|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
23.11.2015 10:53:23   
Leanaa
hvala duso,,Necu da ti pametujem, svi se jezimo na ono opusti se,,ali ako ste obavili neophodne preglede oboje, i ako je zdravstveno sve ok, onda se stvarno opustiteuser posted image i bce user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 526
23.11.2015 13:34:51   
Sensa86
Joj i ja treba da cekam petak ali mislim da necu izdrzati. Ako su ciklusi redovni moze se uraditi i 2-3 dana ranije. Pokusacu da se obuzdam i da (opet) ne radim test prerano mada cisto sumnjam user posted image

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 527
23.11.2015 14:08:55   
beba8519
Nisam mogla cekati., uzela test i kontrolna traka je tu a druga eh druga se nazire tu je ali je bleda,,, sta da mislim sta da radim? da li je lazna uzbuna...

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 528
23.11.2015 14:59:41   
Leanaa
Jao Bebooo,,,trudna si,,sto posto,,Necu da preuranimo sa zakljuckom, ali znam da jesiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,Ponovi za 2 dana, a mozes i betu da uradis, sto posto ce pokazati, jupii

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 529
23.11.2015 15:02:18   
beba8519
nekako nisam iznenadjena.. znala sam duboko u sebi ali jos mi nije doslo do moje lude glave. a kad dodje isplakacu se ko covek... Samo da to bude to. rece mi drugarica da bilo kakva crta oznacava trudnocu ali ako sam ja imala nezasticen odnos tacno na pola a danas mi je 25 dan ciklusa kako to da nivo hormona nije veci?? ovo je sad i mene zbunilo sta sam napisala..

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 530
23.11.2015 15:07:36   
Didy
Hvala, drrugarrice. user posted image Ja sam u duši optimista, tako da verujem da ću uskoro videti crtice.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 531
23.11.2015 15:12:50   
Leanaa
Bebo,,to veze nema sa tacnim datumom kada si stvarno ostala trudno, pritom implementacija se desava od 7 do 12 dana od zaceca, individualno je kako kome u startu raste beta. Trudnoca je i 6 i 56, ako me razumes. Vazno je samo da se lepo duplira. Moj ti je savet, zaboravi betu, nivoe, testove,,,samo uzivaj uj trudnoci. Sto se vise bavis matematikom, vese se nerviras..Sve ce to biti sjajno, jako sam srecna zbog tebe,,,Ma zbog svake nove bebeuser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 532
23.11.2015 15:17:48   
Leanaa
Sensa i beba je uradila ranije pa se pojavila crtica,,hajde nas i ti obradujuser posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 533
23.11.2015 15:28:14   
beba8519
user posted image ili ne.. saznacemo uskoro.. kako muzu da kazem?! moram biti originalna prvo nam je dete

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 534
23.11.2015 15:35:10   
Leanaa
planiras odmah da mu kazes ili da sacekas malo,,,Ma sta ja filozofiram, ja prva pricam svima oko sebe, ne umem nista da sakrijemuser posted image

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 535
23.11.2015 15:37:25   
beba8519
nemam ideju. jos se nisam pivikla na rezultat testa. ili ce mi izleteti a mislila sam da kupim cipelice ili dudu ili nesto i upakujem pa kad odpakuje neka pogadja sta se dogodilo. Plus sto sam jos u veeeeeeeelikoj neverici a test. uopste mi ne dopire do mozga sta se dogadja. user posted image

