|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
7.11.2015 9:04:46   
sonyasha
Dobro jutro trudničice! Kod nas dežurstva u kući, Vojinu ne spada sa 39, samo lekovi pomažu! Mene zeza onaj kao grozan osećaj dole, kao na bešiku, pa idem i urinokulturu da uradim!
Baš je moralo da se ukrsti da budem kilava kada detetu trebam, mada sam možda juče preterala sa ustani-sedi milijardu puta zbog njega i otud ovo!
UM, uživajte danas, pa si od sutra fraj da kreneuser posted image
Brgam u lab, pa da pravim pitu... kuckamo se!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 401
7.11.2015 9:34:53   
vocicana
Idi zavrsavaj sve sta treba, bas bzv. Nadam se da ce taj mali da bude dobro.
Ja doruckovala sarajevski burek, popila casu jogurta, bas sam se pretovarila, da popijem jos jednu kaficu oa da prionem na sredjivanje kuce, prasincini ima koliko volis, majko mila, kao da nas je desetoro u stanu. Moj Buspda se ne javlja, recite mi drugarice, kada se malo intenziviraju pokreti?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 402
7.11.2015 10:30:35   
janabons
Da se javim na prozivku...
Bas me zeza stomak po par sati , pa pusti... da mi user posted image dodje vise i tak ponedeljak.
Posle podne mi dolaze gosti, svi hoce da me vide pred bolnicu. Odoh malo da sredim kucu

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 403
7.11.2015 11:03:18   
alex88
Salji Voci,obozavam sar.burek a ovde ga nema user posted image .Um izdrzi jos danas,eventualno sutra odmori user posted image ,Jana polako ne opterecuj se sad kucnim poslovima,boje odmori ako te zeza pupa,jos malo i ponedeljakuser posted image .Sony nadam se da ce mali sto pre ozdraviti

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 404
7.11.2015 11:04:38   
Animsaj9
Dobroooo jutroooo, dobar dan user posted image ..
Kukovi, kukovi, kukoviuser posted image celu noc su me budili.
Danas na programu je odmor. Idem samo kod snajderke da pokupim tetra pelene koje mi je porubila.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 405
7.11.2015 11:07:20   
Animsaj9
Jana doci ce i ponedeljak sto bi deca rekla "samo jos dva puta spavas" user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 406
7.11.2015 11:45:44   
janabons
Anim, bas takouser posted image
Soni, da vam sto pre prodje temperaturauser posted image
Um, lep provod u igraonici

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 407
7.11.2015 12:29:00   
vocicana
Jos dva puta spavas user posted image I stize bebana.
Sony user posted image
Um, lepo se izjurite I uzivajte u igranju. Pa posle kako hocesuser posted image
Jana, ne fordiram se zenska, pusti goste, ko dosao dobro dosao, samo nemoj da dizes, pomeras I da pravis sebi problem. Opusti se I uzivaj, uskoro ce vas biti cetvoro....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 408
7.11.2015 13:09:42   
popkica bebic
Eheej! Evo i nas! Stavila musaku u rernu, uspavala Vasa, a pre toga smo se sisali i okupali. Sada da sredim kucu i neke papire za skolu i ugl.mogu "sve 4 u vis". Danas je toliko toplo da ne znam sta da kazem... U kuci sam u majici na bretele.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 409
7.11.2015 13:40:34   
dijana1*
Gde ste stomaciciuser posted image
Mi smo lepo iskoristili dan i bili napolju. Sada je K zaspao, rucak se krcka a ja malo da odmorim.
Popkice sve te razumem, naidje tako period da osecas da sve samo ti radis i ubi se od posla a nigde se nista ne vidi. Joj kad samo pomislim da me to ceka. Znam da nista necu moci stici, ali i to prodje. Sta je jos godinu-dve dana malo mukeuser posted image
UM uzivajte danas.
Mamamaj lepo te je videti ponovo.
Sonya a tusiranje i masaza alkoholom? Pomaze li to?
Jano sitno, sitnouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 410
7.11.2015 14:14:58   
janabons
Di, pametno sto ste bili napolju, stvarno je prelep dan.
Nisam se ja mnogo iscimala oko kuce, mm je tu najvise potego, ja ponesto sitno, sto mi je usput,. Iskreno, i ne mogu, posle deset minuta na nogama me boli stomak. Zao mi sto ne mogu da se prosetam jos danas i sutra, al nema veze, setacemo uskoro u cetvercuuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 411
7.11.2015 14:19:43   
popkica bebic
Sony, zao mi je zbog tvog malise i iskreno saosecam, jer u istom smo sosu. Nije isao mesec dana u vrtic kako bismo izbegli boginje, ali zato cim je krenuo uhvatili su ga respiratorni virusi. Za mesec dana, ovo je druga tura sirupa, slinav nos, nocno disanje na usta i tako. Stavi mu malo sirceta i kukuruznog brasna u carapice i obuj mu to. Smrdi, bar ja mrzim sirce, ali to je jedan od korisnijih prirodnih lekova, a nista ne gubis. Srecno!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 412
7.11.2015 14:26:47   
Bekolino 25
Dancic user posted image Kako ste?Vidim ima novih a i stare su tu...Um ti sta cekas povuci nogu ajdeeee cekamo Noru user posted image Mi evo sisemo i spavamo ja uspela da sredim i popeglam pelene bar one belee hee...zene ofarbala sam jedan dobar deo pelena roza peskirom od sinoc su u Venisu i nists sta da radim da farbam u plavo sada haha

