serpica
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Ime moje, ja sam ti se s tim mučila negde do 8meseca, probudim se noću, a ruke kao da nema, pa je drugom rukom tražim po krevetu i premestim gde hoću, užas. Moja dr mi reče da beba pritiska neki nerv i proći će kad se porodim, međutim, prošlo je i pre, verovatno je beba negde mrdnula. Popkice, sve te ja razumem, i nemoj se ovde ustručavati da kažeš svoje strahove ili ljutnje ili šta već, kaži samo. Svaka od nas nosi neki teret na leđima, nekoj je lakše da ga ovde malo zbaci, a nekoj nije. Zato smo tu. Mnoooogo sam srećna zbog Dijane, nadam se da ću i ja biti školski primer trećerotke, kao ona. Laku noć, drage moje. Kuckamo se ujutru... Moram da te razocaram,proslo je vise od 6m kako sam se porodila a ruka me i dalje boli i trni,bol prelazi na desnu nogu i levu ruku. Dok sam lezala na patologiji postio me je neurolog kaze da to sto boli ruka nema veze sa tim da je beba pritisla nerv,jer svi nervi za ruku nalaze se u vratno delu kicme,da te boli noga onda je ok da beba pritisce nerv,jer su nervi za nogu smestni u karlicnom delu kicme. Znaci nije od trudnoce 100%. Mene ceka magnet na leto,a u toku trudnoce,znaju zene ovde bilo je strasno koliko me je bolela ruka,nista mi nije pomoglo.. Nadam se da ce tebi proci da je samo trenutno.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|