Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 21:59:58
|
|
|
|
milenatea
|
Zdravo zenske. ja sam danas potvrdila betom da jesam trudna posle par godina pokusavanja i mucenja. zelim da vam se pridruzim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:06:34
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Alex,Dijana,Voci,Popkice,Bebule.. I sve ostale da ne nabrajam da ne zaboravim...zene puno srece vam zelim I da kad dodje vreme za porodjaj uzivate sa vasim malisanima..novim trudnicama zelim dobrodoslicu,ovo je sjajna druzina..ljubim vas sve.. Nemam vise vremena kao ranije da budem cesto na forumu ali mislim na vas..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:08:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Milena divne vesti Cestitam i zelim ti lepu i laku trudnocu. A ovde ces upoznati divne zenice koje su uvek spremne da ti pomognu i odgovore Lidija hvala svrati nam kada mozes, tj. kada ti Jovan dozvoli
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 25.11.2015 22:10:12 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:10:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Cestitam milenatea!! Zelim ti laku trudnocu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:10:57
|
|
|
|
alex88
|
Di jesi sigurna da ces samo gledati ?Ja pojela jednu barenu virslu i to mi je do sutra.Milena dobrodosla,bas mi je drago sto ima novih ,samo tako nastavite,da nas ima sto vise Lepo spavajte
< Poruku je uredio alex88 -- 25.11.2015 22:13:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:13:21
|
|
|
|
isidora88
|
Dobrodoslica za nove trudnice Ja sutra idem na ultrazvuk, bas mi frka,samo da sve bude u redu. Odoh da spavam, preumorna sam nesto
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:24:03
|
|
|
|
sonyasha
|
Mila dobro nam došla! Madre, urnisa me ženo sa ovim krompirićima i to sa majonezom, kukuuuuuuuuu! Di, meni je posteljica bila lI/lll, mada koliko kapiram za deveti je to ok, videću sutra! Isidora, nas dve sutra na tapetu! Joj, što sam toliki tremaroš baš mi frka! Možda mi sutra urade i ctg pošto sam 36+3 Buda vitla u tibi, jer sam se ja ispaničila pa će biti sigurno blesava noć Laka noć !
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:27:00
|
|
|
|
vocicana
|
Lepo spavaj I javi se sutra sta se desava. Dobrodosle nove , tu smo, pisite, zalite se, hvalite se, pricajte I pitajte, tu smo mi manje iskusne I one malo vise iskusne Di
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:28:19
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Di jeste li smislili ime Emice jos nista nije definitivno ali za sada su najvece sanse da bude Uros. Totalno sam ostala bez ideje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:30:55
|
|
|
|
vocicana
|
Divno ime Uros, svi decaci koji nose to ime a ja ih poznajem izrastaju u divne momke! Bravo Di za izbor!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:32:30
|
|
|
|
madre
|
milena, dobro nam dosla isi i sony, srecno sutra na UZ... sony, verovatno ce ti odraditi i ctg dijo, ti nam ono stvarno iz ozbiljke ode za koji dan, opasno se priblizilo totalno te razumem za ovo da jos ne znas koje cete ime ja nekako mislim da sam ipak resila, ali jos nisam 100 posto sigurna!
