|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
6.12.2015 14:32:18   
degu
E žene, samo da vam mahnem user posted image
da i ja iskoristim što moje čudo spava. Svi su baš virozni, i mi smo prvo slinili, svo troje, pa smo tata i ja pokupili i neki novi virus, boli me grlo danima, imala T, pa sam promukla skroz, pukao mi glas, pa i dalje sline i kašalj i evo 2 nedelje a nikako skroz da ozdravimo. T još hvala Bogu nije zakačila i nadam se da neće jer je grozan ovaj virus.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 351
6.12.2015 15:09:13   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: adulence

Moja deca spavaju meni u rerni ,pofvarak i vrat,a krompir se krcka za pire...mmmmm...bicu prava prasica,tralalalala....

Crna ti, pa što decu u rernu???? Pazi da ne zagore user posted image

Mi došli sa Bleda, strpala sam ručak u rernu. Mislila sam da i Luka to jede, ali biće prviše kasno za njega. Pa sam kupila sad gotovu kašicu. Taman će sutra da ima ručak. A mi ćemo sutra picuuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 352
6.12.2015 15:14:33   
veselicaa
ahhaha Trco dobra si,nesto u zadnje vreme samo nalazis greske u pisanju,nista ti ne promakneuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 353
6.12.2015 15:17:32   
Torbica
Cao mame.
Mm izveo decu napolje a ja raskrcila kuhinju. Treba sveki i svekar da dodju, ostace do srede... Pa ono, nadam se da ce biti sve ok. Mene izludjuju gluposti i sto se sveki deci stalno obraca sa AAAA? AAAAA? AAAAAAAAAAAAAAAAA??? Da poludis.... Grozna sam sta cu... Par puta rekoh da oni to ne razumeju jer im se niko ne obraca tako ali dzaba..... Dace Bog da budem fina, stalno ratujem sa sobom... Ali izdrzim, jednom u dva-tri meseca.. Sreca pa spavaju kod devera. Pijem kafu i smekam tortice, sta cu Djokiju za rodjus da spremim, u cetvrtak mu je... Ljubim vas sve. Svi bolesni da brzo ozdrave!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 354
6.12.2015 16:48:09   
Sanjica26 RR
Mi mesimo krofnice i cekamo da nam dodje tata kyci.
Koliko vidim mnogi su se raspisali od kad su aktuelne nagradne igre u toku. Ovako ih nigde nema.
Pozdrav zene.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.12.2015 16:53:43 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 355
6.12.2015 17:00:08   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: veselica

ahhaha Trco dobra si,nesto u zadnje vreme samo nalazis greske u pisanju,nista ti ne promakneuser posted image

U gadnu babu rastem user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 356
6.12.2015 17:02:43   
Zemunka85
Trco ahahahahah predobro aaahahahahaha ja se retko kada nasmejem od srca ovo je bio pun pogodak :D (ovo sa Adom i rernom)

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 6.12.2015 17:10:03 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 357
6.12.2015 17:05:43   
Ivanka 75
Olaaaaaa mameeeee
Ja se napila od Anine borovnjace dok smo pakovali paketice user posted image
Kad dodjem do kompa stavljam slike, mm zarobio lap top.
sad mi se samo spavaaaaaa a treba da perem sudove.
Imam i ja rucak od juce za sutra, netaknut.
Di, kako Kosti obraz?
Sanjice kako si ti?
Trco, hocu na Bleeeeed user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 358
6.12.2015 17:07:37   
Ana RR
Pijandure jedne, valjda niste pobrkale poklone user posted image sjajno, i ja bih sa vama user posted image

Trco user posted image svojevremeno je Macaki tako pisala pa smo je večito zezali za "enko ejlo" ili u prevodu neko jelo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 359
6.12.2015 17:10:13   
Ivanka 75
Mnogo dobro bilo, bas mi prijaju nasa druzenja user posted image
A paketice spakovale za 15 min organizacija na nivou!Kao na pokretnoj traci!
Igracke vec bile pdeljene po kesama, na svakoj kesi ime deteta, ma savrsene smo!

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.12.2015 17:11:43 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 360
6.12.2015 17:12:56   
Ana RR
Super ste skroz i baš bih vam se rado pridružila na nekom druženju, uz neko vince of kors user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 361
6.12.2015 17:14:10   
Ivanka 75
Aaaa, bilo i vince.... Previse pricam user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 362
6.12.2015 17:15:34   
Ana RR
user posted image

Direktna veza do poruke: 363
6.12.2015 17:17:34   
amelia
Caoo mame.. Ja sam sad upravo pojela svoj dorucak neznam kako cu nastaviti ovako da dojim odakle ce mleko da dodze user posted image nemam apetita u zadnje vreme neznam zbog cega. Prekjuce bili kod dr ponovo zbog kaslja tj sline u grlu nikako da mu prodze to, kaze povucice se samo od sebe nije nista opasno.. A je tad bas napunio 3 meseca i ja je pitam da li da krenemo sa hranom pahuljice kasice kaze nista dok bebac ne napuni 4 meseca. Ja ovo prvi put cujem znam da su sve mame koje poznajem uzivo a i ovde na rr pocele sa ishranom od 3 meseca user posted image napreduje dobro valjda je to najbitnije sacekacemo jos mesec dana..

