Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 8:27:08
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro, mame :) Mini buba i mm kuvaju kafu i prave dorucak i kao su tihi da me ne probude :) Necu da im kvarim iznenadjenje pa cu ostati u krevetu Uzasno sam spavala... Danas idemo kod mojih na rucak, jedva cekam :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 8:27:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Deca spavaju. Necu da ih budim za sluzbu. I ovako sam bolesna. Pun mi je nos. Vec razmisljam kako ce sutra da mi bude naporan dan. Sad ce i njih dve sigurno da se bude. Mozda i ja produzim dok ne krenu sa mamaaa. Najlepse mi je da ususkam u dnevnoj.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.12.2015 8:28:58 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 8:34:42
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Šerpi, ja sam čula da ako ti igra desno oko, nešto će te obradovati, e sad koliko je tačno ne znam. Daj Boze,eco,daj boze odoh sad evo ih ustaju polako
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 8:53:52
|
|
|
|
wivern
|
Mi opet ništa nismo spavali. Opet prolivic i definitivno od sikenja. Tokom dana nije sikio i nije imao stolicu. Jel smem neki čaj da mu dajem
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 9:19:41
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, daj mu list dunje, nanu, crni caj. Jadnicak mali, bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 9:30:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Wiv mukica mala, nadam se da će brzo proći. Ja sam juče vodila Marka kod dr zbog toga što se žalio da ga boli uho a nikad nismo imali tih problema pa mi je bilo čudno. Dobili uput za svaki slučaj ali dr kaže da je ok. A jutros se probudi sa konjuktivitisom jbt od 25. novembra dete ne može da ozdravi, samo mu je sve gore.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 9:35:28
|
|
|
|
Rosita
|
Ana, Wiv , da sto pre ozdrave malisani. Dobro jutro! D doruckovao, sad cemo on i ja da cistimo po kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 9:44:53
|
|
|
|
cockic
|
jutro mame deca se igraju ja pijem kafu.pa posle da odemo do tc stadion na brzaka dok nema guzve,ima nekih popusta nemam pojma zbog cega .nismo bili bas dugo,a ispred zgrade nam.meni je dosta delte kad radim tako da ovde i ne idem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 9:49:40
|
|
|
|
adulence
|
Dobar jutar i od mene...mi se fino naspavali...mm na poslu R spava ,a ja i Iva doruckujemo i bas nam je fino...danas mi brat dolazi na rucak,bejah u nabavci pa cu polako da pocnem...kad smo kod bola ja imam jednu tacku pri dnu ledja koja me blli posle svakog porodjaja...a od dojenja pa skoro da sam sva iskrivljena,ahahahah,salim se,ali mene ramena od dojenja bole
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 9:56:54
|
|
|
|
jess021
|
Ana, Wiv da vam deca sto pre ozdrave Mi smo imali zurku nocas, L je zaspala u 3h, i mm i ja smo koma. Sva seca pa je abab tu i evo nosi je dok mi pijemo kafu i cutimo Da se i ja uclanim u klub zena koje bole ledja, mene ubijaju, ali ovaj deo kicme izmeju dve plecke i boli i pece.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 9:58:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Ado to je to! O tom bolu pričam. E sad, ne znam jesi ti beše sa epiduralom? Sestra mi reče da hoće posle porođaja malo da boli tu od epidurala. Eto meni se potrefilo. Posle Ane me bolelo, posle Luke ne. Na stranu što sam komplet sva zakržljana. Jaooo da mi je Stefan i pilates Pa ljudi moji znte kakvo telo on ima!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 10:00:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Sva seca pa je abab tu i evo nosi je dok mi pijemo kafu i cutimo Jeeeej evo je još jedna!!! Već sam počela da mislim da patim od disleksije
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 10:02:30
|
|
|
|
jess021
|
Trco, ti bre sve moras da vidis Abab je baba
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 10:23:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Skontala ja šta je abab jer imam isti problem. Toliko slova permutujem da je to zabrinjavajuće. Kažem da sam već mislila da patim od disleksije. Crnjak je što znam slepo kucanje, ali jednostavno ne registrujem. To mi se dešavalo i ranije, pa sam tako izdavala račune sa METLANE stepenice. A tehnički je imao oko za permutacije da to nije normalno i svaki put mi kaže - prekontroliši. Kažem ja njemu, ali ja ne mogu samu sebe da kontrolišem, ok dok kucam, ali desi se da previdim, da me neko omete... I tako je on šizeo od mojih permutacija
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 10:34:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene boli kad se savijem i treba da se podignem samo me presece. Bas smo sve zakrzljale.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 10:37:53
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Maraj, jesu li ti stigli nalazi? E jesu draga . Uredna je stolica nego dolazi nam danas pedijatar u kucnu posetu. Dobiće L danas vakcinu...vec mi nije dobro... E aktivirala sam onaj jastuk za dojenje (kad ga vec imam) da probam da rasteretim kicmu. Nikad me nije bolela , a sad ko baba sam neka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 10:57:54
|
|
|
|
adulence
|
Trco sa Ivon sam epi a sa Reljom bez ali opet boli... Maraj a sto ti nije dobro zbog vakcine?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 12:00:43
|
|
|
|
branki*
|
Wiv,mozes dunju,nanu,ukljuci probiotik neki multilac baby ili prolife. Ja radila sa b,iznervirala se kao niko,sad boka sisa,daa vidim hoce li zaspati.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 12:08:34
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste mame,vidim ima bolesnih i mama i djece,ozdravite što prije. Mi bili u selu,danas je sveti Nikola pa je hodao djed mraz i dijelio paketiće,dobila je i T jedan. Jutros je opet pred zoru divlhala,sat vremena joć trebalo da ponovo zasi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 12:15:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene je Sofija iznervirala, a mrtva sam bolesna. Vristi zbog gluposti. Idem da smandrljam za mene i mm nesto. One imaju rucak. I da umesim krofne. Moramo nesto jesti.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 12:16:34
|
|
|
|
wivern
|
Vratili se od dr. Misli da je virus, dala nam neke probiotike, i svasta nesto za kasalj i slinice. Od cajeva je rekla nanu zbog...necega sto nisam zapamtila Ja nervozna kao pas, ne znam gde cu pre. keva mi je isto zakacila stomacni, jadna zena se rastavlja od zivota. Opet necu stici gume da zamenim, niti ista da zavrsim. Uh.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 12:21:33
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: adulence Maraj a sto ti nije dobro zbog vakcine? Ja ga drzala prosli put kad je primao vakcinu. Tako je vristao da sam se ceo dan osecala lose.... nego bila dr, primio je pentaxim , malo sisao i zaspao Imamo 6410g , 61cm i 39,5cm obim glave. Kaze dr da smo super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 13:30:46
|
|
|
|
adulence
|
Moja deca spavaju meni u rerni ,pofvarak i vrat,a krompir se krcka za pire...mmmmm...bicu prava prasica,tralalalala....
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 13:48:46
|
|
|
|
Rosita
|
I moj D spava, ja idem na sredjivanje u kupatilo, pa rucak. Za rucak cu pastrmku i krompir salatu. Mozda budemo imali goste. Trebala sam i nesto za posao da radim, ali ne stizem ...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 6.12.2015 14:30:26
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao adulence pravis moj omiljeni rucak plus ren naravno uz vrat. ..voda mi podje na usta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?