Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 15:09:37
|
|
|
|
mladamama76
|
dijana, čestitam, neka ste živi i zdravi! uživajte! za lagan porođaj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 15:22:41
|
|
|
|
mladamama76
|
evo da se i ja konačno prijavim, kod mene je baš loše stanje, prokrvarila, i to obilno i stomak me bolucka...loše se osjećam, bila sam tako sretna kad sam čula malo srculence, a sad više ne znam šta da mislim...juče ujutro se to desilo, prestalo je hvala Bogu, ali me nervoza i strah pucaju neviđeno...sva sreća pa je mm kod kuće za vikend i on je na sebe preuzeo sve obaveze oko bebane...ne smijem je ni uzeti...u petak naveče smo se igrale dugo,nije htjela spavati, dizala je, nosala, pa kontam da sam se preforsirala...nažalost, do sutra ne mogu do dr, jer ovdje u ovoj selendri niko ne radi vikendom, a kontala otići u bolnicu u svoj grad, ali sam skontala da će me samo ostaviti da ležim i dati utrogestan, kao što je bilo sa Milom, samo tada je bilo mnogo manje krvi...ionako neće da rade uzv na odjelu jer imaju loš uzv, nego čekaju ponedjeljak da se otvori ambulanta....odlučila sam da mirujem kod kuće i na svoju ruku uzela utrogestan, krvarenje prestalo, ali sam sva nikakva...baš se loše osjećam... držite mi fige da sutra bude sve ok, i da je ovo samo prolazna faza... sad sam od muke spremila lignje i blitvu s krompirom na dalmatinski, napucala se, to mi se jedino jelo...sutra će biti veselo kad budem tuknula na bijeli luk :) među svim onim trudnicama... pozdrav svima od mene tužne i izmučene, ali barem se sunce pojavilo nakon višednevnog londonskog vremena...bebanu i tatu poslala u šetnju a ja se nastojim odmoriti... e da, i ja sam skontala da mi trne lijeva ruka, to mi se ranije nije dešavalo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 15:29:08
|
|
|
|
alex88
|
Nadam se da ce biti sve u redu!Mozda je hematon, drzimo fige da je beba dobro!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 15:43:56
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mlada mama, baš sam se smorila dok sam čitala tvoj post. Ne znam kod kog dr ideš tu, znam da je jedan dobar dr otišao iz dz i otvorio privatnu praksu. U pitanju je dr koji je stranac, znaćeš o čemu govorim. Moja mama je sto godina kod njega. Odmaraj maksimalno, super za utrogestan, pa ćeš videti sutra. Želim ti sve najbolje od srca i lepe vesti sutra da napišeš. Alex, kako si mi ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 16:01:43
|
|
|
|
alex88
|
Mamaj onako,malo muka,malo gorusica,kuk al dobro da ne kukam proci ce za 2,3meseca .Danas sam sama,malo sam se smorila,mm otisao u selo kod njegovih,sledeci vikend slava ide opet,ja se ne usudjujem,opet je to 100km u jednom pravcu i nebi da rizikujem,a ide mi se .Nego dobro da moj bebac bude dobro,bice vremena za skitnju .Kako si ti,jer i dalje curka?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 16:03:57
|
|
|
|
pngpme
|
Čestitaaam od srca! Neka je živ, zdrav i srećan i vaša porodica zajedno sa njim! Srećno Sonya!!! Držim palčeve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 16:35:19
|
|
|
|
borica
|
Evo nas, dosli sa slave moj sin i ja. Mm mi se javio da dolaze, vec je u putu, bice ovde do utorka . Sad ga iscekujemo nismo se videli nekih 20 - ak dana . Dijana, super , jedva cekam da cujem detalje. Sony, srecno! Mladamama, drzim ti fige da sve bude u redu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 17:06:47
|
|
|
|
sonyasha
|
Drage moje, hvala na lepim željama! Primili su me, nema šta mi nisu radili i trebalo bi da sam sutra u osam na dnevnom redu, Bož'' pomozi! Probaće spinal, ako ne bude moglo roknuće opštu! Sada već jedva čekam Sve vas pozdravljam i držite nam fige!
