Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 7:05:13
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro stomacici!!!! Samo da vam posaljem jedan veliki , bas sam lepo spavala, bolje receno onesvestila sam se, al je bilo lepo na rodjendancu!!!!! Pisem kasnije!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 7:38:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro i od mene uffff kako mi se spava, idem da spremim klince za vrtic. Voci drago mi je da si uzivala, a videces kako vreme brzo leti pa kada tvoja beba bude slavila prvi rodjendanac
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 7:39:52
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro jutro trudnice Ja ustalanda vpdim dete u vrtic, a mis u stomaku se opet okrenuo karlicno, tj.tako bih bar rekla jer je stucao skroz gore, idem danas kod moje dr drzavno po upute pa ce mi raditi UZ, bas me zanima jel se opet okrenuo, ako jeste opet ima da klecim svaki dan dok se ne nameseti kako treba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 7:46:35
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro i od nas! Pada sneg... Ne znam da l' da placem ili da se radujem. Ovde su sve brda, ako zagusti nema voznje, a pesice je opasno ici u ovom stanju. Inace, posle 2 meseca, sinoc sam spavala celu noc. Isi, kako znas da ti je beba karlicno? Ja kad osetim stucanje skroz nisko, mislim da je onda dole glavica.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 8:28:41
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ! Popkice, i ja mnogo volim sneg, ali je realno da nam ove godine nije praktično da pada ja ipak držim fige da izguram još ovih dvadeset dana bez smetova Isi, ti opet na uz, blagiš tebi! Ja bih nekako bila mirnija da mi je juče radio ali kaže da nema potrebe, a meni ostaje da verujem! Di, stvarno smo ko UM i Jana! Sve nešto razmišljam kako je 14.12. super datum ali se setim kako su Jani odlagali! Ništa nije sigurno, može da bude ali ne mora da znači Danas kampujemo kod mojih, baš se radujem - prijaće malo skitnja! Mada ovih dana imam problem sa svima jer mi ne daju da otvaram prozor, kao hladno je, a meni em što je vruće em stalno deluje zagušljivo!jel imate vi taj problem?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 8:41:28
|
|
|
|
madre
|
juhu,evo mene odvela bogija u vrtic, pa omlatila prazan burek i sada cu verovatno da legnem danas kada ga pokupimo iz skolice, vodimo ga na pregled kod ortopeda da mu pogleda tabancice i verovatno cemo dobiti uloske za cipelice... a posle cemo da uziavmo, u bioskop, soping i tako... bas se radujem vekendu sony, nemam problem sa prozorima i luftiranjem, ali obozavam da udjem u sveze proluftiranu prostoriju... mada sada sam vise kao ti tvoji sto ti brane, mnogo hladno bre isi, balgo tebi, opet UZ popkice, jesi li ti skroz sredila onaj zub sto te mucio, jesi li zavrsila sa njim? ja treba jedan da sredim ovih dana... do kada ti radis? valjda nece napadati taj sneg previse, bas deluje to onako strasno kada vam u tim uslovima ni prevoz ne funkcionise kako treba...
< Poruku je uredio madre -- 27.11.2015 8:46:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 9:31:26
|
|
|
|
popkica bebic
|
Draga, madre, zub je do pola sredjen, a u petak sledeci opet idem na burgijanje. Najgore je sto im treba svez snimak, a ja ne smem da snimim. Imam utisak da ce sneg da zabeli sve, pa mi ostaje da se uzdam u Boga da izguram do kraja decembra da bih stekla pravo na porodiljsko.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 9:41:39
|
|
|
|
isidora88
|
popkice i jeste kad osetis dole stucanje da je tu glavica, ali ja sam stucanje osetila skroz gore iznad pupka, bas me zeza ako se opet okrenuo kaqko ne treba. posle ovog UZ kontam da cu imati samo jos 1 do kraja trudnoce, u porodilistu sa zavrsila sa UZ, a u dz mi nece raditi svake 2 nedelje joj i ja treba opet kod zubara, a ne znam sta da radim, isla sam kod jedne, ali mi je nesto zeznula, kad zagrizem osetim neku nelagodu na tom zubu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 9:46:38
|
|
|
|
tuzna29
|
Eto i mene da Vam se pridruzim konacno ljubac za sveeeeeee :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 9:49:00
|
|
|
|
Modessty
|
Drage trudnice sad videh da se u Nišu održava radionica "Dobrobiti i tehnike dojenja" 05. decembra 2015. Organizator je grupa " Nišlijke koje podržavaju dojenje". NIje loše da se ode. Ženice su ok i može dosta da se nauči.
