Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 11:29:42
|
|
|
|
emicaa
|
da je vibrator ovde bi bio treci svjetski rat dacu ja tebi cokoldau ne moras me sanjati
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 11:31:16
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ne mogu na uredi sa tel. Elem, mi smo zeleli devojcice i zelimo jos jednu. Naravno da bih se obradovali i decaku ali za devojcicu vec imamo i ime, i garderobu i sve . Za batu za sada jedino prezime imamo . Pala si mi na pamet danas, sjetila sam se da si ti pisala, da je i tm htio!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 11:32:08
|
|
|
|
bubulence
|
Hahahaha znam . Da mi imamo po vibrqtor ne bi nam trebao alkohol, ni tablete a ni cajevi... Ej, sada brz zezanja, ja tebe sanjam jer ti stalno gledam slike. Mnogo mi se sve svidjaju...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 11:33:51
|
|
|
|
bubulence
|
Eco mislim da svaki muskarac koji vec ima cerku pozeli bar jos jednu.. jer kada vide koliko su mazne i umiljate, posebno sa tatama nema vece srece....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 11:35:22
|
|
|
|
emicaa
|
trebamo mi jednom organizovati neku nagradnu igru da poklanjamo tako nesto jao hvala ti,mene uhati neko ludilo pa samo skljocam i onda me prodje,trenutno sam u mirnoj fazi
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 12:07:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Trco sta ti radis tako rano? Ima li snega? Ako ima eto mene kod tebe . A vidim da se zalite na neke novajlije, sigurno je krenula nova nagradna igra... sta se deli,? Stan, kuca, auto, vibrator? Za ono zeleno da Bog dajezik pregrizla Mislim na sneg, ne na to da dođeš hahahahaha A ovo drugo - ti stvarno nisi normalna hahahha Eco, gledaj vidi - koliko muka ženu prati i ja nekad kažem samo da je muško
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 12:33:32
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Eco mislim da svaki muskarac koji vec ima cerku pozeli bar jos jednu.. jer kada vide koliko su mazne i umiljate, posebno sa tatama nema vece srece.... Takav je i nas tata ,koji sad ima dve mazulje i jednu muskarcinu u sredini A komentar za nagradne igre ko zna,mozda si upravo RR timu dala ideju
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 13:03:43
|
|
|
|
emicaa
|
i mm se strasno obradovao kad nam je dr rekla da je cura a i sad smo oboje ubjedjeni da je jos jedna,sinoc bas pricamo kad bi dr ipak rekla da je djecak bilo bi nam drago i tad ali bi oboje bili blago sokirani moja mala vjestica spava a ja kontam gdje da okrenemo kad se probudi,mozda cemo do potoka hranit patkice to namje blizu ako nas potjera kisa jer sve su prilike da hoce
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 14:23:18
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan,neko za kafu Malisa spava,joj danas sam na levu nogu ustala.....sve me nervira.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 16:16:15
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Veseliceeeee živnule nam khm khm teme javljaj se
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 17:38:35
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Jao Veseliceeeee živnule nam khm khm teme javljaj se Jeeee samo da ispratim muza na posao i odma' dolazim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 17:53:24
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: mila83 Dobro jutro ! Hihihihi,ulazim jutros na RR,kad ono samo Trca 'vamo,pa Trca tamo....forum je samo tvoj ! Evo budim M za skolu,D je vec u vrticu,a beba spava..Kafa vec mirise.... Jel neka za kafu ? Kad sam ja jutros u peeeet ušla samo sam videla Bojana92!! I to bre skoro cela stranica kad odeš na aktivne debate ili ti poslednje poruke. Mojih je možda 5 bilo Jel problem sto pisem kasno nocu? Ne razumem?Pisem tad jer tad imam najvise vremena.Imam dvoje male dece,od njih ne stizem bas puno biti aktivna preko dana. IZVORNA PORUKA: mila83 Hvala Trco za caj,ja upravo probala malo caja od hibiskusa sto sam M kuvala,pa mi vise prija nego kafa jutros. Ma bilo mi je smesno,kad sam jutros usla na RR,a ono mi samo tvoj avatar sa strane izasao da si poslednja pisala. A ne bih da spominjem doticnu,koja se ni ne druzi ovde sa nama, koja pise po recenicu u svakom postu,vidim da ste je vec i opominjali za opciju uredi. Za opciju uredi nisam znala.Pa sta ako pisem po jednu recenicu na svaki post?Jel i to problem?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:01:56
|
|
|
|
wivern
|
To je problem, jer ti se onda ne broje svi postovi. Onda bi svi pisali po jednu rečenicu u postu. Zato postoji opcija uredi pa dodas to što si htela napisati. Ahoooj žene. Evo i mene. Danas napokon rucala kući. Ručala!! Vadila krv danas, hemoglobin u haosu. Jedem jednu kiflu dnevno skoro mesec dana. Moram da se pozabavim ishranom. I tako... Kod mene ništa novo, sad ću da iscitam sta ste pisale..
