|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
22.11.2015 21:03:08   
BubaBubica
Joj iz vaših usta u Božije uši! Nadam se da ću imati sreće. Mada čim ja zaboravljam da izmerim ujutru temp. a do sada mi je to bilo prvo na pameti čim se probudim tako da zaista u toku dana malo mislim na to, samo kad dođem ovde. user posted image Ništa, videćemo user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 501
22.11.2015 21:44:24   
17 joka

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: New Mom

Jok, Didy, to bese za trece. Ovo sad odluceno u trenu neuracunjivosti kad sam bila pod utiskom lakog oporavka od porodjaja i deteta koje prvih 12 meseci nisam ni primetila (sad mi, naravno, nadoknadjuje).

A cutim jer su reakcije do sada u rasponu vrlo hladnih do vrlo ruznih, pa nemam zelju da podelim vesti nesto posebno.

Ja sam cutala za trece,za cetvrto sam pevala na sav glas bas zbog tih reakcija ljudi koji nemaju sta da rade sem da gledaju u tudj stomak i komentarisu..i naravno broje...uhhh kad se setim samo..
neka ste vi dobro to je najbitnije a ostalima se samo nasmesi onako od uva do uva..i pricaj to je najlepsa stvar koja moze da se saopsti...a dokoni nek broje i dalje....user posted image

cuj boli te uvce ko ce sta da kaze, nek laju ljudi sve su to user posted image

pricaj na sav glas , budi ponosna jer si zena hrabra kraljica, moje divljenje svima vama od sveg srca a ljudi ko ljudi uvek ce pricati i trpati nos tamo gde im nije mesto

uzivaj u user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 502
22.11.2015 21:47:40   
emicaa
Ja stvarno ne razumijem te ljude,pa umjesto da se raduju svakom novom životu oni kao pećinski ljudi.Kao da se boje da će ih oni hranit pa tako.Samo ti uživaj i pucaj od ponosa.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 503
22.11.2015 21:59:33   
BubaBubica
Ni ja se ne obazirem na komentare ljudi, i ja imam u svojoj okolini koji prevrću očima kad spomenem treće. Pa šta će ti treće, imaš ove dve to ti je dosta, ma... Nećeš objasniti ljudima niti im udovoljiti nikada. Doduše mislim da i to plus koleba mm jer, pobogu ljudi su u pravu, teško je sa puno dece user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 504
22.11.2015 21:59:35   
serpica
Eeee Emice sad kad me vide ti isti ljudi pitaju: "jaoo koliki ti je stomak ostaoooo"
ja se nasmejem i kazem: " Aaaa pa vi ne znate?? Ja treba uskoro da se porodim jos jednom,da" i ostavim ih u cudu user posted image
vise se i ne obazirem takvih ce uvek biti,nazalost...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 505
22.11.2015 22:03:18   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: serpica

Eeee Emice sad kad me vide ti isti ljudi pitaju: "jaoo koliki ti je stomak ostaoooo"
ja se nasmejem i kazem: " Aaaa pa vi ne znate?? Ja treba uskoro da se porodim jos jednom,da" i ostavim ih u cudu user posted image
vise se i ne obazirem takvih ce uvek biti,nazalost...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 506
22.11.2015 23:28:39   
degu
NM kraljice, šta te briga za te neke (NE)ljude, nas si ovde baš obradovla user posted image
Čestitam ti draga, nek ti je laka trudnoća user posted image
Šerpice nasmeja me dobro, tačno sam zamislila situaciju user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 507
22.11.2015 23:37:04   
Tanjica81
Serpica carica! Svaka čast.

NM čestitke... Divnooo. Budi ponosna.

Bubice biće,navijam. I ja sam treće ocekivala kao prvo. Nikako da se pojave user posted image ...i onda sam uzela serpicin recept. Tako da,ako vam ni sad me uspe(ja se nadam da hoće), onda lepo čaj od žalfije i vitamin D...Serpi ce ti bolje objasniti.

Ivanka user posted image
Didy? Joka?

Sve vas user posted image

Laku noć

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 508
22.11.2015 23:59:23   
Angelk
Serpice, daj nama koje nismo upucene u taj cuveni recept? Inace ja ne znam kad da NE OCEKUJEM user posted image , jer mi je zadnji put kasnila 3 dana... Tako da... user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 509
23.11.2015 0:33:33   
Didy
Ja sam dobila dijagnozu policisticnih jajnika i najverovatnije insulinske rezistencije. Radila sam analize ovih dana i sad treba da nosim svojoj dr da cujem sta dalje. Izgleda da mi ciklusi uopate nisu ovulatorni, a kako sam slicnu dijagnozu imala i s 19 godina i posle terapije se normalizovalo, nadam seda ce tako biti i ovaj put.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 510
23.11.2015 7:09:19   
serpica

IZVORNA PORUKA: Angelk

Serpice, daj nama koje nismo upucene u taj cuveni recept? Inace ja ne znam kad da NE OCEKUJEM user posted image , jer mi je zadnji put kasnila 3 dana... Tako da... user posted image

Angelk pisala sam ovde nekoliko puta,meni je pomoglo mada ja nisam imala posebne probleme pri zatrudnjivanju..
Dva puta dnevno po soljicu caja od zalfije ( ujutru i uvece ) do ovulacije i jednom dnevno vit. D to je sve..meni je pomoglo da posle spontanog vrlo brzo ostanem trudna..inace taj recept sam dobila od svog dr.
Srecno!