< Poruku je uredio Modessty RR -- 27.11.2015 9:55:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 9:54:05
|
|
|
|
isidora88
|
tuzna dobrodosla
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 9:57:55
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro da si me podset_ila, baš sam htela da podset_im da ima slična zgoda i u Bg! Ja planiram da idem! Da napomenem samo da je najava obavezna! Decembarska beogradska radionica o dojenju se održava u petak, 04.12.2015. u 17h, u prostorijama Udruženja u Zemunu (Kraljev trg 18. – ulaz iz dvorišta, sprat 3, stan 5). Tužna, dobro nam došla!
< Poruku je uredio sonyasha -- 27.11.2015 9:58:55 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:00:26
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobroooo jutroooo stomačići. Bas ste poranile. Kod nas je jutros svinjokolj, tj kod mesara, tako da stize popodne meso samo da ga popakujemo. Dobrodosla tužna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:03:22
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drago drruštvance, dobro jutro Hajde, ko je za uštipke? Evo mi odaaaavno budni, ručkali već i sada igranje i kafica. Juče sam pravila princeze, mnogo su brže nestale, nego što je trajao proces spremanja... Ja imala neku nesanicu, sedela, gledala Tv u 2, čula svaka kola koja su prošla i kroz komšijske ulice, ne znam šta mi je bilo. Idem da čitam šta ste pisale, ljubiiiim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:10:09
|
|
|
|
tuzna29
|
Drage trudnice sta mi preporucujete za klopu u prvim mesecima ni sama ne znam sta da jedem a jede mi se bas sve doduse najmanje slatko najvise slane stvarcice :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:15:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jedi tužna što ti duša prohte , samo da te mučnina ne hvata. Voće, povrće, meso, sve umereno , najbitnije je da ti raznovrsna ishrana i da vitamine unosis hranom, a ne nekim lekovima, preparatima i sl. koji služe kao dodatak ishrani trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:15:39
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Tužna, da od sada pa ubuduće uvek budeš srećna, dobrodošla Dijo, ipak nisam kupila Merix za bebu, otišla u Lilly, a tamo na sniženju Persil, tečni, beli, sensitive, tako da sam uzela njega, ista cena, nadam se da će odgovarati. Kupila sam i pelene i maramice za porodilište, to mora da se donese u Zemunsko. I Bogami, Dijo, i ja ću dobro razgledati Kostine stvarčice kad ih operem i ispeglam, ima tu baš dosta Carter's stvarčica koje K nike ni nosio, mada nema plišanih, jer je on rođen u avgustu, pa ne znam da li bi u pamučnim bebi bilo hladno. Jeste vi spremile pamučno ili plišano odelce? Anim, super za meso, napuniš zamrzivač i ne moraš da kupuješ meso svaki put kad ti zatreba, pogotovo sad sa tibom, i posle s Popki, nadam se da će sneg malo da te ispoštuje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:19:33
|
|
|
|
tuzna29
|
Mamaj hvalaaaaaa :* Animsaj9 uhh ja moram te tablete vestacke pomocu njih sam i zatrudnela vitamini su mi uzasno niski ispod normale cak za nisko i moram pored ishrane i to da uzimam ali pijemd osta kvalitetne pa mislim da mi nece skoditi. Od hrane mi s enajvis eejdu salate i meso ali przeno ili peceno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:20:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mamamaj jeste lakše i mi smo tako navikli uvek da ima mesa u kući, zivimo na selu i imamo uslove da ih gajimo, malo se pomučimo, ali mnogo nam roditelji pomazu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 10:25:34
