|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
15.12.2015 9:21:19   
borica
Dobro jutro, jutros oko 7 ispratila mm, pa se vratila u krevet, nece ni L u vrtic, bas me steglo.
Marincice, boli me i sad , bolelo me i sa L. Samo mi se cini da je sa L pocelo kasnijeuser posted image , a mozda i ne, evo jos malo pa ulazim u sesti. Boli me i stidna kost narocito kad se preforsiram. Juce jesam.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 776
15.12.2015 9:24:54   
emicaa
Jutro stomačići,je li se čuo iko sa Mamaj?
Ja kao svako drugo jutro,doručkujem a muka mi,T me uhvati da ljubi stomak i ne prestaje dok ne bude skroz mokar user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 777
15.12.2015 10:51:05   
MAMAMAJ
Žene drage, u paketu sam još. Pišem vam popodne. user posted image
Hvala što brinete, zagrljaaaaaj

Direktna veza do poruke: 778
15.12.2015 11:08:30   
Anck Su Nmaun
Jutric
Nisam do malopre mogla da udjem na forum user posted image
Ja se bas raspadam od dosade. Jutros spremila moje princeze za maskenbal u vrticu ..jedva cekam da vidim utiske i slikeeee user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 779
15.12.2015 11:21:41   
Animsaj9
Mam mojaaaaa, lakse se dise kad si se javila..... user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 780
15.12.2015 11:26:14   
alex88
Dobro jutro user posted image ,Mamaj prestale znaci kontrakcije.Di i U ce predpostavljam kuci danas.Mladamama i Beba se nisu javljale ili ja nisam u toku,nadam se da su dobro.Ostale user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 15.12.2015 11:28:45 >

Direktna veza do poruke: 781
15.12.2015 11:52:12   
mladamama76
dobro jutro i od mene, evo da se javim sa lijepim vijestima: bila juče kod svoje dr, vidjela da srculence malo kucka, kaže dr nema tragova krvarenja, i da sam dobro postupila što sam uzela utrogestan,da nastavim i da se ne forsiram, da se maksimalno štedim...
danas moramo voditi bebanu na uzv kukova, odavno nam je zakazano, pa će mm pobjeći s posla da i to obavimo, da je konačno stavljamo da sjedi, jer ona se sama diže...eto tako, čeka me brisanje prašine, usisavanje, veš...sve sam bila obustavila od petka, a sada ću sve prebaciti na mm...jadničak! ali samo neka je sve dobro sa bebirončićem, mi ćemo se već nekako snaći...
nisam stigla ništa čitati, juče smo se svi umorili, obilazili babe i dede pa sjedni ovdje, sjedni tamo...sinoć jedva dočekali deset sati da bebana ručka i sve troje zakomirali, jutros je samo presvukli i nahranili, poslali tatu na posao i nas dvije se vratile na spavanjac do deset-do doručka...
nadam se da ste sve vi dobro i da uživate u toplini doma svoga!
veliki pozdrav iz ove magluštine...( ne bismo mi vani danas ali moramo)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 782
15.12.2015 13:06:28   
alex88
Mladamama drago mi je da je sve u redu,i neka tako bude do kraja.

< Poruku je uredio alex88 -- 15.12.2015 13:07:02 >

(odgovor članu mladamama76)
Direktna veza do poruke: 783
15.12.2015 13:41:06   
marinchica
Animsaj, Popkice magnezijum mi je spasao stvar, doduse nisam imala direct ali sam uzela dve sumece i zaspala. Ujutro mnogo bolje. Mozda se malisa okrenuo da ne visi vise naglavacke. Borice ja i ti dosta slicne trudnoce imamo, muce nas cesto iste muke user posted image
Mamamaj i mlada mama drago mi je da ste ok!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 784
15.12.2015 13:41:57   
Anck Su Nmaun
Drage moje , neznam kako vi ali meni Sve gace smetaju.. po citav dan ih razvlacim do besvesti. Nije da su mi sad tesne ali. .. muce me user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 785
15.12.2015 14:04:26   
Animsaj9
Marincice i mladamama user posted image
Anck i meni smeta isto malo jača guma, pa onda izbegavam, nosim jasmilove gaćone sto nemaju gumice, ne znam jel znas na koje mislim, takve pravi i extreme intimo.