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 511
23.11.2015 7:17:47   
vocicana
Eh Didy,....ali sigurna sam da ce sve biti ok, samo polako, terapiju mora da da neki rezultat. Drzim pesnice da nam uskoro dodjes.
Serpiceuser posted image , pa sta je koga briga koliko dece zeli zena, samo neka se radjaju, svako je svestan sebe I samo napred. Grlisaaaaa, cao moram na posao!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 512
23.11.2015 7:20:08   
Leanaa
Jao serpice ulivas mi nadu, ja sam missed ab imala pre mesec dana. Imam utisak da cu umreti od straha kada opet ostanem trudna, Vise brinem o tome da li cu cuti bebi srce, nego da li cu uopste ostati opet u drugom stanjuuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 513
23.11.2015 7:30:24   
Sensa86
Draga Leanaa i ja sam dozivela isto pre prvog deteta i kad sam ostala ponovo trudna toliko sam bila srecna da nisam ni pomisljala da se nesto ruzno moze desiti,samo sam rekla toj mrvici - ti vala ne ides nigde.user posted image Nema tu pravila,ne vaze ni godine nista ,desilo se jednom i samo treba dalje misliti pozitivno. Drzim pesnice da uspe ovaj mesec user posted image user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 514
23.11.2015 7:34:59   
Leanaa
user posted image user posted image ,,i ja,Necu da mracim, moramo da budemo pozitivni.

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 515
23.11.2015 7:35:20   
Sensa86
Didy isti problem je imala moja drugarica,i resila ga je samo sa 3 bocice femisan A kapi,ostala je trudna drugi mesec. Izvinjavam se mozda ne sme ovde da se nista reklamira ali morala sam da kazem stvarno su dobre za vecinu zenskih tegoba.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 516
23.11.2015 8:06:41   
beba8519
dobro jutro ! evo vama jos jednog novog clana koji ceka user posted image ... danas cu sutra cu plasim se radim test jer sam ga prerano radila proslu put pa je negativan bio... zelim user posted image necu user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 517
23.11.2015 8:26:07   
Leanaa
Dobro jutro bebo, zelim ti brzo pozitivan tesi kao i svima nama koji cekamo

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 518
23.11.2015 8:30:59   
beba8519
Danas mi je 25 dan do petka bi trebala da cekam pa da kazem da kasni.. ali ko ima toliko strpljenje??????? ja ne user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 519
23.11.2015 8:40:26   
tuzna29
Drage moje kako ste mi? Ima li nekih lepih novosti? Ja jos cekam. Prosli mesec dobila sam tri dana ranije, sad ocekujem sutra da ne dobijem ali videcemo pa kako bude :) Grlim Vas sveeeeeee

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 520
23.11.2015 9:02:32   
mamin mish
Jao NM ja tek sad videh. Cestitiam ti od srca za user posted image . Meni je to divno bilo prvo ili cetvrto.

Kod mene nema nista novo. Na user posted image trenztno ne radimo nista dok ne zavrsim sa terapijom pa cemo tek onda da se damo opet na posao.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 521
23.11.2015 9:34:56   
tuzna29
Bubili tek sad vidim za problemcic koji imas sa muzem, al ne brini nista ko njega sta pita vidis da ni sam ne zna sta hoce pre mislim da se i on umorio od pokusavanja pa sad kao ne zna, nego ti ispitaj kad ti je ovulacija i onako zenski ga namami ne mora uvek da bude spavaca soba izludi ga i ne dozvoli kad je najlepse da stane i eto bebice samo nemoj da se sekiras a on ce svakako biti presrecan kad ga obradujes lepom vescu. Mi zene smo bre mudrije i lukavije od muskaraca ne predaj se ;)

ja evo cekam ovaj mesev i nismo bas bili vredni bas u neke glupe dane pali odnosi 5,6,12,14 i 22dc nismo uboli kad je bilo cesce a kamo li sad al aj kako Bog da ne opterecujem se :) Prosli mesec sam dobila tri dana ranije odma dan akon braonkastog je krenulo a evo sad pre dva dana braon onako rastegljivo vodenkasto i stalo i taman mislim juce il danas stize ranije jer sam imala bas bolove kao da ce krenuti i nista stalo evo nema ni bolova ni naznake sve normalno al ima jos vremena do sutra :)

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 522
23.11.2015 9:41:36   
jess021
NM, pa ja tek sad vidim, cestitammmmmuser posted image
Didy, resice se to sa terapijom, bitno da znas sta je problem, navijam da sto pre budu user posted image ili user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 523
23.11.2015 10:13:09   
Leanaa
Tuzna draga, ne brini o tome kada ste imale odnose, ja sam npr sa prvim detetom ostala trudna prvi dan posle prestankauser posted image .Znam dobro da je bilo tada, jer je suprug otputovao sledece jutro u Luxemburg na mesec dana. Sa drugim ne znam, nisam ni pratila, samo se opustila. Sad tek dok radimo na trecoj bebi pratim lh trakice po preporuci doktora, jer ipak imam 40 god, pa da brzo znam na cemu sam. Zato draga, ko zna, mozda su tvoji dani bas bili praviuser posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 524
23.11.2015 10:31:32   
tuzna29
Lenaa ne brinem draga kako bude bice prem da je odavno proslo godinu dana od neuspelih pokusaja vise sam prestala i da se strecam dal jeste il nije ;) al drzim vama fige da sto pre bude da se dugo ne mucite user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here