|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
19.11.2015 12:26:46   
vonavoj
Sve ce manje da kaki..ako ga ne muci stomacic,nemoj nista davati!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 751
19.11.2015 12:42:44   
Trcosava
Amelia, pogledaj u temi pražnjenje creva kod novorođenčadi.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 752
19.11.2015 13:53:09   
jess021
Bebilule, super ste. Citala sam vec u temi. ma ne budim je ni ja na 3h, ali ovo za od 21h-5h ujutro mi bas nesto dugo, pa sam zato rekla.
Mi dosle iz setnje, L jos spava, a ja pijem kafu i smisljam koju cu tortu praviti za slavu.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 753
19.11.2015 14:03:05   
amelia
Nekad ga muci ima grceve ali imao je i kad je kakio redovno.. Ne dajem mu nista za sada pa videcemo.. Hocu trco pogledacu nisam nasla temu.. Jaooo ja se jos uvek prevrcem u krevetu bas je hladno danas A je zaspao ali se meskolji celo vreme.jos nista nisam uradila po kuci sve je u haosu user posted image

Ayan <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 754
19.11.2015 20:07:12   
Mariya
Veče mame!

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Mamin mishu..mislim da je faza,i meni sad T trazi da zaspi kod mene..mozda i zbog J,jer i ona spava..pa je prebacim..ma show.. Komiram se,pa prebacujem T,prebacim J,zovem muza u krevet..on se komira u dnevnoj,taman zaspim,J se opet probudi.. Ne vezem ni 3 sata sna!

Von,pa nije ni čudo što ne spavaš,moraš tu da zavedes red,svako u svoj krevet da mama može da spavauser posted image
A za mamu...znam da si pisala i ranije ali neverovatno mi je. A čini mi se da vi živite i u istoj kući,zar ne?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 755
20.11.2015 7:11:06   
Trcosava
Jutro mame!
Nešto ste se ućutale!

Ja da se ponovim kao papagaj - idem sas muža do Kranja. Posle i tako po kući ima da se majem ceo dan.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 756
20.11.2015 7:28:58   
branki*
Trco,putuj!
Ja sam tu...standardno sve!
Jutro,mame!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 757
20.11.2015 7:40:46   
Sanjica26 RR
Trco lepo se provedi.
Dobro jutro. I kod mene sve standardno. Cekam da mo legne plata, pa da odem da nakupujem malo voca. I da kupim namirnice za Sofijin rodjendan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 758
20.11.2015 7:45:26   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas malo smo zaspaleuser posted image user posted image !
Trco, uživaj!

E, ovako ja se danas bacam na detaljno pospremanje, pranje veša, itd., jer je sutra svetac, a i moj brat ima rođendanuser posted image !
Ljubim vas sve i lijep dan vam želimuser posted image !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 759
20.11.2015 7:50:49   
branki*
A,jeste,sutra je arandjelovdanuser posted image .

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 760
20.11.2015 7:56:13   
vonavoj
Jutro!
Mariya,u istoj kuci zivimo,odvojeno..niko je nije zvao...ma..
Danas mi stize sestra sa klincima,na jedan dan,sutra idu na svadbu u NS!
Jel.danas roditeljski?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 761
20.11.2015 7:57:01   
branki*
Jeste,von,tako pise na sajtu.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 762
20.11.2015 8:05:06   
emicaa
Jutro i od nas.T prespavala noć ali sam se ja probudila u pola tri,malo posjedila sama sa sobom i opet zaspala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 763
20.11.2015 8:20:28   
Maraj
Dobro jutro mamike. Ja zakazala za 9 farbanje tako da spremam L sad da ga ostavim kod mojih i odoh do frizerauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 764
20.11.2015 8:28:04   
adulence
Dobro jutro i od nas...
Bebilule meni Relja a tako mi je i Iva u ovom periodu,spava od 21-05,a dojeni su oboje i nikada ih nisam budila evo Relja sa tacno mesec dana dobio 1.5kg...
Maraj samo hocu da ti kazem ne budi ga i uzivaj sto imas bebicu koja spava...
IZVORNA PORUKA: bebilule

Mi se vratili sa vakcine i kontrole. Bio je super, samo je kratko zakmecao user posted image . Imamo 4560, znaci dobili smo 1100 od izlaska iz porodilista.
Jess, bas sam pitala doktoricu za to budjenje nocu. Kaze posto je na adaptiranom neka ga neka spava, da je dojenje trebalo bi ga buditi.

