|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
6.12.2015 18:39:02   
Rosita
Evoi ovaj moj 4 proliva. Da l moze nesto da ga obidje... Upravo je rekao- Mama, kad porastem bicu pisac. Ljubi ga majka user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 376
6.12.2015 18:43:42   
veselicaa
Rosita sigurno mu puno citas,pa zato.Inace svaka cast za to sto je rekao,odavno nisam cula da je neko dete pozelelo tako nesto.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 377
6.12.2015 18:49:38   
Mariya
IZVORNA PORUKA: adulence

Moja deca spavaju meni u rerni ,

Hahahaha ado, ja sam na trenutak stvarno pomislila da ti deca spavaju u rerni user posted image user posted image
Iz mog iskustva, bol u donjem delu leđa je od spavanja a u gornjem, taj deo između lopatica je od nepravilnog držanja pri stajanju,sedenju,pa i dojenju. Ja na poslu ceo dan sedeći,pa me već odavno bolela leđa.kad sam bila trudna sa Lu pogoršalo se,a nakon porođaja, pa kad sam opet počela da radim nakon porodiljskog, ja sam se raspadala,užasno su me bolela leđa. I tako godinama. I onda sam,kad sam u 6.om mesecu trudnoće sa H krenula na vežbe, primetila da mi je bolje. Nakon 2 nedelje vežbanja bolovi su skoro potpuno nestali. I tako su mi trebale godine da shvatim da je to zbog neaktivnosti
Zato mame,pokrenite se.5-10 min.dnevno. Ja vežbam ujutro,spremim doručak, pa pre nego što devojčice ustanu.ako ustanu ranije onda sa njima.popiju mleko pa odemo u dnevnu i ja odradim vežbe.2-3 min.istezanja i zagrevanja,i onda 10-15 sklekove,čučnjeva, trbušnjaka, itd.

< Poruku je uredio Mariya -- 6.12.2015 18:50:51 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 378
6.12.2015 18:58:56   
adulence
Ahahhaha...kad kucam sa telefona vrlo ceato mi ne otkuca tacku,zarez...ahahaha...
Joj ja sam nesto u nekom bezveznom raspolozenju,ne znam koji mi je...umorna sam i pihhh...nikakva...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 379
6.12.2015 19:05:31   
mati
Zdravo mamike. I ja sam sva nikakva kao i ovo vreme. Danas smo malo setali do drugara iz vrtica, praktikujemo da se vidjamo vikendom ili ih vodimo u igraonice da na miru popijemo caj.
Malopre je Mata precvikao prstic Miti vratima, cak se i vise uplasio od njega.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 380
6.12.2015 19:13:14   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Sanjica26
Koliko vidim mnogi su se raspisali od kad su aktuelne nagradne igre u toku. Ovako ih nigde nema.

Ovo moram i ja da prokomentarisem... Slažem se sa tobom. Gde su ti padobranci inače,pogotovo ti što su članovi 3-4 godine a imaju 3 objave,i to u temama za nagradne igre. A ni ovi sto se pojave kad su nagradne igre?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 381
6.12.2015 19:19:35   
veselicaa
A tu su i clanovi koji pisu saaaamo kada su nagradne igre,inace nemaju vremena.Ali neka ih odu svi kada prodju igre,ja samo cekam da se pojave novi clanovi pa da otvaraju razne khm khm temeuser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 382
6.12.2015 19:33:05   
Rosita
Nisam ni znala da su u toku igre user posted image . Ja ih ignorisem, uvek.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 383
6.12.2015 19:34:56   
veselicaa
Rosita tek je pocetak zato nije tako primetnouser posted image Ali sacekaj da se zahukta pa jos ako bude jos neka nova nag.igra.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 384
6.12.2015 19:44:49   
emicaa
Ah nagradne igre,udjoh jutros da pogledam teme u kojima učestvujem kad ono aktivne neke u kojima je zadnji put pisano prije par mjeseci,ali dobro živnuo nam je forum opet.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 385
6.12.2015 19:46:32   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ijao adulence pravis moj omiljeni rucak user posted image plus ren naravno uz vrat. ..voda mi podje na usta

maraj šta,tebi omiljeni ručak djeca iz rerne user posted image user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 386
6.12.2015 19:51:42   
adulence
maraj svrati zeno ima jos...

zene brzo mi treba odg,ono plasticno kupko za kadu,kada smeju bebe u njega???

