Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 13:43:15
|
|
|
|
isidora88
|
Anck ja tako racunam Stigle mi neke cizmice za sina sto sam porucila, valjda ce mu biti dobre. Odoh da se spremam pa po dete u vrtic i u banku po ostatak mm-ovih para. Najgora sam, ne znam sa parama pa to ti je Dijo zar vec ctg?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 13:51:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Cekam, bas sam nestrpljiva Isi u subotu punih 38 n bas se priblizilo. Prosle srede sam bila na ctg i evo sada. A sto se tice para mislim da nisi gora od mene Anck i meni je tako najjednostavnije za racunanje. Mada meni su bile bitne nedelje zbog razvoja bebe i mogucnosti prevremenog. pngpm..... sto kazu nick ti je haos
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 14:18:22
|
|
|
|
sonyasha
|
Pngpm, dobro nam došla! Ženske, ja relativno dobro prošla jutros, nisu ništa silili! A videla sam samo dve gole ženske guze tamo je standardno ko na traci ali bar nisu grube! Ako Bog da da bude sve kako treba da ne moram da ponavljam! Izležavala se sa Vojinom dva sata, on na tabletu a ja u polusnu , pa se sada pridigla! Ženske ne znam kako vi ali zadnja tri dana sam komirana, spavala bih po ceo dan?! Danas sam počela da se brinem jel samnom sve ok Di, kako je prošao ctg? Jel kod vas dopuštaju da legneš sastrane? Kako ste žene sa stomačnim? Mene zeza mučnina ali je ostalo na tome! Sutra idem na UZ i da zakažem cr i taaaako, hvata me frkica!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 14:19:00
|
|
|
|
emicaa
|
Boli me nešto stomak,malo sam prilegla i otvorila sebi limenkicu kole. Di jeste li smislili ime
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 15:39:07
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cao stomacici,samo da VAM mahnem,mi smo dobro,Jovan super decko,21.11. Napunio dva meseca,moj momak tezak 6200gr na drugoj kontroli..Ne stizem cesto da svratim I vidim kako ste I sta se desava ali mislim na vas sve..zelim vam ugodnu trudnocu do kraja da iznesete I lak porodjaj. Sve vas grlim I ljubim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 15:42:01
|
|
|
|
bebilule
|
Lidijaaaaa pa gdje si zeno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 16:24:37
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, izgleda da i mene hvata ili drma crevni virus. Vec 2 sata me boli zeludac jako i muka mi je od mirisa. Uzas! Ja, ako ikad budem imala stalni posao, necu vise nikad trudna da radim, ako i trudna budem bila jos nekad.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 16:29:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
Za sada se malo stomak smirio... Ali krčka u njemu. Supice iz kese i malo plazma keksa sam pojela... Valjda ce biti ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 16:47:54
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Lidija pa skoro sam za tebe pitala, jao hug za vas!!! Devojke dobro vece! Evo Voci, stigla s posla, isla u kupovinu, kupila helanke kupila donji deo muske trenerke, za sebe da bebironac I ja idemo u tome do kraja, kupila jednu tuniku sve sam uzela robne market Rang, 5000 me je iznelo ali zao mi nije, super ce biti. Narucila balon za bebu za sutra, sestricina slavi prvi rodjendan, tetka ide posle I haljinu da kupi pa ko prezivi taj ce da prica. Govorim o troskovima! Povraca mi se vise kada samo pomislim sta tek dolazi, zato sam Pipi JA pocela jos pre 10 dana da kupujem osnovne I za pocetak sitnice za svoje dete, ne pada mi na pamet da cekam stani pani. Strasni troskovi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 16:51:54
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro dosla pngpme, pratila sam te u crticama I dzvanjkala non stop! Bas sam srecna , zelim ti lepu, laku, mirnu trudnocu!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 16:58:55
|
|
|
|
vocicana
|
Bas se radujem da ce ovoliko trudnica da se ovde usidri, bas sam srecna!😆😇 bravo devojke, crtice su ovog meseca uspele!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 17:17:34
|
|
|
|
pipi_coco
|
Pmgpm dobro došla Ja upravo rucala i sada mi se samo spava, oci se same sklapaju, a imala sam u planu svašta nešta po kuci da uradim, ali ništa od toga danas Za sada samo cu viriti stvari po internetu, ako mi nešto baš zapne za oko odmah narucujem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 17:45:53
