Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:28:59
|
|
|
|
Jole84
|
Alex Milu sam dobila za dlaku pred vto. Odradila tri IUI i sve ostalo, sakupila do poslednjeg papira i otišla da dr proveri i da predam u socijalno, a kasnilo mi jedan dan. Mislila sam da je cista A sad sam ostala onako skroz lagano, bukvalno iz prvog puta
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:33:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Madre nedostajte i vi meni, druzenje u tromesecju je prelepo, a ovo sto vas tek ceka jos lepse za sve uz i dobre nalaze, evo Di, i jos po neka su sledece, jedva cekam nove bebice... Bebac spava, U gleda crtani, jutros smo imali goste na babinama, U , bebac i ja smo sve sredile same, mm nam poslao iz grada rostilj i kolace, mi postavili, ispricali se, dobili, poklone, ispratili goste i sada spavanjac! Jekik Ljubim vas sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:35:46
|
|
|
|
alex88
|
ma to je sve eksta ,bolje nije moglo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:36:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Alex Milu sam dobila za dlaku pred vto. Odradila tri IUI i sve ostalo, sakupila do poslednjeg papira i otišla da dr proveri i da predam u socijalno, a kasnilo mi jedan dan. Mislila sam da je cista A sad sam ostala onako skroz lagano, bukvalno iz prvog puta Duso moja samo da te bice toga jos znas? za koju godinu da me stignes.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:44:49
|
|
|
|
Jole84
|
Uh Šerpi kako sam krenula ne bi me čudilo Ono što mi je smešno-ironično je što sam ranije jako patila kad me pitaju kad ću da zatrudnim, a sada me pitaju "zar već opet" Ljudi vazda neke kritike imaju....Tipa, "na nos će da ti izađu pelene" ,"spremi se na pakao" Alex kako si ti? Jel nema više povraćanja?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:47:46
|
|
|
|
sonyasha
|
Ćao trudničice! Mene doca pregledao, a ovaj put nije radio uz! Kaže da je sve zapečaćeno i najvišlje moguće Kaže cr 14.12.2015. Jedva čekam i ako mi je frka već sada Kaže sve je ok, između dva ctg-a i vidimo se trinestog na prijemu! Nisam stigla da čitam, vidim da je kod Isi dobro prošlo! Odoh da dremnem pa se kuckamo kasnije!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:53:58
|
|
|
|
alex88
|
Bolje sam,nema onog virusnog,al ovog mog trudnickog bilo malocas,proci ce kad se porodim Sony ,ako Di saceka termin vas dve cete isti dan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:55:39
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje, dobar dan i od nas. Brze oporavke vam želim i čestitke za uz, velike bebice, vreme leti, hvala Bogu, sve smo bliže svojim ciljevima Pipi, ja sam sada u 35 nedelji. Jole, ne pitaj za prošli put, vodenjak curka, a ja prepakujem torbu na prijemu, nisam znala gde sam, a kamoli šta sam na kraju unela u porodilište, e ovaj put imam torbu koja staje u natkasnu, kažu li mi opet prepakivanje, "ponosaćemo se"... Alex, kako si mi? Sony, super što sada možeš da odahneš, uživaj s Vojinom maksimalno, tako sam i ja prošli put s Mašom tri dana pre porođaja išla prevozom u luna park i baaaš smo uživale do samog polaska u porodilište. UM, najveći i nedostaješ i pravim danas princeze i mislim o tebi, ljubi devojke
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 26.11.2015 13:58:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 13:59:14
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Uh Šerpi kako sam krenula ne bi me čudilo Ono što mi je smešno-ironično je što sam ranije jako patila kad me pitaju kad ću da zatrudnim, a sada me pitaju "zar već opet" Ljudi vazda neke kritike imaju....Tipa, "na nos će da ti izađu pelene" ,"spremi se na pakao" Alex kako si ti? Jel nema više povraćanja? Jole sam po tom pitanju dobila i dijagnozu pisah u crticama,sad me pitaju auu sto ti veliki stomak,ja im kazem ja opet trudna,neznate?? nek ste mi vi zive i zdrave,zli jezici nek idu dodjavola
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 14:02:49
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jole, uživaj u svemu, a dušebrižnici neka samo gunđaju, sve se srećemo s kritikama, kpd nas je uglavnom bilo "sama s decom non stop, a ne zaustavlja se" kad su čuli da sam ostala trudna, a K napunio 6meseci... Negde i jeste rano, ali idem tom logikom da to izobavljam sada i posvetim se odrastanju i vaspitavanju dece. Neka Bog blagoslovi sve čekalice, a ovi "komentatori" pojma nemaju kako je to čekati... Jekiki, dušo lepa, grlim te punooo Gde je moja Anim, ako Dija i Sony idu zajedno, mogle bismo i nas dve da jedna drugoj teleportujemo snagu...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 26.11.2015 14:09:45 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 14:10:10
|
|
|
|
Lota
|
dobar dan stomacici! Evo da vam se javim dok mi ne stignu muz, cerkica iz vrtica i dever na rucak. sonyasha, nadam se da ces da me preskocis sa terminom , posto se meni ne zuri . Danas sam usla u 38. nedelju, sad se lakse dise... stalno sam se brinula da cu prevremeno da se porodim, jer mi je grlic jos u 16. nedelji bio dugacak samo 1 cm . Juce sam radila ctg i briseve, danas korpokulturu, u ponedeljak stizu rezultati, pa ponovo na kontrolu i ctg. Danas i juce me boli grlo, za sad nije strasno, nadam se da necu vise da se razbolim. Jole84, druga trudnoca ti je dosla kao nagrada za sve sto si pretrpela zeleci prvu bebicu, mala ili velika razlika, nebitno. serpice, kako se ti boris sa obavezama? Lepo od tebe sto nas i dalje obilazis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 14:18:53