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:06:12
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: veselica Jeeee samo da ispratim muza na posao i odma' dolazim Najjači odgovor u temi kako zovete njegov
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:07:52
|
|
|
|
bojana92
|
Objasnili su mi juce za opciju uredi,sad znam,pa dopisem ako hocu jos nesto.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:13:56
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: mila83 Dobro jutro ! Hihihihi,ulazim jutros na RR,kad ono samo Trca 'vamo,pa Trca tamo....forum je samo tvoj ! Evo budim M za skolu,D je vec u vrticu,a beba spava..Kafa vec mirise.... Jel neka za kafu ? Kad sam ja jutros u peeeet ušla samo sam videla Bojana92!! I to bre skoro cela stranica kad odeš na aktivne debate ili ti poslednje poruke. Mojih je možda 5 bilo Jel problem sto pisem kasno nocu? Ne razumem?Pisem tad jer tad imam najvise vremena.Imam dvoje male dece,od njih ne stizem bas puno biti aktivna preko dana. IZVORNA PORUKA: mila83 Hvala Trco za caj,ja upravo probala malo caja od hibiskusa sto sam M kuvala,pa mi vise prija nego kafa jutros. Ma bilo mi je smesno,kad sam jutros usla na RR,a ono mi samo tvoj avatar sa strane izasao da si poslednja pisala. A ne bih da spominjem doticnu,koja se ni ne druzi ovde sa nama, koja pise po recenicu u svakom postu,vidim da ste je vec i opominjali za opciju uredi. Za opciju uredi nisam znala.Pa sta ako pisem po jednu recenicu na svaki post?Jel i to problem? bojana92 Nadam se da si pročitala pravila korišćenja foruma prilikom učlanjivanja! Ukoliko nisi evo linka Opšti uslovi korišćenja foruma Veliki broj pritužbi je stigao na račun tvog pisanja, i to opravdano obzirom da sam prelistala postove i videla da je većina tek tako napisana bez ikakvog nadovezivanja na prethode postove, logite i smisla iako "deluje" da se prati tema. Ovo je poslednja opomena od strane administratora portala! Nakon ovoga ukoliko se nastavi isti princip postovanja, biću primorana da ti zabranim pristup na neko vreme. Pozdrav, administrator portala lesica RR
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:18:39
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa IZVORNA PORUKA: veselica Jeeee samo da ispratim muza na posao i odma' dolazim Najjači odgovor u temi kako zovete njegov Hahahha ajojj svasta procitah.Sada cekamo temu "stopala" znam da ti je ona omiljena
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:20:33
|
|
|
|
emicaa
|
Nešto je ona slaba,u nju niko ne ide izgleda
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:34:20
|
|
|
|
milicicak
|
Zene, znam da ima tema al ne mogu da se setim kako se zove pa cu da pitam ovde. Izvinite moderatori :) Kad ste deci dale makaze? Mini buba ima 3 godine i 8 meseci jos joj nisam dala a sad bih da je pustim da secka a bas mi frka
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 18:36:05
|
|
|
|
Bibilib
|
Joj zene ne mogu vam opisati kolko mi je loše...bili me glava i trese mi se celo telo....
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 19:23:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Milicicak ako imas one decje mislim da mozes da joj das,Naravno sve zavisi i od deteta ali ja sam mojima dala oko trece godine,naravno samo kada su u mojoj blizini. Bila mi jetrva na kafu.muz otisao na posao,vezbam matematiku sa A. ima sutra pismeni. IZVORNA PORUKA: emicaa Nešto je ona slaba,u nju niko ne ide izgleda Cek,cek kada im ponestane tema,svratice i tu IZVORNA PORUKA: bubulence A vidim da se zalite na neke novajlije, sigurno je krenula nova nagradna igra... sta se deli,? Stan, kuca, auto, vibrator? Hahahha IZVORNA PORUKA: bubulence Elem, mi smo zeleli devojcice i zelimo jos jednu. Naravno da bih se obradovali i decaku ali za devojcicu vec imamo i ime, i garderobu i sve . Za batu za sada jedino prezime imamo . E ovo ti je dobro za prezime,odsad i ovo dodajem kada objasnjavam zasto mora treca devojcica
< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 19:33:00 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 20:51:20
|
|
|
|
eca89
|
Evo me, A.spava,ja malo odmaram dusu. Za mene jedna djus-votka,otkad je nisam popila.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 20:52:48
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Zene, znam da ima tema al ne mogu da se set_im kako se zove pa cu da pitam ovde. Izvinite moderatori :) Kad ste deci dale makaze? Mini buba ima 3 godine i 8 meseci jos joj nisam dala a sad bih da je pustim da secka a bas mi frka Milice,ja sam mojoj dala tj ona ih je sama uzela kad je napunila 4, sad secka sve u 16. Daj joj neke koje nisu jako oštre,samo da seku papir,reci joj da pazi na prste i nek secka! Ahaha,i ja sam se odmah set_ila veselice i emice kad sam videla da se dižu khm khm teme
< Poruku je uredio Mariya -- 9.12.2015 20:53:56 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 20:59:50
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam tu ,ceo dan neka jurnjava,posle mi bili brat i snaja,sad uspavala boku,da sipnem pivce i da citam sta se pisalo! Milicicak,daj joj makaze,vrlo korisno za razvoj motorike i sinapsi i paznju.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 9.12.2015 21:33:31
|
|
|
|
milicicak
|
Znaci mogu makaze... Jooj... Uh... Ajd kad kazete... Njoj je gruba motorika super, nema gde se nece popeti, provuci.. Al joj ta fina motorika bas i ne ide... Ali vezbacemo... Mm malo pre stigao sa posla, mini buba opet gleda Frozen i jede kokice ja dremam pored nje. Koje khm khm teme su aktivne? Ja ne videh ni jednu
|
|
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?