|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
9.12.2015 11:29:42   
emicaa
da je vibrator ovde bi bio treci svjetski rat user posted image
dacu ja tebi cokoldau ne moras me sanjati

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 326
9.12.2015 11:31:16   
eca89

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ne mogu na uredi sa tel.
Elem, mi smo zeleli devojcice i zelimo jos jednu. Naravno da bih se obradovali i decaku ali za devojcicu vec imamo i ime, i garderobu i sve user posted image . Za batu za sada jedino prezime imamo user posted image .

Pala si mi na pamet danas, sjetila sam se da si ti pisala, da je i tm htio!

Direktna veza do poruke: 327
9.12.2015 11:32:08   
bubulence
Hahahaha znam user posted image . Da mi imamo po vibrqtor ne bi nam trebao alkohol, ni tablete a ni cajevi... user posted image
Ej, sada brz zezanja, ja tebe sanjam jer ti stalno gledam slike. Mnogo mi se sve svidjaju...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 328
9.12.2015 11:33:51   
bubulence
Eco mislim da svaki muskarac koji vec ima cerku pozeli bar jos jednu.. jer kada vide koliko su mazne i umiljate, posebno sa tatama nema vece srece....

Direktna veza do poruke: 329
9.12.2015 11:35:22   
emicaa
trebamo mi jednom organizovati neku nagradnu igru da poklanjamo tako nesto user posted image
jao hvala ti,mene uhati neko ludilo pa samo skljocam i onda me prodje,trenutno sam u mirnoj fazi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 330
9.12.2015 12:07:42   
Trcosava

Trco sta ti radis tako rano? Ima li snega? Ako ima eto mene kod tebe user posted image .
A vidim da se zalite na neke novajlije, sigurno je krenula nova nagradna igra... sta se deli,? Stan, kuca, auto, vibrator?

Za ono zeleno da Bog dajezik pregrizla user posted image Mislim na sneg, ne na to da dođeš hahahahaha

A ovo drugo - ti stvarno nisi normalna hahahha

Eco, gledaj vidi - koliko muka ženu prati i ja nekad kažem samo da je muško user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 331
9.12.2015 12:33:32   
mila83

Eco mislim da svaki muskarac koji vec ima cerku pozeli bar jos jednu.. jer kada vide koliko su mazne i umiljate, posebno sa tatama nema vece srece....

Takav je i nas tata ,koji sad ima dve mazulje i jednu muskarcinu u sredini user posted image

A komentar za nagradne igre user posted image ko zna,mozda si upravo RR timu dala idejuuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 332
9.12.2015 13:03:43   
emicaa
i mm se strasno obradovao kad nam je dr rekla da je cura a i sad smo oboje ubjedjeni da je jos jedna,sinoc bas pricamo kad bi dr ipak rekla da je djecak bilo bi nam drago i tad ali bi oboje bili blago sokirani user posted image
moja mala vjestica spava a ja kontam gdje da okrenemo kad se probudi,mozda cemo do potoka hranit patkice to namje blizu ako nas potjera kisa jer sve su prilike da hoce

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 333
9.12.2015 14:23:18   
Kata90
Dobar dan,neko za kafu user posted image
Malisa spava,joj danas sam na levu nogu ustala.....sve me nervira.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 334
9.12.2015 16:16:15   
emicaa
Jao Veseliceeeee živnule nam khm khm teme user posted image javljaj se user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 335
9.12.2015 17:38:35   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jao Veseliceeeee živnule nam khm khm teme user posted image javljaj se user posted image

Jeeee user posted image user posted image samo da ispratim muza na posao i odma' dolazim user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 336
9.12.2015 17:53:24   
bojana92

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: mila83

Dobro jutro !
Hihihihi,ulazim jutros na RR,kad ono samo Trca 'vamo,pa Trca tamo....forum je samo tvoj ! user posted image
Evo budim M za skolu,D je vec u vrticu,a beba spava..Kafa vec mirise....