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo Pipika, mi smo od danas zapoceli 22- gu nedelju, bas sam srecna, citala sam sta se desava tamo dole. Samo mogu da zakljucim da izgledam kao prava zena vec sada, mada dosta oticem od samog pocetka, videcemo kako ce se stvari odvijati do kraja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 17:56:51
|
|
|
|
alex88
|
Voci za soping,ja nesto nemam ni malo zelje za kupovinom,uzmem samo sta mi je bas neophodno i to na sta prvo naletim,nadoknadicemo to vec .Meni jos pomalo muka ali nadam se da je najgore proslo,bas sam sad gladna ,uzmem po malo supice i plazme Lidija bas te porasli,ko da je juce bilo kad smo cekali lepe vesti
< Poruku je uredio alex88 -- 25.11.2015 17:58:06 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 18:10:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
Alexx valjda cemo preziveti oovaj virus Ja sam bas gladna, a kad osetim miris neke jače hrane muka mi....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 18:12:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dijana od koje nedelje si krenula na ctg?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 18:27:20
|
|
|
|
vocicana
|
Alex da mozes sada da vidis sta radi bebica, mrda mrdavac ne staje, zlato majkino Danas se nesto uspavao, bas sam brinula. Ma nemam ni gram volje, nego stvarno nemam sta da obucem, ovo je toplo, siroko bas kako mi trenutno odgovara, tako da sam sa uzivanjem postavila ovoliko novaca u sportskoj radnji. Zenskice zelim vam da sto pre ozdravite, bas sam sto vam nije dobro. Proci ce, vazno je da su bebice zdrave, mi moramo sve da istrpimo.
< Poruku je uredio vocicana -- 25.11.2015 18:31:40 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 18:40:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
Tako je voci, moramo izgurati zbog bebirona
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 18:41:12
|
|
|
|
alex88
|
To je najbitnije,da su bebe dobro,i moja se danas umirila,za garderobu ti verujem,bas nista nemogu da obucem od stvari pre trudnoce ,a kako je tek vama koje svaki dan idete na posao Ani prezivele smo najgore,jos malo i bicemo ko nove
< Poruku je uredio alex88 -- 25.11.2015 18:42:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 19:14:07
|
|
|
|
17 joka
|
Drage moje samo da vas pozdravim prosledih vam iz crtica dosta novih trudnicica bio je red guzva se napravila tamo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 19:15:03
|
|
|
|
madre
|
juhuuuuuu, evo mene... tako smo se lepo napucali przenog krompira i zelene salate, pa se malo izvalili i uzivali. bogiju dosao drugar da se igraju, mm gleda seriju, a ja da vam se malo javim... sada ce da ide da mi kupi dva parceta omiljene torte pa da popijemo kaficu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 19:53:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Madreee pravis nam zazubice, krči mi stomak čitajući tvoj post
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 20:48:00
|
|
|
|
madre
|
verujem ti pre neko vece su mi se toliko jeli przeni krompirici, pa sam ih oljustila, iseckala na kolutice, isprzila, posula vegetom i krkala uz majonez onako kako samo mi prasici umemo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 21:29:18
|
|
|
|
vocicana
|
Otvoricemo debatu, hajde da ne pricamo o hrani...przeni krompirici......mmmm
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 25.11.2015 21:52:23
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Dijana od koje nedelje si krenula na ctg? Animsaj kada sam usla u 9-ti , 36+4. Danas ponovo i narucila me za sledecu sredu. Sada su kontrole 1 nedeljno. Ctg dobar, beba nemirna pa sam je ganjala po stomaku uradila mi je i UZ posteljica II stepen, plodove vode dovoljno i beba ima 3350. Malo smo usporili sa rastom sto mi je drago. Malo sam se plasila da ne bude neka dzambo beba pa da moram na CR. Uglavnom sve super i nece to jos kod mene. Eeeee da mi je ova info bila u 7 mesecu pa da se ne nerviram onoliko. A sto se tice hrane mm mi je narucio da mu u 23h bude spremna przeno svinjsko meso u luku sa krompiricima. Ijaoooo bice nocas veselo kad ga stisne vecera Ja cu samo da posmatram sa strane hahahaha. Madre menjas nam UM sto se tice hrane Neko je pitao za kupovinu stvari. Meni je skroz ok ako vam je prvo dete da krenete ranije sa kupovinom. Stvarno treba dosta stvari a skupo je samo tako. Lakse se podnese ako kupujete po malo a tek sto se uzivaaaaa u kupovini.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Вода за децу.пеперутка16Маме, до колико месеци сте прокувавале воду бебама?6 (
20%)
9 (
20%)
12 (
40%)
После 12 месеци. (
20%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!