|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
13.12.2015 23:08:40   
MAMAMAJ
Sony, jaooo, pa sutra je vaš dan, jupiiiii user posted image Jedva čekam da se javiš, strpljivo ćemo čekati i jako navijati.
Bebana, ja ne znam šta da ti kažem, tako te nekako neozbiljno shvataju, užasno mi je žao što se nerviraš, ustvari, stresiraš. user posted image
Samo da sve bude ok s tobom i bebama, u ime Boga.
Voći, neka ste uživali, ovvde je vreme bilo fuj, fuuuuuj. Još malo, pa na odmor, samo još ti i Popkica da ste kući, uskoro će to.
Alex, znaš li ti gde je Dija pisala o porođaju, gde da čitamo? Jao, ja legla s K, sad se probudila od levog kuka, a taman me već dugo nije boleo, eto sad utrnuo opet...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 701
13.12.2015 23:11:52   
alex88
Nisam videla da je negde pisala,ako pronadjem javljamuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 702
13.12.2015 23:12:54   
dijana1*
Uzivala sam sa bebanom pa nisam mogla kucatiuser posted image
Evo sada sam napisala u temi gde ste mi cestitali. I dalje sam u neverici kako je sve proslo brzo i lako a pogotovo sto nije bilo pravilnih kontrakcijauser posted image eto luda sreca hihihi
Sonya navijamoooooouser posted image

I ono glavno, imeuser posted image
zovemo se Urosuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 13.12.2015 23:16:53 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 703
13.12.2015 23:19:02   
MAMAMAJ
Dijoooo, upravo sam našla i pročitala, ma hvala Bogu, odlično.
Ja ti se bukvalno i doslovno divim za to što si toliko izdržala bolove i kako si to brzo i lako izvela, svaka čast. user posted image
Ako vam kažem da sam sada smazala tri pomorandže, da li ću vam biti malko smešna...? user posted image
Živeo naš mali Uroš user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 13.12.2015 23:20:18 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 704
13.12.2015 23:28:24   
dijana1*
A juce ujutro sam vodila klince u igraonicu, automuser posted image i kada sam parkirala ispred zgrade uhvati bol. Ajd prodje nekako i idemo mi u prodavnicu da kupim sta mi sve treba i dojem do kase i nema sanse dalje boli i kraj. Ajd reko da sacekam ali ne pousta. I zamolim devojku sto radi da izvadi stvari i da mi tkuca a ja samo da platim. Ne mogu ni da se sagnem. A momak sto tu radi skontao kako menjam boje i usfrkisao se. Komsinice koliko je tebi do termina reko 2 dana. Zeno draga gde ces ti u prodavnicu hahahah. Covek se saplice, muca , zove neke radnike da dodju. Doslo mi je u zemlju da propadnem. Vuk hoce igracku naravno vristi, Kosta hoce sok i vristi a jaaaa crvena kao paprika i samo molim Boga da platim i da izadjemuser posted image reko bezi Dijana hahahaha tako da sam se ceo dan otvarala po malo u pokretu.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 13.12.2015 23:31:53 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 705
13.12.2015 23:32:13   
alex88
E dobra si Di user posted image ,super je sve ispalo, ipak je sincic dao tacnu prognozu za kengura

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 706
13.12.2015 23:37:47   
MAMAMAJ
Svaka čast, ti si veći deo posla obavila sama i što je najvažnije, van porodilišta, sa svojom decom, u redovnim obavezama, kuća, prodavnica, igraonica...
Pokušaću i ja tako, pa kad se budem porodila u kolima negde oko sajma ili na Gazeli, ima da te zovem da bebanu budeš kuma, hahahah user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 707
13.12.2015 23:42:47   
dijana1*
Pa to , obaveze me uhvatile i daj da uradim jos ovo, jos ono i cvrc eto pola posla odradjenouser posted image sva sreca pa sam otisla na vremeuser posted image
tako da draga moja kada osetis da boli beziu bolnicu. Ima istine za trecorotku hihihi.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 708
14.12.2015 0:25:52   
janabons
Debelice, veliki zagrljaj vam saljem!
Dijo, cestitke i ovde, Uros je ko lutka!
Sony, jos malo...uz tebe smo
Drzite se, mislim na vas

