Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:07:50
|
|
|
|
eca89
|
I da spavali smo samo 2 buđenja u 1h i u 5h , ne pamtim kad se to desilo !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:08:44
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: eca89 I da spavali smo samo 2 buđenja u 1h i u 5h , ne pamtim kad se to desilo ! kazi pu,pu,pu i cuti
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:20:07
|
|
|
|
bebilule
|
Mi od pocetka imamo samo dva budjenja nakon kupanja. Ovo drugo je nekad i oko 6 tako da mogu reci da se jednom budi . Nekad samo kenka jer se naguta vazduha kad jede. Kad uspije odmah da podrigne nastavi lijepo spavati. Nekad se malo vise namuci. Uglavnom, ne mogu se zaliti. Nije mi jasno kako ga glad ne probudi ranije. Nekako je jako brzo navikao na noc i dan. Inace, danas mu je mjesec dana. Idemo na vakcinu i kontrolu. Napokon da vidim deblja li se ovo moje dijete
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:21:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Ooo mamite dobro vi jutro!!! Ja se spakovah u krevet u 23 i budna pre 6. U 6 sam ustala, skuvala kafu i pila nekih pola sata u miru! Eco još par meseci i posle ti ne treba budilnik. Šerpi draga
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:22:14
|
|
|
|
Maraj
|
Super eco. Mi isto imamo taj bioritam. Nocas smo spavali L se probudio jutris nesto pre 5 a legao sinoc u 21
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:26:47
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ja se spakovah u krevet u 23 i budna pre 6. U 6 sam ustala, skuvala kafu Zavidim !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:34:41
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj, ja sam na pocetku htjela buditi dijete da jede. Sreca, pustila sam ga da spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:37:26
|
|
|
|
bebilule
|
Oplakah
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 7:38:48
|
|
|
|
eca89
|
Ha, ha, hahah baš!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 8:17:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mamice. O spavanju ja necu da krecem znaju mame ovde koliko sam se nakukala, ali evo sad se budimo jednom ili nijednom kako kad. Uskoro ce 3 god u januaru da napuni. Budi se kad treba da piski npr kao nocas u pola 5 i to je to. Ne ogranicavam vodu i tecnost i onda se cesto nalije pred spavanje pa nekad i u 1 ustane da piski. U principu sad bi mogla i sama da piski i obuce se i vrati u krevet ali mislim da ona nije dovoljno razbudjena da to obavi sama iako se uvek sama probudi ne budim je ja. Jos malko da poraste pa ce valjda i sama. I ono najcudnije od svega jeste da moje dete trazi da je POKRIJEM ,neverovatno ali istinito. Ranije kad bih je pokrivala stalno bi se otkrivala i besnela sto je pokrivam a sad.... jupiiii... Cele ove nedelje ne ide u vrtic a juce mi je trazila da je vodim medjutim icice od ponedeljka. Izguracu ja nekako sa poslom i nespavanjem ovu nedelju iskreno manje sam spavala kad je ona imala pola godine nego sad hihihi..Eto ziv se covek na sve navikne pa i na nespavanje. Danas posla preko glave, kuca mi je u haosu, prozori su mi uzas nemam pojma odakle da krenem, ves sam juce smanjila gomilicu. Uvece radim. Dobila sam, nervozna sam i dalje ali sam bolje volje nego juce. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 8:36:14
|
|
|
|
wivern
|
Ja ustala a M naravno spava. Zelim i vama da vam deca tako spavaju. Samo sto ne prohoda, pusta se sam, stoji vec neko vreme i ima zelju da se pusti i hoda bez ruku ali se jos uvek boji pomalo. Izbio nam zubic, gornja dvojcica i sad imamo velikih 5 zuba. Danas cu sa kumom da idem negde na sunce da sednem a malisu cu posle jaslica ostaviti kod svekijevaca. Neka se druze malo sami, bez mene. Neka imaju svoje trenutke zajednicke.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 8:43:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! O spavanjy ne pisem..samo cu reci da sam kao samlevena! Wiv,super sto stoji,drzi ravnotezu..mojoj fali jos koji dan..ali i T je sa 14 prohodala!kako je prihvatio jasle?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 8:45:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Pametno sto ga vodis kod svekijevaca..moja mama nije unuci juce ni cestitala rodj..kazw nisam je zvala ( a rodj smo slavili pre mesec dana,juce torta i sveca i ko js dosao)! Bas mi bilo krivo,uzasno je bezosecajna i sebicna..pisala sam u temi odavno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 8:47:47
