Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 10:53:23
|
|
|
|
Leanaa
|
hvala duso,,Necu da ti pametujem, svi se jezimo na ono opusti se,,ali ako ste obavili neophodne preglede oboje, i ako je zdravstveno sve ok, onda se stvarno opustite i bce
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 13:34:51
|
|
|
|
Sensa86
|
Joj i ja treba da cekam petak ali mislim da necu izdrzati. Ako su ciklusi redovni moze se uraditi i 2-3 dana ranije. Pokusacu da se obuzdam i da (opet) ne radim test prerano mada cisto sumnjam
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 14:08:55
|
|
|
|
beba8519
|
Nisam mogla cekati., uzela test i kontrolna traka je tu a druga eh druga se nazire tu je ali je bleda,,, sta da mislim sta da radim? da li je lazna uzbuna...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 14:59:41
|
|
|
|
Leanaa
|
Jao Bebooo,,,trudna si,,sto posto,,Necu da preuranimo sa zakljuckom, ali znam da jesi ,,,Ponovi za 2 dana, a mozes i betu da uradis, sto posto ce pokazati, jupii
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:02:18
|
|
|
|
beba8519
|
nekako nisam iznenadjena.. znala sam duboko u sebi ali jos mi nije doslo do moje lude glave. a kad dodje isplakacu se ko covek... Samo da to bude to. rece mi drugarica da bilo kakva crta oznacava trudnocu ali ako sam ja imala nezasticen odnos tacno na pola a danas mi je 25 dan ciklusa kako to da nivo hormona nije veci?? ovo je sad i mene zbunilo sta sam napisala..
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:07:36
|
|
|
|
Didy
|
Hvala, drrugarrice. Ja sam u duši optimista, tako da verujem da ću uskoro videti crtice.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:12:50
|
|
|
|
Leanaa
|
Bebo,,to veze nema sa tacnim datumom kada si stvarno ostala trudno, pritom implementacija se desava od 7 do 12 dana od zaceca, individualno je kako kome u startu raste beta. Trudnoca je i 6 i 56, ako me razumes. Vazno je samo da se lepo duplira. Moj ti je savet, zaboravi betu, nivoe, testove,,,samo uzivaj uj trudnoci. Sto se vise bavis matematikom, vese se nerviras..Sve ce to biti sjajno, jako sam srecna zbog tebe,,,Ma zbog svake nove bebe
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:17:48
|
|
|
|
Leanaa
|
Sensa i beba je uradila ranije pa se pojavila crtica,,hajde nas i ti obraduj
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:28:14
|
|
|
|
beba8519
|
ili ne.. saznacemo uskoro.. kako muzu da kazem?! moram biti originalna prvo nam je dete
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:35:10
|
|
|
|
Leanaa
|
planiras odmah da mu kazes ili da sacekas malo,,,Ma sta ja filozofiram, ja prva pricam svima oko sebe, ne umem nista da sakrijem
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:37:25
|
|
|
|
beba8519
|
nemam ideju. jos se nisam pivikla na rezultat testa. ili ce mi izleteti a mislila sam da kupim cipelice ili dudu ili nesto i upakujem pa kad odpakuje neka pogadja sta se dogodilo. Plus sto sam jos u veeeeeeeelikoj neverici a test. uopste mi ne dopire do mozga sta se dogadja.
