|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
9.12.2015 21:36:34   
branki*
Vec vise nisu aktivne,milicicak,ne stizes da pratisuser posted image ovde ti se stvari menja brzinom munjeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 351
9.12.2015 21:39:18   
eca89
Branki draga molim te vrati se par stranica unazad, da procitas za moju jetrvu i deckonjuuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 352
9.12.2015 21:40:21   
Sanjica26 RR
Mili trazi makaze za decu.Ja sam tako za T kupila makaze u knjizari. Pocece i u vrticu da koriste.
Nego ja sam pitala juce da li je nwko vidjao kafu sa ukusom za obicne aparate za kafu?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 353
9.12.2015 21:44:41   
milicicak
Sanjice, sta je obican aparat za kafu? user posted image i koja ti kafa treba? Filter, espreso?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 354
9.12.2015 21:46:10   
Trcosava
Di ste žeeneeeeeeeee!!!

Ja i dalje začepljena!!! user posted image Čekam tamo pred spavanje da krknem kapi, ne bi li odspavala do 5 user posted image

E Sanjice, videh ja juče da pitaš - ali iskreno nisam ni videla da ima filter kafa sa aromama. Bez da se uvrediš, mene to neje kafa user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 9.12.2015 21:47:02 >

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 355
9.12.2015 21:47:02   
Sanjica26 RR
Imam aparat za filter kafu. Posto mm i ja ne pijemo kafu mislili smo da nadjemo negde barem sa ukusom da nam ne spava. Dobili smo ga pre sest godina.
Ma znam Trco da nije to to za ljubitelje kafe. Ali posto je meni kafa bljakic onda mi nesto treba sa ukusomuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.12.2015 21:48:17 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 356
9.12.2015 21:49:20   
branki*
Haha,eco,evo sad procitag!prvo sam pomislila da se sali,kao da ispadne fora to zna on sta je oravio,al on to stvarnontako orica,ozbiljan skroz,koliko shvatam!svasta,molim te!daj boze da mu se ostvari zelja,ali sta god da je nek je zivo i zdravi to je dsamo bitno,ajde molim te!

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 357
9.12.2015 21:50:15   
emicaa
Trco pa sta radi taj tvoj nek te odcepi user posted image salim semalko,znam kako ti je gadno,skoro sam i ja bila takva.
mili to ti je samo po jedna objava u svakoj temi samo da se sto vise napise user posted image
Branki a nama pivoooo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 358
9.12.2015 21:53:29   
wivern
Ja sam danas iscitala i pravo da vam kazem nema nista zanimljivo. Mislila sam bice vecih hitEva user posted image
Razocarana sam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 359
9.12.2015 21:54:50   
milicicak
Sanjice, nisam vidjala filter kafe sa ukusom ali ja to ne zagledem, meni filter kafa nije kafa. Mozete da probate razlicite vrste, mozda vam se neka svidi i bez arome. Ili probaj u Greenetu ili Coffee Factory u Bg da nadjes neku koja ce ti mozda odgovarati

Direktna veza do poruke: 360
9.12.2015 21:55:50   
eca89
Nemojte tako, ja mislim da se djevojke ozbiljno zanimaju za temeuser posted image
Branki, ja bih iskreno da mu se ostvari!
Zene odoh u krpice, dusa mi spava, laku noc.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 361
9.12.2015 21:56:56   
Trcosava
Masir'o me, ali džaba. Izgleda da pali samo u kombinaciji sa kapima.

Otkida me i glava, a ni uši nisu bolje. Jbg ne znam šta je gore, kad curi kao iz slavine (danas ceo dan, odrah i nos i ispod nosa i usnu) il' kad ne curi, a začepljen.

Nego, Branki, daj bre neki alkohol za nas user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 362
9.12.2015 21:57:47   
branki*
IZVORNA PORUKA: emicaa

Branki a nama pivoooo user posted image

Emice, ne umem sa tableta da postavim s!iku,ali evo cas_tim pice za sve,sta ko pijeuser posted image user posted image
Laku noc,ecouser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 9.12.2015 21:59:23 >

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 363
9.12.2015 21:58:43   
mamin mish
Dobro vece u kafani!
JA samo da mahnem i odo u krpe.
Glava me i dalje ubi.Jel ima neko da ponudi rezervnu doj ova moja ne prestane da boli.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 364
9.12.2015 22:06:43   
milicicak
Evo pivo user posted image
Somersby za meneuser posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 365
9.12.2015 22:22:25   
wivern
Mili i ja cu somersby. Sinoc sam ga popila posle duzeg vremena, bili neki spoteri mm. I dok su oni pili vodu ja popila somersbi user posted image
Fini momci, maksa bio sokiran kad ih je video. Njih petorica ulazi u stan a M otvorenih usta gleda. Mucenik poslednjih mesec dana gleda samo zenetine user posted image
Danas bio super drug mm maksa mu se bacio u zagrljaj odmah, zeljno dete muske ruke.
Ide mi na zivce ovo kretensko vreme vise. Ili neka padne sneg ili neka se razbistri. I nek mene prodju svi virusi i alergije user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 366
9.12.2015 22:32:58   
nata11
Wiv draga i na tebe da naletim user posted image
Ja sam vec legla kao kokoska. :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 367
9.12.2015 22:34:58   
Ana RR
Meni je nos toliko zapušen da ću odlepiti. Rado bih i ja jedan somersby ali neeemaam. Mm nudi sangriju ali ne pije mi se, ma nešto sam sva kao da sam ispala iz svoje ose.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 368
9.12.2015 22:43:45   
wivern
Nato user posted image user posted image
E ja sam zapusena nacisto. A kasljem i alergijski i virusno, ludilo mozga user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 369
9.12.2015 22:47:54   
Ana RR
Pa baš smo za neki remont user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 370
9.12.2015 22:51:06   
wivern
Mozda za neki Bali, Bahame, Mauricijus user posted image user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 371
9.12.2015 22:55:10   
Kata90
Helloooo,ocu i ja jedno pivce za zivce....poreckala sam se sa mm.
Zenske,neznam u kojoj temi da pitam,pa cu tu...beban mi primio vakcinu
pre skoro ma nema ni mesec user posted image ,i ostao mu cvor na guzici,jel treba da brinem?
Ili ce se to razic vremenom?

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 372
9.12.2015 22:58:27   
Bibilib
Izgleda da kod svih nas zavladali opasni virusi ali mi smo jake ,izdrzacemo....
Laku noc odoh na spavanjac...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 373
9.12.2015 23:01:05   
Sanjica26 RR
I ja sam zapusena. Najgore mi je u toku noci. user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 374
9.12.2015 23:33:27   
bubulence
gde ste zene?
ko se jos od kapi otcepio??? jedno dobro preznojavanje i sutra ste kao nove user posted image ...

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here