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 413
7.11.2015 14:37:27   
MAMAMAJ
Popkice, blago tebi kad ti je tako toplo, ja sam u ovoj trudnoći sva nešto smrznuta. user posted image
Jana, polako, i ja malo radim, pa odmaram, šta ću, sve na rate radim. user posted image
Di, draga, videla sam da si se nervirala zbog iscedka, i ja takav problem imam, ali se ne opterećujem, i sa ovima je tako bilo, sve trudnoće mi protekoše u tom znaku, užas, da se nerviram, neću.
Bekolino, istu stvar sam uradila s Mašinim stvarima kad se rodila, samo obrnute boje, sve mi je bilo plavkasto, a bez lovca na boje nisam mogla da povratim belinu, to ti je sigurno rešenje.
Voći, uskoro će i tvoj Buda da se intezivno razmrda, daj mu vremena, još je mali i samo pava i raste. user posted image
Sony, kakva je situacija? Forsirajte tečnost samo.

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 414
7.11.2015 14:38:55   
Anoniman
Evo nas upravo usli u kucu, boli me glava, stomak boleo celo jutro, sada nista! Najela se kao prase, sada me i gorusica ubiuser posted image
Jana jos malo, brzo ce ponedeljakuser posted image Povuci nogu ajd, pa cu ja za tobomuser posted image

Kuckamo se kasnije drugari!

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.11.2015 14:39:52 >

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 415
7.11.2015 14:44:03   
vonavoj
Um,svaka ti cast! Pravila si kroasane..zar nije lakse da kupis kad treba tona hrane!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 416
7.11.2015 14:47:39   
Anoniman
Kod nas nema tih keteringa kada su manja slavlja u pitanjuuser posted image a ja volim da mesim, ispali su odlicni, pravila sam i mini pitice, a pizze narucilauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 417
7.11.2015 16:21:09   
vonavoj
Opet kazem,svaka cast!! Ja za decu narucim kroasane i mini pice,a matori imaju rostilj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 418
7.11.2015 17:10:09   
Anoniman
Hvala :) ... Kod nas samo mame dolaze u igaonicu tako da nema rostilja, samo meze neko na cackalicu, grickalice, kiflice, pitice, i pizza, kafa, sok, torta...

Ja dosla i odspavala turu, bila sam mtrvosana, sada me boli glava.... nema vas user posted image ?
Madre kako su ispali kroasani?

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 419
7.11.2015 17:22:18   
MAMAMAJ
UM, meni je sa M bio termin 8.11.a eto rodila sam je 21.10. Baaaš mi je poranila. user posted image
Nadam se da će i ovaj bekolinac da se rodi do N. Godine, samo da uđemo u deveti... user posted image
Volela bih da budemo svi na okupu za Novu. user posted image
Ali, samo da sve prođe kako treba, pa kad god.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 420
7.11.2015 17:22:32   
alex88
Ja imam goste,dosla mi sestra sa klincima,prodje dan cas,nisam se dosadjivala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 421
7.11.2015 17:41:58   
Anoniman
mamaj ona kod tebe bas poranila, meni Una u 40+2... a sin kada ti je stigao...?
alex super sto ti je brzo prosao dan, evo ja cu sutra da vas castim za punih 40 nedelja, od ponedeljka sam u 41oj zovite me Georgina, ili zamena za Jabudicuser posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 422
7.11.2015 18:04:36   
borica
Dobar dan - dobro vece drage moje. Nije me bilo bas dugo, bila sam kod majke a tamo nemam internet.
Voci user posted image za pokrete. Pravo da ti kazem i ja vec par dana osecam blago golicanje posle jela, rekla sam svojoj dr kaze moguce, neke zene ranije osete posebno one koje su vec radjale.
Inace od cetvrtka idem na bolovanje, AC mi nisu jos zakazali zato sto po parametrima sa UZ koji je radjen u ponedeljak BPD JE 3.0 i odgovara 15 +1, FL je 1.45 i odgovara 14.2. A po poslednjem ciklusu sam 16+1.user posted image Nije mi bas prijatno sto mi se ovi parametri razlikuju - FL I BPD.AC se radi od 16 - 18 nedelje, tako da cu za nedelju dana pozvati ponovo, a mozda mi moja dr u ponedeljak uradi jos jedan UZ.
Sony zelim vam brz oporavak.
UM cestitam Uni rodjendan da je ziva i zdrava.
Veliki user posted image svim trudnicicama.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
7.11.2015 18:44:22   
vocicana
Borice a koliko godina imas pa si za amniocentezu? Nisam to ispratila, bas mi je zao, sto si u dubiozi sa razmisljanjem, a tek da ti ne pricam koliko mi je poznato to mozganje koja I nedelja trudnoce. Po sebi znam tacno, po lunarnih nedeljama takodje, a po uz nesto sasvim trece. Ja I ne znam kolika je bebica sada I koliko moze biti teska ni otprilike, ali eto, dimenziju su razlicite. Ja ti od srca zelim da sto pre resis to, znam kako je strasno cekanje.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 424
7.11.2015 18:54:51   
borica
Voci , imam 37 godina. Odlucila sam se za amnio iz tog razloga.Znam ja da sam kasnije zatrudnela, a i ciklusi mi nisu bas redovni.Samo mi je cudno da se i parametri sa UZ ne poklapaju. Da , nadam se da cu vec naredne nedelje da zakazem AC, hvala tiuser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Ime za malog šmekera
viking

Mane (6%)

Ognjen (27%)

Andrej (42%)

Miroslav (3%)

Relja (18%)

Nikita (3%)

Ukupan broj glasova: 184

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here