Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:08:06
|
|
|
|
daca77
|
Ok...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:09:12
|
|
|
|
pipi_coco
|
Cestitam cure na crticama Divne vijesti, ugodnu i školsku trudnocu vam želim
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:15:53
|
|
|
|
17 joka
|
Milenice, ja cu sa tobom kad budes cekala drugog bebca, do tad da oteramo Natu, Lalu, jest da Verka nije na RR ali i nju nadam se da ce nas one uskoro obradovati svom snagom
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:24:16
|
|
|
|
Leanaa
|
stigla ja kuci,sva happy jer ste danas sve trudne..gledam test,znate da mnogooo volim testove,uradim ga spremna da nema nista,tek je 23dc...iiii....TU JE I MOJA CRTICAAAA..haha..i dalje ga gledam dok vam kuckam..:bleda ali tu je...volim vas
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:36:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Jao što je lepo kad pljušte pozitivni rezultati!!!! Čestitam svim novopečenim trudnicama i želim vam laku i školsku trudnoću Vucite ove ostale I molim vas pazite na pravilo o tri emotikona.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:37:30
|
|
|
|
micaubica
|
Jupiiiiii..... sta nas jeeeee!!!!! Ajdeee svi vucemo ove cekalice i trudilice!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:42:44
|
|
|
|
beba8519
|
pojma nemam. izmedju 26-28 dana dobijam. sto je sad to bitno?p.s na pauzi sam klopam i citam Vas
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:42:50
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jao što je lepo kad pljušte pozitivni rezultati!!!! Čestitam svim novopečenim trudnicama i želim vam laku i školsku trudnoću Vucite ove ostale I molim vas pazite na pravilo o tri emotikona. bas htedoh ja reci za emotikone i da koliko se secam nesmeju se citirati slike danas bas divan dan pun
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:45:54
|
|
|
|
Sensa86
|
Juuuuuuuu kakav divan dan danas,samo prsti sreca sreca radost!!!! Cestitam svima
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:46:47
|
|
|
|
Leanaa
|
jaoo hvala,ja i dalje gledam ovu moju mrsavu drugu crticu...ne smem mi da se radujem,missed je bio pre malo jace od mesec dana...jaooo srecna sam i preplasena
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:47:35
|
|
|
|
vocicana
|
Bravoooooo!!!! Jao kako sam srecna!!!! Bravo devojke!!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:50:36
|
|
|
|
Anoniman
|
crtice drage, zelim vam da uzivate u i da bude skolska! Divnooooo, kao juce da sam bila u ovoj temi, malopre gledam slike svog testa, i moje crtice evo spavkaju u lezaljci, a druga gleda crtani, zelim vam svima ovu srecu!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:08:30
|
|
|
|
BubaBubica
|
Leanaa baš si rano uradila doduše, ja sam u drugoj trudnoći uradila 24 dc i bio je pozitivan i sve je bilo u redu! Sad sačekaj bar 4 dana da prođe i uradi ponovo, da vidiš da li se pojačala crtica, ili ako si u mogućnosti uradi betu Držim palčeve da je to to! Sad ste i mene bacile u dilemu, mada ipak mislim da ću čekati sa testom da prvo kasni. Jer ponovo imam moj osećaj da opet nema ništa od toga. Tužna upravo sam to čitala pre neki dan, da zbog nedostatak nekog vitamina organizam može da odbaci oplođenu jajnu ćeliju, pogotovo nedostatak vitamina E. A ja sam ubeđena da kod mene odavno nema vitamina u zalihama, totalno bezveze se hranim, pa sam ovog meseca počela da tamanim sve što mi padne pod ruku, pijem maslinovo ulje svaki dan, napravila sam vitaminsku bombu, pomešala med, limun, orahe, bademe, suve šljive, suve kajsije, cimet, suvo grožđe, sve to samlela i sad držim u frižideru i jedem u toku dana koliko mi se jede. Ako ipak ostanem trudna, znači da je i kod mene bilo do toga.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:12:54
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: beba8519 bas kad sam ja izvadila krv bio je onaj neki sto ima skuplja materijal i nosi u labaratoriju tako da mozda i ima nade da ce biti gotovo dok ja ne krenem na posao... samo ako je beta velika( A TREBALO BI DA BUDE) onda bi u subotu opet trebala vaditi ili ponedeljak? oduzilo se covece p.s. jedni sto sam neobicno primetila je da sam stalno zedna (sad mi je proslo kroz glavu) Bebo i ja sam poslednja dva dana stalno žedna ali stalno imam suvo grlo čak me noću budi da pijem vode jer mi je loše koliko sam žedna evo gaaa, novi ciklus i novi simptom e baš sam luda...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:15:14
|
|
|
|
17 joka
|
Leana ma divno Cestitam, razumem i strah sve je to normalno cuvaj se i polako videces bice sve dobro ovog puta UM , za vas lepotice
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:16:06
|
|
|
|
Leanaa
|
bubice draga i ti ces sa nama..Logicno je sto mi se vidi druga.crtica jer iako mi je 23dc danas mi je 16 dan od ovulacije,pratila sam je...samo ni sanjala nisam da ce se odmah desiti..Uradicu betu,moram da skupim snagu,jos mi je sve sveze u glavi od missed-a.Podstakla me tuzna sa svojim simpimima jer se i ja osecam nadutom i kao da sam trebala dobiti..i eto
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:20:46
|
|
|
|
BubaBubica
|
Aaa pa to je, onda je normalno što je test pozitivan Ja sam slomljena, imam upalu mišića ama baš na svakom delu tela, baš sam ga preterala juče
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:21:17
|
|
|
|
Leanaa
|
Joko hvala puno,uz Bozju pomoc...Ti si moja Cacanka,ja sam iz Ca alu zivim u Bgd
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:21:30
|
|
|
|
Animsaj9
|
Leanaa draga samo hrabro uz tebe smo , i cekamo te u temi trudnice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:25:13
|
|
|
|
Leanaa
|
hvala Amisaj..i bubica ce uskoro da radi testic:):):D:D.Ako i ona bude trudna onda ce ovp stvarno biti plodna sedmica
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:29:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
Neka, neka , radosti !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:34:26
|
|
|
|
milenatea
|
Leanaaa cestitaaaammmm
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:38:50
|
|
|
|
Leanaa
|
milenaaaa hvalaaaa draga
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:50:29
|
|
|
|
Angelk
|
Sad mi zao sto i ja nisam danas radila kad je vec sve vas krenulo hahahhaa.... Mada meni je tek 20 dc. Mozda je prerano :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 18:54:30
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Angelk Sad mi zao sto i ja nisam danas radila kad je vec sve vas krenulo hahahhaa.... Mada meni je tek 20 dc. Mozda je prerano :) Jeste prerano Hajde da se dogovorimo da radimo isti dan naprimer prvog decembra
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?