|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
8.12.2015 23:42:00   
mama krava
Evo i kod mene kuci zurka....mali ima T a sad se velika ispivracala! Ma loooodilo! user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 276
8.12.2015 23:44:28   
veselicaa
Uh bre mk,da brzo ozdrave tvoji malisani user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 277
8.12.2015 23:45:55   
bubulence
MK muni i ti nesto za smirenje user posted image .
Veselice pa ne moze i jare i pare. Dok obavim sta imam sa decom, sa muzem, sa komsijom... rr nekako ne dodhe na red. Dodje za citanje ali ne stizem da pisem...

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 278
8.12.2015 23:46:44   
milicicak
Ih, milkice, bas vas poteralo :(
Bubi, balgo tebi kad i muza stignes da umoris user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 279
8.12.2015 23:52:17   
veselicaa
Bubi bre kakav komsija user posted image Cim sam stigla na rr odmah sam primetila tvoj humor i dobro raspolozenje ma divna si user posted image user posted image
Milicicak i ja uvece ne stizem do muza,ili gledam tv ili kuckam na rr ili mazem nokteuser posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 280
8.12.2015 23:55:01   
bubulence
A sta cu milicice. Ako ne stignem ja, stici ce neka druga user posted image . Salim se. Trenutno mi vazi ono 'volim sex i radi ga se secam'. Mada kad bolje razmislim ne znam ni da li mogu da se setim user posted image .
Mnogo me zeza net na tel. Sinoc sam pljuvala po telenoru na njihovo fb stranici ali slaba vajda...

Direktna veza do poruke: 281
8.12.2015 23:57:27   
bubulence
Hahah veselice ja se tako stalno zezam. Ove zene su me jedno vreme mucile nekim peskiricima pa je ispalo da se muz i ja napadamo stalno. Mislim, napada on ali se ja jako dobro pravim da sam mrtva kao onaj mali develi u crtanom filmu kada naidhe medved.

Direktna veza do poruke: 282
8.12.2015 23:57:52   
milicicak
Ja bih stigla do mm al ne stize on do mene user posted image
Ja bih se ubila da moram da kucam sa kompa, ziveo wifi i telefon

Direktna veza do poruke: 283
9.12.2015 0:00:53   
Mala Elena
Tacno nam treba zabraniti telefone da dodjemo jedno do drugoguser posted image
Ljudi moji, ovde ludnica- imala predvece T 40.3 ,sad opet skoro toliko. Vodili je veceras u dz, kaze sacekace do ujutru da uradi opet krvnu sliku i urin, ne izgleda joj lose za hospitalizaciju. Pa naravno da ce izgledati dobro kad je popila dozu ipo brufena pre sat vremena! Poludela sam!

Direktna veza do poruke: 284
9.12.2015 0:01:19   
veselicaa
IZVORNA PORUKA: bubulence

Ako ne stignem ja, stici ce neka druga user posted image .

Ma ima u ovome istine user posted image
Bas se vidi se da si ti jedna divna osoba,pozitivna,nasmejana,kada sam te videla na fb-u tacno se uklopio lik sa karakterom,i spolja si lepa kao iznutra.user posted image

Milicicak ja vise volim sa kompa da kuckam,sa telefona samo kada moram ili me mrzi da ustanem sa trosedauser posted image
Me i vi ste prehladjeni?Brzo ozdraviteuser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 9.12.2015 0:03:25 >

Direktna veza do poruke: 285
9.12.2015 0:02:41   
bubulence
Ja komp ukljucim samo kada placam racune... i tada me mrzi, pa cekam da mi prvo prete, pa da me iskljuce za sve zivo i onda ceo dan se pripremam da ukljucim komp i sednem za isti...

Direktna veza do poruke: 286
9.12.2015 0:05:31   
milicicak
Meni je muka od kompa na poslu, kod kuce ga palim samo kad moram.

Direktna veza do poruke: 287
9.12.2015 0:07:10   
bubulence
Veselice mnogo te volimuser posted image !!! Hvala draga nabtako lepim recima. Ja se osecam kao prasence pa mi dobro dodje da me neko pohvali user posted image .
ME obavezno ujutro uradi CRP!!! Tako smo mi zavrsile u bolnici sa jako teskom upalom pluca...

Direktna veza do poruke: 288
9.12.2015 0:14:01   
veselicaa
Ma gde si ti prasence user posted image
Me u pravu je Bubi uradi CRP i moje cerkice su imale upalu pluca kao manje,A bakterijsku a S virusnu pneumoniju a sve je krenulo od temperature.