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 765
20.11.2015 8:39:35   
jess021
Jutro!
L spava, a ja pijem kafu. Ustale smo u 7h, pa je malopre opet zaspala. Spavala je celu noc, ali tako kad jede dok spava, posle ne moze da podrigne i onda se non stop vrti, pa je ja podizem ne bi li podrignula i tako u krug.
Ja sam danas u akciji, sutra nam je slavauser posted image
Branki, kako ti je tata?
Trco, samo putujuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 766
20.11.2015 8:41:31   
bebilule
Jutro. Danas bih trebala malo kucu dovesti u red a nesto me mrzi. Cekamo sunce, tata je.sa nama danas pa da idemo u setnju. Kod nas svaki dan magla do 12 najmanje.Fuj

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 767
20.11.2015 8:43:18   
bebilule
Jess ja sam na svoju ruku pocela M okretati na stomak. Nekad hoce, nekad ne. Evo sad tako spava. Poslije jela jako brzo podrigne dok lezi tako i primijetila sam da mirnije spava, valjda mu prija stomacicu.

Adulence, ja isto ne bih budila.bebicu kad spava i da ga dojim. Mislim da mu je vise stresno.to. Ako je gladan probudice se. Drugo, mozete mi suditi ali ja M ne presvlacim nocu kada se probudi. Samo ako skontam da je kakio. To ga samo razbudi i gore mu napravim user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 20.11.2015 8:50:36 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 768
20.11.2015 8:49:21   
jess021
Bebilule, i ja nesto razmisljam, ali ne bi nocu kad i ja spavam, nesto me strah. A evo sad mi spava u ljuljasci, a tu je ne mogu okrenuti na stomak.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 769
20.11.2015 8:52:37   
bebilule
Jess, i ja ga stavljam na stomak samo kad sam dezurna. Na pocetku sam stavljala po malo, cisto da jaca vratne misice. Onda sam skontala da odmah podrigne pa kad se ne buni stavim ga posle jela. Kad zaspi ostavim ga tako. On lijepo okrece glavicu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 770
20.11.2015 9:10:57   
Leptiric123
Dobro jutro mame.

Ima li neka ili je imala situaciju da devojčici opada kosica, A ima 2 godine i 3 meseca, počela je da joj opada onako na trakicama primećujem, možda se to menja ona bebeća al šta znam bolje da pitam? Inače ima kosicu do ramena.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 771
20.11.2015 9:28:40   
Tiziana
Ne budite bebe, pustite ih. Pa ni vi ne volite kad vas neko budi. Probudice se oni kad budu gladni,nista ne brinite.Nema neke razlike da li su dojeni ili su na ad.
Moji su bili kao Adini i jedna divna patronazna mi je rekla da ih ne budim i hvala joj. Napredovali su uvek i vise nego sto je bilo potrebno.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 772
20.11.2015 9:49:53   
Trcosava
Ani je naglo recimo počela da opada, ali to možda godinu unazad. Znači sa 5 godina, to na trakicama što ima, normalno je, trake stezu kosu i kad se skidaju normalno da čupne po koju.

Završila sa kupovinom, sad da odvezemo neki materijal kod mm firme, pa nazad kući i tortu da pravim

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 773
20.11.2015 9:55:03   
branki*
Jess,dobro je,poslednji isecak je bio bez tumornih celija,sad ga prate na po tri meseca,valjda se nece vracati vise,ni siriti!hvala sto pitas,grlim te😘
Meni muz ode po hleb,pa cemo svi komplet u tempo,pa onda b ima casove.iskoristicemo popodne da odemo i u gradic pejton da se izjurca tamo,jer sutra najavljuju prekid ovog lepog vremenauser posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 774
20.11.2015 10:15:53   
eca89
Meni je takođe patrnožna rekla da je ne budim, da će se ona sama probuditi kad bude gladna, a super je napredovala, a samo je isto dojena beba. Ona dok je normalno spavala, zaspi oko 21h i kao Adin sin do 5,6 ili 7h ujutro, znači to su bila vremenauser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 20.11.2015 10:17:42 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here