Jel neka za kafu ? user posted image

Kad sam ja jutros u peeeet ušla samo sam videla Bojana92!! I to bre skoro cela stranica kad odeš na aktivne debate ili ti poslednje poruke. Mojih je možda 5 bilo user posted image

Jel problem sto pisem kasno nocu? Ne razumem?Pisem tad jer tad imam najvise vremena.Imam dvoje male dece,od njih ne stizem bas puno biti aktivna preko dana.

Hvala Trco za caj,ja upravo probala malo caja od hibiskusa sto sam M kuvala,pa mi vise prija nego kafa jutros.
Ma bilo mi je smesno,kad sam jutros usla na RR,a ono mi samo tvoj avatar sa strane izasao da si poslednja pisala.
A ne bih da spominjem doticnu,koja se ni ne druzi ovde sa nama, koja pise po recenicu u svakom postu,vidim da ste je vec i opominjali za opciju uredi.

Za opciju uredi nisam znala.Pa sta ako pisem po jednu recenicu na svaki post?Jel i to problem?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 337
9.12.2015 18:01:56   
wivern
To je problem, jer ti se onda ne broje svi postovi. Onda bi svi pisali po jednu rečenicu u postu. Zato postoji opcija uredi pa dodas to što si htela napisati.
Ahoooj žene.
Evo i mene. Danas napokon rucala kući. Ručala!! Vadila krv danas, hemoglobin u haosu. Jedem jednu kiflu dnevno skoro mesec dana. Moram da se pozabavim ishranom.
I tako... Kod mene ništa novo, sad ću da iscitam sta ste pisale..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 338
9.12.2015 18:06:12   
emicaa

IZVORNA PORUKA: veselica

Jeeee user posted image user posted image samo da ispratim muza na posao i odma' dolazim user posted image

Najjači odgovor u temi kako zovete njegov user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 339
9.12.2015 18:07:52   
bojana92
Objasnili su mi juce za opciju uredi,sad znam,pa dopisem ako hocu jos nesto.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 340
9.12.2015 18:13:56   
lesica

IZVORNA PORUKA: bojana92

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Dobro jutro !
Hihihihi,ulazim jutros na RR,kad ono samo Trca 'vamo,pa Trca tamo....forum je samo tvoj ! user posted image
Evo budim M za skolu,D je vec u vrticu,a beba spava..Kafa vec mirise....

Jel neka za kafu ? user posted image

Kad sam ja jutros u peeeet ušla samo sam videla Bojana92!! I to bre skoro cela stranica kad odeš na aktivne debate ili ti poslednje poruke. Mojih je možda 5 bilo user posted image

Jel problem sto pisem kasno nocu? Ne razumem?Pisem tad jer tad imam najvise vremena.Imam dvoje male dece,od njih ne stizem bas puno biti aktivna preko dana.

Hvala Trco za caj,ja upravo probala malo caja od hibiskusa sto sam M kuvala,pa mi vise prija nego kafa jutros.
Ma bilo mi je smesno,kad sam jutros usla na RR,a ono mi samo tvoj avatar sa strane izasao da si poslednja pisala.
A ne bih da spominjem doticnu,koja se ni ne druzi ovde sa nama, koja pise po recenicu u svakom postu,vidim da ste je vec i opominjali za opciju uredi.

Za opciju uredi nisam znala.Pa sta ako pisem po jednu recenicu na svaki post?Jel i to problem?

bojana92

Nadam se da si pročitala pravila korišćenja foruma prilikom učlanjivanja!
Ukoliko nisi evo linka Opšti uslovi korišćenja foruma

Veliki broj pritužbi je stigao na račun tvog pisanja, i to opravdano obzirom da sam prelistala postove i videla da je većina tek tako napisana bez ikakvog nadovezivanja na prethode postove, logite i smisla iako "deluje" da se prati tema.

