Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 17.11.2015 20:36:42
|
|
|
|
vocicana
|
Obavezno da odes na uz kod gastroenterologa, sve ce se videti. Nema govora da cekas, mozda ti trenutno vise prija masnija hrana I brzo ispraznila zucnu kesicu koja tada napravi grc, spazam I zato imas bolove. Mozda imas malo mulja unutra ili neki kamencic, obavezno to da proveris.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 17.11.2015 21:50:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece stomacici, kako ste ? Klinci zaspali a ja moram da sredim malo stan. Ne volim da ostavljam nesto za drugi dan. Joj veceras sam pravila picu i sada me ubi. Beba mi je u rebrima ne mogu da disem. Sutra UZ i naravno pregled i uzimanje brisa, a smori me vise taj bris. Cuje li se neko sa UM jel sada sve ok?
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 17.11.2015 21:51:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 17.11.2015 22:00:30
|
|
|
|
bebilule
|
Cula sam se ja. Radili su joj reviziju materice jutros. Dobro je sad, kaze ne boli je nista. Brzo ce i ona kuci, jbg na kraju joj se malo iskomplikovalo ali nije to nista strasno, vise je nervira sto njih dvije ne idu kuci.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 17.11.2015 22:07:55
|
|
|
|
vocicana
|
E pa za tu picu ti verujem Di, ja sam jela jutros I to je to, jer sam se razvalila djakonijama koje je donela koleginica sa slave, tako sam se nabacala da je to za pricu! Nista vise u usta stavila nisam. Sada sam u krevetu, gotova da zaspim, a I naporan mi je dan bio danas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 17.11.2015 22:09:33
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vece stomacici, nije me bilo par dana, neka frka sve, a onda me sastavila prehlada i to strasno, pa umor i iznemoglost. Juce kad mi je srce pocelo da lupa mislila sam da sam gotova, strasno. Odmah sam otisla kod dr i ispostavilo se da sam anemicna i da je to bio simptom anemije. Bebac je dobro i eto na vanrednom pregledu saznali smo da je deckonja . Kako ste mi vi? Sve vas puno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 17.11.2015 23:05:57
|
|
|
|
marinchica
|
Ehej evo i ja da s eodjavim za danas. Sonyasha, bez izvinjavanja, trudnice smo...sve opusteno bre Deca ce nam se klackati zajedno verovatno u parku kod Seste ako je to ta osnovna na koju ja mislim. Pipi blago tebi kad si saznala, mene ubi radoznalost, jedva cekam da saznam. taman sam otisla kod doce, i nacekal se i dosla na red skoro, i usle dve....tamnoputije zene(odmah da se ogradim-o svim rasama sve najlepse), jedna trudna do zuba, zavrsile, izlaze i kaze jedna "a koji mu je pol" tek ce sestra:"nisam ti ja ovde tu da ti gledam pol, to privatnika plati, pa nek ti gleda pol!" Tek ce njena drugarica, gatara po struci verovatno "Ma sta je pitas, ja cu ti gledam za pol" I tako....ja onda ne pitah....i ne saznah. niti bi mi oni rekli, a ove dve drugarice su vec otisle....da bi mi gledale Laku noc!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 17.11.2015 23:16:40
|
|
|
|
alex88
|
E marince trebale su da ti pogledaju u dlan !ceo dan me zeza internet!bas mi je zao Um jer su joj verovatno radili na zivo a I oduzilo se,nedostaje joj Una,nadam se da ce brzo kuci!veliki za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 0:42:28
|
|
|
|
dijana1*
|
E pa kud i to da je snadje. Ma samo da sve bude uredu. I na kraju bolje sto je otisla u drugu bolnicu. Alex ma nema sanse da su radili na zivo. Meni su radili reviziju posle kiretaze i uspavali me. Nije to anestezija kao za CR vec neki blazi "koktel" koji te osamuti na 15-tak min.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 7:07:53
