Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 23:44:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi uvek ima resenje za sve i to uvek jedno isto
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 23:49:26
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi Sanjice ali to je lek a svaku boljku .. salim se, ali zene, slanine, slanine, luka i slanine... i jos malo luka... to je lek za kasalj, za nos, za grlo, za pluca...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 23:59:05
|
|
|
|
jovankat
|
Devojke ja se pitam u cemu je vas problem. Jer ovaj sajt sluzi za vas deset-petnaest zena. Vi verovatno "ne radite" sve ovo zbog nagrada, ionako sve nagrade samo vi dobijate. Uplasile ste se da zena ne osvoji paket hrane za dete, nece da osvoji sve ce da daju vama, koliko god tekstova napisala.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 0:05:43
|
|
|
|
dijana1*
|
Uvek ima novih clanova i svi su dobro dosli. Svi smo mi bili novi. Niko se nije rodio sa forumom. Ali neka pravila se moraju postovati. I ko god igra fer taj i dobije nagradu.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 0:18:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovankat Devojke ja se pitam u cemu je vas problem. Jer ovaj sajt sluzi za vas deset-petnaest zena. Vi verovatno "ne radite" sve ovo zbog nagrada, ionako sve nagrade samo vi dobijate. Uplasile ste se da zena ne osvoji paket hrane za dete, nece da osvoji sve ce da daju vama, koliko god tekstova napisala. Eee sesteo slatka. Vecina nas je godinama na forumu, da li zaista mislis da smo tu zbog nagrada? P.s. ja i dalje ne znam sta se lepo deli????
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 0:25:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Bubi, Ferrero Rocher slatki paket i Nestle za decu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 6:49:56
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: jovankat Devojke ja se pitam u cemu je vas problem. Jer ovaj sajt sluzi za vas deset-petnaest zena. Vi verovatno "ne radite" sve ovo zbog nagrada, ionako sve nagrade samo vi dobijate. Uplasile ste se da zena ne osvoji paket hrane za dete, nece da osvoji sve ce da daju vama, koliko god tekstova napisala. Prvo i najvaznije hvala za ovo devojke Naravno da ovaj forum ne sluzi samo za nas petnaestak vec za sve koji su zeljni druzenja, podrske, informacija o zatrudnjivanju, trudnoci i porodici. Sluzi i onima koji bi samo da pokupe neke vredne nagradice i pri tome ne vode racuna o pravilima ovog foruma. E u tom slucaju se ovih petnaestak devojaka buni, jer su one tu svaki dan i znaju sta su i kakva pravila foruma. Zato pisite smisleno i igrajte posteno i sve ce biti ok. I da, ovih petnaestak devojaka koje si spomenula su tu svaki dan i kad ima i kad nema nagrada, tako da to sigurno ne rade samo zbog nagrada. Slobodno poseti teme o druzenju, videces da za vecinu RR je mnogo vise od tih nagradica. Dobro jutroooooooooo. Ja spremna za nove radne pobede. Prekasljala sam pola noci
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 7:05:04
|
|
|
|
m2m2
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Uvek ima novih clanova i svi su dobro dosli. Svi smo mi bili novi. Niko se nije rodio sa forumom. Ali neka pravila se moraju postovati. I ko god igra fer taj i dobije nagradu. Ako su novi clanovi dobrodosli, cemu onda sve te prozivke na racun nas koje smo se aktivirale. U redu je skrenuti paznju na pravila foruma, ali neznam zasto svi ti ironicni komentari.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 7:08:17
|
|
|
|
m2m2
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jovankat Devojke ja se pitam u cemu je vas problem. Jer ovaj sajt sluzi za vas deset-petnaest zena. Vi verovatno "ne radite" sve ovo zbog nagrada, ionako sve nagrade samo vi dobijate. Uplasile ste se da zena ne osvoji paket hrane za dete, nece da osvoji sve ce da daju vama, koliko god tekstova napisala. Eee sesteo slatka. Vecina nas je godinama na forumu, da li zaista mislis da smo tu zbog nagrada? P.s. ja i dalje ne znam sta se lepo deli???? Sigurno da neznas koje se neagrade dele, pa ces kao i vecina da saljes PP poruke da se glasa za tebe
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 7:15:51
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Mozda za neki Bali, Bahame, Mauricijus Kad krekećemo? Za sad u ekipi Anči, ti, Sanjica, ja... Ko je još začepljen?
