Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:19:22
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Mene opet stegle obaveze i jurnjava i stvarno neznam kako ću da se izborim sa ovim decembrom! I meni bi prijao čaj! Deca mi spavala celu noć bez buđenja! Organizam mi je u šoku od spavanja!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:30:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro i od mene.Ispratila dete u vrtic,smrzla sam se. Trco vadke ne pominji,moja A sve ide a sakupljenom kosom u rep ili pletenicu. A za bojanu sam i ja videla,cim zena vidi zatisje na forumu,kucka u svim temama.A tek ovi sto imaju vremena samo kada su n.i. e ti su jos bolji,oni se prave i da voooole s nama da se druze,ccccc. Kad god kucam sa telefona desi se da mi se objave dva posta,zna neko u cemu je problem?
< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 8:33:48 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:36:01
|
|
|
|
Modessty
|
Veselice ne se sekiraj će ih prevaspitamo žene bre ja stvarno izgleda da sm totalno neorganizovana! Imam utisak da ne bujica obaveza samo nosi! Odlepiću!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:37:34
|
|
|
|
mamin mish
|
Uf sto mrzim kad mi ne objavi post. Dobro jutro u kafani. Ima li neko da mi posluzi nesto za glavu i stomak. Glavobolja me vec tri dana ne popusta. Juce sam celo posle podne prespavala.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:43:49
|
|
|
|
mila83
|
O obavezama mi ne pričaj ništa Mod..Iako sam na porodiljskom,imam osećaj kao da nisam..obično to svi zamišljaju kao nešto super,ne ideš na posao,imaš vremena ceo dan da se organizuješ..ali znate i same da to nije tako. Još kad imaš bebu koja zeza sa jelom,a voli da se penje svuda..samo trčiš- A ja spremam NG koncertić muzičkog zabavišta sledeći ponedeljak,jedva čekam,mada imam i tremu ! Mishu,nadam se da će ti danas biti bolje.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:45:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Mod ne sumnjam ja u tebe A to za neorganizovanost ti se samo cini jer verovatno trenutno imas previse posla,meni delujes vise nego organizovano. Mamin mish jel migrenu imas?Uh bas bezveze kada imas glavobolju tako dugo
< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 8:46:12 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:53:01
|
|
|
|
milicicak
|
Mod, skroz te razumem. Decembar je uvek haos. Godisnji izvestaji, papirologoje na sve strane a i tekuci posao treba zavrsiti. Mila, srecno na koncertu, to je bas divno. Ja sam antitalenat za muziku i iskreno se divimbljudima koji umeju da pevaju i sviraju. Misu, da brzo prodje glava. Ja nekad u ocaju popijem kafu sa limunom, jeste grozno ali pomaze
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 8:53:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Otpušio me muž malo me izmasirao, a ja pre toga krknula kapi. Sad da zdimim jednu, pa dete da nahranim. Mod, sačekaj januar. Ja sam na poslu mrzela decembar!!!! Mišu, saosećam sa tobom. Doduše stomak mi je još ok, ali zato tintara.....
