Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 23:40:02
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Emice, nikako danas da ti napišem, ako ne voliš badem, probaj s lešnikom ili nekim drugim koštunjavim, što voliš, može d pomogne. Anim, a da li ti pomaže Mivela ili bezobrazno skupi Donat za želudac? A što se tiče kokiške, i ja popijem, i baš mi s traži. U prvoj trudnoći sam umirala za pivom, maštala da se porodim, pa da kupim gajbu I a u ove dve trudnoće ni da ga omirišem, fuuuj
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 23.11.2015 23:43:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 8:18:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric zenice,kako ste od jutros? Neko je spomenu Kolu..meni je vise puta padalo na pamet...mmm sto bih je popila,al ne volim ako uzmem neznam da stanem. Inace izbegavam sokice i cesto mi se desi da mi neko dodje nemam sok, jer ga mi slabo pijemo. Deci pogotovo ne dajem cesto. Jedino odstupanje je kad imam Zoveeee e onda haos Al zato cokolade kad nema....grizem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 9:07:44
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro! Ja sinoc umesila slavski kolac, moj prvenac, bas mi je lep, bas sam ponosna! Radim i danas, sutra necu, a lepo nam pada i sneg. Ljubim vas!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 9:28:28
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro Popkice, kako diiiiivno, kod vas sneg pada! Mada sam sada tako trapava da bi mogao da sačeka da se porodim Mamaj, i meni se u prošloj pilo pivo, koje inače mnogo volim, a sada sam uzela par puta da nazdravim na slavljima ali sam kompletno indiferentna! Od danas u devetom, usitniloooooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 9:47:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mamamaj pila sam običnu neku kiselu , ne znam jel mi ona pomogla ili čaj od kamilice , al proslo je... Popkice za slavski kolač! A meni se pilo vino crveno nedavno, ne znam sta mi bi, jer nisam ga pila pre trudnoće, mislila sam da bi flašu mogla popiti bilo bi hik-hiiiik
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 9:56:57
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro, okruglice moje. Izvolite na prženice, moja mala čudovišta se probudila baaaš gladna. Ja sam danas pune 34, od sutra u 35 nedelji, jupiiiii. Jupi, a pipnula stvari još nisam... Ako ne bude danas plata, krećem u akciju i bez nje, pa kako bude, možda me Marfi vreba iza ćoška i čeka da krenem s pranjem i kupovinom, pa bude i plata... Popkice, čestitke na prvom slavskom kolaču, da u zdravlju umesiš još puno, puno... Ja danas popodne kod dr.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.11.2015 9:59:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 10:09:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ooooo ta plata se igra sa nama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 10:12:44
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim, ja ne volim crno vino, ali obožavam dobro belo, i kad mi je dolazio burazer, mm kupio da nazdravimo, e vala sam baš nazdravila i gotovo, mm ga popio... Izgleda da će ovo dete biti neki pravi antialko tip. Anck, ni kod nas nema sokova, mada mm obožava, ali ga uspešno odvikavam. Primetila sam da kad K dam sok, kaka mu bude jaka i ojede mu se guza, a M inače ne dajem bespotrebne šećere, jer od rođenja ima tvrdu stolicu. Pravim domaće ponekad. A ja ako popijem čašu soka, posle tražim čašu vode, čak i u gostima... P. S. To, naravno, ne važi za Coca Colu...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.11.2015 10:15:59 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 10:20:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