< Poruku je uredio sonyasha -- 13.12.2015 17:07:27 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 17:09:21
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro vece svima! Ja sam kao zadremala, ali me je probudila neka napetost u telu, neobjasnjivo je, a desava mi se. Mladamama, od srca ti zelim da je to sve bila samo prolazna faza/kriza i da je sa bekom sve dobro. Dijo, kad ce detalji!?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 17:15:14
|
|
|
|
popkica bebic
|
Sony, super za to sto treba za manje od 24h da uppznas svoju bebu! Joj, ja kad slusam vas kako se poradjate, stvarno me uhvati i frka i uzbudjenje! Samo da sve bude kako valja, ali imam napad panike kad pomislim na porodjaj. Najvise se plasim konstantnih pregleda od strane lekara i babica. Prosli put su me pregledale 2 smene lekara i babica, dakle, ko god je stigao.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 17:43:19
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, dobro sam, nema ništa da curka, hvala Bogu, samo tetka da stigne da čuva moje mrvice, pa da se opustim, baš me briga onda, kad krene, neka samo kreće. E, da, gnjavila me gorušica, fuuuj. Od pite sa sirom? Popkice, koliko god suludo zvučalo, najvažnije da skupiš hrabrost svu moguću i nemoguću u toku pregleda, da se opustiš, jer tako sigurno manje boli. Za to moraš psihički da se pripremiš, da kažeš sama sebi neke stvari, ali o tome bi morale u odgovarajućoj temi. Animsaj, raportiraj seeee... Borice, baš ste dugo bili razdvojeni, super što stiže tm. Ne znam da li sam htela ili sam ti napisala, ua božićni koncert ću nagađati koje je tvoje dete i navijati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 17:55:23
|
|
|
|
borica
|
Mamaj, objavicu ovde u odgovarajucoj temi njegovu sliku, tako da neces morati da nagadjas , al ce biti veselo . Stize mi muzic, odoh da ga sacekam, kuckamo se .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 18:12:30
|
|
|
|
Animsaj9
|
Oooo evo i mene naravno poslednja danas Da vam se javim, super se danas osecam pa sam sve sto sam mogla da uradim po kuci danas uradila. DI draga čestitam, ništa lepše ne mozes čuti nego kad je beba i mama dobro, a porodjaj lak! Svaka čast!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 18:14:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Sonaysa, srecno sutra, da sve bude uredu i sa tobom i sa bebicom, i da se brzo oporavis! Ja sam najeb....a zbog neke lude internistkinje, nije mi dala saglasnost za anesteziju, tako da do daljnjeg ostajem neporodjena, a kad cu ne znam. Konzilijum je zbog dodatnih nepotrebnih analiza koje je kravetina trazila zakazao carski za 17.decembar, kada cu ako docekam datum biti 39-a nedelja blizanacke trudnoce. Moj dr je popizdeo na nju, tako da ne znam sta ce biti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 18:19:11
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bebana što nisi dobila saglasnost od interniste?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 18:25:57
|
|
|
|
alex88
|
E Bebana nemogu da verujem,nadam se da nije nista ozbiljno pa ti nije dala saglasnost,a verovatno nije cim je tg po.....o !nesekiraj se resice se nekako,sacekace bebe jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 19:46:50
|
|
|
|
Bebana17
|
Svim zenama na odeljenju nije dala saglasnost (koje idu na carski) pretpostavljam zato sto je u ratu sa ovim odeljenjem. Kod mene licno je popizdela jer je moj endokrinolog privatni (koja je usput i internista) u svom nalazu napisala da mogu da primim i opstu i epiduralnu anesteziju, pa je moj doktor trazio samo da dopune nalaz sa ekg-om, a ova sujetna pa se nasla uvredjena. Uradila mi je ekg koji je trajao pet i po sekundi, izmerila pritisak dok sam stajala pred njom i davala anamnezu, braneci svoju doktorku koju je ova ispljuvala. Sada ta glupaca tvrdi da imam problem sa pritiskom i svasta nesto, a moj dr ne mari mnogo za gluposti koje ona prica. Tako vam ja ostadoh sa bebama u stomaku, izgleda dok same ne rese da izadju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 19:54:21
|
|
|
|
alex88
|
Kakvo bezivotno i iskomleksirano stvorenje ,nadam se da ce neko nesto preuzeti,nemam reci za takvu dr i uopsteno zenu,otkaz bi joj dala bez razmisljanja da sam neko i nesto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 19:57:06
|
|
|
|
marinchica
|
Uh Voci hvala na odgovoru, oni nemaju obicaj bas da obrazloze da li te salju preventivno ili su zabrinuti. A trudnici malo treba da napravi film u glavi. Grazia muchas Ja sma uspela da ispeglam jedno 10 tura vesa, peglala sam od 15h, nije mi dobro Sonyasha srecno! Ime, i ja kad ustanem mogu da izgrizem sebi ruku i nista da ne osecam. Otpisano bar pola sata. Kako se Di porodila, za pozeleti! Filmski! Svaka joj cas_t! Ja sam nabacila 6 kg, i bas me briga....do 10...posle cu da se sekiram. Najvaznije mi je da beba bude ok. Mlada mama amo odmiruj do sutra, drzim fige da budes ok! Ja popkice imam stravican strah od porodjaja, oduvek, samo molim Boga da budem smirena. Stresem se kad vidim kako idu dani. Bebana, ta je samo za motku jednu, sram je bilo, iznervirala i mene. Zena a tako da nema saosecanja.... Borice, Aex i ostale veliki kiss!
< Poruku je uredio marinchica -- 13.12.2015 19:58:37 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 20:25:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece dame! Na putu sam kuci, bila kod drugarice na rodjendanu i najkrace osrtala ali opet sam zadovoljna Smrzoh se...zzz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 21:54:03
|
|
|
|
vocicana
|
za tebe srce! Za Bebanu, sve sto sam imala rekla sam, najsujetnija sorta ljudi, svi cuvaju svoje dupe, pokrivaju se, internisti j...gin I obrnuto! Nemam komentara. Dijo! Carice, cestitam ti ponovo I ovde I svuda!!!! Anim, Borice, Mamaj I za tebe Popkice! Stigla kuci, danas skitala CEO dan, sada da se bacim pod tus, ispeglala uniformu, malo da uposlim muza...mogla bi neka masazica da padne.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 21:57:00
|
|
|
|
vocicana
|
Sony, zelim ti od srca da sve prodje glatko sutra, stize Buda, jedva cekam da nam javis radosne vesti! Muska mama, navijam za vas dvoje jao divno!!!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 22:40:06
|
|
|
|
vocicana
|
Dijo, a gde si pisala o svom iskustvu sa sada ovog porodjaja? Zelim da procitam! Ponosna sam na tebe!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 22:43:17
|
|
|
|
alex88
|
Sony srecno sutra,veliki za tebe i sve ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 13.12.2015 22:45:03
|
|
|
|
vocicana
|
Laku noc lepe moje! Ljubimo vas sve I cujemo se sutra!
|
Anketa
najlepse ime za cerkolina pisuljica:)))nijedno (
33%)
Hana (
31%)
Adrijana (
15%)
Lara (
21%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!