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:09:07
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Nego jetrva mi nosi deckonju, bas mi je drago imacemo rodjaka. Elem, da se nadovežem da mi je djever retardiran covjek, sad da li blago ili je teže, nisam stručna. Mm je išao poslovno u Bosnu i strina nam posalje neke stvarčice za A. kupila joj, kaže mm joj imaćemo bracu, strina nosi dečka, rek'0 super, drago mi je, jer znam da bas djever teži ka tome. Kasnije, piše mi žena na viber, odg.li veličina A. ja se zahvalim, rek'o sve je super, kazem joj da mi je drago za dečkonju, kad se ona isfura, kao o čemu ja? Ja kažem šta mi je mm rekao, kaže ma nije joj ništa rekao na uz, sakrila se beba, okrenula guzu, kao to moj djever svima govori, kao zna on šta je napravio . Po, ljudi moja da postoji takva budala, kaže mm sinoć, ja bih baš volio da bude cura! Mislim da je mm jedini na svijetu htio curicu, sad kaže ostajemo na njoj, ako se slučajno odlučimo, kaže pol mu nije bitan, samo da spava !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:16:36
|
|
|
|
Modessty
|
MIla da nam pustiš snimak preiredbe da i mi uživamo Biće sve ok, nemoj da te drma trema Eco baš navijam za devojčicu I meni idu na nerve takvi ljudi! Decembar mi je uvek haos. Ove godine naročito. Imamo Dan fakulteta u petak. Danas je svečana sednica. Imam neke stvari koje nikako na sajtu da sredim, jednostavno neće i neće. Da odlepiš. A u subotu nam je RR deda mraz, pre toga rođendan u drugoj igraonici na drugom kraju grada. U nedleju opet imamo rođendan. U utorak kolega doktorira i tu je obaveza - poklon, kafana... Jebote samo se niže jedno za drugim! Ne mogu da stignem da sredim deci garderobu. Pojam nemam gde su duge čarape za Nikolu. Sve im oblačimo pižame ispod trenrica i pantalona
< Poruku je uredio Modessty RR -- 9.12.2015 9:18:30 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:18:19
|
|
|
|
mila83
|
Hvala Milicicak.i bas tako jeste sto se tice decembra,pogotovo u skoli..pa ng euforija,hoces da sredis kucu malo,,a sastavi te i umor,ima tu svega po malo... Jao Eco,sto me nasmeja ! Moja mala devojka se probudila,pa se druzimo posle ovde,odoh sve po redu,presvlacenje,hranjenje,a najvise ljubljenje Hvala Mod ! postavicu snimak,ako budem znala .Ma deca su to,od 2 do 5 godina,svasta ce tu biti
< Poruku je uredio mila83 -- 9.12.2015 9:20:02 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:23:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Svasta Eco,kakav covek.Bas bi bilo lepo da se rodi jedna devojcicca i poremeti mu planove Inace i mm je hteo devojcicu,jos zivimo u malom mestu pa kako nekome kazem,ne moze da se nacudi.E pazi molim te,pa kako to tata da hoce cerku,zamisli ti to.Posle A smo pravili duzu pauzu i tada nas napadali pa ajde,kada cete,ajde jedno musko,pa kada im mi kazemo da smo zadovoljni i da mozda tako i ostane,oni opet u cudjenje.Rodila se S.muz napravio slavlje,celo mesto doslo,opet cudjenje kako toliko slavlje i pucanje(paterde i vatrometi) za zensko dete.Sada kada me pitaju kada ce trece,ja kazem cim se odlucim,glavno da imam ime za dete pitaju koje,kazem Tara e tu vec skroz polude Kada bi znali kako neko ima problema da dobije dete,verovatno ne bi tako pricali ali odbijam im na zatucanost i ne zameram. Ustalo mi dete,odoh da spremim nesto da jede pa da se sprema za skolu.
< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 9:27:15 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:25:17
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Jao Eco,sto me nasmeja ! Ja Mila ne znam da li je za smijanje ili plakanje !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:25:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mod meni nije jasno kako postizem sve. Trci dva puta na posao. Plus Teodorina aktivnost. A od sledece godine i muzicka. Gde su kucni poslovi. Plus pocela sam i da ucim. Ma, prosto divota od obaveza. Mama mi predlaze da jednu od njih dve posaljemo kod nje na mesec dana.Bas mi je to mnogo dana. I tako, vazno da smo zdravi.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:25:59
|
|
|
|
emicaa
|
Bar dan,udjem ko čovjek da vidim šta ste pisale i vidim Bubi me opet proziva,pa nije ni čudo što me sanjaš nego nadam se da si imala mirnu noć Jao Eco pa on je debil,čuj zna šta je napravio,a idiota od čovjeka.Jel ti i tm stvarno razmišljate da ostanete na jednom? Uh što me ledja bola kao da su me cijelu noć jahali.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:27:36