< Poruku je uredio beba8519 -- 23.11.2015 15:38:22 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 15:39:30
|
|
|
|
Leanaa
|
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 16:13:38
|
|
|
|
pngpme
|
Bebo...čestitaaaam! Tako sam i ja ,,pametnica'' potrčala da uradim test i bio je pozitivan, ali je crta bila blijeda blijeda blijeda. Kasnije se pojačala. Eto, sad sam u 7.nedelji. Ne brini, to je 100% trudnoća, samo sam se ja plašila pošto je to bilo tako rano da ne ode... itd. Ja moram da kažem da mi je životna želja da imam četvoro djece i, naravno da je to svima ravno skakanju sa zgrade. Nisi normalna, zatucana si, zaostala, samo bi da sjediš i da djecu podižeš itd. Većina predstava koje ljudi imaju nemaju veze sa zdravim razumom. Šta koga briga? Da li njima trebaju vaše materice za nešto pa ih sekira što su zauzete? Je li? Užas. Bolje je da se jedva rodi jedno pa da se uvali babi i dedi i tabletu uz neprestano kukanje kako su se grudi objesile i pokušaje da se iste poprave, kao i nokti i stas itd itd itd. Ja sam mlada i pored toga što imamo stan i što je muž zaposlen i u zrelim, normalnim godinama za dijete, ja sam završila jedan i završavam drugi fakultet, zaposliću se valjda sa tim diplomama i ljudima je strašno to što želim dijete sad. Zatvori oči, zatvori oči, ne slušaj, sve dok ne oslijepiš i ne ogluviš. Čak mi je jedna mlada žena rekla da me sažaljeva što sam se mlada udala.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 16:24:16
|
|
|
|
vocicana
|
Bebana cestitam!!!! to je to! Eto devojke, svaka cast tu smo da se podrzavamo! Cekamo vas u temama
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 16:27:34
|
|
|
|
beba8519
|
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 16:38:39
|
|
|
|
emicaa
|
Bebo stavi test u kovertu i ubaci u poštansko sanduče,samo napiši muževo ime
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 18:42:43
|
|
|
|
Leanaa
|
emicee to je super predlog
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 19:43:59
|
|
|
|
emicaa
|
Lena ja sam sad htjela tako svom reći ali kad sam vidjela test skroz sam se zbunila pa sam ga nazvala
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 19:56:41
|
|
|
|
Leanaa
|
xaxaxa..kao i ja .odmah se hvatam za telefon..a kako tek smaram u ovom periodu cekanja,to je tek crtani film
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 20:52:04
|
|
|
|
BubaBubica
|
Bebooo Uradi test za par dana da bude jača crta da m ne mora da gleda pod lupom, jer inače često muškarcima treba da se naslika Nego, mi se juče igrali i naravno, nije pazio Kao što sam i mislila, neće se on odresti uživanja tek tako tako da, izgleda da sam u igri i dalje Danas 19 dan, još 9 dana
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 21:18:00
|
|
|
|
Leanaa
|
bubice zajedno odbrojavamo:):D iskreno ne verujem da ce kod mene da bude plus prvi mesec posle missed-a,ali lepo mi da se nadamo zajedno:):D
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 23.11.2015 21:29:48
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ni ja ne očekujem nešto, a možda se prijatno iznenadimo Džaba sam se nervirala
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 24.11.2015 0:06:06
|
|
|
|
Angelk
|
Bebo svaka cast! Iz kog puta vam je uspjelo? I kakvi su simptomi? ;)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 24.11.2015 7:18:19
|
|
|
|
beba8519
|
Dobar je strelac izgleda .. iz prvog puta. definitivno imam srece sto se ovog tice.. a sipmtome neke odredjene nemam jos je rano(ali jedem kao da nikad jela nisam i jedan dan mi je bilo muka mislila sam da cu ispeglati sve oko sebe ali nisam) ali ujedam ako mi se neko samo priblizi grudima one su otecene i bolne
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 24.11.2015 8:06:47
|
|
|
|
Sensa86
|
Evo uradih i ja test jutros 2 dana pre ocekivane M i nista Tako da se druzimo i sledeci mesec. A isto sam kao i Beba nekako ludo bila ubedjena da jesam i bas sam se razocarala smrc smrc. Evo i Bebi i pngpm je pokazao iako je rano tako da mislim da test zaista mora da detektuje trudnocu u ovom periodu ako je ima. Nista sad cu da sedim i namrstena cekam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?