|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
14.12.2015 14:08:53   
emicaa
Jao Mico mnogo mi je drago i dobro nam došla na druženje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 726
14.12.2015 14:34:06   
Jole84
Cao zenske, kako ste user posted image
Marincice videh da ti trnu ruke, meni je tako bilo sa Milom, narocito pred kraj, nisam osecala prste i bukvalno nista "pipkavo" nisam mogla da uradim, kao sto je cupanje obrva itd...Secam se da sam golim prstima okretala riblje stapice u rerni user posted image a da nisam osecala bol. I grceve u nogama nocu. Samo magnezijum direkt, proci ce nakon porodjaja.
MicoUbico divne vesti, dobrodosla user posted image Mislim da te se secam sa crtica.
Voci, Alex, Mamaj, Emice...ljubac za sve user posted image
Bila sam prekjuce na rr deku i super se provela, osim sto sam bila preeeeumorna kad sam dosla. Ovih dana me sve zivo boli. Ko ono nadrogirano pile sam.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 727
14.12.2015 14:37:34   
popkica bebic
Mico, dobrodosla! user posted image Cestitke!!! Neka ti Bog podari zdravu i laku trudnocu i divnu decicu, trojcice! user posted image
Pa, da, setila sam se, i meni nocu trnu ruke i to od sake do ramena, pogotovu leva ruka. Ponekad se jedva otarasim utrnulosti, a eto ja redovno konzumiram Mg direct.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 728
14.12.2015 14:42:39   
Jole84
Mislim da je to jedino sto moze da se konzumira kod trnjenja i grceva. Pa ako pomogne pomogne user posted image
Kako si Popkice? user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 729
14.12.2015 14:58:24   
superm
Jole, kako si? Nisam u toku, kog pola je tvoja beba?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 730
14.12.2015 14:59:52   
marinchica
Hvala Joleuser posted image
Drage ja sad dodjoh iz Viegradske, 3 sata cekala tamo, dodjem na red, doktor izadje i ode u salu hitan poziv zbog porodjaja. Jos 45 minuta cekicaj. Ledja ne osecam. Dosao, gleda on gleda, ahmmm, dooobro, glavica je na dole, paaaaaa, reci cu s ogradom ovo jer je jos malo sve aliiii, definitvno cemo znati na ekspertskom, mada koliko ja evo vidim....( a ja izgorela ziva!!!!)...hmmmm-MUSKO JEuser posted image .
Ne znam kako se jasno ne vidi sve ipak sam 19 nedelja, ali ajde sacekacu jo do 22. nedelje tj 05.01 i ekspertski pa cu biti defiitivno sigurna.
Mico, alal ti cufte, sta da ti kazem, svaka ast!!! Skoro nisam cula za trojke. Wow!user posted image
Sonyasha cestitam od srca i ovdeuser posted image
Boli me stomak odoh da odremam.
Ljubim vas sve!!!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 731
14.12.2015 15:02:07   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: micaubica

drage moje,zelim vam lake i uspesne trudnoce...
evo da se i ja upisem ovde..... uspesna vantelesna iz prve, imala jednu vanmatericnu 2013.
danas smo bili na uz da cujemo srce... i videli smo tri GM sa po jednim plodom,sva tri imaju srcanu radnju.. ja sam jos u soku... jer su pre nedelju dana videli samo jedan GM. user posted image user posted image user posted image