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi ti uvek znaš kako da im odgovoriš tako i treba. Mamaj u pravu si, posle odrastaju zajedno i igraju se. Nekako su u svemu zajedno. Između sestre i mene 7 godina razlika, nešto nikad nismo imale zajednički jezik ni interesovanja. Baš sam srećna što će između devojčica da bude mala razlika. Mila će da ima drugaricu za ceo život Svaka tebi čast kad uspevaš sama sve. Ja iskreno stalno kukam da mi pomognu bake, kolko mogu, sad mi treba, posle nek kuliraju Lota i tebi se baš približilo! Uzmi limun, toplu vodu i med, odlično za grlo. Sony sad uživancija u sigurnoj zoni
< Poruku je uredio Jole84 -- 26.11.2015 14:19:34 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 14:20:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mamamaj tuuuu sam, trenutno na slavi, pa preko ne mogu da ti pošaljem smajlic sa zagrljajem preko telefona.... Ali saljem tiiiii ogroman zagrljaj i falila si puno dok ti telefon nije bio u funkciji . Ti i ja ćemo zajedno, i naravno da smo najveća podrška jedna drugoj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 14:31:46
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: alex88 Bibi a koja si nedelja,nemas tiker?nije ni meni dr rekao kilazu a pol necu ni da pominjem ,videcu kad serodi Ulazim preko fona zato ne mogu postaviti tiker ali postavicu kad budem na kompu. Inace sam 13 nedelja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 14:39:18
|
|
|
|
serpica
|
Lota draga,imam mnogo manj vremena nego ranije ali uvek udjem da vidim sta ima novo i kako ste i dam neki savet ako mogu..mnogo mi je drago kad vidim nove trudnice.... a ti i ja smo stare drugarke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 14:47:52
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim, pročitala sam da si kod tvojih, samo kad si se oporavila, ručkaj i uživaj, drmni jednu kokišku i za mene... Ma, Jole, daleko od toga da sve postižem, imam haos po sobama, svašta nešto treba uraditi u kući, uselili smo se u oktobru, mm radi non stop, bake po 300km u različitim pravcima, rade obe, šta da se radi... Deca su mi svaki dan sita, čista i zdrava, a sve ovo ostalo mora da čeka da stigne Darijan i da se malo uhodamo. Samo Bože zdravlja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 15:32:40
|
|
|
|
vocicana
|
Kako su se raspisale moje trudnicice, dobar dan. Evo tetka da " surdukne" jednu kaficu( prim.prev. urednika, izraz da popijem- malo seljane), pa da uletim u kupatilo na ulepsavanje. Sestricini je danas prvi rodjendanac, svima veliki , svi koji slave neka im je blagosloveno I lepo, ljubimo vas nas dvoje!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 15:43:26
|
|
|
|
alex88
|
e neka joj je srecan divan dan,taman da nam osvezis temu sa slikama i pokazes haljince i pupalo naravno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 16:35:34
|
|
|
|
vocicana
|
I pupa i haljina dolaze sutra cim dodjem s posla, duznik sam. Lepo se osecam. Hvala duso.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 17:59:34
|
|
|
|
madre
|
evo i mene... vodila bogija na sisanje pa otisao kod babe na veceru, a ja se spremam da idem na kafu i tortu kod moje kume... nesto sam nervozna naopako, svi i sve me nervira, bas sam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 18:14:04
|
|
|
|
milenatea
|
joooj opustices se na kafici madre posle :* mene danas probolo dva puta u stomaku bas sam se uplasila. ali sada je sve ok valjda. necu da zivkam dr i do srede necu ici
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 20:55:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Stomačići gde steeee? Ja sam bila kod dr, dala mi liste za novembar i otvorila trudničko, 7.12 idem na uz pa da se dogovorimo i za ctg. Od ovolike hrane danas moja trba se šokirala sad bi valjalo spavati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 21:32:47
|
|
|
|
alex88
|
Anim,a sto se tice hrane samo ti ruckaj koliko ti prija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 23:56:35
|
|
|
|
alex88
|
Zaspale sve trudnice,nigde ni jedne.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 27.11.2015 1:52:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Al ste se raspisale, dok sam sve procitala pola sam zaboravila Sonya ti i ja kao UM i Jana, trka koja ce pre Mm i ja smo veceras isli u bioskop, gledali smo Most spijuna. Extra film!. To je to sto se tice bioskopa, ko zna kada cu moci ponovo a obozavam da idem. Film traje 2 sata i 20 min ma nisam ga osetila, bas je vreme proletelo a beban gura li gura hihihi.... Mamamaj sve te razumem, nije lako u finisu boriti se sa decom i kucom. Uvek ostane nesto da se uradi. Ali ja sam par stvari pikirala da uradim cim se porodim, bas me nerviraju a sada nikako ne mogu od stomaka.
|
Anketa
Problemi sa zatrudnjivanjemguppy RRDa li ste imale probleme sa zatrudnjivanjem?da, ozbiljne (
28%)
da ali sam zatrudnela bez intervencija (
8%)
ne, samo je dugo trajalo (
10%)
ne (
54%)
Ukupan broj glasova: 39Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!