|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
24.11.2015 8:10:04   
beba8519
Jeste pokazao ali... ja sam radila i pre nekoliko dana i bio je negativan ali sam prosto znala da je to moguce ali da ni u sta ne verujem dok ne dodje user posted image . juce sam na 25 dan uradila i jedva vidljiva. ko zna mozda do kraja i ja dobijem i nisam trudna.

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 551
24.11.2015 8:10:28   
Sensa86
Bebo cestitam ti,popravila si nam prosek user posted image user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 552
24.11.2015 8:10:38   
degu

IZVORNA PORUKA: emicaa

Bebo stavi test u kovertu i ubaci u poštansko sanduče,samo napiši muževo ime user posted image

I potpiši se user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 553
24.11.2015 8:14:07   
Sensa86
Za sad si trudna i to je najvaznije,bebica mrvica je tu. Tako da za sad se opusti. Mene buni sto sam imala blago rozikasto krvarenje 7 dana nakon ovulacije i ja mislila da je implantacija a sad nista,zato sam ja bila ubedjena da sam trudna...

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 554
24.11.2015 8:19:00   
beba8519
za sada jesam mirna. koliko god sam mislila da cu vise razmisljati ne radim to. strpecu se dan dva a onda opet test i to ujutru. pa kad mu saopstim da ga vidim kakauser posted image v ce otici na posao (jesam djubre i to na kub)user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 555
24.11.2015 8:23:22   
tuzna29
Bebooooooo nek je sa srecom user posted image user posted image user posted image

Meni bi trebala danas al evo nikakvih naznaka sem blagih grceva neko igranje u jajnicima samo sto ja necu d radim test sto puta sam ga radila i negativan e vise necu sacekacu kud sam cekala do danas sacekacu jos koji dan tj ako ne dodje do preko sutra to je to jer mi ikada duze od dan nije kasnilo :)

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 556
24.11.2015 8:27:01   
beba8519
user posted image drzim ti fige da test bude sa user posted image i da ocekujes user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 557
24.11.2015 8:36:10   
Leanaa
Sensa ipak ponovi test za par dana,nekome ne pokaze ni na dan ocekivaneuser posted image ,,Ako ti je beta manja od 20 ne moze ni da se vidi lepo,,

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 558
24.11.2015 8:36:58   
Leanaa
Tuzna navijam za tebeuser posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 559
24.11.2015 8:45:12   
emicaa
Sensa ja sam radila test posle pet dana kašnjenja i bio negativan i ponovim ga posle par dana opet i pozitivan,sačekaj još malo pa ponovi ili uradi betu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 560
24.11.2015 8:48:46   
Sensa86
Hvala Leana ako ne dobijem u cetvrtak-petak kad je ocekivano ponovicu. Radila sam test neki iz lilija,nisam ni znala da ima test koji kosta 120din,pitala sam da mi ponovi cenuuser posted image zadnja nada mi je da test i nije bas pouzdan,uvek sam uzimala bebi rapid a sad ga nisu imali.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 561
24.11.2015 8:50:30   
Sensa86
Jooj Emice sad si me utesila da nemas pojma,hvala user posted image Jos se ja ipak nadam...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 562
24.11.2015 8:58:53   
Leanaa
svi se nadamo zajedno,,ja u podsvesti znam da su mi sanse ovaj prvi mesec posle missed-a ravne statistickoj gresci pa ipak se nadam,,zato navijamo i za tebeuser posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 563
24.11.2015 9:11:10   
Sensa86
Ja sam imala missed ab i morala na kiretazu i tacno 2 meseca posle tog groznog dana sam bila trudna ponovo. Rekli su mi da sacekam jedan ciklus da prodje,tako da sve je moguce. Navijamo za tebe. user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 564
24.11.2015 9:11:11   
tuzna29
Sensa86 nemoj se brinuti samo se opusti sto se vise cimas i opterecujes to ti organizam odbacuje sve zivo tako da samo opusteno kako bude bice ;) Drzimo jedne drugima fige i bice samo polako user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 565
24.11.2015 9:23:05   
Leanaa
navijamo za user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 566
24.11.2015 9:32:00   
Sensa86
Bila sam bas tuzna jutros ali ste mi toliko popravile raspolozenje,ovaj forum je za mene prava antistres terapija. Nemam u okruzenju nekoga sa kim mogu da podelim muke i nedoumice tako da mi puno znacite, user posted image za sve. Koliko vidim najjace navijanje je trenutno za Tuznu. user posted image Drzimo svi fige da te obraduju uskorouser posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 567
24.11.2015 9:52:20   
tuzna29
Hvala drage moje najvijam i ja za vas tu smo sve par dana razlike pa zajedno da slavimo, druzimo se i bodrimo nove drugarice user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 568
24.11.2015 10:11:30   
beba8519
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 569
24.11.2015 10:26:28   
Leanaa
Sensa slazem se apsolutno,,,ja sam i missed prezivela iscitavajuci tudja iskustva, a sada od kada sam se ukljucila u diskusiju, lakse mi, brze mi prolazi vreme. Lepo je kad znas da nisi jedina blesava na planeti user posted image i da sve cekamo, brojimo, osluskujemo telo. Kada neko saopsti da je user posted image radujem se kao da sam ja

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 570
24.11.2015 10:38:55   
tuzna29
do skoro sam mislila da sam blesava e sad sam sigurna svaki mesec u poslednje vreme druga privca drugaciji simptom pred ciklus da nisam nista sigurna oce to sve na nervnoj bazi pogotovo sto sad kod mene u firmi pljuste otkazi, viskovi itd. pa nekad i ne stignem da udjem da se druzim sa vama a bas mi puno olaksate kad cavrljamo i kad vidim novu trudnicu puna sam srece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 571
24.11.2015 10:45:23   
Leanaa
tuzna i ja kuckam sa posla,,znam kako ti je. Kaa sam imala missed proslog meseca, izmolila sam doktorku opste prakse da mi na osnovu doznaka od ginekologa napise doznake sa izmisljenom dijagnozom samo da ne provale na poslu da planiram trece dete, uzas. Pocela sam posle pet dana da radim,tuga me ubijala a ja glumim da sam imala grip. Odlucila sam da se vise sa poslom ne opterecujem ni malo, kreteni

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 572
24.11.2015 11:20:25   
tuzna29
Leanaa razumem te potpuno i bas mi je zao :( al nemoj ocajavati imas dva divna andjela i bice trece samo polako i strpljivo i sta te bre briga sta ko kaze sebi si najbitnija :*

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 573
24.11.2015 11:23:44   
Leanaa
necu da mracim, cekamo user posted image user posted image user posted image ,,Ja sam dupla lavica u horoskopu,,imam dva divna andjela, i imacu jos dvauser posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 574
24.11.2015 11:28:12   
tuzna29
hahahaha jao moj dragi je lav samo bi mi falilo da je dupli pa bi oci izvadili hehehehe
Ja sam devica kombinacija ubilo se :)

samo opusteni i cavrljajmo ;)
Evo ja trcala u wc mislila krenulo i ono ama bas nista.

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here