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim, nama gaji sveki, mada oni žive u manjem gradu, i van centra grada, tako da uskoro više neće smeti da ih drže, možda već sl godine. Pojma nemam šta ćemo, navikli smo se na domaće... Tužna, ručkaj meso, verovatno ti zbog tog manjka svega i svačega organizam sam zato to i traži. Ja sl nedelje treba da vadim kks, urin i antitela, ako bude sve u redu, to će biti to, ne idem više na bockanja do prijema Dr mi je u utorak dala uput za uz, ali i za prvi ctg, pa u ponedeljak da zovem da zakažem, zakazuje se oboje.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 27.11.2015 10:34:33 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 11:25:39
|
|
|
|
borica
|
Dobar vam dan drage moje .Nije me bilo dugo. Radila sam AC proslog cetvrtka, o tome kako je protekla pisacu u odgovarajucoj temi. Mirovala sam sedam dana, bila sam kod majke sa sinom, mm je na terenu. Redovno sam vas citala sa telefona, ali nisam mogla da komentarisem. Osecam se dobro, danas sam isla za doznake. Zelim dobrodoslicu svim novim trudnicicama, da ih ne nabrajam posebno. Veliki pozdrav za moje stare drugarice i . P.S. Mamaj, videla sam da si pitala za mene .Pozdrav, pa se kuckamo kasnije, odoh da spremam sarmu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 11:37:34
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro drage,raspisale ste se nocas,ja nisam oko sklopila do 4 jutros.Zeludac u grlu,beba na besici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 12:32:49
|
|
|
|
madre
|
evo i mene posle dremke pustila masinu i sada pijem kaficu, gledam kisu kroz prozor i drago mi je sto ne moram nigde da idem alex, i ja sam lose nocas spavala, ustajala sam cak i da povracam tuzna, dobro nam dosla! mamamaj, ti si stvarno keva nad kevama, stalno neseto lepo spremas, te krofne, te ustipci, mene nekako sve to mrzi a mozda je to zato sto su moji ukucani prilicno ravnodusni prema svim tim stvarima, pa i nemam motivaciju da spremam... joj, anim, danas snicle za rucak, a? imam i jedan zub da sredim, bolje sada nego kad stigne beba...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 13:01:57
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Borice, mami me ta tvoja sarma, hm. Alex, suosećam danas, ništa nisam spavala, evo legla s decom upravo, ali san neće ne oči... Madre, ima dana kad se ja tako, što bi Čkalja rekao, "za''ukćem" pa spremam, a ima i ovih kao danas, za ručak supa iz kesice, biće i pečeni krompirići i salata iz zimnice, sir, ma ne mrdam... Kad stiže skafander? A moji vole svu spremljenu hranu, pogotovo za doručak, uvek s nečim konkretnim ili domaćim počnemo dan. Kod nas svi ješni... Naravno, sad u trudnoći bude odstupanja, u svemu...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 27.11.2015 13:04:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 13:06:48
|
|
|
|
madre
|
aha, svakako volela bih da zivim kod tebe u tim tvojim brzim danima skafander ocekujem oko 10og decembra evo sada bas gledam, porucila bih jos nesto, ali nekako mi je glupo, jer jos nisam ni otvorila bogijeve stvari, pa ne znam ni sta imam, a sta fali... pocela sam spisak da pravim sta mi treba od analiza, dokumenata, kozmetike, malkice sam se mrdnula, sve mi nesto rano, a sta ti kazes?
< Poruku je uredio madre -- 27.11.2015 13:08:13 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?