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 709
14.12.2015 7:32:48   
vocicana
Ma ponosna sam na tebe Di user posted image
Dobro jutro stomacici, Sony cekamo izvestaj, bice sve u redu!!!! Ljubimo te svi!
Jao bas lep finish godine!
Cula se sa UM, one bi trebale uskoro kuci, dusa mala, Nora je lepa kao andjeo, pu,pu, jadno dete sta ga snadje a I UM, da se sekira onoliko, no bolje su, bice sve u redu!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 710
14.12.2015 7:40:14   
Anck Su Nmaun
Divno Di user posted image Cestitam jos jednom, jako mi je drago da je tako brzinski proslo.
Ja bas juce pricam sa mm kako se iskreno nadam munjevitom porodjaju.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 711
14.12.2015 8:16:20   
borica
Dobro jutro, Di user posted image . Moj muz otisao po auto, kod moje majke je, tamo smo ga ostavili, ja pijem kaficu, L se igra. Pocela sam da slinavim, kijam, steglo me. Nadam se da ce brzo proci.
Sonyuser posted image . Voci super sto ste se isetali, mi cemo danas i jelku da kitimo, malo da setamo, sutra vec ide.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 712
14.12.2015 8:59:44   
Animsaj9
Dobroooo jutroooo stomačići user posted image
Dijooo kraljiceuser posted image , ihhhh da svakoj porodjaj bude kao tebi zelim, ismejah se tvom postu!
Drzimo Sonyi fige!
Borice, kuvaj čaja, meda, limuna ne daj se....
Mamamaj sad čitam kukovi hmmmuser posted image , a ja sam spavala kao zaklana nista mi nije smetalo.. To je retkost user posted image

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 14.12.2015 9:02:50 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 713
14.12.2015 9:17:07   
isidora88
Dobro jutrouser posted image
Dijo svaka cast za porodjaj, lepo je i imeuser posted image
Soni srecno danasuser posted image
Ja jos malo idem kod zubara, muka mi je, mrzim zubara i sto ne daje anesteziju, a i9nako imam fobiju, uf samo da ne boliuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 714
14.12.2015 9:32:27   
emicaa
Podravčić i od mene.Di svaka čast,hoću i ja takav porod user posted image Ime je mnogo fino.
Ja se spremam na posao,standardno mi je loše.Mama mi u petak ide kući pa će onda mm biti dvije sedmice na godinjem,nadam se da će mi do tad već biti bolje da uživam u user posted image .Kaže mi zaova da mi se već vidi stomačić a ja i dalje mislim da je to salce user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 715
14.12.2015 9:49:19   
madre
dobro jutro, drugariuser posted image takooo mi se spavauser posted image mislim da cu morati malko da dospavam...
dijo, mnogo, mnogo mi je drago zbog tebe sto si tako dobro proslauser posted image
isi, pa sto taj tvoj cika zuba ne daje anesteziju?
kome ce se javiti sony? mozda ne bi bilo lose da joj se otvori navijacka tema?
citala sam vas sve ovih dana, ali nisam mogla sa tel da pisem...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 716
14.12.2015 10:47:27   
alex88
Dobro jutro devojke.Evo lepih vesti Soni nam se porodila oko 9,decko ima 4kg i 56cm,oboje su dobro,ona je na intezivnoj pa nece moci da se javi,zabranjeni su telefoni.Neznam kako se otvara nova temauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 717
14.12.2015 11:55:31   
Animsaj9
Divnooooo jos jedna bebica, čestitamoooo mamiii, i velikom momku user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 718
14.12.2015 11:57:53   
isidora88
Madre ma ne daje, kao brze je ovakouser posted image , uglavnom preziveh, taj bol traje mozda 2 minuta ali iritirauser posted image
Jos jednom, dvaput da odem i gotova samuser posted image
Soni cestitam i ovdeuser posted image veliki bebacuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 719
14.12.2015 12:01:32   
Animsaj9
Joj Isi ja se nekad najezim i vise me boli ubod od anestezije nego sama intervencija, pa kad god mogu ja je izbegavam al kad se mora i kad boli pristajem na sveee, samo da završimo user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 720
14.12.2015 12:23:36   
alex88
Konacno i ja u trecem tromesecju user posted image ,jos samo da "pozelenim" na spisku rr trudnicauser posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 721
14.12.2015 13:07:43   
emicaa
Auuuu pa ja sutra već 10.sedmica user posted image kome da pošaljem porukicu da me stavi na spisak trudnica user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 722
14.12.2015 13:37:11   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: emicaa

Auuuu pa ja sutra već 10.sedmica user posted image kome da pošaljem porukicu da me stavi na spisak trudnica user posted image

Salji poruku Nadi RR ja sam joj vec poslala a mi sad odosmo u setnju da iskoristimo ovo lepo vreme,nije puno hladno....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 723
14.12.2015 13:39:01   
popkica bebic
user posted image drage, dobar dan!!!
Ja dosla s posla, pa sad kod kuce radim. Cestitke za Sony!!! user posted image user posted image user posted image
Isi, ja sam 1 zub zavrsila, imam jos dva, moram u januaru. Uzasno se bojim zubara i onog instrumenta bez vode sto vibrira, moj stomatolog je zove traktorka. user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 724
14.12.2015 14:04:03   
micaubica
drage moje,zelim vam lake i uspesne trudnoce...
evo da se i ja upisem ovde..... uspesna vantelesna iz prve, imala jednu vanmatericnu 2013.
danas smo bili na uz da cujemo srce... i videli smo tri GM sa po jednim plodom,sva tri imaju srcanu radnju.. ja sam jos u soku... jer su pre nedelju dana videli samo jedan GM. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Koje ime
Nimfa

Koje ime je najlepse?

Katarina (36%)

Petra (23%)

Sara (24%)

Andrea (17%)

Ukupan broj glasova: 190

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here