|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
25.11.2015 14:56:19   
sonyasha
Čestitam drage crtice, Bebo, Tužna, Milenateauser posted image user posted image user posted image
Želim vam školsku trudnoću i da uživate konačno!!!
A ostale čekalice vučem jaaaaaaaako, dok sam još 2u1! ajde ženske, treba nam odmena u trudničicama!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 676
25.11.2015 14:59:23   
BubaBubica
Tužna imaš li još neke simptome? user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 677
25.11.2015 15:00:39   
Angelk
Bebo, prava si lucky girl! :) Nevjerovatno, da nekom upali iz prve, a neko bas dugo ceka... Gledala sam animirani video o oplodjavanju, bas treba da si srecnica da ti "uleti" pobjednik u celiju :) Ja i dalje cekam. 5.novembar mi je datum cekanja. Grudi su mi bas bolne... I Mislim da mi je O bila 18.novembra. Radili smo, a da li smo nesto uradili ne znam :) Ostaje da cekamo... Trudim se da ne mislim da to, ali u podsvjesti je stalno. Ja kad budem vidjela dvije crtice, cini mi se da cu pasti u nesvjest :)))

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 678
25.11.2015 15:06:50   
Leanaa
pa Angrlk dobro nam dosla, lepse se ceka u drustvu

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 679
25.11.2015 15:09:41   
Angelk
Hvala :))) Uzivam u vasem drustvu :) Tuzna, cestitam od srca! Mogu misliti kako se osjecas:)))

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 680
25.11.2015 15:12:14   
tuzna29
Bubice verovala ili ne nista nemam od simptoma sem stp me boli stomak i krsta kao da cu dobiti i jako me steze donji stomak i prepona. danas sam jedino osetila da mi je glava teska umor al nista posebno ja sam stalno od stresa umorna :) Inace zaboravih vam reci izgleda da je meni problem bio da ne mogu zatrudneti sasvim glup zadnji put od svih pregleda koji su bili super jedino su mi nasli gomilu manjka vitamina i to bas ispod granice prva folna i ako sma je uzimala kako su rekli bila je u manjku znaci trebalo mi je tri puta vise od one jedne dali su mi dve tablete prenatal nutrients Solgar proizvodjac treba jedna dnevno ja sam morala dve- staklena bocica jeste oko 2.000 dinara al eto ni prvu nisam ispila do kraja zatrudnela sam. Znaci ne ocajavajte totalno neka glupost moze biti uzrok.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 681
25.11.2015 15:12:47   
Leanaa
nase drustvo je veselo, svaki dan po neka bebauser posted image Sonya tebi zelim lak porodjaj,,vidi da je blizuu

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 682
25.11.2015 15:16:18   
Leanaa
ja pijem ELEVIT i konezim Q10user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 683
25.11.2015 15:17:27   
Leanaa
koenzim pardon,,,sto sam user posted image pocela da gresim u pisanju,,,strasno

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 684
25.11.2015 15:37:07   
bebilule
Ooo crtica danas. Divno!!! Cestitam vam od srca user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 685
25.11.2015 16:39:54   
17 joka
A rekoh ja selite se vi u trudnicke teme

Pngpme , bravo cestitamo na maloj mrvici i najlepsoj muzici user posted image

Bebo, Tuzna Cestitamuser posted image user posted image sad krece uzivanje

Milenice cekamo lepu uduplanu betu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 686
25.11.2015 16:43:39   
milenatea
beta 121 jupiiiiiiiiiiuser posted image
vucem vasss jaaaaaaaakooooo najjace user posted image

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 687
25.11.2015 16:45:56   
milenatea
ako nekom treba ciclo progynova neotpakovana poklanjam. Ostvario mi se zivotni san ljubim vas sve

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 688
25.11.2015 16:49:02   
madre
bravooo, milena! to je to! cestitamuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 689
25.11.2015 16:49:15   
micaubica
Trudniceeee cestitammm,danas je bas srecan dan... ja sam imala vantelesnu i pre 9 dana su mi vracena 3 embriona,jutros beta 142!!!!

Direktna veza do poruke: 690
25.11.2015 16:51:50   
daca77
Milenatea, cestitam od srca i zelim lepu i laku trudnocuuser posted image

Direktna veza do poruke: 691
25.11.2015 16:54:44   
eca89
Danas je baš divan dan, čestitam svim djevojkamauser posted image !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 692
25.11.2015 16:55:54   
17 joka
Milenice draga, Cestitam ma bravo user posted image da mi niko nezameri najsrecnija sam danas zbg tebe i Miceuser posted image user posted image dugo se znamo i red je da je dosao redi na vasu srecu.

A dan kad budem cula da su trudne jos par dragih cekalica bice kao da se ostvario moj san Nata,Verka i Lala red je na njih da one budu srecne trudnice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 693
25.11.2015 16:55:57   
mika79
user posted image user posted image crtice želim vam laku i lepu trudnoćuuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 694
25.11.2015 16:56:49   
vocicana
Cestitam crticeeeee! Bravo za tebe tuzna, ne znas da sam se najezila cela!
Bravo za tebe vto trudnice, cuvaj se I ne ustaj.
Uh sta ce prestupnih bebica biti!!! Jupiiiii

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 695
25.11.2015 16:57:27   
BubaBubica
Mica, Milenatea predivne vesti! Ovo je pravi bum sa pozitivnim testovima! Bravo devojkeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 696
25.11.2015 16:58:14   
milenatea
hvalaaaa hvala zenske divne ste. i ja cestitam punoooo mamama novim. daco, madre ljubim vas stare drugarice

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 697
25.11.2015 17:01:07   
daca77
Milenatea, jesi li imala svog endokrinologa u Nisu? Ko je u pitanju? Bas mi je preko potreban...

Direktna veza do poruke: 698
25.11.2015 17:01:29   
milenatea
Jokooooo vucem ja tebe i verku i natu i sve ostale cekalice stare iz petnih zila vuceemmm!!!!

Direktna veza do poruke: 699
25.11.2015 17:05:00   
milenatea
jesam Daco. Dr Voja. mnogoooo je dobaaar i prijatan na endokrinologiji pored ginekoligiji u bolnici

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here