< Poruku je uredio madre -- 25.11.2015 22:33:59 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 22:56:46
|
|
|
|
milenatea
|
hvala hvala drugarice mamice :* kad budem imala sta pametno pitati, pisati - pisacu jos uvek sam totalno pogubljena, ne znam gde se nalazim, kao da nije moj zivot. lepo cemo se druziti. isidore se secam iz crtica pre par god. madre koja si nedelja. pozdrav i zelim vam laku noc i lepe snove. a da mene od ponedeljka ubi nesanica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 23:22:37
|
|
|
|
vocicana
|
Trudnicice jedan veliki pozdrav za vas!!! Odosmo nas dvoje u horizontalu, dosta je za danas I previse! Do jutra...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 23:34:15
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Devojke, dobro veče. Meni juče riknuo tel ponovo, a ustvari se ispotavilo da je ipak punjač, nije ni važno, sad sam opet tu s vama. Nove dobrodošlica. Devoke, šta vm je sa tim dijarejama i zatvorima... Da se i ja pripremim, znači... Evo da vas izvestim, kupila sam pelene i vlažne maramice za porodilište, oprala torbu, dve spavaćice i kupila kzmetiku za mene.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 0:11:56
|
|
|
|
alex88
|
Mamamaj za kupovinu, spremas se I ti Kod mene od veceras i hemoroidi pored zatvora i tvrde stolice,bice veselo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 7:10:12
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro! Dobrodosle nove u klub debelica! Ja odoh na posao, a cele noci spavala nisam. Bilo mi je muka i jako me je boleo zeludac. Nisam ni povracala ni imala dijareju, ali me je beba toliko stiskala po debelom crevu da sam mogla da idem u WC na svakih sat dva. Sada mi je u besici. Uzasno mi stvara pritisak, s vremena na vreme me pece besika, a nalaz UK mi je sterilan i sve je sterilno, samo imam nizi Hg u krvi. Nonstop se savijam i podizem V, nije ni cudo sto me svud boli i pritiska. Inace, on hrce po celu noc, nos mu je prepun ali negde u dubini, pa nece nikako van. Treba mi saaaan!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 8:32:27
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ! Ja čekam u Gradskoj i ovde je luuuuudnica! Prijemi, ljudi upadaju preko reda, trudnice sa ogromnim stomacima se laktaju ja sedim i čekam... Popkice, žao mi je što se namuči ženska, nikad nije jedna stvar koja ti ne da da spavaš nego napadaju rafalno u ekipicama!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 8:51:05
|
|
|
|
madre
|
dobar jutar eo ja sada doruckovala i spremam se za dremku mada bih stvano volela da izdrzim da ne legnem! joj, ljudiiii, pocinje nam prava zima ali mi nekako sve to prija... uskoro nam krece i novogodisnja euforija mnooogo volim taj period godine! milena, ja sam 32. nedelja, kada predjes misem preko nika mozes za svakog da vidis dokle je stigao...
< Poruku je uredio madre -- 26.11.2015 8:52:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 8:54:25
|
|
|
|
milenatea
|
dobro jutrooo :) ja mrzim zimu a i za Novu godinu uopste nemam taj osecaj euforije kao pre
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 9:03:25
|
|
|
|
Modessty
|
milenatea ne mogu bre da te navatam po forumima! Čestitam ti draga! Što te nije bilo ovako dugo?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 9:09:38
|
|
|
|
madre
|
milena, ove zime nece nista biti kao prethodnih zima tvoja zimska euforija je krenula jos pe dva dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 9:42:37
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro devojke .Popkice jer nosis pojas,pokusaj da izbegavas koliko mozes da dizes sina,secam se da je u 8 mesecu mojoj sestri dr rekao da nosi pojas,vise odmara i izbegava da podize dete jer se beba dosta spustila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 9:43:16
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro Milenatea dobro došla. Ja evo pijem kaficu, zvirljam ovdje i u TV pomalo. Kod mene je ovde prava zima, sve bijelo i stislo od hladnoce, ali zato vatrica u kaminu pucketa i u kuci je super ugodno Ja sam morala da kupujem majcie zbog posla i dvoje hlace sam uzela, a kada ne radim onda sam u helankama i muževim duksericama, temu koliko ste se udebljale u trudnoci ocito zaobilazim Di bas ti se primaklo, stiže nam Uroš uskoro Mamamaj koja si ti sedmica?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 10:46:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Milenatea dobrodosla u , da se lepo druzimo! Danas je mojim roditeljima slava, srecom sa stomakom je malo bolje stolice i grcevi su prosli, pa cu danas malo da ručkam. Jos danas moram kod dr po liste za ovaj mesec popodne radi....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 26.11.2015 10:54:46
|
|
|
|
emicaa
|
Milenatea dobrodošlica i od mene Ja juče nisam povraćala i fino sam se osjećala.Ništa nisam spavala,Dora povraćala dobar dio noći,od jutros samo Teodora sjedi,Teodora smiri se,Teodora ne stavljaj prste u usta povratićeš i tako u krug.
|
Anketa
Koje ime da dam cerkici?Jelena27KOJE IME DA DAM CERKICI?!Nina (
19%)
Mia (
12%)
Iva (
13%)
Ivona (
12%)
Lana (
23%)
Anja (
20%)
Ukupan broj glasova: 288Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!