|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
24.11.2015 11:34:20   
Leanaa
To je sjajna kombinacija, on strastven i vatren, bice beba puna kuca, ahhahaha.

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 576
24.11.2015 13:21:03   
milenatea
Zdravo crtice :) ja sam stari clan, ali dugo nisam bila na forumu. posle prve neuspesne IUI digla sam ruke od svega i rekla ako Bog da zatrudnecu ako ne nikom nista. nisam imala zivaca vise. nisam toliko ni razmisljala o bebi. zatim pre mesec dana me moj dr opet podstakne i ja uradim sve nalaze hormone oggt sa insulinemijama itd. odradim sve to endokrinolog mi ukljuci jacu dozu glucophage-a i evo ugledala sam crtice i pozitivnu betu, ali nisku. sutra ponavljam betu. pozdrav svim cekalicamaa i svim clanicama ovog divnog forumauser posted image

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 577
24.11.2015 13:35:32   
tuzna29
Milena bravoooooo user posted image user posted image user posted image
Da beta naraste jos puno puno drzimo ti palceve user posted image user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 578
24.11.2015 13:36:24   
tuzna29

IZVORNA PORUKA: Leanaa

To je sjajna kombinacija, on strastven i vatren, bice beba puna kuca, ahhahaha.

hahahaha draga vatren i strastven samo za spavanje i lezanje mrzi ga da zivi :)))

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 579
24.11.2015 13:51:29   
Sensa86
Kako je ovo divno cuti. user posted image Cestitke. Samo nek raste beta...

Direktna veza do poruke: 580
24.11.2015 13:59:18   
Sensa86
Ja sad pogledala moj kalendar (aplikacija) i vidim da nista nisam dobro izracunala,cikus mi je 28 dana a ne 27 kako je bilo podeseno i prvi dan ciklusa nije kad brljavi ono braon nego kad pocne bas da curi ,tako da obzirom na ove novine ja treba da dobijem tek petak-subota. Tako da je mozda test ipak i bio prerano uradjen. I naravno aplikaciju sam obrisala user posted image nije to za mene,drzim se nje kao pijan plota a ne osluskujem svoje telo. Necu vas vise daviti. Javicu kad budem imala neke novosti user posted image ili user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 581
24.11.2015 14:10:57   
tuzna29
Sensa nemoj se opterecivati ;) a to kad pocinje ciklus ja sam citala da je od kad krene krvarenje prava al eto kad sam vadila hormone rekli su mi i da to braon spada u pocetak ciklusa al cista krv jos nije dosla do vani, nekad mozes imati braon nekad ne uglavnom rekli su mi da kad dolazim na vadjenje dodjem drugi dan od i male tackice krvi ili i malog pocetka braon tako sma i uradila :) Mada sve vise sad kako analize kazu da je sve uredu s anama sumnjam na moju negativnu krvnu grupu i silne pobacaje al aj da ne baksuziram videcemo opusti se druzimo se do petka da zaboravis malo na to osluskivanje tela user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 582
24.11.2015 14:13:49   
Leanaa
Cestitke Milena,,Tuzna taj tvoj ima neki kilavi podznak pa mu dominira :P. Sensa ne smaras bre, svi smo u tom fazonu dok cekamo,Prvi dan ciklusa jeste taj kada krene pa makar i mrljavo i braon, ali to nema veze sa tim kada su ti bili plodni dani, nisu svim zenama na sredini ciklusa. Sto ne pocnes da pratis sa \lh trakicama, naravno ako vec nisi trudna, a navijamo da jesiuser posted image user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 583
24.11.2015 14:35:00   
tuzna29
Lenaa hahahahahahda znas moze biti sav je kilav radi samo ono sto voli i to kad je dobre volje i raspolozen (sto je retko), raspolozen samo za lezanje, kukanje, i visenje na netu za to uvek spreman dan-noc bez spavanja kao i za kukanje kako je zivot tezak eh da mi je znati posto ni sma ne zna sta je u podznaku :)

Nego zene drzite mi te palceve jakooooo da ne dobijem veceras a bogami ni sutra sve trcim u wc imam osecaj sad ce i po malo piskim al nista sve bez tackice krvi il braon, poslednje braon sam imala to jednom ujutru pre tri dana mislim i od tad nista.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 584
24.11.2015 14:38:44   
Leanaa
Tuzna ti vec ujutru mozes i testic da uradisuser posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 585
24.11.2015 14:50:59   
tuzna29
Ma jok dobicu garant. imam neki pritisak u stomaku al blag kao da cu dobiti pa stane pa onda predje na krsta pa stane i tako u krug evo videcete dobijam najkasnije sutra vece al i dalje ostajem da se radujem sa vama i drzim vam fige :)