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, bravo za Maksu Mi spavamo po 2.x od jutros, sada je cekam da se probudi pa da doruckuje... Nego, ja vise poludeh vise od ovog krvarenja...samo 4 dana sam bila slobodna i sad se opet javilo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 8:50:49
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro mame. Wiv za tebe jedan veliki . Evo ja da se opet pozalim na T. Nocas sam je dva puta vracala u njen krevet. Kad je pitam sta je bilo jel se uplasila ili je nesto boli ona kaze nista samo bi da spavam kod vas. Ne znam kako da je odviknem od tog prelazenja kod nas u krevet. A nikad nije spavala sa nama ni kao beba. Ljiso
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 9:01:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Mamin mishu..mislim da je faza,i meni sad T trazi da zaspi kod mene..mozda i zbog J,jer i ona spava..pa je prebacim..ma show.. Komiram se,pa prebacujem T,prebacim J,zovem muza u krevet..on se komira u dnevnoj,taman zaspim,J se opet probudi.. Ne vezem ni 3 sata sna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 9:16:40
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam tek sad ustala,opet smo imale žurku pa me mama pustila da odspavam.Probudila se oko ola tri i nije više htjela zaspati i hoće u dnevnu,izadjemo tamo zaspimo obadvije i u ,6 se probudi opet hoće nazad u sobu.Ledja mi se rasklapaju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 9:34:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ko sta radi ja ribam kucu. Juce nam je gazda poslao majstore da stave roletne. Uskoro idem na posao. Posle po T u vrtic. Odoh jos nesto da odradim i sibsm na posao.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.11.2015 9:49:15 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 9:43:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,nemamo mira
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 10:36:26
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, bravo za Maksu, veliki momak! L je nocas lepo spavala, kuc kuc. Jutros smo isli u deciju bolnicu, u pupku je ostao granulom pa mora na spaljivanje, kazu da je nista ne boli, u pon na kontrolu. Ja ukljucila masinu i pijem kafu, posle cemo u set_nju. Maraj, pustila s ga da spava od 21-5h?! Svaka cas_t, ja ne bi mogla, jos su mi mali da spavaju 8 sati bez hrane, ne znam, mozda gresm, ali ja i dalje navijam sat u slucaju da se L ne probudi na 3 h, ali u principu nikad mi taj alarm ne treba
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 10:57:35
|
|
|
|
eca89
|
Wiv, bravo za Maksu ! Nego žene, moja cura spava već 1,5h, ja odmaram dušu i pijem !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 11:14:06
|
|
|
|
bebilule
|
Mi se vratili sa vakcine i kontrole. Bio je super, samo je kratko zakmecao . Imamo 4560, znaci dobili smo 1100 od izlaska iz porodilista. Jess, bas sam pitala doktoricu za to budjenje nocu. Kaze posto je na adaptiranom neka ga neka spava, da je dojenje trebalo bi ga buditi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 12:12:25
|
|
|
|
amelia
|
Drage mame treba mi pomoc naime moj bebac u zadnje vreme retko kaki tj na 3-4 dana stolica muje gusca nego inace samo ga dojim nista mu nisam davala dosad ima 2 ipo meseci racunam da mu malo na kasicicu dam kamilicu da li ste vi davali dali mogu da mu dam ili?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 12:14:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Amelia,a sto bi davala bilo sta? Moze da ne kaki i do 10 dana ako samo sisa!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 19.11.2015 12:25:48
|
|
|
|
amelia
|
Buni me sto je uvek kakio po 3-4 puta na dan sad odjednom na 4 dana.. Znaci bolje je damu nista e dajem?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?