Woowwww divna vestuser posted image
Mico cestitam ti i zelim ti lepu i skolsku trudnocu.
Mama tri bebe, svaka castuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 732
14.12.2015 15:06:16   
Jole84
Superm opet devojcurak, bas sam hepi user posted image Kako ste vi, jel uzivkate? user posted image
Marincice bravo za deckonju user posted image super si predosetila sa onim plavim zidovima hihih user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 733
14.12.2015 15:06:32   
MAMAMAJ
Dobar dan svima
Sony, supeeeeer, da je živ i zdrav momčina user posted image
Madre i Jole, kako ste, baš volim kad pišete, devojke user posted image
Anim, evo od jutros strujanje i grč u levoj preponi... Da ne boli, bilo bi mi smešno, samo se nešto žalim. user posted image
Alex, jutros razmišljam, ne opterećuj se, i ja nisam ove god otišla na slavu, palo je par zlobnih komentara od njegove rodbine, ali do tamo ima 300km,a ja bila u 8mes,nisam smela da rizikujem. Biće godina i prilika, daće Bog.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 734
14.12.2015 15:07:12   
isidora88
Mico dobrodosla, bravo za srculenca user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 735
14.12.2015 15:13:11   
MAMAMAJ
Mico, kapa dole, neka ste živi i zdravi svo četvoro user posted image
Sva su deca Božiji blagoslov
Ime moje, dobrodošla u klub nas trudnica sa user posted image
Voći, Popkice, Borice, Bibilib, Bubice, Isidora, Lisa (uvede li taj net, Lisa user posted image ) i sve ostale, zagrljaj za sve

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 736
14.12.2015 15:22:18   
Jole84
Mamaj joj kako bih ja pisala non stop da mogu da stignem user posted image divim vam se nekad kako sve postizete, mislim da mi je organizacija losa, uvek mi fali vremena.
Bogami moja curica blazena medju muskima, da pocnem ja da biram zeta user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 737
14.12.2015 15:22:52   
vocicana
Jaoooo koliko novih lepih trudnica! Mico trojkeeeee!!!!user posted image user posted image
Bravo za sve!
Sony, znala sam ja da ce to biti Buda I po! Svaka cast! Bas ste me obradovale mnogo!!!!
Di javljas se, svaka I tebi cast, divan je Uros, divno je ime, lepo staro!
Joke znaci imacemo devojaka za kibicovanje, supeeer, bas ces biti bogata mama!
A za moje Marinche, sta reci, ne znam da li nekada procitas nase postove iz crtica I bazalne temperature, ali lude, lude, pa decaci! Ako, neka su samo zivi I zdravi!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 738
14.12.2015 15:23:01   
jess021
Mico, cestitam od srcauser posted image Divnooo
Svim trudnicama saljem zagrlja!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 739
14.12.2015 15:24:06   
vocicana
Misli sam ti procitala, hahhhaaahaaa, vidis da smo na istoj talasnoj duzini!
Mamaj najveci user posted image za tebe I sve ostale naravno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 740
14.12.2015 15:29:43   
MAMAMAJ
Joj, Jole, daleko od toga da sve stižem, ali vremenom se pomiriš s tim da ne stižeš sve. user posted image
A volim ovaj forum, i volim ovu temu i što je pisala Šerpica, žao mi je što sam još samo sada njen član...
Nego, idem u temu muško ime za bebu, pa podelim nešto s vama i čujem mišljenja

