|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
25.11.2015 13:46:20   
madre
bebo, znas li kada ti je bila ovulacija?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 651
25.11.2015 13:48:56   
tuzna29
drage moje kako da vam ubacim sliku radila sam test :)

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 652
25.11.2015 13:53:12   
BubaBubica
To je dobra beta aaaaa trudna si ženo!! user posted image user posted image user posted image Čestitam draga, vuci nas jako ostale user posted image Tako sam se obradovala, to su divne vesti user posted image

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 653
25.11.2015 13:57:42   
Leanaa
Tuzna trudna si???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 654
25.11.2015 13:59:44   
Leanaa
zene drage imama utisak da za ovih par dana od kako sam na forumu da su sve zene trudneuser posted image user posted image user posted image Bubice sada ti,,,Jao tuzna, znas kako mi je drago, evo i Bebe i ti,,,Zelim Vam divne i skolske trudnoce, rasplakacu se

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 655
25.11.2015 14:02:31   
tuzna29
samo jedan dan kasni a dve debele jake crte zato sam htela da postavim da vidite al ne znam kako :( i da radila sam sad u sred dana :)))

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 656
25.11.2015 14:07:58   
Leanaa
ili bila rana ovulacija ili su blizanci user posted image user posted image uradi betu, ako je bas visoka moze biti da su dvojke,,,juhuhuu

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 657
25.11.2015 14:09:55   
BubaBubica
Tužna aaaaaaaa pa bravooooo!!! user posted image Ovo je tako divan daaaan jaoo divota, čestitam vam iz sveg srca devojke! Koja još čeka samnom isti datum, pa vucite nas svim silama u user posted image teme! Želim vam laganu trudnoću i isti takav porođaj user posted image

Tužna, idi na slikomat.com i tu klikni na Choose File, izabereš sliku i klikneš Naloži. Posle ti izbaci linkove i ti treba da kopiraš link Koda za forume i nalepiš ovde i to je to user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 658
25.11.2015 14:10:47   
tuzna29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image posle toliko godina jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee znate devojke da mojoj sreci nema kraja i sve vas vuceeeeeeem jakooooooo uradicu popodne betu ako stignem ako ne sutra :)

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 659
25.11.2015 14:12:25   
Leanaa
koliko si dugo cekala srecicu,,bilo mi glupo pre da te pitam, vidim da si spominjala spontani?

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 660
25.11.2015 14:14:45   
milenatea
user posted image cestitaaam drugarice buduce mamice user posted image
ja dala krv do 15:30 mi stize mail i idem kod dr. drzite mi palceveee

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 661
25.11.2015 14:15:55   
tuzna29
bas dugo godinu i jace svaki mesec nom stop pokusavanja pre toga pratka pauza bila al sve ukupno oko pet godina. Sad sam u soku iznenadjena bas se nisam nadala mislila sma i sad nista i sve cekala sad ce da krene :)

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 662
25.11.2015 14:16:14   
Leanaa
milena ne sumnjam da je sve u redu, od kako sam ovde usla sve bete rastu i plusevi na sve straneuser posted image user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 663
25.11.2015 14:17:56   
Leanaa
jao Tuzna jos mi je draze kada cujem koliko ste se trudili, zelim ti svu srecu i najbolju betu na svetu ,,ko zna, mozda sam vidovita pa budu i 2user posted image user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 664
25.11.2015 14:18:12   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: milenatea

user posted image cestitaaam drugarice buduce mamice user posted image
ja dala krv do 15:30 mi stize mail i idem kod dr. drzite mi palceveee

Držim jako jako, ovo je zaista srećan mesec, dao Bog da do kraja meseca odemo sve iz ove teme u user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 665
25.11.2015 14:18:14   
tuzna29
Vucem vas drage sveeeeee. Bebice super je beta user posted image user posted image user posted image

evo moje crtice danas mi je 29dc a na 28 dobijam.

user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 666
25.11.2015 14:20:13   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: tuzna29

Vucem vas drage sveeeeee. Bebice super je beta user posted image user posted image user posted image

evo moje crtice danas mi je 29dc a na 28 dobijam.

user posted image

Čoveče, ovde nema sumnje, kako jake i prelepe crte! user posted image Čestitam još jednom jaoo kako je danas lep dan! Tako sam srećna zbog vas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 667
25.11.2015 14:21:40   
Leanaa
user posted image user posted image super se vide,,jeee

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 668
25.11.2015 14:22:08   
tuzna29
Nas je dve sad smo jake Beba i ja vas vucemo sto jace mozemo tako da i vi sigurno idete sa nama u trudnicke tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 669
25.11.2015 14:25:24   
milenatea
crtice su ko kuca. bravooooo!!! hvala na podrsci drage moje

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 670
25.11.2015 14:25:48   
Leanaa
daj Boze,,iskreno ovaj mesec jos drzim palceve za Bubicu, mislim da cu ja sledeci sobzirom da mi kuva po stomaku i da cu dobiti pre vremena,,ali eto mene brzo za vamauser posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 671
25.11.2015 14:30:33   
tuzna29
jaoo zene jer sad normalno da ni sama ne znam kako se osecam malo bih plakala malo bih se smejala malo vise se plasim a cega ne znam ni sama sve mi se nesto pomesalo :)

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 672
25.11.2015 14:35:29   
Leanaa
sve ti je dozvoljeno, drmaju te hormoni, hahahahah, placi slobodno, samo uzivaj, i odmah na bolovanje, ne mislim da treba da lezis, ali sada ide sezona virusa, hladno je,,predugo si cekala da bi se zezala sa tim. Topli dom, zagrljaj, knjiga,,uzivaj

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 673
25.11.2015 14:38:36   
tuzna29
uhhh tesko da ja mirujem pre cu mirovati na poslu nego kuci lakse mi je ovde nekako bar prvih meseci :) a bas se osecam uh ne znam ni ja kako sve me drma 100 raspolozenja u sekundi. inace i moja mladja sestra je trudna peti mesec ali zivi sa verenikom u francuskoj cak ce nam i deca biti isto godiste :) presrecna sma a i tuzna smo nisam sa njo no dobro sad me muci sto cuda hormoni procice :) zelim i vama ovako slatke mukice :)

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 674
25.11.2015 14:40:46   
Leanaa
ma ne treba da mirujes samo da izbegavas ove sto smrkaju, kaslju, kijaju,,i misli samo na lepe stvari, i ne googlaj, ahahahahaha

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here