|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
5.12.2015 23:08:16   
Rosita
Sta znam, D nikad ne bi dramio oko hrane, on za hranu nije puno zainteresovan. Uz to je i alergican na mleko i vrlo fino prihvata obrazlozenje da nesto ne sme. Ne pamtim da je skoro on sam trazio nesto konkretno slatko, a i uposte, uglavnom ga ja podsecam da jede.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 301
5.12.2015 23:16:05   
veselicaa
Pa da,on verovatno zbog te alergije lako prihvati kada mu kazes da nesto nije dobro za jelo.Bas mi je zao kada cujem da je neko dete alergicno na neku hranu,verovatno je tesko i roditelju i detetu.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 302
5.12.2015 23:25:55   
Rosita
To jeste. Jednom kazem D ti to ne smes, on bez ikakvog zala uglavnom ostavlja to i kaze Da, mama. Zasad je tako. I u vrticu ima taj momenat da dosta toga ne sme, tako da mu je to normalno.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 303
5.12.2015 23:28:13   
veselicaa
Bas lepo sto tako dobro shvata,bice mu lakse kada krene u skolu a sva deca oko njega jedu svasta,kada sad tako mali razume,tek tada nece biti problema.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 304
5.12.2015 23:32:39   
Rosita
Iskreno se nadam da ce do tad uveliko smeti sve user posted image . Uskoro cemo ici na dogovor i eventualno testiranje kod gastroenterologa.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 305
5.12.2015 23:39:54   
veselicaa
Znaci ima prolaznu alergiju?Bas super da je tako,nadam se da ce sve proci dobro kod dr i da ce krenuti da jede sve.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 306
5.12.2015 23:43:51   
Rosita
Eh, ima tacnije intoleranciju, a sve je u principu prolazno, malo dece ostane trajno sa tim. Cuvali smo ga striktno od svega mlecnog i soje, uskoro ce tri godine. Jednom kad organizam sazri i bude spreman, nece mu smetati , bar ce nesto smeti, nadam se. A da li je taj trenutak dosao, videcemo. Hvala veselice. Necemo vise off user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 307
5.12.2015 23:48:12   
veselicaa
Joj da,izgleda da smo off,mada su ovo razgovori mama nece valjda da nas pecnu user posted image Znam da je dosta alergija prolazno,ali eto nisam znala da je i alergija na mleko prolazna.Nisam dosad imala prilike da se sretnem sa alergijom,niko u porodici nije alergican,A.nije na nista jer smo radili alergo test a za S jos nisam sigurna jer sam primetila da joj neke stvari smetaju.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 308
6.12.2015 7:30:04   
branki*
Jutro,mame!
Veliko dete budno,malo dete drema.ja cu da ustajem,znaci.uh,kad bi mi sad neko doneo kafu u krevet!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 309
6.12.2015 7:34:48   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

Jutro,mame!
Veliko dete budno,malo dete drema.ja cu da ustajem,znaci.uh,kad bi mi sad neko doneo kafu u krevet!

Znči uh - ja to u životu doživela nisam. Redovno sam ja ta koja ustaje. Evo me, budna, dala Luki mleko. Ana ustala i ona. Gdin spava ili drema. I kafu sam skuvala. Evo Branki, ti zamisli da je ovo kafa prava

user posted image
image hosting free

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 310
6.12.2015 7:35:48   
Maraj
Dobro jutro mame. Ja takav bol imam u kicmi. Nocas me probudio...nisam mogla da se okrenem u krevetu . I to me boli visoko , otprilike oko bratele brusa....imam utisak da je od dojenja tj od moje pogrbljenosti dok dojim....user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 311
6.12.2015 7:39:23   
branki*
Trco moja,hvala ti ko sestriuser posted image
Zamisljam da je pravauser posted image

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 312
6.12.2015 7:45:10   
Trcosava
Zamišljaj Branki, zamisli i sunce i toplinuuuuuu user posted image

Maraj, vrlo moguće. Da te ''utešim'' da ne znam da li će proći user posted image mene i sad otkida kičma, a ne dojim ga već ohoho - od njegovog trećeg meseca (tj do nekog 4 je bilo malko mleka) i kičma me otkida. Meni i od toga i od položaja spavanj sigurno.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 313
6.12.2015 7:48:48   
branki*
Moja masta moze svastauser posted image
Mene boli,ali donji deo ledja,stalno,ujutru pogotovo!