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 387
6.12.2015 20:02:31   
veselicaa
IZVORNA PORUKA: emicaa

Ah nagradne igre,udjoh jutros da pogledam teme u kojima učestvujem kad ono aktivne neke u kojima je zadnji put pisano prije par mjeseci,ali dobro živnuo nam je forum opet.

Cekala sam tebe da komentarisemo sada ce one nase omiljene teme user posted image da se smejemo barem.Jos ako bude opet neki aca faca user posted image
Ado ja stvarno ne znam,nisam ga koristila,uvek sam ih kupala u koritu pa u kadi a posle samo u kadi.

< Poruku je uredio veselica -- 6.12.2015 20:03:31 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 388
6.12.2015 20:09:18   
adulence
Pa da to kupko za kadicu na to mialim...hmmm ne mogu da se setim kad smo ivu stavili..

Direktna veza do poruke: 389
6.12.2015 20:12:33   
veselicaa
Ja mislila ima nesto novo ahahhah odavno se nisam bavila bebicama moja S ima sest godina.Ado ako nije hladno u kupatilu mozes od 2,3 meseca slobodno,vidim da moje drugarice i ranije krecu da ih kupaju u kupatilu.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 390
6.12.2015 20:13:14   
superm
Dobro veče! Danas me nešto boli glava, mlađi si sin je kmekav ostali ok user posted image
Ada, mislim da bebe smeju u to tek kada počnu da sede.

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 391
6.12.2015 20:15:11   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: superm

Ada, mislim da bebe smeju u to tek kada počnu da sede.

Cek superm mislis na kadicu ili korito,svako drugacije zove?Zasto tek tada,a gde si ti kupala tvoje dok nisu poceli da sede?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 392
6.12.2015 20:18:04   
mati
Adulence,mi sa Matomnismo imali to plasticno, duuuugo smo ga kupali na onom umetku sto ide u kadicu, ono kao okvir i na njemu peskir. A za Mitu smo to plastisno koristili cini mi se bas brzo,oko drugog meseca alii brzo prestali kad je poceo da sedi.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 393
6.12.2015 20:21:51   
veselicaa
Mati ja sam taj umetak imala ali u pocetku sam ga stavljala u korito,kasnije kada krenu da sede ili malo porastu onda korito u kadu a posle samo u kadi.Inace ko nema taj umetak moze na dno korita da stavi pelenu ili peskir da bebi bude udobnije.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 394
6.12.2015 20:28:21   
mati
Veselice i mi smo tako, umetak u korito, korito u kadu. A kad je bio bas beba isto tako samo u sobi bez kade. Dok nije pocelo leto pa samo u kadu, a kasnije i samo tus tus bez icega

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 395
6.12.2015 20:31:57   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: adulence

maraj svrati zeno ima jos...

zene brzo mi treba odg,ono plasticno kupko za kadu,kada smeju bebe u njega???

Ado, koliko ja znam to plastično kupko (ako na isto mislimo, a mislim da mislimo user posted image ) je valjda anatomsko i to sme od rođenja? user posted image

A sad vidim, ima neki anatomski i neki obični. Mislim da zavisi kakav je. Ako je anatomski i može u ležeći položaj, onda valjda od rođenja. Ako ne, onda kad počne da sedi
Ja nađoh OVO

EDIT: sve te kupke koje sam ja otvorila su za starost 0+ ili ti od rođenja.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 6.12.2015 20:35:28 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 396
6.12.2015 20:36:09   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: mati

Veselice i mi smo tako, umetak u korito, korito u kadu. A kad je bio bas beba isto tako samo u sobi bez kade. Dok nije pocelo leto pa samo u kadu, a kasnije i samo tus tus bez icega

Da u pocetku smo ih i mi kupali u sobi,a ovo sto je Trca stavila je bas dobro.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 397
6.12.2015 20:40:54   
branki*
Zene,ima tema o kupanju beba,ali ajde,posto vidim da ste malo popile,ako vamuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 398
6.12.2015 20:46:47   
eca89
Evo i mene da vam mahnem A.spava, ali eto nje za pola sata.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 399
6.12.2015 20:49:49   
branki*
Eco,drugarice moja,evo i ova moja spava,a samo je cekam kad ce na sisu opetuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here