Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 14:56:19
|
|
|
|
sonyasha
|
Čestitam drage crtice, Bebo, Tužna, Milenatea Želim vam školsku trudnoću i da uživate konačno!!! A ostale čekalice vučem jaaaaaaaako, dok sam još 2u1! ajde ženske, treba nam odmena u trudničicama!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 14:59:23
|
|
|
|
BubaBubica
|
Tužna imaš li još neke simptome?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:00:39
|
|
|
|
Angelk
|
Bebo, prava si lucky girl! :) Nevjerovatno, da nekom upali iz prve, a neko bas dugo ceka... Gledala sam animirani video o oplodjavanju, bas treba da si srecnica da ti "uleti" pobjednik u celiju :) Ja i dalje cekam. 5.novembar mi je datum cekanja. Grudi su mi bas bolne... I Mislim da mi je O bila 18.novembra. Radili smo, a da li smo nesto uradili ne znam :) Ostaje da cekamo... Trudim se da ne mislim da to, ali u podsvjesti je stalno. Ja kad budem vidjela dvije crtice, cini mi se da cu pasti u nesvjest :)))
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:06:50
|
|
|
|
Leanaa
|
pa Angrlk dobro nam dosla, lepse se ceka u drustvu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:09:41
|
|
|
|
Angelk
|
Hvala :))) Uzivam u vasem drustvu :) Tuzna, cestitam od srca! Mogu misliti kako se osjecas:)))
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:12:14
|
|
|
|
tuzna29
|
Bubice verovala ili ne nista nemam od simptoma sem stp me boli stomak i krsta kao da cu dobiti i jako me steze donji stomak i prepona. danas sam jedino osetila da mi je glava teska umor al nista posebno ja sam stalno od stresa umorna :) Inace zaboravih vam reci izgleda da je meni problem bio da ne mogu zatrudneti sasvim glup zadnji put od svih pregleda koji su bili super jedino su mi nasli gomilu manjka vitamina i to bas ispod granice prva folna i ako sma je uzimala kako su rekli bila je u manjku znaci trebalo mi je tri puta vise od one jedne dali su mi dve tablete prenatal nutrients Solgar proizvodjac treba jedna dnevno ja sam morala dve- staklena bocica jeste oko 2.000 dinara al eto ni prvu nisam ispila do kraja zatrudnela sam. Znaci ne ocajavajte totalno neka glupost moze biti uzrok.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:12:47
|
|
|
|
Leanaa
|
nase drustvo je veselo, svaki dan po neka beba Sonya tebi zelim lak porodjaj,,vidi da je blizuu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:16:18
|
|
|
|
Leanaa
|
ja pijem ELEVIT i konezim Q10
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:17:27
|
|
|
|
Leanaa
|
koenzim pardon,,,sto sam pocela da gresim u pisanju,,,strasno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 15:37:07
|
|
|
|
bebilule
|
Ooo crtica danas. Divno!!! Cestitam vam od srca
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:39:54
|
|
|
|
17 joka
|
A rekoh ja selite se vi u trudnicke teme Pngpme , bravo cestitamo na maloj mrvici i najlepsoj muzici Bebo, Tuzna Cestitam sad krece uzivanje Milenice cekamo lepu uduplanu betu
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:43:39
|
|
|
|
milenatea
|
beta 121 jupiiiiiiiiii vucem vasss jaaaaaaaakooooo najjace
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:45:56
|
|
|
|
milenatea
|
ako nekom treba ciclo progynova neotpakovana poklanjam. Ostvario mi se zivotni san ljubim vas sve
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:49:02
|
|
|
|
madre
|
bravooo, milena! to je to! cestitam
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:49:15
|
|
|
|
micaubica
|
Trudniceeee cestitammm,danas je bas srecan dan... ja sam imala vantelesnu i pre 9 dana su mi vracena 3 embriona,jutros beta 142!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:51:50
|
|
|
|
daca77
|
Milenatea, cestitam od srca i zelim lepu i laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:54:44
|
|
|
|
eca89
|
Danas je baš divan dan, čestitam svim djevojkama !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:55:54
|
|
|
|
17 joka
|
Milenice draga, Cestitam ma bravo da mi niko nezameri najsrecnija sam danas zbg tebe i Mice dugo se znamo i red je da je dosao redi na vasu srecu. A dan kad budem cula da su trudne jos par dragih cekalica bice kao da se ostvario moj san Nata,Verka i Lala red je na njih da one budu srecne trudnice
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:55:57
|
|
|
|
mika79
|
crtice želim vam laku i lepu trudnoću
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:56:49
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam crticeeeee! Bravo za tebe tuzna, ne znas da sam se najezila cela! Bravo za tebe vto trudnice, cuvaj se I ne ustaj. Uh sta ce prestupnih bebica biti!!! Jupiiiii
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:57:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mica, Milenatea predivne vesti! Ovo je pravi bum sa pozitivnim testovima! Bravo devojkeee
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 16:58:14
|
|
|
|
milenatea
|
hvalaaaa hvala zenske divne ste. i ja cestitam punoooo mamama novim. daco, madre ljubim vas stare drugarice
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:01:07
|
|
|
|
daca77
|
Milenatea, jesi li imala svog endokrinologa u Nisu? Ko je u pitanju? Bas mi je preko potreban...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:01:29
|
|
|
|
milenatea
|
Jokooooo vucem ja tebe i verku i natu i sve ostale cekalice stare iz petnih zila vuceemmm!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 25.11.2015 17:05:00
|
|
|
|
milenatea
|
jesam Daco. Dr Voja. mnogoooo je dobaaar i prijatan na endokrinologiji pored ginekoligiji u bolnici
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?