A nisam ni ja neki ljubitelj sokova, al volim Colu posle ručka da popijem, da se malo slegne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 11:03:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Stomacici kako ste mi Sonya cestitam za deveti! Bravoooo usla si u sigurnu zonu Mamamaj i ti ces jos malo. Emice mene je gorusica ubila pre par dana i samo mi je pomogao badem i cola. Inace ne pijem koka kolu ali par dana sam se bas navukla, sva sreca pa mogu da popijem max par gutljaja. Anck ni kod mene nikada nema soka u kuci. Kada mi se neko najavi kupim a ko dodje nenajavljen dobije casu vode ako bi imala sok onda bi ga i ja i deca pili a nema potrebe za tim. A zovu obozavam Mene od jutros muce neke kontrakcije. Nista ne mogu da uradim, bas me zaboli. Cak i kada lezim bolucka po malo. Sutra na ctg ako doguram do sutra. Trebam ujutru da vadim krv i urin a tako me mrzi.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 24.11.2015 11:05:08 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 11:31:46
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro ,mene jutros na dva puta bas boleo stomak,ko grcevi,mozda me muci stolica ili ce virus jer mi je uzasno muka,gotova sam da povratim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 12:02:20
|
|
|
|
marinchica
|
Dobro jutro drage! nekoiko vas je bas uslo u finale, kad zaredjate jedna za drugom, kao kokice cete da puckate. Ostace nam tema prazna Ja vise nikakva prorocanstva ne dajem, ostala sam bez epidurala zbog Jane i UM Popkice bravo za slavski! Kako je meni termin 16.05, a slava 06.05....bogami ja slaviti necu, samo kolac, svecu i rucak za mene i muza. Meni se kisela voda pia na slavi strasno. Popila sam jednu casu. Sva sam se preznojila koliko mi se naduo stomak. Od sad je pijem samo kad sam kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 12:04:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto sad sam stamanila cokoladu pred rucak aperitiv . Sad sam se probudila... kao i svaki dan , sva sam smnlacena , umorna...samo bih spavala .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 12:10:54
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Sony, pa bravo za deveti, draga! Jesi krenula s pripremama? Dijo, da, pratim vas u stopu, da vam se pridružim u devetom uskoro. Marinchice, ja ta naduvavanja stomaka imam od paprike u svakom obliku, a obožavam je, neku noć sam ustala samo da onako pojefdm s nogu jednu zalučenu Alex, možda je virus, skuvaj čajić i primiri se, utopli se, grickaj nešto suvo, za mučninu.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.11.2015 12:15:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 12:13:03
|
|
|
|
sonyasha
|
Di, što bre ako izdržiš do CTG-a, jel tako jako? Jel si spremila torbu? Alex, vlada neki stomačni, Vojina je potkačio sa dva povraćanja i mučninom, a mm se dva dana zakucao u wc-u, ali on ima i grčeve Nadam se da će da te pusti na miru brzo! Mamaj, sve pola napola spremno, mislim na stvarčice, a torbu nisam ni krenula da spremam, moram od sutra ozbiljno da se pozabavim time!
< Poruku je uredio sonyasha -- 24.11.2015 12:20:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 12:19:59
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari ja malo dremnula i sada pijem nesic... sony, bravo za sigurnu zonu! popkice, super za kolac! i ja bih bila ponosna anuck, evo i ja sam morala malo da se zasladim okoladom pred kafu... mamamaj, ja bas volim przenice ali ih nikada ne spramam kada sam sama, to mi je nekako vikend dorucak, pa sam ih se bas uzelela... sta ti je ostalo jos da dokupis? kako tvoji kukovi, moje prepone onako meni je termin 25 ili 26 januar, znaci sutra ulazim u 8mesec, to je onakooo bas veliki mesec mogla bih ovih dana da povadim bogijeve stvarcice, cisto da vidim sa cime raspolazem alex, a kakvi su ti ti bolovi? sto te sekiraju, znas da su svi ti razni bolici normalni, beba pravi sebi mesto
< Poruku je uredio madre -- 24.11.2015 12:22:10 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 12:51:22
|
|
|
|
alex88
|
Ocigledno je virus,pojela sam jednu plazmicu i popila caj i sve povratila,to mi je rucak za danas ,ovde hara stomacni,nema ko nije bolestan ,nadam se da nece dugo trajati.Kod nas bas lepo pada sneg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 13:28:32
