Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 11:28:37
|
|
|
|
New Mom
|
Marincica, u dan smo, i ja sam 14+6 danas, ne znam sto mi ticker vodi svoju politiku. Hvala devojke, jos jednom! Jovice, ajd kreni da mastas. Ti o sledecem detetu mozgas kad god sam ja trudna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 11:41:28
|
|
|
|
Ana RR
|
NM, čestitam nema ništa lepše od velike porodice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 12:11:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Drage moje sta pijete , castim za 6 godina braka Kod nas danas neradni dan, kisa pala, hladno i tmurno a mi se zakucali u igraonici. Dosadno bre u stanu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 12:24:51
|
|
|
|
vocicana
|
Srecna godisnjica braka Di! Cestitam od srca! Ja bi uz tu kaficu neki fini kolacic, al da bude kremast I lep sa nekom vockom!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 12:48:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR NM drago mi je da se ponovo druzimo Iz prve postave smo za sada Ti, Anck i ja Hello prva postava Nm i ja i za prvo dete imale slican termin evo i sad opet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 12:53:07
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenske.. I ovde se natmurilo. Mojima je danas slava, ovog puta idem kao gost nista nisam mogla da pomognem, pa mi bas nekako cudno Diksi srecna godisnjica braka, da je slavite jos duuuugo u zdravlju Mila je sada dobro, bilo je bas trtavo. Nisam vam rekla da u ovom periodu sam imala brigu i oko ove bebe, ne samo oko Mile. Naime, kasni nekih 10-14 dana. Uradila sam kolor dopler u redu je sve, i 4d je dobar, ali opet me salju na kolor dopler za mesec dana, za svaki slucaj. Odstupanje se javilo tek u petom mesecu, pa je dr posumnjao na zastoj u razvoju. Tada mi je Mila lezala u bolnici pa sam bila pod velikim stresom. Nadam se da ce sve da bude u redu, i da smo samo genetski maleni
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 12:53:54
|
|
|
|
vonavoj
|
NM,kako lepe vesti! Cestitam! kad je termin?
< Poruku je uredio vonavoj -- 21.11.2015 12:54:53 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 13:01:53
|
|
|
|
alex88
|
Jole bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 13:07:19
|
|
|
|
Jole84
|
Alex nadam se, pozitivno samo i mora da bude...kako si ti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 13:28:49
|
|
|
|
popkica bebic
|
Evo i nas! Dobar dan, SRECAN PRAZNIK, a Dijani i godisnjica braka. Dobrodosle nove stare . Hvala Bogu kada neki rade na natalitetu. Sram neka bude one koji se tome protive. Kad se vrse abortusi, vode se feministicke i kojekakve antibozije kampanje za zenska prava, a kada zena radja, ona je niza vrsta, anatema! Jole, meni je lekar, koga u mom gradu smatraju za najveceg strucnjaka, a pritom je i geneticar, rekao da se tek od 5.m.vidi kolika je beba. I moja je od 17.ned.manja za 12 dana. Ali, ja inace i znam da se meni trudnoce nikada ne smeju racunati na osnovu ciklusa jer su neuredni i neredovni. Ljubimo vas!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 13:30:53
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo , ma bice sve dobro puno vas NM, bravo Cestitam od srca obozavam porodicu sa puno decice Diksi, srecna godisnjica da slavite jos dugoo u zdravlju i veselju srecna slava svima koji slave Arandjelovdan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 13:33:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jole, ti si tek na pocetku trudnoce ? Sta je to dopler? Sta je bilo Mili ? Moj kumic u bolnici zbog upale pluca D. Cestitke za godisnjicu i ja bih neki kolac , NM bravo za cetvrto ! Svima koji slave srecna slava!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 13:44:14
|
|
|
|
Jole84
|
Popkice i ja im bas ne verujem mnogo, ali ipak mi nije bilo svejedno kad digose frku. Neka provere sve i mirna glava. Kako si ti? Citala sam da si zakasala bila sa kasljem... Kumo drago mi je da te vidim da piskaras ME i nije bas pocetak, jos par dana pa trece tromesecje sa telefona ne mogu da ti vidim tiker, mislim da smo tu negde? Jel slusa Elena? Mila je isto imala upalu pluca, dobila je takvo gusenje tokom noci da mi je skratila 10god zivota. Neki dr sumnjaju i na pocetak astme. Sve u svemu, veliki problem sa brzim silazenjem slajma na pluca.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 13:47:36