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: veselica Svasta Eco,kakav covek.Bas bi bilo lepo da se rodi jedna devojcicca i poremeti mu planove Inace i mm je hteo devojcicu,jos zivimo u malom mestu pa kako nekome kazem,ne moze da se nacudi.E zamisli,pa kako to tata da hoce cerku,zamisli ti to.Posle A smo pravili duzu pauzu i tada nas napadali pa ajde,kada cete,ajde jedno musko,pa kada im mi kazemo da smo zadovoljni i da mozda tako i ostane,oni opet u cudjenje.Rodila se S.muz napravio slavlje,celo mesto doslo,opet cudjenje kako toliko slavlje i pucanje(paterde i vatrometi) za zensko dete.Sada kada me pitaju kada ce trece,ja kazem cim se odlucim,glavno da imam ime za dete pitaju koje,kazem Tara e tu vec skroz polude Kada bi znali kako neko ima problema da dobije dete,verovatno ne bi tako pricali ali odbijam im na zatucanost i ne zameram. Upravo to, čak mu je jedan lik, dok ja još nisam znala šta nosim, rekao kako ne može shvatiti kako neko može željeti da ima žensko dijete, mislim strašno !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:28:39
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: mila83 Jao Eco,sto me nasmeja ! Ja Mila ne znam da li je za smijanje ili plakanje ! Pa to,i smesno i tuzno,kakvih ljudi ima.Sta je njima bitno u zivotu,smao da je musko.. odoh stvarno,evo T me upiskila !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:31:54
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Jao Eco pa on je debil,čuj zna šta je napravio,a idiota od čovjeka.Jel ti i tm stvarno razmišljate da ostanete na jednom? Ali, debil na kub, eto kad moram lajati! Pa, on to kaže kad ga naljuti kaže on bi razliku najmanje 5god. da ona nešto zna, nemam pojma vidjecemo. A, djeveru je svekrva fino spustila, pošto je njem brat isto tako za prvo dijete bio siguran da je muško i rodi se curica, nažalost i dana danas ih razlikuje drugo je muško i mali je haos kako je razmažen, ja samo čekam kad će mu se na glavu, a ona sirotica sad već velika, pa konta.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:36:27
|
|
|
|
emicaa
|
E mi smo govorili da ćemo drugo za desetak godina pa eto,oboje poželišmo bebicu. E sad moja baba kad nazovem i T meni pične ljubit stomak i kaže tu ima seka stalno govori ih kakva seka opet,šta će ti sekc,sad mora bit jedan bato,ja poludim svaki put.Znači žensko nije dovoljno dobro,ma marš more.Zato više i ne pričam sa njom kad nazovem.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:44:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Eco svi tako misle da ce praviti duzu pauzu,tako smo i mi,hteli smo da A.malo poraste,da razume,da je naucimo sve sto treba da zna,da imamo vremena za nju i cim smo osetili da je vreme da dobije drustvo,bacili smo se na posao. Inace meni su stalno govorili da necu moci da ostanem trudna jer pravim dugu pauzu,ej koliki kreten treba da budes da to nekome kazes.Kao "znamo mi zenu koja je napravila razliku 5,6 godina i posle nije mogla da ima decu".Za babe se nisam cudila kada kazu,ali kada mi kaze neka mladja zena,ja samo prevrnem ocima.Sreca da imam dugacak jezik pa im odbrusim tako da se 3 dana misle sta sam im rekla.A sve sa osmehom na licu,da im bude jos cudnije
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:51:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:53:19
|
|
|
|
Modessty
|
Žene vi se baš borite sa ludim ljudima! Ja se ovih dana borim sa poblesavelim roditeljima.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 9:58:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Da dodjes malo kod mene u goste,smejala bi se po ceo dan,opustila se samo tako.Ja prosto ne verujem da ljudi u 21 veku tako razmisljaju,a dosta njih i obrazovani ljudi,sa fakultetom.Onda imamo i rodjake koji su kao pobozni ljudi,poste,idu u crkvu stalno ali navijaju samo za musku decu.Ma mogla bi ceo dan da nabrajam gluposti koje rade i pricaju. Mali mis kasnis,kasnis Nego Mod da cas_tis kafanu,dete ti je u 100 zvezdica
< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 10:10:48 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 11:26:27
|
|
|
|
bubulence
|
Dobar dan! Emice ne si mi svracala sinoc, sigurno da ne bi morala da mi kupujes cokoladu . Trco sta ti radis tako rano? Ima li snega? Ako ima eto mene kod tebe . A vidim da se zalite na neke novajlije, sigurno je krenula nova nagradna igra... sta se deli,? Stan, kuca, auto, vibrator?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 11:28:43
|
|
|
|
bubulence
|
Ne mogu na uredi sa tel. Elem, mi smo zeleli devojcice i zelimo jos jednu. Naravno da bih se obradovali i decaku ali za devojcicu vec imamo i ime, i garderobu i sve . Za batu za sada jedino prezime imamo .
|
|
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?