Ovo je poslednja opomena od strane administratora portala!
Nakon ovoga ukoliko se nastavi isti princip postovanja, biću primorana da ti zabranim pristup na neko vreme.

Pozdrav,
administrator portala lesica RR

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 341
9.12.2015 18:18:39   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: veselica

Najjači odgovor u temi kako zovete njegov user posted image

Hahahha ajojj svasta procitah.Sada cekamo temu "stopala" znam da ti je ona omiljena user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 342
9.12.2015 18:20:33   
emicaa
Nešto je ona slaba,u nju niko ne ide izgleda user posted image

Direktna veza do poruke: 343
9.12.2015 18:34:20   
milicicak
Zene, znam da ima tema al ne mogu da se setim kako se zove pa cu da pitam ovde. Izvinite moderatori :)
Kad ste deci dale makaze? Mini buba ima 3 godine i 8 meseci jos joj nisam dala a sad bih da je pustim da secka a bas mi frka

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 344
9.12.2015 18:36:05   
Bibilib
Joj zene ne mogu vam opisati kolko mi je loše...bili me glava i trese mi se celo telo....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 345
9.12.2015 19:23:14   
veselicaa
Milicicak ako imas one decje mislim da mozes da joj das,Naravno sve zavisi i od deteta ali ja sam mojima dala oko trece godine,naravno samo kada su u mojoj blizini.
Bila mi jetrva na kafu.muz otisao na posao,vezbam matematiku sa A. ima sutra pismeni.

Nešto je ona slaba,u nju niko ne ide izgleda user posted image

Cek,cek kada im ponestane tema,svratice i tu user posted image

A vidim da se zalite na neke novajlije, sigurno je krenula nova nagradna igra... sta se deli,? Stan, kuca, auto, vibrator?

Hahahha user posted image user posted image

Elem, mi smo zeleli devojcice i zelimo jos jednu. Naravno da bih se obradovali i decaku ali za devojcicu vec imamo i ime, i garderobu i sve user posted image . Za batu za sada jedino prezime imamo user posted image .

E ovo ti je dobro za prezime,odsad i ovo dodajem kada objasnjavam zasto mora treca devojcicauser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 19:33:00 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 346
9.12.2015 20:51:20   
eca89
Evo me, A.spava,ja malo odmaram dusu.
Za mene jedna djus-votka,otkad je nisam popila.

Direktna veza do poruke: 347
9.12.2015 20:52:48   
Mariya
IZVORNA PORUKA: milicicak

Zene, znam da ima tema al ne mogu da se set_im kako se zove pa cu da pitam ovde. Izvinite moderatori :)
Kad ste deci dale makaze? Mini buba ima 3 godine i 8 meseci jos joj nisam dala a sad bih da je pustim da secka a bas mi frka

Milice,ja sam mojoj dala tj ona ih je sama uzela kad je napunila 4, sad secka sve u 16. Daj joj neke koje nisu jako oštre,samo da seku papir,reci joj da pazi na prste i nek secka!
Ahaha,i ja sam se odmah set_ila veselice i emice kad sam videla da se dižu khm khm temeuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 9.12.2015 20:53:56 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 348
9.12.2015 20:59:50   
branki*
Ja sam tu ,ceo dan neka jurnjava,posle mi bili brat i snaja,sad uspavala boku,da sipnem pivce i da citam sta se pisalo!
Milicicak,daj joj makaze,vrlo korisno za razvoj motorike i sinapsiuser posted image i paznju.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 349
9.12.2015 21:33:31   
milicicak
Znaci mogu makaze... Jooj... Uh... Ajd kad kazete... Njoj je gruba motorika super, nema gde se nece popeti, provuci.. Al joj ta fina motorika bas i ne ide... Ali vezbacemo...
Mm malo pre stigao sa posla, mini buba opet gleda Frozen i jede kokice ja dremam pored nje.
Koje khm khm teme su aktivne? Ja ne videh ni jednu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here