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 364
6.12.2015 17:17:49   
mama krava
GospodŽe user posted image ....
da niste malo više popile??? Mislim...pobrkale ste temu!!!! Kafana je na drugom mestu user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 365
6.12.2015 17:19:45   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pijandure jedne,
valjda niste pobrkale poklone user posted image sjajno, i ja bih sa vama user posted image

Trco user posted image svojevremeno je Macaki tako pisala pa smo je večito zezali za "enko ejlo" ili u prevodu neko jelo user posted image

Ti se nešto javljaš? user posted image Joj da je mni neki alkhol... Pre neki dan odem do komšinice, ponudi mi orahovac. Prvo kao neću, posle ma daj bre 'vamo. Popi' dve čašice i ništa! Malo mi uši se ugrejale!!! QQ A ne pamtim kad sam pila neki alkohol. Uuuu lažem, sad se setih da sam pila na moru. Ubi me Tomislav (tamno pivo user posted image ) Ana me jednom ispalila - ide i dere se ''Mama voli Tomislava'' user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 366
6.12.2015 17:22:05   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: amelia

Caoo mame.. Ja sam sad upravo pojela svoj dorucak neznam kako cu nastaviti ovako da dojim odakle ce mleko da dodze user posted image nemam apetita u zadnje vreme neznam zbog cega. Prekjuce bili kod dr ponovo zbog kaslja tj sline u grlu nikako da mu prodze to, kaze povucice se samo od sebe nije nista opasno.. A je tad bas napunio 3 meseca i ja je pitam da li da krenemo sa hranom pahuljice kasice kaze nista dok bebac ne napuni 4 meseca. Ja ovo prvi put cujem znam da su sve mame koje poznajem uzivo a i ovde na rr pocele sa ishranom od 3 meseca user posted image napreduje dobro valjda je to najbitnije sacekacemo jos mesec dana..

Ja ne znam ni jednu mamu da je krenula sa 3 meseca sa dohranom, osim ako pedijatar ne kaže tako (mislim da je Lecica krenula ranije, ali ne znam da li je tačno sa 3 meseca). Inače, dojenim bebama je dovoljno mleko mame do 6. meseci. Ako napreduju lepo, naravno.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 367
6.12.2015 17:24:02   
Ana RR
Trco user posted image ne otkrivaj moje noćne aktivnosti user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 368
6.12.2015 17:24:33   
serpica

IZVORNA PORUKA: amelia

Ako lepo napreduje nema potrebe da zuris sa hranom,ako cesce sisa imaces i vise mleka..
ja pijem kafu pa idem da uspavam malecku,mm se smilovao da dodje posle 26h odsutnosti..uhhh ne znma sta cu pre da mu radimuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 369
6.12.2015 17:25:40   
Ana RR
Amelia, tri meseca je jako rano pogotovo ako dete nema nikakvih problema kao što je ger i slično. Ako lepo napreduje a ti imaš dovoljno mleka, nema potrebe da uvodih hranu pre 5. ili 6. meseca.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 370
6.12.2015 17:35:01   
amelia
Jaoo drage moje ja iscitah temu ishrane bebe od 3-6 meseci pa mislila da su svi poceli sa 3 meseca.. Napreduje dobro mleka imam dovoljno hvala bogu sisa jako cesto znaci najbolje je ne zuriti? Videcemo kako ce biti nadalje.. Neznm sta da pravim za veceru nista mi se specijalno e jede...user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 371
6.12.2015 17:36:47   
Ivanka 75
MK user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 372
6.12.2015 17:42:31   
Sanjica26 RR
Onda nema potrebe da uvodis.
Ivanka slinava sam. T mesi sto je ostalo od testa. Evo vec sat vremena se ne pomera. A i ova mala nije lose.
Cekam mm da dodje da ih kupa. Stvarno sam katastrofa.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 373
6.12.2015 17:46:02   
mama krava
Ivka user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 374
6.12.2015 18:38:26   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: veselica

U gadnu babu rastem user posted image

user posted image user posted image
Ivanka jel to pokloni za rr Deda mraza?
Amelia rano je sa 3 meseca,najbolje samo dojenje do 6 ako dr ne kaze drugacije.
Ajde zene u kafanu da vas posluzim sa alkoholom,nemojte ovde da pricate o njemu user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here