< Poruku je uredio beba8519 -- 23.11.2015 15:38:22 >

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 536
23.11.2015 15:39:30   
Leanaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 537
23.11.2015 16:13:38   
pngpme
Bebo...čestitaaaam! Tako sam i ja ,,pametnica'' potrčala da uradim test i bio je pozitivan, ali je crta bila blijeda blijeda blijeda. Kasnije se pojačala. Eto, sad sam u 7.nedelji. Ne brini, to je 100% trudnoća, samo sam se ja plašila pošto je to bilo tako rano da ne ode... itd.
Ja moram da kažem da mi je životna želja da imam četvoro djece i, naravno da je to svima ravno skakanju sa zgrade. Nisi normalna, zatucana si, zaostala, samo bi da sjediš i da djecu podižeš itd. Većina predstava koje ljudi imaju nemaju veze sa zdravim razumom. Šta koga briga? Da li njima trebaju vaše materice za nešto pa ih sekira što su zauzete? Je li? Užas.
Bolje je da se jedva rodi jedno pa da se uvali babi i dedi i tabletu uz neprestano kukanje kako su se grudi objesile i pokušaje da se iste poprave, kao i nokti i stas itd itd itd. Ja sam mlada i pored toga što imamo stan i što je muž zaposlen i u zrelim, normalnim godinama za dijete, ja sam završila jedan i završavam drugi fakultet, zaposliću se valjda sa tim diplomama i ljudima je strašno to što želim dijete sad. Zatvori oči, zatvori oči, ne slušaj, sve dok ne oslijepiš i ne ogluviš. Čak mi je jedna mlada žena rekla da me sažaljeva što sam se mlada udala.

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 538
23.11.2015 16:24:16   
vocicana
Bebana cestitam!!!!user posted image user posted image to je to! Eto devojke, svaka cast tu smo da se podrzavamo! Cekamo vas u user posted image temama

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 539
23.11.2015 16:27:34   
beba8519
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 540
23.11.2015 16:38:39   
emicaa
Bebo stavi test u kovertu i ubaci u poštansko sanduče,samo napiši muževo ime user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 541
23.11.2015 18:42:43   
Leanaa
emicee to je super predlog

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 542
23.11.2015 19:43:59   
emicaa
Lena ja sam sad htjela tako svom reći ali kad sam vidjela test skroz sam se zbunila pa sam ga nazvala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 543
23.11.2015 19:56:41   
Leanaa
xaxaxa..kao i ja .odmah se hvatam za telefon..a kako tek smaram u ovom periodu cekanja,to je tek crtani film

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 544
23.11.2015 20:52:04   
BubaBubica
Bebooo user posted image Uradi test za par dana da bude jača crta da m ne mora da gleda pod lupom, jer inače često muškarcima treba da se naslika user posted image

Nego, mi se juče igrali i naravno, nije pazio user posted image Kao što sam i mislila, neće se on odresti uživanja tek tako user posted image tako da, izgleda da sam u igri i dalje user posted image Danas 19 dan, još 9 dana user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 545
23.11.2015 21:18:00   
Leanaa
bubice zajedno odbrojavamo:):D iskreno ne verujem da ce kod mene da bude plus prvi mesec posle missed-a,ali lepo mi da se nadamo zajedno:):D

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 546
23.11.2015 21:29:48   
BubaBubica
Ni ja ne očekujem nešto, a možda se prijatno iznenadimo user posted image

Džaba sam se nervirala user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 547
24.11.2015 0:06:06   
Angelk
Bebo svaka cast! Iz kog puta vam je uspjelo? I kakvi su simptomi? ;)

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 548
24.11.2015 7:18:19   
beba8519
user posted image Dobar je strelac izgleda .. iz prvog puta. definitivno imam srece sto se ovog tice.. a sipmtome neke odredjene nemam jos je rano(ali jedem kao da nikad jela nisam i jedan dan mi je bilo muka mislila sam da cu ispeglati sve oko sebe ali nisam) ali ujedam ako mi se neko samo priblizi grudima one su otecene i bolne user posted image

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 549
24.11.2015 8:06:47   
Sensa86
Evo uradih i ja test jutros 2 dana pre ocekivane M i nista user posted image Tako da se druzimo i sledeci mesec. A isto sam kao i Beba nekako ludo bila ubedjena da jesam i bas sam se razocarala smrc smrc.
Evo i Bebi i pngpm je pokazao iako je rano tako da mislim da test zaista mora da detektuje trudnocu u ovom periodu ako je ima. Nista sad cu da sedim i namrstena cekam user posted image user posted image

(odgovor članu beba8519)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here