Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2015 21:32:51
|
|
|
|
emicaa
|
hvala zene,mislim da cu isprobati to samo bez karija,njega nesto ne volim posle trudnoce,valjda mi se ogadio
_____________________________
Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.10.2015 14:27:01
|
|
|
|
nata11
|
Sta mogu da koristim umesto sour cream za ciz?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.11.2015 21:44:06
|
|
|
|
jess021
|
Nato, ja mislim pavlaku. Treba mi pomoc. U nedelju cu peci rolovano pile koje cu kupiti vec spremno za pecenje, ima negde oko 2kg. Koliko dugo ga peci i na kojoj temp?
_____________________________
Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 9:51:51
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam antitlenat za pecenje, ja uvek dobroooo zapecem da ne bude sirovo kojim slucajem Prvo ga rokni na 250 C da dobije boju a onda smanji i jos 30 min valjda Ja kada pecem rolovano svinjsko zabodem cackalicu, ako je mokra onda je jos sirovo a ako je suva ja zasecem jedan deo nozem na sredini i proverim
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 10:34:22
|
|
|
|
milicicak
|
Ja svo meso prvo pokrijem folijom na 30-45 minpa pecem jos satak bez folije,zavisi koliko je debelo
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 11:29:28
|
|
|
|
jess021
|
Hvala zenske! Joj ja sam sa mesom u rerni na vi ili je presno ili suvo.
_____________________________
Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 15:53:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Nato, ja mislim da ti ideš obrnutim redosledom... Ja uvek prvo čvarim meso na lagano, u pekaču, pod folijom ili samo u tepsiji, zavisi, a onda zapečem na kraju. Probaj tako.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 17:05:30
|
|
|
|
Mariya
|
Ja se slažem sa mamaj!prvo pečes lagano ispod folije pa posle skineš foliju i zapečes.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 20:19:02
|
|
|
|
jess021
|
Nekako cu ga valjda spremiti. Mislim da je Nata u pravu. I ja sam gledala da se meso prvo stavi na visoku temp da bi se sacuvali svi sokovi.
_____________________________
Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 20:27:41
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Da, ali meni se ne sviđa tako spremljeno meso, nikad ne bude mekano i slasno kao ovim redosledom. Očigledno je i to stvar ukusa.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 21:19:10
|
|
|
|
milicicak
|
Hmm, ja ne menjam temperaturu kad pecem meso. Zagrejem rernu na 200 i prvo pecem pokriveno folijom (otprilike kao da se kuva) a onda otkrijem i ostavim da se zapece. Tako mi nekako ispadne socnije... Napravila sam pitu sa sirom posle sto godina, eno je u zamrzivacu ceka sledecu nedelju da je ispecem
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 21:33:14
|
|
|
|
branki*
|
Kad ste kod zamrzavanja kako ide to sa zamrznutim testom sa kvascem?npr umesim kiflice,narastu i onda ih zamrznem.i posle?kako pecem?je l gurnem tako zamrznute u vrucu rernu ili cekam da se odlede?i kakve budu,ima li razlike?
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 21:37:15
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam zamrzavala kiflice UM cim ih napravim. Kad mi trebaju, izvadim iz zamrzivaca, poredjam na pleh i sacekam da se odmrznu i malo narastu pa ih ispecem.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 21:40:00
|
|
|
|
branki*
|
Ahaa,ok,hvala milicicak i budu ukusne kao da si tad mesila?
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 21:42:33
|
|
|
|
milicicak
|
Dap :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 22:00:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki ja ih zamrznem ispecene,posle kada ih izvadim onda ih poredjam na neku tacnu i sacekam da se odmrznu.Budu ukusne kao i kada su tek ispecene.neko ih razmrzne u mikrotalasnoj ali ja je nemam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 22:20:29
|
|
|
|
nata11
|
Ja volim jaku koricu na pecenom mesu tako da cu se drzati moje taktike. :) Nego mozda sam vec pitala - naprvim rolat od mlevenog mesa lepo ga oblikujem, uvijem u alu foliju i stavim na pecenje. I onda nemogu da skinem foliju. U cemu je caka ?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 22:25:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Nato jel podmazes malo foliju uljem ili puterom?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 22:36:37
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
E, to, draga, ko kako voli, neka i sprema. Meni se jede štrudla s rogačima, to nisam jela 10god minimum.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2015 22:54:05
|
|
|
|
World
|
Nego mozda sam vec pitala - naprvim rolat od mlevenog mesa lepo ga oblikujem, uvijem u alu foliju i stavim na pecenje. I onda nemogu da skinem foliju. U cemu je caka ? Uvij u papir za pecenje, on se lako skida.
_____________________________
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.11.2015 8:58:42
|
|
|
|
nata11
|
Da premazem uljem. Probacu sa papirom za pecenje
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.11.2015 10:18:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad mi se jedu cupavci jer ih je Emica pravila. Veselice pisi nam svima recept
_____________________________
"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi" Jer smo tako u mogucnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.11.2015 17:44:02
|
|
|
|
Mariya
|
Branki,ja te kiflice,pogačice isto ostavim malo da naraste,pa na tacnu i u zamrzivač. A kad ih pečem ne odmrzavam, nego odmah na pleh i u zagrejanu rernu.jer kad pečem žu žu ni njih ne odmrzavam nego tako zamrznute lete u rernu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.11.2015 20:20:19
|
|
|
|
milicicak
|
Jel ima neko proveren recept za bajaderu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 19.11.2015 20:24:37
|
|
|
|
Mariya
|
Ja ne jer ne gotovim baš home made bajadere, ali provereno dobar recept za karamele ako ti treba
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?