Direktna veza do poruke: 786
15.12.2015 14:30:48   
MAMAMAJ
Evo me, ispratila mm na posao i uspavljujem K, M sam kupila neke nove bojanke jutros i eno je uživa.
Sinoć je bio haos. Prave, pravcate lažne kontrakcije, stezao se i opuštao stomak u nedogled, ali sve nepravilno vremenski i bez jakog bola. U momentu mm mi kaže "ja se plašim da je tebi prag bola još veći nego prošli put, ja neću da te ja ovde porađam, oblači se i idemo..." user posted image jedva ga nekako smirim i prođe posle nekih sat i po i zaspala sam posle.
Ali, zato jutros pravac apoteka, kupila mrežaste gaće i još nekih sitnica što je falilo za neseser.
To je to. Spremna. Ali ne mrdam dok mi ne dođe sister... user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 787
15.12.2015 14:35:41   
Animsaj9
Mam, neka su gaćone spremne! Ti si zmaj user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 788
15.12.2015 14:47:00   
MAMAMAJ
Anim, pita me devojke u apoteci hoću li L ili XL, a što reče Anck, sve me nešto žulja i nervira, i taman da zaustim da kažem XL, a ona kaže "uzmite XL, ne brinite, neće vam spadati..." user posted image
Umrla sam od smeha, njoj bilo prvo neprijatno, pa poče i ona da se smeje... Šta ćeš, pusto žensko. user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 789
15.12.2015 15:04:38   
mladamama76
MAMAMAJ, svaka čast, stvarno si zmaj! sve stižeš sa dvoje djece i u poodmakloj trudnoći! user posted image
cure, hvala vam na podršci, evo mi se vratili sa uzv kukića-sve ok, bebana može da sjedi, da puže, okreće se...happy sam zbog nje! sad brzinski da ručamo i idemo sve troje odmarati, mene ovaj utrogestan obara, a na njih dvoje izgleda prelazi moja pospanost! prašina neka čeka...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 790
15.12.2015 15:20:58   
Bibilib
Svaka ti cast Mamaj...ti si zena zmaj....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mladamama76)
Direktna veza do poruke: 791
15.12.2015 15:21:59   
alex88
Joj Mamaj slatko me nasmeja,kakav li ce moj biti ako imam lazne kontrakcije user posted image ,mislim da cu ici u hitnu 10 puta dok se ne porodim user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 792
15.12.2015 15:37:31   
MAMAMAJ
Je li neka od vas sa Lotom na fb? Nema je da nam se javi.
I znate li je li se Sonya negde javljala?
Mada nju imam na fb, odoh da vidim ima li je tamo. Nadam se da je ok.
Dija fali, je l' da? user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 793
15.12.2015 15:40:36   
marinchica

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

U momentu mm mi kaže "ja se plašim da je tebi prag bola još veći nego prošli put, ja neću da te ja ovde porađam, oblači se i idemo..." user posted image jedva ga nekako smirim i prođe posle nekih sat i po i zaspala sam posle.

Besmrtnouser posted image
Kao kad mm kaze -"Ali kako da budem ja na porodjaju, tamo siklja krv na sve strane"
"To je porodjaj sreco, to nije klanica" user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 794
15.12.2015 15:45:44   
borica
Mamajuser posted image , bravo za kompletiranu torbu. Marince, slatko me nasmeja sa "klanicom"|user posted image .

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 795
15.12.2015 16:00:34   
MAMAMAJ
Borice, je li tebi stigao paket? Meni još ne.
Tako mm svaki put kad se porađam ima ispade. Prvi put mi pukao vodenjak noću, ja otišla da se istuširam, otvaram vrata, a on i sveki kao u filmu, zamalo da upadnu unutra. user posted image
Drugi put se napio par večeri pre porođaja, sedeći kući i ''probajući'' neku domaću rakiju, a kako inače ne pije, to ga uhvatilo, nije znao gfe je, povraćao, umirao i sto puta mi ponavljao "jaoooo, nemoj noćas... Nemooooj noćas...."
Ahaha, klanica... Tako ja kad čujem i sam naziv Front, asocira me na solunski, i zamislim solunce u maslinastim uniformama... user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 15.12.2015 16:03:00 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 796
15.12.2015 16:09:20   
borica
Nije mi stigao ni trudnicki ni nestle, malo me obavezuje da uvek budem kuci, ne znam sta se desavauser posted image . Bice valjda pre n.g.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 797
15.12.2015 16:24:31   
popkica bebic
Mamike, ja se malo opruzila i citam vase pisanije. Tata mi je tu, bas je dosta poslova uradio i sad ce kuci.user posted image A najvise mi zao V, sad spava, a prvo sto ce pitati kad otvori oci jeste: "Gde je deda?"
Citajuci vas ponekad me popusti strah od porodjaja, pa sve to, nekako, jedva cekam, a ponekad, joj....user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 798
15.12.2015 16:33:34   
Animsaj9
Zene ni meni nestle nije stigao ....mi ćemo nas paket dati kumiću.
Mamamaj pa viste show, sta će biti sa mojim m baš da vidim

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 15.12.2015 16:35:20 >

Direktna veza do poruke: 799
15.12.2015 17:11:30   
alex88
Mamaj meni je predpostavljam Sonyn muz poslao poruku da se porodila i da ce biti par dana na intezivnoj,tamo su zabranjeni telefoni,predpostavljam da ce je sutra prebaciti u normalnu sobu,bar je ovde tako,dva dana posle c.r su zene na intezivnoj

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here