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 7:37:19
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro u kafani. Trco jel mogi i ovi sa glavoboljama sa vama? Bas bi mi prijalo
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:25:32
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Trco, ocu i ja sa vama Danas do 8 na poslu a zelje, cestitke i pozdravi dan, nadam se da ce ovde biti veselo pa da se malo razgalim na pus pauzama
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:26:49
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: m2m2 IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jovankat Devojke ja se pitam u cemu je vas problem. Jer ovaj sajt sluzi za vas deset_-petnaest zena. Vi verovatno "ne radite" sve ovo zbog nagrada, ionako sve nagrade samo vi dobijate. Uplasile ste se da zena ne osvoji paket hrane za dete, nece da osvoji sve ce da daju vama, koliko god tekstova napisala. Eee sesteo slatka. Vecina nas je godinama na forumu, da li zaista mislis da smo tu zbog nagrada? P.s. ja i dalje ne znam sta se lepo deli???? Sigurno da neznas koje se neagrade dele, pa ces kao i vecina da saljes PP poruke da se glasa za tebe Molim vas da prvo proverite pa onda da optužujete. IZVORNA PORUKA: wivern RR Prvo i najvaznije hvala za ovo devojke Naravno da ovaj forum ne sluzi samo za nas petnaestak vec za sve koji su zeljni druzenja, podrske, informacija o zatrudnjivanju, trudnoci i porodici. Sluzi i onima koji bi samo da pokupe neke vredne nagradice i pri tome ne vode racuna o pravilima ovog foruma. E u tom slucaju se ovih petnaestak devojaka buni, jer su one tu svaki dan i znaju sta su i kakva pravila foruma. Zato pisite smisleno i igrajte posteno i sve ce biti ok. I da, ovih petnaestak devojaka koje si spomenula su tu svaki dan i kad ima i kad nema nagrada, tako da to sigurno ne rade samo zbog nagrada. Slobodno poset_i teme o druzenju, videces da za vecinu RR je mnogo vise od tih nagradica. Dobro jutroooooooooo. Ja spremna za nove radne pobede. Prekasljala sam pola noci Ehh Wiv nisam fina kao ti ja odma po prstima!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 10.12.2015 8:34:27 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:32:13
|
|
|
|
Modessty
|
Elem DOBRO JUTRO u kafani! Ne mogu bre da stignem da se ko žena opijem ovde sa vama! sve imam neke goste! kafa?
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:32:22
|
|
|
|
nata11
|
Guten morgen dame Ja juce cistila orahe za slavu pa nokti otisli u **. Nemojte se ljutiti drage ali vecina na noz docekuje nove clanove. Da li ce neko pisati samo dok je nagradna igra nije nas problem. Ako vam se ne dopada mozete se javiti onima koji uprvljaju ovim forumom. Moje misljenje Nego jel kuvao neko kafu. Ne vidim sliku sta se nudi od jutros.
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:34:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Mod hvala na kafi...ja celo jutro pravim neku dekoraciju sinu za školu a i meni za vrtić treba...malo svratih pa idem trk na posao
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:37:01
|
|
|
|
Modessty
|
nato nije tako. Problem je što ne poštuju pravila foruma i spamuju teme komentarima tipa "bravo" "da i meni se to sviđa" "super nagrada" pa onda samo smajli u poruci i taqko po nekoliko poruka zaredom. Srećom ne vidite sve jer se sve teme redovno uređuju. U suprotnom bi ste verovatno digle ruke od pisanja ovde jer ne bi ste mogle da se snađete Ja sama u kancelariji!!! bože kako tišina može da bude najdivnija muzika za uši! i mozak!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:37:32
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj, ke pasa? Ja se nešto smrzavam od jutros! Javila mi se vaspitačica sinoć, uživaju klinci na Goču! Kafa može, ma sve može ( za dobru mene nema loših pomija) A što se gore postova tiče, sve je rečeno, a i sa Natom se slažem Odoh da prošnjuram šta ima, pa da radim štogod korisno.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:41:41
|
|
|
|
nata11
|
Jao vidi sliku iznad mog posta oci da mi istera a ja ne vidim kafu
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:46:14
|
|
|
|
milicicak
|
Mod, fala za kafu :) A za tisinu se potpuno slazem, ume bas da prija Nata se nije jos probudila Les, Lenka ce sigurno uzivati sa drugarima na Gocu. A ova Trca je bas neka, nudi Mauricijus i Bali pa pobegne
< Poruku je uredio milicicak -- 10.12.2015 8:47:32 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:53:24
|
|
|
|
Modessty
|
ooo Big sister se javila! Ola čikita! Lenče uživa! Neće hteti da se vrati s Goča kući A kako je Damjan?
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:56:59
|
|
|
|
Trcosava
|
TRća poletela da presvuče dete. 2 sata je u pižami pa kad sam vć tamo da namestim krevete i malo pospremim. DA ispušim sad jednu, pa da ga hranim. Ne znam samo šta da mu dam za doručak. Nego, da se skupi ekipa pa idemo. Kućica koliko voliš. Još da nađemo nekog da nam sprema koktele i decu da pazi, a mi sve četri u vis! Ko zadnji na plaži magarac post a picture
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:57:04
|
|
|
|
lesica
|
Damjan... pa slinav, krljav, oteklih desni- znači uobičajeno! Digoh ruke više i prihvatiih kao normalno. Trco, ja nisam šmrljava, al hoćem i ja u egzotiku, od ovog ovde vajde nema
< Poruku je uredio lesica RR -- 10.12.2015 8:58:16 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 8:59:13
|
|
|
|
Modessty
|
oću i ja tu egzotiku! još da ima ko da me izmasiraaaaa
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 9:00:00
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Trco, ja nisam šmrljava, al hoćem i ja u egzotiku, od ovog ovde vajde nema Hefe, pakuj pinkle i begamo. Batalila sam Bahame, Mauricijus i ostalo. Idemo na Bora Bora da budemo bez bora, ponesite kreme za sunčanje - spf zilion!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?