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ! Kakvi su vam planovi za danas? Ja idem opet u skitnju Juče mi je sa koleginicama na piću bilo mnogo dobro pa mi se usladilo idem sa kumom na jutarnje ćakulanje! Neke crne priče sam se naslušala za tu reviziju na živo, u smislu da boli ko đavo! Nadam se da su je uspavali i da će brzo kući!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 10:09:21
|
|
|
|
Bebana17
|
Dobro jutro ženice, uz jutarnju kafu se javljam :) Ne verujem da su reviziju UM radili na živo, pa nigde se ne radi na živo... osim toga, to je greška lekara, pa još kada bi je ispravljali na živo, to bi bio vrhunac! Ja noćas sanjala grozan san, kao boli me stomak, a ne mogu da nađem muža, pa me odveli u porodilište u Novom Sadu (a ne u BG gde živim), a ja kukam da ne mogu da se porodim bez muža, a niko ne može da ga nađe... probudih se ja sva u znoju, i naravno, boli me stomak na javi, samo se sve prenelo u san... Idem u vc na svakih sat vremena u toku noći, ne razumem odakle ta voda više...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 10:44:46
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro i od mene.Nadam se da nisu,ali u Kv rade na zivo ili daju lokalnu koja nema veze sa anestezijom,a da boli boli ko djavo,mene su posle spontanog ocistili i uradili reviziju jer se posteljica zalepila,i to bez anestezije.Nadam se da ako se porodim prirodno postedece me kiretaze bez anestezije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 10:49:58
|
|
|
|
isidora88
|
Ja odvela dete u vrtic, bila da vadim krv u bolnici, tamo haos, preko 200 ljudi ceka, svi nabijeni kao sardine, nema gde.da se sedne. Trudnice kao imaju prednos, cekala sam pola sata i poludela i pitam ovu na salteru hoce li me vise prozvati, kaze za pola sata tek , lepo se napravim luda i udjem u boks gde vade krv i kad me videla sestra kaze sto vi cekate, upadajte, jedva je nasla.moju knjizicu jer je ona guska mene stavila na neku gomilu gde su obi sto redovno vade krv umesto da me je stavila za prioritet. Odlepila sam. Sad nikako da se nakanim da pristavim rucak. Bebac se rita 24h dnevno, mnogo mi je slatko kako me sutka i gura, mislim da se okrenuo jer tu gde mu je bila glava me stalno udara pa pretpostavljam da me ne suta glavom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 11:32:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i mene Uzela mi dr bris, pregledala vaginalno i sve isto kao i do sada. Onda onaj sladji deo UZ. Beba je glavom na dole, ima 3220g, posteljica dobra, plodove vode dovoljno. Uglavno sve super. Radila mi je i ctg, bila je jedna lepa kobtrakcija, ide do 40 Sledece srede ponovo ctg. Nego zbog gljivica mi kaze da koristim nistatin koji mi se nikako ne koristi. Bar da mi je nesto drugo dala, ovaj nistatin je katastrofa. isla sam i za stitnu i tu je sve super. Isidora ja nigde necekam, samo ulazim ali kulturno naglasim jel da da imam prednost i samo udjem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 11:42:33
|
|
|
|
alex88
|
Di,jos malo i bekan nam stize
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 11:52:32
|
|
|
|
isidora88
|
Di bravo za bebana jedte li smislili ime? Kod nas je cirkus, prvo .oras na salter i onda ti sestra uzme knjizicu i cekas da te ubaci u protokol pa to zna da potraje kao da ima 500 trudnica pa je prpblem, nego bude 1,2, realno moze sve da zavrsi za 2 minuta ali valjds ne gotivi trudnice ova sestra cim nas je tako zeznula jutros da sve cekamo redovno. Prosli put su me odmah primili. Sve zavisi na koju sestru naletis
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 12:45:21
|
|
|
|
bebilule
|
