|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
25.11.2015 17:08:06   
daca77
Ok...

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 701
25.11.2015 17:09:12   
pipi_coco
Cestitam cure na crticama user posted image user posted image user posted image

Divne vijesti, ugodnu i školsku trudnocu vam želim user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 702
25.11.2015 17:15:53   
17 joka
Milenice, ja cu sa tobom kad budes cekala drugog bebca, do tad da oteramo Natu, Lalu, jest da Verka nije na RR ali i nju nadam se da ce nas one uskoro obradovati user posted image svom snagom

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 703
25.11.2015 17:24:16   
Leanaa
stigla ja kuci,sva happy jer ste danas sve trudne..gledam test,znate da mnogooo volim testove,uradim ga spremna da nema nista,tek je 23dc...iiii....TU JE I MOJA CRTICAAAA..haha..i dalje ga gledam dok vam kuckam..:bleda ali tu je...volim vas

Direktna veza do poruke: 704
25.11.2015 17:36:46   
Trcosava
Jao što je lepo kad pljušte pozitivni rezultati!!!!

Čestitam svim novopečenim trudnicama i želim vam laku i školsku trudnoću

Vucite ove ostale

I molim vas pazite na pravilo o tri emotikona.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 705
25.11.2015 17:37:30   
micaubica
Jupiiiiii..... sta nas jeeeee!!!!! Ajdeee svi vucemo ove cekalice i trudilice!!

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 706
25.11.2015 17:42:44   
beba8519
pojma nemam. izmedju 26-28 dana dobijam. sto je sad to bitno?p.s na pauzi sam klopam i citam Vas

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 707
25.11.2015 17:42:50   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jao što je lepo kad pljušte pozitivni rezultati!!!!

Čestitam svim novopečenim trudnicama i želim vam laku i školsku trudnoću

Vucite ove ostale

I molim vas pazite na pravilo o tri emotikona.

bas htedoh ja reci za emotikone i da koliko se secam nesmeju se citirati slike user posted image

danas bas divan dan pun user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 708
25.11.2015 17:45:54   
Sensa86
Juuuuuuuu kakav divan dan danas,samo prsti sreca sreca radost!!!!
Cestitam svima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 709
25.11.2015 17:46:47   
Leanaa
jaoo hvala,ja i dalje gledam ovu moju mrsavu drugu crticu...ne smem mi da se radujem,missed je bio pre malo jace od mesec dana...jaooo srecna sam i preplasena

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 710
25.11.2015 17:47:35   
vocicana
Bravoooooo!!!! Jao kako sam srecna!!!! Bravo devojke!!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 711
25.11.2015 17:50:36   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image crtice drage, zelim vam da uzivate u user posted image i da bude skolska! Divnooooo, kao juce da sam bila u ovoj temi, malopre gledam slike svog testa, i moje crtice evo spavkaju u lezaljci, a druga gleda crtani, zelim vam svima ovu srecu!

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 712
25.11.2015 18:08:30   
BubaBubica
Leanaa baš si rano uradila user posted image doduše, ja sam u drugoj trudnoći uradila 24 dc i bio je pozitivan i sve je bilo u redu! user posted image Sad sačekaj bar 4 dana da prođe i uradi ponovo, da vidiš da li se pojačala crtica, ili ako si u mogućnosti uradi betu user posted image Držim palčeve da je to to! Sad ste i mene bacile u dilemu, mada ipak mislim da ću čekati sa testom da prvo kasni. Jer ponovo imam moj osećaj da opet nema ništa od toga.

Tužna upravo sam to čitala pre neki dan, da zbog nedostatak nekog vitamina organizam može da odbaci oplođenu jajnu ćeliju, pogotovo nedostatak vitamina E. A ja sam ubeđena da kod mene odavno nema vitamina u zalihama, totalno bezveze se hranim, pa sam ovog meseca počela da tamanim sve što mi padne pod ruku, pijem maslinovo ulje svaki dan, napravila sam vitaminsku bombu, pomešala med, limun, orahe, bademe, suve šljive, suve kajsije, cimet, suvo grožđe, sve to samlela i sad držim u frižideru i jedem u toku dana koliko mi se jede. Ako ipak ostanem trudna, znači da je i kod mene bilo do toga.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 713
25.11.2015 18:12:54   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: beba8519

bas kad sam ja izvadila krv bio je onaj neki sto ima skuplja materijal i nosi u labaratoriju tako da mozda i ima nade da ce biti gotovo dok ja ne krenem na posao... samo ako je beta velika( A TREBALO BI DA BUDE) onda bi u subotu opet trebala vaditi ili ponedeljak? oduzilo se covece p.s. jedni sto sam neobicno primetila je da sam stalno zedna (sad mi je proslo kroz glavu)

Bebo i ja sam poslednja dva dana stalno žedna ali stalno imam suvo grlo čak me noću budi da pijem vode jer mi je loše koliko sam žedna user posted image evo gaaa, novi ciklus i novi simptom user posted image e baš sam luda...

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 714
25.11.2015 18:15:14   
17 joka
Leana user posted image ma divno Cestitam, razumem i strah sve je to normalno cuvaj se i polako videces bice sve dobro ovog puta user posted image

UM , za vas lepotice user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 715
25.11.2015 18:16:06   
Leanaa
bubice draga i ti ces sa nama..Logicno je sto mi se vidi druga.crtica jer iako mi je 23dc danas mi je 16 dan od ovulacije,pratila sam je...samo ni sanjala nisam da ce se odmah desiti..Uradicu betu,moram da skupim snagu,jos mi je sve sveze u glavi od missed-a.Podstakla me tuzna sa svojim simpimima jer se i ja osecam nadutom i kao da sam trebala dobiti..i etouser posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 716
25.11.2015 18:20:46   
BubaBubica
Aaa pa to je, onda je normalno što je test pozitivan user posted image user posted image Ja sam slomljena, imam upalu mišića ama baš na svakom delu tela, baš sam ga preterala juče user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 717
25.11.2015 18:21:17   
Leanaa
Joko hvala puno,uz Bozju pomoc...Ti si moja Cacanka,ja sam iz Ca alu zivim u Bgduser posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 718
25.11.2015 18:21:30   
Animsaj9
Leanaa draga samo hrabro uz tebe smo , i cekamo te u temi trudnice user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 719
25.11.2015 18:25:13   
Leanaa
hvala Amisaj..i bubica ce uskoro da radi testic:):):D:D.Ako i ona bude trudna onda ce ovp stvarno biti plodna sedmica

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 720
25.11.2015 18:29:01   
Animsaj9
Neka, neka user posted image , radosti !

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 721
25.11.2015 18:34:26   
milenatea
Leanaaa cestitaaaammmm user posted image

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 722
25.11.2015 18:38:50   
Leanaa
milenaaaa hvalaaaa draga

Direktna veza do poruke: 723
25.11.2015 18:50:29   
Angelk
Sad mi zao sto i ja nisam danas radila kad je vec sve vas krenulo hahahhaa.... Mada meni je tek 20 dc. Mozda je prerano :)

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 724
25.11.2015 18:54:30   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Angelk

Sad mi zao sto i ja nisam danas radila kad je vec sve vas krenulo hahahhaa.... Mada meni je tek 20 dc. Mozda je prerano :)

Jeste prerano user posted image Hajde da se dogovorimo da radimo isti dan user posted image naprimer prvog decembra user posted image

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here