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 314
6.12.2015 7:50:35   
serpica
Dobro jutro mamike
ima li brzinske kafe? Mene svake noci boli kicma dole nisko u karlici ne mogu da protumacim bol mozda su i bubrezi,ali cim ustanem,razmrdam se bol prodje.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 315
6.12.2015 7:50:36   
bebilule
Jutro i od mene. M kunja posle jutarnjeg hranjenja a ja pijem kaficu. Danas nesto nisam raspolozena...mislim da cu i ja leci i to kraj M. Obozavam da.se ususkam kraj.njega kad je u dnevnom boravku. Nekad vise tteba on meni nego ja njemu user posted image

Maraj, jesu li ti stigli nalazi?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 316
6.12.2015 7:51:27   
Trcosava
Ih što te volim tako razdraganu od ranog jutra

Nego to dole te boli od nosanja.
Mene ubi i pranje sudova na ruke, pa ne da sam sad razmažena i da sam navikla na mašinu, ali zadnje vreme ne izbijam iz sudpere. Još ona daska na podu me ubiVa u pojam

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 317
6.12.2015 7:53:00   
branki*
Serpi i mene slicno boli,ali ja mislim da nisu bubrezi.pojma nemam.samo da nije nista ozbiljno,jer kod lekara toliko mrzim da idem,da bezim mo djavo od krsta!
Gde je daca77, nje bas dugo nema?

branki

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 318
6.12.2015 7:59:31   
serpica
Trco ja moju bebu ne nosim uopste,ustvari samo je prenesem od kolica do kreveca ili kad je presvlacim,meni nije od nosanja,nocu ne sisa tako da nije ni od toga,ko bi ga znao sta je..
Branki mene i dalje boli ruka ona sto je odkidala u trudnoci,sad se bol spusta u desnu nogu i u drugu ruku,cesto utrni i nemam osecaj u njoj,jos nisam uradila maagnet vratnog dela kicme ko sto su mi rekli,ima mesta sl.god u avgustu...a ovaj bol nisko mislim da je od bubrega jer mi se inace takav bol smiri kad setam,a boli kad lezim.
Daca danas slavi Nadji rodjendan cini mi se,

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 319
6.12.2015 8:03:35   
eca89
Dobro jutro mamike evo i nas milion i po puta budjenje, ali bar nije bilo zurke kao preksinoc nego je odmah zaspivala.
Mi danas imamo goste, sinoc sam pravila neke coko-kocke, pa navalite djevojke!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 320
6.12.2015 8:04:00   
branki*
Ne znam,ja sve mislim da mi je od nepravilnog polozaja i ukocenosti dok spavam,jer boka visi na sisi,videcu kako ce stajati stvari.
Sad gledah da l da otvaram nadji temu,daca se 7.porodila,znaci sutra bice.
Eco,stizem i ja na te coko kocke😘a,za zurku....sve znam i sve znas!

< Poruku je uredio branki RR -- 6.12.2015 8:07:00 >

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 321
6.12.2015 8:09:12   
Trcosava
O oooo Šerpi.!!!

Ej, pa ne znam. To u dnu leđa je mene bolelo još od posl porođaja sa Anom. I tu me uvek boli kad sam trudna i kad treba da dobijem (ali samo kad perem sudove hahahaha) i to sam povezala sa težinom i uopšte sa nosanjem.
Evo, sad sa Lukom me tu nije bolelo. Ali me otkida baš na sredini i gore kod lopatica. Sinoć sam klekla na pod, pa se savila preko kolena i ispružila ruke. Ljudi moji ja vama taj bol u leđima ne mogu da opišem.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 322
6.12.2015 8:11:51   
branki*
Ako je bol od pranja sudova i nosanja i tereta,odmah ima da idem kod dr,da zvanicno dobijem potvrdu da ne smem da nosam i teglim!cim bude trebalo nesto da se radi,ja lepo mm potvrdu pod nosuser posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 323
6.12.2015 8:16:08   
serpica
Trco ma mene boli sa strane gde su bubrezi i onako tuzno,tesko...ali samo dok ustanem,sto znaci nema meni spavanja to je lek user posted image
i kad smo kod spavanja,moji jos spavaju svi bice zurke kad pocnu da se bude svi od jednom..a ja sama user posted image i umsto sad da pravim dorucak ja piskaram ccccc i desno oko mi igra vec dva dana..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 324
6.12.2015 8:18:30   
eca89
Šerpi, ja sam čula da ako ti igra desno oko, nešto će te obradovati, e sad koliko je tačno ne znam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here