UM i Nora danas izlaze kuci. Sve je u redu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 13:05:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trudnice moje, da vam se izjadam (ma, nije me ni dotaklo) Setam juce sa Enom , i prolazimo pored Ideje ispred koje ona uvek vice-"Kaaaa , kaaaa !" (Cokoladica ) a guzva katastrofa. Ja rekoh, hajde da udjem pa za jednu cokoladicu svi ce me pustiti...kad ono posle minut kad niko nista ne kaze, odem ja ispred gospodje koja je tek izvadila svoje stvari iz korpe i pruzam da mi otkuca , a ona ce gospodja -" Pa osnovni je red da pitate mozete li preko reda! " .A ja rekoh da imam prednost, u cemu je problem , a i nista nije zbog mene cekala , a ona opet pocela svoju pricu . Uvredila se, a ja imam duplu prednost ..trudnica sa detetom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 13:13:31
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Elena sve znam, ja sam u 9mjes.u apoteci cekala red skoro 15min, u dežurnoj i svi se zgledaju u moj stomak, a niko da me pusti. Nego, de mi kaži kako si, koliko si trudna, kad ti je termin i tako? Nema te 100god.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 13:15:04
|
|
|
|
alex88
|
Super za Um i Noricu,konacno svojoj kucici.I Jana je trebala danas svojoj kucici Elena to je kod nas vise nego normalno,retko ko da te pusti a vide stomak jos i malo dete
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 14:29:16
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Evo i mene s komisije, sećate se, trebalo je juče da idem, ali nisam mogla prevozom s K. Došla, predala papire, prozvali me, ušla i kaže: Zašto niste juče došli? Ja iskreno odgovorim, i ova jedna dr kaže : Sad možete da dobijete neplaćeno zbog toga. Druga se smeška. Otkucaše to i ćao. Do 8.12.mi produžili, onda da se otvara porodiljsko Za čekanje u redu, osmeh i Dijanine reči i svuda prolazite. To što gunđaju zasmeta, ali baš nas briga. Super za UM i Noru! grlim vas sve, odoh da odmaram.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 14:35:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Eeee neka je komisija resena !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 15:25:39
|
|
|
|
popkica bebic
|
Zdravo! Evo i nas. Bila na poslu, pokupila V iz vrtica, isla da se osisam, skratila mi je pola kose, a hvala Bogu imam je kao subaru, pa mi je tanjila i sad sam kao nova. :) Bravo za UM i Noru, ali kad pomislim kroz sta je prosla, otkidam se od straha. Neka je Bog svima nama na pomoci!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 16:11:29
|
|
|
|
alex88
|
Mamamaj za komisiju.Popkice ne plasi se,bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 16:18:48
|
|
|
|
madre
|
evo i mene, drugari bila jutros na kontroli, sve je u redu, beba nabacila 1750gr ja se sve teze krecem, dajem podrsku rasrafljenima jer se ovde juce pricalo o tome... sama sam sa bogijem, one se napolju igra sa drugom, mm radi drugu, ocekujem uskoro mog tatu da ga vodi malo kod njega da uzivaju, nisu odavno... mamamaj i ja trba sutra bas da idem po uput za komisiju, super sto si to zavrsila bez problema... popkice, hoces li nam pokazati friz, tamo u temi
< Poruku je uredio madre -- 18.11.2015 16:28:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 18.11.2015 16:30:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Meni su radili reviziju odmah posle porođaja isto na živo, u Pančevu, ali nije toliko bolno kao poslednje kontrakcije, samo je jaaako neugodno, ali preživi se. Mada verujem da je gore kad se sve ohladi pa ponovo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
TRUDNOCAMaryjanaDrage trudnice, u kom polozaju najcesce spavate tokom trudnoce?Na ledjima (
4%)
Levi bok (
61%)
Desni bok (
35%)
Ukupan broj glasova: 23Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!