ništa ne brinite svraćaćemo da vidimo ko je na redu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?