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao drage moje evo mene kod mojih na slavu pa koristim priliku da svima cestitam Arandjelovdan a Dijani srecna godisnjica braka,sve najlepse....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 14:10:28
|
|
|
|
alex88
|
Dobro sam Jole,kako rastemo tako se pomalo moj strah smanjuje,nadamo se bice sve dobro I izguracemo do kraja!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 14:47:32
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Marincica, u dan smo, i ja sam 14+6 danas, ne znam sto mi ticker vodi svoju politiku. Hvala devojke, jos jednom! Jovice, ajd kreni da mastas. Ti o sledecem detetu mozgas kad god sam ja trudna. Ja čim vidim da se nekp drugi odlučio dobijem i ja hrabrost.. Ali moraće ovaj put ipak da se zadrži na mastanju :) Nema veze uzivacu sa tobom, makar i samo online
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 18:00:45
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Marincica, u dan smo, i ja sam 14+6 danas, ne znam sto mi ticker vodi svoju politiku. Hvala devojke, jos jednom! Jovice, ajd kreni da mastas. Ti o sledecem detetu mozgas kad god sam ja trudna. Ja ovo tek sad vidim cestitam od srca bravo1!!!
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 19:01:22
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro vece! Mi dosli sa slave, a ujedno i krstenja, nazdrala sam se, haos! Dok je mm sa ostalim gostima razgovarao, ja sam jela, jela i jela. Jole, hvala na pitanju, kasalj je prosao nakon Ospamoxa, mada mi se dogadja i dalje da se iskasljem ujutru ili uvece. Valjda je i od suvog vazduha.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 19:12:35
|
|
|
|
alex88
|
samo nam ti ruckaj Popkice,ja jela cermadove krosane sa kremom,preporucujem,ekstra su i puni pravog krema
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 19:24:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Popki moja, samo ručkaj kad možeš, trudnoća je jedini period u životu većine nas kad možemo da jedemo bez griže savesti. Meni se grickaju grisine s kikirikijem i to ću da tražim mm da mi donese, deca i ja ceo dan sami, bio nam majstor, postavljao pragove, toliko mi se spavalo da je malo falilo da legnem... Koma sam, jedva čekam 20h da krenem da tuširam i sređujem decu, jao, ubi me ovo vreme, ne da mi je nizak pritisak, nego ga, čini mi se, nemam uopšte...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 21.11.2015 19:25:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 21:51:01
|
|
|
|
alex88
|
De ste ,nema vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 22:31:35
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, samo ti i ja... Na straži.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 22:37:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i mene isla sam sa mm u bioskop. Hvala vam na cestitkama. Jutros ponudila pice i nestala opravdanje klinci hehehe Uf meni se svasta jede ali ne bi smela. Gledam veceras bas sam mnogo otekla. Glava, noge, prsti kao krofne a do termina jos 20 dana. Kod nas konacno pao sneg jutros od 8-10 h duvao vetar i bilo 17-18 stepeni u roku od 5 min postalo hladno i pala kisa. Neverovatno koja promena. Samo da nastavi da pada pa da sledece nedelje okitim jelku sa decom dok se nisam porodila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 21.11.2015 23:18:04
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro veče trudničice! Di, srećna godišnjica! Mi smo bili na slavi kod svekijevaca i uglavnom uživali! Vojin je odjednom nešto povraćao držim fige da je nešto jednokratno, baš mi ga bilo žao! Za 45 minuta je mojoj dušici četvrti rođendan! Baš sam srećna i ponosna! I stvarno godine lete, moj bebanković postao matorac Svrnuću sutra da poslužim torticu, a sada odoh da spavam, čeka nas dug i nadam se lep dan! Laku noć!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 0:30:30
|
|
|
|
alex88
|
Sony srecan vam rodjendanko Lepo spavajte drage
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Da li vam se svidja ime Irina?pisuljicaIme je rusko...Da (
74%)
Ne (
26%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!