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 586
24.11.2015 14:58:31   
Leanaa
i sama znas da su to sve takodje i simptomi rane trudnoce, a par kapljica od pre tri dana mogu biti tragovi imlementacije. Ako ti je danas dan predthodneuser posted image , tebi vec kasniuser posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 587
24.11.2015 18:18:16   
BubaBubica
Dobro veče drage moje! Eto mene konačno pred kompijuterom, od jutra nije bilo struje pa smo bili kod tetke ceo dan, pokrivali smo krov na novoj kući, 2800 crepova je prošlo kroz naše ruke user posted image osim odranih ruku za sada ne osećam ništa user posted image mislim da ću tek sutra kukati od upale mišića user posted image

Ja nemam nikakve simptome, trebala bi da ne dobijem za tačno 7 dana, jedino me grudi bole od ovulacije i baš su lepo bujne user posted image ali tako mi je bilo i prošli ciklus tako da ništa novo.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 588
24.11.2015 18:57:40   
17 joka

IZVORNA PORUKA: milenatea

Zdravo crtice :) ja sam stari clan, ali dugo nisam bila na forumu. posle prve neuspesne IUI digla sam ruke od svega i rekla ako Bog da zatrudnecu ako ne nikom nista. nisam imala zivaca vise. nisam toliko ni razmisljala o bebi. zatim pre mesec dana me moj dr opet podstakne i ja uradim sve nalaze hormone oggt sa insulinemijama itd. odradim sve to endokrinolog mi ukljuci jacu dozu glucophage-a i evo ugledala sam crtice i pozitivnu betu, ali nisku. sutra ponavljam betu. pozdrav svim cekalicamaa i svim clanicama ovog divnog forumauser posted image

Milenice draga ima nas starih jos tu , mozda je bas IR smetala da zatrudnis
cekam uduplanu betu pa da cestitam user posted image svim srcem da bude dupla beta

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 589
24.11.2015 19:01:15   
17 joka
devojke hajte sve da ovog meseca predjete u trudnicke teme user posted image za puno crtica

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 590
24.11.2015 19:37:16   
Leanaa
joko hvala,nadam se da se necemo ovde dugo zadrzavati.Bubice obe treba da.dobijemo za 7 dana,ali ja mislim da.cu ovaj mesec ranije,pocelo da mi muti u stomaku i sva sam naduvena.Citala sam da posle spontanog budu neuredni ciklusi dok se srede hormoni

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 591
24.11.2015 19:49:04   
BubaBubica
Ja nemam ništa od simptoma tako da izgleda opet mućak. user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 592
24.11.2015 19:50:21   
Leanaa
rano ti je za simptome,opusti se

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 593
24.11.2015 19:58:57   
milenatea
Jokooooo kako si mi ti? pozdrav curice. verovatno. ali ja sam na svoju ruku februara prestala da pijem glucophage i sad kad sam proverila ir da padnes u nesves' user posted image
dace Bog meni a i svima vama user posted image

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 594
24.11.2015 20:04:33   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Leanaa

rano ti je za simptome,opusti se

Znam user posted image user posted image

Heej Milenatea držim palčeve! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 595
24.11.2015 20:23:39   
17 joka

IZVORNA PORUKA: milenatea

Jokooooo kako si mi ti? pozdrav curice. verovatno. ali ja sam na svoju ruku februara prestala da pijem glucophage i sad kad sam proverila ir da padnes u nesves' user posted image
dace Bog meni a i svima vama user posted image

Milenice sto si prestala da pijes lek nemoj to raditi tako nevalja, ja pijem gluformin 4 god. i znas sta osecam se preporodjeno hormoni super, ciklusi na 31 dan ,redovne ovulacije sa -32 kg ukupno

i tako posle dve VTO otkrili trombofilije i jos par stvari,a bez terapije za to nikako nebi bilo uspeha
cekamo bolje dane da skupimo novac i odemo u Prag da napravimo nase cudo

Direktna veza do poruke: 596
24.11.2015 20:31:59   
milenatea
Joko znam da nisam trebala da prestajem, pila sam ga 2 god. i nista. ko zna sto je to dobro. ja sam krajem okrobra opet pocela da pijem i u novembeu prvi put u zivotu zatrudnela. pored toga sto njegov spermogram je uzas, moji hormoni takodje i eto a svi dr na sterilitetu su mi pricali vto vto vto. Ja ti zelim od sveg srca da sto pre ugledas user posted image user posted image
hvala bubo user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 597
24.11.2015 20:41:43   
17 joka
e pa ovaj lekic sredi sve te problemcice, zato samo javljaj sta se desava user posted image pa da cestitamo

Direktna veza do poruke: 598
25.11.2015 7:22:39   
beba8519
obro jutro ! Samo da vas pozdravim devojke moje drage ! Pocela sam raditi pa sad tek citam poruke ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 599
25.11.2015 8:00:49   
tuzna29
Jutro drage mojeeeeeeee user posted image

kod mene nista novo samo grcevi u jajnicima tj pritisak i malo bol u krstima blagi od vestice jos uvek nista ako ne dobijem do veceras onda vec mogu da radim sutra test juce sam trebala dobiti :) ostalo od simptoma nista bas pijem jedem sve ko terminator sto je standard :)

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here