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Madre Kako sam ušla u 34nedelju, ne bole me kukovi, u neku ruku super, a u drugu se plašim da je to znak da smo spremni... Evo sutra ulazim u 35. Ne znam, M sam rodila na 37+3, K na 39+5, možda ipak da se ubrzam s pripremama... Kupiću mu samo odelce za izlazak, i možda još nešto, ako mi se baš dopadne, imam gomilu garderobe i ne želim da je lagerujem. Sveki mi kupila 10 tetra, peškir s kapuljačom, a mm jedan veliki peškir-frotir. Dovoljno svega. Nego sam htela neki plakar, komodu, tako nešto, pa me to stopira do plate. Sad njih troje, treba tu garderobocu negde smeštati. I osim toga, ono sitno, kozmetika za porodilište, nove papuče za po kući, a ove ću oprati za porodilište, za njega pelene, vlažne maramice... Alex, ipak se ti hidriraj koliko možeš. Skuvaj supicu i čaj, napravi limunadu ili iscedi pomorandžu, važno da uneseš koliko toliko tečnosti.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.11.2015 13:32:30 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 14:52:08
|
|
|
|
alex88
|
ipak sam zvala sad dr zbog grceva,otici cu oko 4,pola 5 na pregled,plasim se da nisu kontrakcije .nadam se da nisu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 15:54:37
|
|
|
|
sonyasha
|
Moram da vas počastim i prezentujem trudničko blesavilo! Tri vrste pudinga u svim kombinacijama, ali ručka ni za lek
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 15:57:52
|
|
|
|
sonyasha
|
Alex, skoro sigurno nisu, ali te razumem da hoćeš da proveriš! Javi nam obavezno, a mi držimo fige!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 16:09:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Ijaooo Sony sta mi radis, mmmmmm Alex mene je jutros bas boleo stomak nisam mogla da se krecem i bila sam ubedjena da su kontrakcije , mislim ima ih ali ipak su vecim delom bili grcevi. Kako sam otisla u vc sve se smirilo. A u poslednje vreme bas oticem i mucim muku sa zatvorom. Cak mi je i dr na u sredu rekla da sam puna i da moram naci nacin da to resim. Mamamaj ja sam do sada kupila komodu ona mi je bas bila neophodna i skafander. Mislila sam da kupim odelce i jos po nesto ali sam odustala. Dok sam peglala ves videla sam koja je to gomila stvari a preraste se za mesec dana. Bolje Vuku i Kosti da kupim nesto za te pare a opet ostaje trecem. Nekako se osecam kao da bacam pare a nema potrebe za tim. Stvarno svega ima. Kupicu jos koju tetra pelenu , peskir i to je to.... ostalo je sve izmisljanje i sto kazes lagerovanje stvari. Neko me je pitao za torbu. Nisam jos spakovala ali sam dosta toga pripremila, spavacice popeglala pa ako krene samo ubacim u torbu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 16:12:38
|
|
|
|
vocicana
|
Alex, Di, Sony ( cestitke za 9-ti)! Za vas lutke moje Ja kuvam krompir za salatu, a riba je u kafani da se na rostilju ispece, nemam sansu da je seckam I cistim kao ni bilo kakvo meso da secem od kako sam trudna, bas sam bzv. Alex obavezno javi sta si uradila, mada msm da je to virus protrcao pa si tako odreagovala. Jao Boze, samo brige svakog dana. Ljubim vas, mi smo od sutra 22- ga nedelja!
< Poruku je uredio vocicana -- 24.11.2015 16:13:33 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 16:17:20
|
|
|
|
vocicana
|
E Di u pravu si, sve vec imas, hajde da nije bas bez icega ali svakako nemoj preterivati. Ja sam kupila par sitnica za moje dete, tako cu se polako I spremati, necu cekati zadnji mesec I ostalo, ne verujem da to ista menja u smislu da je maler I sl. Jedno po jedno da se ne slogiram od troskova. Otvorena je Aksa kod nas u Ks 24.10. Jedva cekam da obidjem teren malo. Mm ide za Holandiju ponovo pocetkom decembra, tako da cu jedan dan da se zaputim I odem da se nauzivam gledajuci stvarcice. Bas mi je to veliko uzivanje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 24.11.2015 16:18:05
|
|
|
|
vocicana
|
Sony super ti je puding, bas si dobro pozitivno luda trudnjacaaaaaaaa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Alergijaguppy RRIma li vaša beba alergiju?Imala je, nema više (
18%)
Da (
11%)
Ne, nikad nije imala (
71%)
Ukupan broj glasova: 28Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!