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 741
14.12.2015 15:36:16   
Jole84
Voci da znas, bas sam bogata mama user posted image ova prva je vrcla, jedno malo bikce koje zatrepce i svi skocimo, nisam sigurna kolko bi svekrve bile zadovoljne njom user posted image a druga je, ako sudimo po stomaku, susta suprotnost, mirna i neproblematicna user posted image pa vi vidite kakvu snajku ocete user posted image
Mamaj u pravu si, izgleda mi treba vreeemena da svarim da ne moze uvek sve da bude red i perfekcija. Nekad mi zao sto briskam parket koji se umaze nakon 5min, umesto da se igram s njom. Tracim vreme, a ipak ne mogu da ne briskam! Prokleta devica user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 742
14.12.2015 16:07:53   
vocicana
Vazno je da izbor postoji. Ja nisam zahteva osoba a jako sam tolerantna, videcemo kakav ce dasa ispasti nas sin, pa da se dogovaramouser posted image , inace, stvarno, najvaznije je da su zivi I zdravi, svakoga ceka sudbina sa kojom treba da se druzi I prihvati sve uspone I padove, samo uz nasu ogromnu podrsku. A sto se tice briskanja parketa I ostalih gluposti tipa prasina I zavese I glancanje kupatila do iscrpljenosti (plaketu zlatnu treba da mi dodeli Jasvell proizvodjac Asepsola), takve su to glupostiiiii! Najvredniji momenti su bas ti, igramo se mama, pokazi mi, nacrtaj, smej se sa mnom, ja to pamtim, to su prave vrednosti. Ali jednom budala uvek budala!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 743
14.12.2015 16:23:28   
Animsaj9
Dobrodosle devojke , terajte mene i Mamamaj odavde dosta smo pisale, i zalile se na nase skljocave kukove user posted image
Marinčice user posted image , jos jedan RR dečak, lepoooo user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 744
14.12.2015 16:29:36   
vocicana
E pa nemojte da zurite bas toliko! Koga posle da gnjavim sa pitanjima I podpitanjimauser posted image
Samo jos nesto da vam kazem, uzela sam Beluga jastuk, zvanicno crv! Zajahala sam ga nocas I spavala sam kao pored nekog plisanog mede, uh sto je prakticna stvar, supeeer! Nema ledja da su me zabolela, jutros prvi put posle toliko vremena I pored vezbi svakodnevno.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 745
14.12.2015 16:35:28   
MAMAMAJ
Bogami, Anim, samo je Lota ispred nas, auuuuu...
Idem još malo da peglam, i još nisam kupila one mrežaste gaće i to će biti to.
Dobro, i voda i keks. Ma, ja ne idem dok mi sestra ne dođe. Rođendan moje bake je 22.12.eto može tada user posted image
Ja ko da ugovaram frizera... user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 746
14.12.2015 16:36:41   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: micaubica

drage moje,zelim vam lake i uspesne trudnoce...
evo da se i ja upisem ovde..... uspesna vantelesna iz prve, imala jednu vanmatericnu 2013.
danas smo bili na uz da cujemo srce... i videli smo tri GM sa po jednim plodom,sva tri imaju srcanu radnju.. ja sam jos u soku... jer su pre nedelju dana videli samo jedan GM. user posted image user posted image user posted image

Bravo Mico ,svaka cast i dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 747
14.12.2015 16:38:32   
Sanjica26 RR
Jole zagrljaj tvojim devojcicama. Pozdravlja te jos jedna devica koja je isto dosadna sa ciscenjem.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 748
14.12.2015 16:39:31   
marinchica
Heh Animsaj, dok ja to ne vidim da "strci" na 4d, ne priznajem user posted image Bilo mi nekako budj sto nije curica. Da jeste, bilo bi mi opet budj. Ocito zelim oba... Nema veze, samo nek je sve ok, sto je moja keva kupila roze peskir na bele tufne....Nista, dacu mm user posted image Ja sam predosecala. I sanjala sam ga.
Ja Voci imam kao potkovicu jastuk, mama mi sasila...super mi za stomak ali mi se vrat ukoci...kilavi radovan sam.user posted image
Ja za ciscenje ne fermam zivu silu. Jedva ostah trudna, kad mogui koliko mogu ocisticu i skuvacu ali koliko mogu. Ak se ne svidja, nek plati zenu da cisti i kuva. Ova trudnoca je rizicna moja, sve drugo na svetu nek ceka, ali sve.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 749
14.12.2015 16:40:48   
Animsaj9
Voci to je super stvar , gledala sam ga celu evo trudnoću hocu_necu uzeti, a super je kasnije i za dete. E kad sam izdrzala do sad bez njega... Ja zagrlim obican jastuk i jedan izmedju kolena user posted image
Mam uzimaj gaće, pa da bezimo user posted image čim dodje sestra user posted image , a vi devojke ništa ne brinite svraćaćemo da vidimo ko je na redu

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here