Direktna veza do poruke: 289
9.12.2015 0:16:05   
Mariya

IZVORNA PORUKA: bubulence
Mislim, napada on ali se ja jako dobro pravim da sam mrtva kao onaj mali develi u crtanom filmu kada naidhe medved.

Ahaha Hahahaha, umiremuser posted image
Jao žene...da vam dečica što pre ozdrave...
Dajte nešto za spavanje!

Direktna veza do poruke: 290
9.12.2015 5:40:04   
Trcosava
Jao bre ima li koja da vampiriše samnom??? Sama sam na foruuumuuuuuu

Bubi, da nam češće svrneš. I nemoj se praviš mrtva pred međedom, znamo mi da peškirići lete po kući user posted image pogotovo posle tuširanja user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 291
9.12.2015 7:01:15   
mila83
Dobro jutro !
Hihihihi,ulazim jutros na RR,kad ono samo Trca 'vamo,pa Trca tamo....forum je samo tvoj ! user posted image
Evo budim M za skolu,D je vec u vrticu,a beba spava..Kafa vec mirise....

Jel neka za kafu ? user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 292
9.12.2015 7:39:14   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mila83

Dobro jutro !
Hihihihi,ulazim jutros na RR,kad ono samo Trca 'vamo,pa Trca tamo....forum je samo tvoj ! user posted image
Evo budim M za skolu,D je vec u vrticu,a beba spava..Kafa vec mirise....

Jel neka za kafu ? user posted image

Kad sam ja jutros u peeeet ušla samo sam videla Bojana92!! I to bre skoro cela stranica kad odeš na aktivne debate ili ti poslednje poruke. Mojih je možda 5 bilo user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 293
9.12.2015 7:43:13   
Sanjica26 RR
Boga mi padobranaca ima koliko volis. I treba nas koji smo cesto na forumu da ima svuda.Trcouser posted image
Dobro jutro.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 294
9.12.2015 7:52:26   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Mini buba se uiskila pre nego sto se probudila. Sela i vice mama izvini, nisam stigla da piskim :D
A onda je trazila da popalimo lampice na jelkama i da je slikam. Bombonu iz novogidisnjeg aranzmana je uzela za posle dorucka jer ne moze da stoji u vati, vata je samo za nokte user posted image
Zabavno mi od jutros

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 295
9.12.2015 7:53:07   
Trcosava
Sanjice, de ja nama jedan čajić da skufam.

Uspela sam Ani da ispletem dve riblje kosti, proklete vaške u školi. Greota mi, non stop ima vezanu kosicu :(

Eve ga, sas limun.
user posted image
gif hosting

Direktna veza do poruke: 296
9.12.2015 8:04:35   
Leptiric123
Jutro u kafanu user posted image

Jao Trco svuda je epidemija, ja samo čekam kad će preći i u naš vrtić, još uvek ih nema...sve kao gajim nadu da manje idu na plavu kosu, ali idu na sve...

Ja da rasčistim gužvu na poslu pa se malo posvetim svom naučnom radu user posted image dala sam sebi rok da završim sutra, da ujutrim profesora i zakažem odbranu pre NG ako je ikako moguće...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 297
9.12.2015 8:05:13   
Sanjica26 RR
Hvala Trco. Sad ce caj da mi prija. Pijem samo kad sam bolesna.
Mi smo na prolece imali. Bas smo se namucili dok smo ih ocistili. Zato joj sad mm svako jutro vezuje kosu.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.12.2015 8:06:26 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 298
9.12.2015 8:07:26   
Trcosava
Ana je eskivirala vaške tri puta u vrtiću, ali zato sad svaki put u školi fasuje

Sanjice, verovala ili ne - ja kad god uzmem da popijem čaj (pojedem med), a nisam prehlađena - odmah posle se razbolim. Užas!

Direktna veza do poruke: 299
9.12.2015 8:07:29   
mila83
Hvala Trco za caj,ja upravo probala malo caja od hibiskusa sto sam M kuvala,pa mi vise prija nego kafa jutros.
Ma bilo mi je smesno,kad sam jutros usla na RR,a ono mi samo tvoj avatar sa strane izasao da si poslednja pisala.
A ne bih da spominjem doticnu,koja se ni ne druzi ovde sa nama, koja pise po recenicu u svakom postu,vidim da ste je vec i opominjali za opciju uredi.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here